#36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden

Lagt på d. 18/11-23Aktiviteten af Israels forsvarsstyrker (IDF) i Gazastriben fortsætter. I flere børnehaver og skoler i området, har IDF-soldater fundet RPG-bomber, mortergranater og andre våben. I en børnehave i det nordlige Gaza opdagede de dusinvis af mortergranater skjult af Hamas, og i 'Al-Karmel' grundskolen fandt Golani-patruljen våben gemt af samme organisation.

Der rapporteres fra Gaza, at Ahmed Bahar, leder af Hamas' lovgivende råd, er blevet myrdet. Bahar blev angiveligt såret for nogle dage siden og døde af sine skader i dag.

IDF's talsmand offentliggjorde på arabisk et dokument fra Gaza City, som viser IDF-soldater hjælpe den palæstinensiske civilbefolkning med at evakuere ved hjælp af en godsvogn. Dette skete på A-Netzer-gaden i Gaza City, ved siden af "White Dream" brudesalon og nær en UNRA-skoles gård.

I en interessant offentlig meningsmåling fra Gaza og Vestbredden, der udkom d. 14-11-2023, ses mentaliteten hos palæstinenserne. Til spørgsmålet "Hvor meget støtter du den militære operation udført af den palæstinensiske modstand ledet af Hamas den 7 oktober?" svarer sammenlagt 75% dels "ekstremt støtte": 59,3% og "nogen støtte": 15,7%. 10,9% er ligeglade, mens 5,4% har forbehold eller er mildt imod. Kun 7,3% er helt imod det. Det antages at der er ca. 5 millioner arabere i Gaza og på Vestbanken tilsammen. Det betyder at Israels naboer består af næsten på 4 millioner fjender. Det er næsten 2 fjender mod hver jøde. 

I tråd med opdatering #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza, hvor jeg fortæller om min samtale med en herboende palæstinenser, forholder 67,1% af palæstinenserne sig primært til informationerne fra Arabisk TV - primært Hamas' kanal Al Jazireh (92,4%). 32,9% forholder sig også til udenlandske kanaler, herunder BBC (British Broadcasting Corporation), CBC (Canadian Broadcasting Corporation), CBN (Christian Broadcasting Network), CNN (Cable News Network) og RT (oprindeligt Russia Today, nu blot kendt som RT). Mens alle kanaler bryster sig af at være politisk neutrale, er den generelle bedømmelse at alle undtagen CBN er vestreorienterede TV-kanaler, mens CBN som en kristen kanal er højreorienteret. Så det giver mening at størstedelen af den Arabiske befolkning i Israel er pro-Hamas1.

IDF-kæmpere har ødelagt en central udpost for produktion af ammunition for den islamiske Jihad-terrororganisation i Gazastriben, som indeholdt unikke våben. Soldater fra Reserve Armored Battalion (9215) og Yehlam-enheden trængte ind i posten, der tilhører kommandanten for den nordlige region af den islamiske Jihad-organisation, tidligt om morgenen i går. Udposten var et betydeligt aktiv for organisationens våbenproduktion. Under søgningerne i udposten lokaliserede kæmperne to lastbiler fulde af våben, herunder dele af tre "Badar 3"-raketter (overflade-til-overflade-raketter), dele af en ubemandet flyvemaskine og efterretningsmateriale fra organisationen. Udposten blev blandt andet brugt til produktion af IED'er ("Improviseret Eksplosiv Anordning") til at skade beboerne i staten Israel og endda til træning af organisationens styrker. Den havde også en dummy-tank, som blev brugt af terrorister til træning i at overtage en IDF-tank. Aktiviteten varede omkring 12 timer, og til sidst sprængte kæmperne udposten og ødelagde den.

Hamas offentliggjorde en video af et ældre israelsk gidsel, de har myrdet i Gaza. Videoen viser den 86-årige Aryeh Zalmanovich fra Kibbutz Nir Oz, først i kritisk tilstand og derefter hans døde krop. Aryeh siger "Jeg har det ikke godt" før videoen klipper til hans døde krop.

