#41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda

Lagt på d. 30/11-23


Udskriv


I de seneste timer er en intens debat blusset op på de gazanske netværk angående en aftale. Flere gazanere er imod frigivelsen af de israelske gidsler og opfordrer Hamas til at "beskytte de vigtige aktiver". En chokerende meddelelse, der cirkulerer på netværkene, lyder: "De har ikke lov til at forlade Gaza", med et billede af Shiri Biebs og hendes børn.

Ang. Shiri Biebs og hendes to drenge (Ariel, 4 år og Kfir 10 måneder), har Hamas offentliggjort at de alle er døde. Hamas hævder de ikke er i deres varetægt, og de kan derfor ikke frigive dem. Dette ses som en del af en psykologisk krigsførelse for at få os til at forlænge våbenhvilen "indtil de kan findes".
En højtstående embedsmand fra Den Palæstinensiske Myndighed, Jabril Rajub, udtaler: 

Hændelserne den 7. oktober var en naturlig reaktion på undertrykkelse. Besættelsen og dens forbrydelser er ansvarlige for hændelsen. Handlingen var en del af den palæstinensiske forsvarskrig, og den næste opblussen vil finde sted på Vestbredden.

Og for at slutte med et budskab om enhed: 

Hamas er en integreret del af det politiske stof. Den nuværende kampagne er begyndelsen på enhed med det formål at etablere en palæstinensisk stat på alle palæstinensiske territorier."

Rajub, en højtstående minister, var en stjerne i "Partnere Kampagnen" af Genève-initiativet! Det, Rajub antyder, er, at den militære magt af den Palæstinensiske Myndighed (som Amerika så ihærdigt har hjulpet med at opbygge og finansiere) måske vil gøre mod israelerne nær Vestbredden, hvad Hamas gjorde mod israelerne nær Gaza. Den amerikanske administration må vågne op! Den Palæstinensiske Myndighed er mere af det samme! Det er Hamas, ISIS!

CCTV-optagelser viser unge Mohamed Nazal forlade fængslet og stige om bord på bussen med to fuldt fungerende arme. Kort tid efter indpakker palæstinenserne hans arme i bandager og fortæller en historie, der siger: "ISRAEL BRÆKKEDE BEGGE ARME PÅ DETTE BARN I FÆNGSLET og efterlod ham 8 dage uden lægebehandling. Mohammed Nazal siger, de blev slået dagligt, indtil en døde. De blev sultet næsten ihjel med en tallerken med almindelig ris til 10 mennesker. De frøs uden varme eller tæpper".

Det er svært at sætte ord på den primitive propaganda. Palæstinenserne har mishandlet deres civile israelske gidsler, ladet dem overleve på en smule ris og udeladt medicinering for de syge. De er nødt til i det mindste at få verden til at tro at Israel gør det samme. Vi kan ikke tro ét ord der kommer fra deres mund.

"Uinvolverede" - "uskyldige" civilister fortæller de os. En af de bortførte, som blev holdt fanget i næsten 50 dage på loftet af et hus, siger, han blev holdt af en UNRWA-lærer (UNRWA er FNs hjælpeorganisation for palæstinensiske flygtninge i Mellemøsten). Han er far til ti børn, der låste den bortførte inde på loftet, gam ham næsten ingen mad og ingen medicin. Men der er mere. I et andet tilfælde blev en anden bortført holdt fanget af en gazansk læge. Han holdt en af de bortførte som gidsel og fortsatte samtidig med at give pleje til børnene. De er ikke uinvolverede, men gemene terrorister. De var der ved massakren, og det viser sig, at de var en integreret del af gidseltagningen af hundredvis af bortførte, herunder kvinder og børn.

De bortførte
En af de frigivne gidsler, Danielle Aloni, som blev holdt fanget med sin 5-årige datter, blev tvunget af Hamas til at skrive et takkebrev, hvor hun udtalte, hvor godt Hamas havde behandlet hende under fangenskabet. Det blev beskrevet som et besøg hos bedstemor snarere end at være i kløerne på en morderisk dødskult, der holdt dem fanget i 50 dage i helvedes dyb.

Mandag aften blev den fjerde gruppe af bortførte overleveret til Røde Kors - som iøvrigt nægtede at besøge og tilse de bortførte og give dem den fornødne medicin. Alt Røde Kors har gjort er at køre dem 3 km over grænsen til Israel i deres fine biler. De er ikke en indsamlet krone værd.

Verden
I en nylig udvikling har Pentagon meddelt, at den forsøgte kapring af tankeren "Central Park" i går ikke blev udført af jemenitiske Houthis, men synes at have været foretaget af 5 somaliske individer.

I en anden del af verden har den svenske politiker Jimmie Åkesson, leder af Sverigedemokraterna og medlem af den svenske rigsdag, fremsat en kontroversiel udtalelse. Under en tale i denne uge ved et arrangement i byen Västerås i det sydøstlige Sverige, anbefalede Åkesson at stoppe bygningen af moskeer i landet og endda at ødelægge nogle af dem. Han udtalte, at tilbedelsessteder tilhørende den islamiske religion i Sverige er et frugtbart avlsgrundlag for ekstremistiske budskaber og anti-vestlig propaganda, der trænger langt ind i den sociale struktor. Åkesson sagde også: 

Ingen her ret til at komme til vores land og bygge monumenter til en fremmed og imperialistisk ideologi. På lang sigt bør vi begynde at konfiskere og ødelægge moskebygninger, hvor antidemokratisk, anti-svensk, homofobisk eller anti-semitisk propaganda eller misinformation om det svenske samfund spredes.

