Unicoin, en chip under huden

Lagt på d. 26/04-23Endetidens billeder, tegnet for os i Bibelens profetier, begynder at materialisere sig. For ikke lang tid siden blev Abraham Akkorderne skildret med en mønt, der fortæller en visuel historie om det Gud har advaret om skal komme i trængslen, med Antikrists fredsaftale mellem "de mange"1. Så blev en statue formet efter Åbenbaringsbogens beskrivelse af Antikrist opsat uden for FN bygningen i New York2. Nu illustrerer endnu en mønt endnu en af Bibelens profetier, og det handler om ikke at kunne købe og sælge uden et mærke i/på hånd eller pande. Både Antikrist, hans fredsaftale og hans økonomi, kan nu officielt ses skildret i den virkelige verden.

I nyheden Centralbankens digitale valuta fortæller jeg om den digitale valuta, Unicoin, og bemærker den umiskendelige lighed med unicorn, altså enhjørning, der er et billede på Antikrist. Og jeg faldt over denne side, som har skildret denne valuta med denne mønt3:

Unicoin er næste generations kryptovaluta, designet til at være stabil og rentabel, og den er "godt positioneret til at blive et førende kryptomærke"3. Og det er ikke uden grund, for under konceptet "Unicoin Hunters"4, (enhjørningejægere) er et startup-program, der med titlen "Unicorn Hunters Det eneste show, der kan gøre dig rig" skal få firmaer og banker såvel som privatpersoner til at investere i Unicoin. Og det ser ud til at være rigtig godt på vej. Firmaer som Goldman Sachs, Google5 og Elon Musks SpaceX sammen med over 1200 andre firmaer6, er blandt dem der støtter projektet.

Det er ikke fordi en Unicoin er voldsomt meget værd endnu, 5,4 krone7, men det kan hurtigt ændre sig når tiden hastigt modnes.

Sidste år d 13-15 maj (2022) afholdte "Scandinavian Freedom News" en konference kaldt "Nothern Light Convention"8 i Malmö, med over 20 professorer og doktorer som talere. Heriblandt Prof. Richard A. Werner, der er er universitetsprofessor i bank og finans. Han har en First Class Honours in Economics fra London School of Economics og en doktorgrad i økonomi fra University of Oxford. Han siger bl.a.:

De taler heller aldrig om denne CBDC's natur... men en europæisk centralbankmand fortalte mig, hvordan det kommer til at se ud. Han så det. Han blev inviteret til en af de gamle centralbanker i Europa, der i høj grad promoverer dette, og de viste ham det... Han er topdirektør for en anden centralbank i Europa, og der er ingen grund til at tro, at han fortalte mig en historie.

Werner beskriver en lille genstand, ved at vise dens størrelse med en afstand mellem pege og tommelfinger, og siger at den:

vil blive implanteret under din hud... Så det er planen.... Og det har selvfølgelig andre implikationer ... oven i kontrolaspekterne, fordi det faktisk kommer ind i din krop og efter min mening, krænker det den menneskelige værdighed og kan derefter bruges i andre funktionalitetsformer ud over de monetære og økonomiske transaktionsformål. Så meget farligt og bestemt noget, vi er nødt til at modsætte os. Og fortsætte med at bruge kontanter, er med til at sikre at forhindringerne vil blive større for centralplanlæggerne, i introduceringen af CBDC

Prof. Richard Werner om CBDC (spol frem til 1:23)

Mens der endnu er mange skeptikere der mener at vi har talt om endetiden, Jesu genkomst og bortrykkelsen i rigtig mange år, så har verden aldrig som nu emmet af antikristelig symbolik, som sammenfalder med en verden i forandring mod Bibelens profetier. Selv den globale mentale tilstand hos klodens befolkninger, er som Paulus sagde det til Timoteus i 2. Tim. 3:1-4. Det kræver ualmindelig tro og optimisme at tro på at denne verden kan blive ved. Som jeg fortæller i nyheden "Danmark i forfald - hvorfor bryder nationer sammen?", så er der denne cyklus for tilblivelse og ødelæggelse af et samfund: 1) Fra trældom til åndelig tro; 2) Fra åndelig tro til stort mod; 3) Fra mod til frihed; 4) Fra frihed til overflod; 5) Fra overflod til egoisme; 6) Fra egoisme til apati; 7) Fra apati til afhængighed; 8) Fra afhængighed tilbage til trældom. Årtier med velstand og uafhængighed har øget hungeren efter materialisme, og har degraderet en gudsfornægtende verden igennem egoisme, apati og afhængighed, til nu at stå overfor trældom, som snart tager verden med magt.

Der er ingen tvivl om at Jesus kommer snart. I årevis har jeg forsøgt at forsvare troen på Jesus overfor venner og kolleger, og snart vil vores tro blive stadfæstet med den mest absurde påstand, at vi vil blive bortrykket, væk fra denne verden. Snart er vi hjemme, og jeg håber med tynget hjerte at den begivenhed vil være med til at de mange vi har talt med igennem vores jordiske liv, vil erkende og se, at vi fortalte dem sandheden om Jesus og det evige liv.

1 Se Abraham Akkordens mønt - Fejring af fred i vores tid
2 Se Antikrist skildret i FN
3 "Unicoin", unicoin.com
4 "Unicorn Hunters The only show that can make you rich.", unicornhunters.com
5 "Meet the world's top 15 unicorn hunters: These funds are backing dozens of booming startups", unicornhunters.com
6 "The Complete List Of Unicorn Companies", CB Insights, d. 24-04-2023
7 "1 UNIC to DKK - Exchange - How much Danish Krone (DKK) is 1 UniCoin (UNIC)", Exchange Rates by Walletinvestor.com, d. 24-04-2023
8 "Scandinavian Freedom Events - Northern Light Convention", Scandinavian Freedom News


Debat: Unicoin, en chip under huden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [22]; Bibelens troværdighed [15]; Profetisk opfyldelse [31]; Trængslen [64]; Økonomi [99];

Flere nyhedsblogs fra 2023