Ifølge rapporter fra Gaza, udførte IDF kraftige angreb i går aftes, primært i det nordlige Gaza. Nogle Gaza-indbyggere hævder endda, at nattens angreb var de kraftigste siden krigens begyndelse.

Palæstinensiske kanaler har de sidste to timer promoveret rapporter om en "ny massakre" ved Fakhora-skolen i Jabalia i det nordlige Gaza, hvor mange døde som følge af et IDF-angreb i gåraftes. Al Jazeera citerer en rapport fra en palæstinensisk journalist, som siger, at der er omkring 200 døde. Det Palæstinensiske Udenrigsministerium har udsendt en fordømmelse. Al Jazeera fremviser en video taget inde fra skolen, hvor flere døde mennesker angiveligt ses (en af dem begyndte endda at bevæge sig og blev sløret af Al Jazeeras redaktører). Det fremgår, at der er en stor overdrivelse i antallet af døde, hvilket er typisk for palæstinenserne i et forsøg på at lægge internationalt pres på Israel.

Mellemøsten
Det jordanske politi har anholdt en person, som er mistænkt for at have brændt et juletræ og møbler ned i en kristen skole. Dette er en bemærkelsesværdig hændelse i regionen, især med tanke på den religiøse og kulturelle betydning.

Herskeren af Bahrain har udtalt sig om Hamas' handlinger den 7. oktober. Han betegnede disse handlinger som en krigsforbrydelse og en grusomhed. Han understregede også vigtigheden af at få alle israelske gidsler ud af Gaza. Denne udtalelse er betydningsfuld, da den kommer fra en ledende figur i Mellemøsten og direkte adresserer en kontroversiel hændelse i regionen.

Flere amerikanske baser i Irak og Syrien er i øjeblikket under angreb. Den amerikanske base i Al Harir i det nordlige Irak blev angrebet af den islamiske modstand i Irak.

Europa
En islamisk studerende har truet jødiske studerende på Universitetet i Dublin med ordene:

Vi vil gøre det samme som det, der skete den 7. oktober, Allahu Akbar!

Efter etableringen af en ny progressiv regering i Spanien, som er resultatet af en usædvanlig koalition, er tusindvis af muslimske afrikanske indvandrere trængt ind i den spanske enklave Ceuta i Marokko. Efter deres ankomst bliver de transporteret til kontinentet og spredt over hele Den Europæiske Union. 

Ansatte i Røde Kors i Frankrig er blevet filmet, mens de ødelagde plakater af israelske civile, der er blevet kidnappet af Hamas. Denne handling har skabt bekymring og kritik mod Røde Kors, specielt med hensyn til deres rolle og indstilling til konflikten mellem Israel og Hamas.

Hamas-tilhængere er blevet set vajende det palæstinensiske flag fra Tårnet i Pisa, hvilket indikerer en stigende støtte til palæstinensiske sager i nogle dele af Europa.

På grund af gentagende hærværk af pro-Hamas muslimer på nationale monumenter i London, har det britiske politi placeret vagter omkring dem.

Det ulmer i Europa, og det er overhængende vigtigt at Europa beslutter nu, hvad vi vil. Vil vi være humanistiske, inkluderende, tolererende og accepterende fløjlshandsker, eller vil vi ikke finde os i at muhamedanere vi i medmenneskelighed (eller en misforståelse af samme) har inviteret indenfor, truer vores befolkningers liv, fred og samfund?

