Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter

Lagt på d. 29/01-23Som endnu en påmindelse om hvordan de almindelige medier behandler emner der støder eliten på manchetterne, vil jeg gerne informere med denne nyhed, for at give endnu et eksempel på hvordan hånden endnu holdes over vaccineproducenterne, der har forgiftet hele verden for profit - hvilket viser hvorfor vi ikke kan stole på ét eneste ord fra elitens medier.

Project Veritas, der efterforsker og afslører korruption i hvilken form det end må tage, fik igennem en af sine "insidere" en date med Jordon Trishton Walker, en leder for "Pfizer forskning og udvikling, strategiske operationer - mRNA Scientific Planner". Det er direkte skræmmende, at en så mentalt infantil person kan være leder for så alvorligt et område hos Pfizer. Jeg tror titlen er korrekt, af grunde jeg vil give om lidt.

De optog samtalen mellem deres insider og Jordon Walker og lagde en video på YouTube, der hurtigt blev slettet af Google. Det fik Tucker Carlson til at tage emnet op på sit show hos FOX News "Tucker Carlson Tonight"1, hvor han undrer sig over at ingen medier overhovedet, dækker det, de afslørede.

Afsløringen var at Pfizer talte om at lave det, de kalder Dirigeret Evolution eller Instrueret Evolution, hvor de selv skaber de coronavarianter der skal slippes løs, så de på forhånd har en virkningsfuld vaccine.


Forbes reagerede på Tucker Carlsons påstand om at ingen ville røre historien og sagde:

Rigtige journalister har åbenbart ret travlt, fordi der sker en masse pludselige ting i verden. De har en tendens til først at rapportere om noget, når der er nok fakta til at bekræfte historien. Plus, bare fordi man ikke ser artiklerne endnu, betyder det ikke, at journalister ikke undersøger det og kigger nærmere på, hvad der foregår, før de beslutter, om det fortjener dækning. Et ægteskab sker ikke fra den ene dag til den anden. I hver fald gør de fleste ægteskaber det i hvert fald ikke. På samme måde vises legitime nyhedsartikler ikke, uden at grundarbejdet er gjort først.2

Mellem linjerne bagvaskes Tucker Carlson og gøres til en ikke-rigtig journalist, der ikke har sine fakta i orden og leverer ubearbejdede, illegitime nyheder.

Selv har journalisten ikke været i stand til at finde ud af om Jordon Walker arbejder hos Pfizer, men leger med og siger, "OK, lad os slippe vantro et øjeblik og antage, at videoen indeholdt en faktisk Pfizer-chef". Men heldigvis har ingen i verden brug for elitens medier til at finde rundt i verdens informationer, og Bruce Y. Lee fra Forbes kan roligt slappe af, for der er mennesker der kan finde informationerne uden at være elitegodkendte journalister.

I en video, lagt på Rumble dagen efter (27-01-2023) før klippet herover, viser Project Veritas sine beviser for Jordons titel: 

Elitens sædvanlige process - at slette alt fra nettet er sat i gang, og tingene forsvinder som dug for solen. Heriblandt Jordons LinkedIn profil, der tidligere var på dette link: https://www.linkedin.com/in/jordon-walker-m-d-4a321a24. Nu ses der kun reminiscenser fra søgemaskiner der ikke rydder op - her duckduckgo:


Det påstås mange steder at det er en falsk profil, opsat til formålet at lyve om Pfizer, men samme profil bliver der linket til i en artikel fra 18-05-2020, hvor Jordon Walker er medforfatter med billede og link til LinkedIn profilen3.

Hvis det ikke er nok, så har både Robert Turner, stiftende redaktør af Medika Life4 (et uafhængigt nyhedsmedie) og Brian O'Shea der er efterretningsanalytiker hvis mål er at "hjælpe folk (venstre, højre, center) med at undersøge alt, hvad de læser, ser eller hører, så de kan få den sandhed, de fortjener"5 fundet rigeligt med beviser for at Jordon er hvem Project Veritas siger han er.
Hvis det heller ikke er nok, så lad Pfizer afsløre sig selv. Hvis det hele var et falsk arrangement iværksat af Project Veritas, for at lyve om Pfizer, så havde Pfizer ingen grund overhovedet til at forsvare sig selv. Men det gør de. Skrevet med slangetunger har de haft sine bedste folk i gang med at dementere, at Pfizer skulle eksperimentere med Dirigeret Evolution (også kaldt Gain of Function eller funktionsforøgelse). 

New York, N.Y., 27. januar 2023 – Der er for nylig blevet fremsat beskyldninger i forbindelse med opnåelse af funktion og dirigeret evolutionsforskning hos Pfizer, og virksomheden vil gerne sætte sagen på plads.