I gammel tid, da Israel under deres ugudelige konger lod afgudsofferhøje opstå i landet, var det første der skete, når der kom en gudfrygtig konge, at de blev revet ned. Moskéer der huser tilhængere af en morderisk månegud, hører ikke til i vores lande!

Mellemøsten
I Mellemøsten er der sket betydelige udviklinger. Bill Burns, chefen for CIA, er ankommet til Qatar for at fremme en "omfattende" aftale om kidnappede mellem Israel og Hamas. Ifølge Washington Post er målet at udvide den omfattende gidselaftale til at inkludere ikke kun kvinder og børn, men også mænd og soldater. Det amerikanske mål er også at forlænge våbenhvilen. Burns presser ifølge rapporten i Post for frigivelsen af de 8-9 amerikanske gidsler. Også chefen for Mossad er ankommet til Qatar.

Hele den qatarske aftale involverer hundrede børn, mødre og ældre mennesker. 70 er der allerede enighed om, men Hamas hævder, at de ikke kan finde resten af dem. Cheferne for CIA og Mossad sammen med højtstående qatarske og egyptiske embedsmænd taler nu om en helt ny aftale: ældre mænd over 70 og mænd mellem 18-70, som Hamas betragter som "soldater eller reservister", hvilket de vil kræve en meget højere pris for. Araberne ønsker at kræve tilbagelevering af ALLE bortførte til gengæld for en permanent våbenhvile. Det ville betyde - Hamas forbliver ved magten i Gaza. Israel vil aldrig gå med til en sådan aftale! Det vil være under andre betingelser, i en anden virkelighed og under andre omstændigheder. Hvis forhandlingerne kollapser, kan vi forvente en genoptagelse af kampe hen imod weekenden.

En BBC-undersøgelse afslører, at ud over Hamas deltog fem andre terrororganisationer i massakren i Gazastriben, herunder "Al-Aqsa Martyrernes Brigader" - den militære fløj af Fatah-bevægelsen ledet af Mahmoud Abbas. Al-Aqsa Martyrernes Brigader sørgede for at offentliggøre dokumenter af deres militære operatører, der kæmpede på israelsk territorium iført gule Fatah-hovedbånd, allerede i ugen efter massakren, herunder ekstremt chokerende dokumenter om mord ved frygtelige metoder. I dag offentliggør BBC dette i en officiel undersøgelse. Der er stadig vanvittige mennesker i verden, der tror, at den Palæstinensiske Myndighed er en partner for fred.

En libanesisk kilde: Hezbollah har til hensigt at angribe Israel med en byge af raketter, der vil blive affyret samtidigt, disse er byger, hvor tusindvis af almindelige raketter (Grad) vil blive affyret, som vil forvirre Iron Dome og betydeligt tømme puljen af afbrydere, og først derefter vil præcise jord-til-jord-missiler blive affyret mod 240 forudvalgte mål. "Grad" raketter refererer til en type af sovjetiske/russiske raketartilleri våbensystemer. Ordet "Grad" betyder "hagl" på russisk. 

Jødehad
På University of Michigan er der rejst bekymringer omkring en anti-Israel BDS-referendum (en aftemning imod Israel - Boykot, Desinvestering og Sanktioner), som hele elevgruppen tvinges til at stemme om. Det skaber en splittelse på campus og isolerer jødiske studerende. 

I en anden hændelse har Bret Gustafson, lektor ved Washington University i St. Louis, kommet med en udtalelse om, at det er "ret sejt" at udløse gaspatroner uden for jøders hjem. LAPD (Los Angeles Politi Department) undersøger dette som en mulig hadforbrydelse. 

Fra palæstinensisk børne-TV kommer der også alarmerende rapporter. I et program blev følgende udveksling angiveligt sendt:

"Hvad laver politibetjente?"
"De fanger tyve og dræber jøder."
"Hvad vil du gøre, når du bliver stor?"
"Jeg vil skyde jøder, dem alle."

Fra barnsben bliver palæstinenserne indoktrineret til had og vold mod Jøder.

Israel
Ifølge rapporter fra israelsk radio, vil den israelske regering og det israelske samfund snart blive præsenteret for et forslag: Frigivelsen af ALLE bortførte, inklusive soldaterne, i bytte for en afslutning på krigen. Som sagt, det kommer ikke til at ske. Hvad lige er sket, er dømt til at ske igen, hvis ikke Israel udsletter Hamas.

Som kontrast til palæstinensernes mishandling af en hundehvalp, er denne historie ganske sigende. Under en razziaoperation i den nordlige del af Gazastriben stødte IDF-styrker (Israels Forsvarsstyrker) og kæmpere fra specielle enheder på heste, der var blevet efterladt og indespærret i kampområdet. Soldaterne og kommandørerne i marken forblev ikke ligeglade med situationen, og i en ekstraordinær operation blev hestene bragt til Israel. Her forventes de at gennemgå undersøgelser og veterinærbehandling og modtage et nyt hjem og en sikker fremtid i Israel! I alt blev 18 heste og 3 føl, der var flere måneder gamle, reddet i operationen.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [105]; Israel i krig 2023/24 [54]; Palæstina [45];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]