Verden
En video fra New York, sidste lørdag, er kommet frem fra en muhamedansk demonstration, hvor en muhamedaner råber i mikrofonen:

Vi er færdige med at gemme os.
Vi er færdige.
Vi er færdige med at blive tortureret og såret og dømt.
Dette er den korrekte religion.
Dette er religionen, som hele menneskeheden skal være en del af, Islam.
Og vi vil ikke stoppe, før den kommer ind i hvert hjem.
Så jeg vil have, at I gentager efter mig.
Jeg vil høre det i hvert eneste distrikt.
Det skal ryste.
Brooklyn skal høre det.
Bronx skal høre det.
Queens skal høre det.
Sig det, som om ummah afhænger af dette, mine brødre og søstre.
La ilaha illallah. (Der er ingen gud undtagen Allah)
La ilaha illallah. (Der er ingen gud undtagen Allah)
Muhammadun Rasulullah. (Muhammad er Guds sendebud)
Muhammadun Rasulullah. (Muhammad er Guds sendebud)
Der er ingen Gud værdig at tilbede undtagen Allah.
Jesus' Gud.
Moses' Gud.
Abrahams Gud.
Og Gud for den og sidste profet Muhammad.
Sallallahu alayhi wa sallam. (Fred og velsignelser være med ham)2

I et nyligt afsnit af et talkshow med Piers Morgan, gjorde Mohammed Hijab, en muslimsk filosof og lærer, kontroversielle udtalelser ved at kalde Winston Churchill, den britiske premierminister under Anden Verdenskrig, for en krigsforbryder for hans handlinger mod nazisterne, der dræbte 12 millioner mennesker3.

I Toronto, Canada, blev Community Hebrew Academy, opkaldt efter Tanenbaum og den største private jødiske gymnasieskole i landet, evakueret på grund af en bombetrussel. En nærliggende jødisk børnehave blev også evakueret. Store politistyrker gennemsøgte området med snifferhunde, og efter mere end to timer rapporteredes det, at der ikke blev fundet noget. "Vi er forstyrrede og forargede over denne hændelse, som er den seneste i en voksende række af antisemitiske hadforbrydelser i Canada", udtalte Jewish Federation of Greater Toronto. "Politiet anbefaler i øjeblikket, at fællesskabets aktiviteter fortsætter med høj årvågenhed. Jødiske institutioner bør sikre, at protokollerne følges, herunder indgangskontrol ved dørene".

Sahar Shehadeh, en studerende på det avancerede bioteknologiprogram ved Durham College i Canada, udtalte i en video, "Jeg støtter Hamas" og "ønsker, at det der skete den 7. oktober (i Israel) sker igen og igen og igen". Dette indebærer, at hun ville hjælpe Hamas med at voldtage jødiske kvinder og dræbe babyer, hvis hun kunne.

I en anden video modtager en palæstinensisk baby en organtransplantation fra en afdød israelsk soldat. Hans mor udtaler: "Jøder værdsætter livet. For os er livet intet. Livet er ingenting værd". Efter at barnet er kommet sig, ønsker hun, at han bliver martyr, når han vokser op.

Midt i al FN's fordømmelse af Israel og deres forsøg på at gennemtvinge våbenhvile m.v., er det vigtigt at bemærke at FN har 13.000 ansatte i det lille Gaza. De ved præcist, hvad der foregår. Det samme gør ngo'er som Læger Uden Grænser, Amnesty og Human Rights Watch. De vidste alle, at Hamas' terrorinfrastruktur var i hospitalskomplekset, hvor Israel ikke ville angribe. De har løjet for verden i 16 år for at fremstille Israel som ond.

Tysklands kansler, Olaf Scholz, udtalte:

Israel er et demokrati. Dette skal siges meget klart. De anklager, der rettes mod Israel, er absurde. Israel handler i overensstemmelse med international lov ved at forsvare sig mod Hamas.

"die tageszeitung", en tysk avis, havde d. 14-11-2023 en artikel med titlen "Persona non Greta?". Greta Thunberg har selvfølgelig vist sig pro-Hamas igennem krigen, og gør som altid det eneste hun kan, at udtrykke sig kollektivt i protest mod alt hun ikke forstår - og at blande emnerne ved at protestere imod Israel ved klimademonstrationer giver også mening i hendes forstyrrede hoved. Artiklen siger bl.a.:

Galionsfiguren for den internationale klimabevægelse Fridays for Future er hårdt fordømt for sin ensidige pro-palæstinensiske holdning til konflikten i Mellemøsten. Fra tyske videnskabsmænd for fremtidens perspektiv har Greta Thunberg også miskrediteret sig selv. Ikke desto mindre fortsætter og kritiserer hun Israels angreb på Gaza ved klimademonstrationer... Greta Thunberg stiller sig op på scenen i Amsterdam under en gigantisk klimademonstration og råber, at der ikke findes klimaretfærdighed i et besat land - og bærer ikke kun et palæstinensertørklæde, men omgiver sig også med tvivlsomme medkæmpere... Bliver Thunberg nu endelig til 'Persona non Greta', der bringer den klimabevægelse, hun selv var med til at starte, i krise?.. Hendes parole, "Ingen klimaretfærdighed på besat land" er hård Israel-kritik, som man ikke behøver at dele. Men antisemitisk? Nej. Den er snarere hendes konsekvens af et andet slogan, som Fridays for Future bærer rundt i verden: "Systemskifte i stedet for klimaforandring"... hvilket jo betyder intet andet end: Kampen for en mere retfærdig verden og mod klimaforandringer kræver en omorganisering af magtforholdene. Over hele verden. Så også i Israel. Også i Gaza.

Alligevel er Thunbergs ensidige positionering fatal. For den fører overhovedet ikke videre i den aktuelle situation. Problemet er jo: Klimaforandringer er virkelig ikke det afgørende punkt i Mellemøstkonflikten. På det alligevel næsten ubesvarede spørgsmål, om Israels militære fremfærd i Gaza er passende, tilbyder klimapolitikken intet svar. Og for at vide, at Hamas' antisemitiske pogrom den 7. oktober i Israel uden tvivl skal fordømmes, behøver man ikke et klimaengagement.

Hverken i klimabevægelsen, eller i den antisemitiske bevægelse mod Israel, eksisterer der noget der minder om et tænkende væsen. Ingen kritisk tanke. Ingen selv-indsigt. Alene følelsen af at være et bedre, protesterende menneske, der på tragikomisk vis bekymrer sig mere om eget tilhørsforhold, end protesternes mening og konsekvenser.

Torsdag i Tokyo kørte en bil ind i en barrikade nær den israelske ambassade, hvilket resulterede i skader på en oprørspoliti-betjent. Denne hændelse fandt sted midt i øget sikkerhed på grund af den igangværende konflikt mellem Israel og Hamas. Politiet anholdt 53-årige Shinobu Sekiguchi, et medlem af en højreorienteret gruppe, på stedet. Han er anklaget for at have forhindret politibetjentens arbejde ved at ramme ham med minibilen omkring kl. 10:50 om morgenen på en gade cirka 60 meter nordvest for ambassaden.

På trods af adskillige beviser for at Hamas voldtog israelske kvinder d. 7. oktober, beviser som døde kvinder, nøgne fra taljen og ned, og overlevende der så hvordan pigerne gik på omgang mellem Hamas-krigerne før de blev dræbt, så har Center for seksuelle overgreb på canadisk universitet underskrevet et åbent brev der bestrider, at kvinder blev voldtaget og seksuelt overfaldet under Hamas' terrorangreb i Israel. Mange ord melder sig, men jeg vil lade dig tænke dine egne tanker4.

I Dallas, Texas, blev der arrangeret en Shabbat-tabelvisning for at markere de bortførte, med 1.400 flag placeret i centrum til minde om de myrdede og afdøde. Denne begivenhed er en del af en bredere respons på konflikten i Mellemøsten og viser solidaritet med ofrene og deres familier.

1 Public Opinion Polls - Gaza Survey 7th October
2 "Muslim SHOCKS New York with TRUTH!", YouTybe, d. 24-10-2023
3 "Mohammed Hijab vs Rabbi Shmuley On Palestine and Israel | The Full Debate With Piers Morgan", YouTube, d. 16-11-2023
4 "Sexual assault center at Canadian university signs onto open letter that DISPUTES women were raped and sexually assaulted during Hamas terrorist attacks in Israel", Mail Online, d. 18-11-2023

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Europa [13]; Israel [103]; Israel i krig 2023/24 [51]; Palæstina [44];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]