I den igangværende udvikling af Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccine har Pfizer ikke udført funktionsforøgelse eller dirigeret udviklingsforskning. I samarbejde med samarbejdspartnere har vi udført forskning, hvor det originale SARS-CoV-2-virus er blevet brugt til at udtrykke spidsproteinet fra nye bekymringsvarianter. Dette arbejde udføres, når en ny variant af bekymring er blevet identificeret af de offentlige sundhedsmyndigheder. Denne forskning giver os mulighed for hurtigt at vurdere en eksisterende vaccines evne til at inducere antistoffer, der neutraliserer en nyligt identificeret variant af bekymring. Vi gør derefter disse data tilgængelige gennem peer-reviewede videnskabelige tidsskrifter og bruger dem som et af trinene til at afgøre, om en vaccineopdatering er påkrævet.6

Det lyder trygt, forudseende og professionelt. Men de siger ikke, at de ikke selv skaber de varianter der giver bekymring, på samme måde som det blev gjort i Wuhan. Og det er sådan det politiske spil er. Og det er præcis det som Jordon Walker afslører til Project Veritas, at Pfizer netop taler om dette.

En af de ting, vi udforsker, er, hvorfor muterer vi det ikke [COVID] selv, så vi kunne skabe - forebyggende udvikle nye vacciner, ikke? Så det er vi nødt til at gøre. Hvis vi dog vil gøre det, er der en risiko for lignende, som du kunne forestille dig - ingen ønsker at have et lægemiddelfirma, der muterer forbandede vira.

Fortæl det ikke til nogen. Lover, at du ikke vil fortælle det til nogen. Måden det [eksperimentet] ville fungere på er, at vi putter virussen i aber, og vi får dem successivt til at blive ved med at inficere hinanden, og vi indsamler serielle prøver fra dem. 

Man skal være meget kontrolleret for at sikre, at denne virus [COVID], som man muterer, ikke skaber noget, der bare går overalt. Hvilket, jeg formoder, er måden, hvorpå virussen startede i Wuhan, for at være ærlig. Det giver ingen mening, at denne virus dukkede op ud af ingenting. Det er bullsh*t.

Efter hvad jeg har hørt, optimerer de [Pfizer-forskere] det [COVID-mutationsprocessen], men de går langsomt frem, fordi alle er meget forsigtige - selvfølgelig ønsker de ikke at accelerere det for meget. Jeg tror, de også bare forsøger at gøre det som en udforskende ting, fordi du åbenbart ikke vil reklamere for, at du er ved at finde ud af fremtidige mutationer.

Jeg tror, at hele forskningen i vira og mutationen af dem ville være den ultimative pengeko.7

Når du ser hvordan Jordon Walker reagere og påstår han aldrig har sagt det, Project Veritas netop har filmet ham sige, så forstås at der er flere grunde til at eliten gerne vil fjerne hver en krumme på nettet der har med ham at gøre.


Følg også med på Project Veritas Twitter profil.

Endnu engang. Forbes' larmende feberredning og andre mediers larmende tavshed råber til alle der vil høre, at vi ikke kan stole på den virkelighed der fremstilles i medierne. Det er løgn på løgn og bagvaskelse af sandhed og ærlighed. Almindelige medier er producenter af de falske nyheder de anklager alle andre for at føre.

1 "Tucker Carlson Covers #DirectedEvolution AGAIN; Gives Update on YouTube Removing Viral Video", Project Veritas, Rumble, d. 28-01-2023
2 "No, Project Veritas Video Doesn’t Prove Pfizer Is Mutating Covid-19, Who Is Jordon Trishton Walker?", Forbes, d. 28-01-2023
3 "The Near-Term Outlook for COVID-19 Therapeutic Treatments", BCG, d. 18-05-2020
4 "Video of Jordon Walker, Supposed Pfizer Researcher, Goes Viral", Medika Life, d. 26-01-2023
5 "Who is "Jordon Trishton Walker"?", Investigate Everything with Brian O'Shea, d. 26-01-2023
6 "Pfizer Responds to Research Claims", Pfizer, d. 27-01-2023
7 "Pfizer Executive: ‘Mutate’ COVID via ‘Directed Evolution’ for Company to Continue Profiting Off of Vaccines … ‘COVID is Going to be a Cash Cow for Us’ … ‘That is Not What We Say to the Public’ … ‘People Won’t Like That’ … ‘Don’t Tell Anyone’", Project Verias, d. 25-01-2023


Debat: Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Fake News [10]; Journalistik [19]; Medicinalfirmaer [12];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]