#25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes

Lagt på d. 26/10-23


Udskriv


Fra Mefalsim, en kibbutz i det sydlige Israel, blev en rystende begivenhed fanget i en telefonopringning fra den 07.10.2023. En Hamas-terrorist kontaktede sin far midt i sin terrorhandling:

Far,
- Ja?
Far, jeg taler til dig fra Mefalsim, se på min WhatsApp og se hvor mange ofre jeg dræbte med mine bare hænder, se hvordan jeg dræbte dem med mine bare hænder, din søn dræbte jøder! Det er i Mefalsim, far.
- Må Allah beskytte dig.
Jeg ringer til dig fra en jødisk kvindes mobiltelefon, jeg dræbte hende og hendes mand, jeg dræbte 10 med mine bare hænder! Far, jeg dræbte 10 med mine bare hænder! Far, se på WhatsApp og se, hvor mange jeg dræbte! Åben WhatsApp og se, hvor mange jeg dræbte.
- Jeg ringer til dig på WhatsApp. Stå op, gå.
Far, jeg dræbte 10! 10! Jeg dræbte 10 med mine bare hænder, far! Deres blod er på mine hænder. Lad mig tale med mor.
- [Hans mor græder]
Mor, jeg dræbte mere end ti jøder med mine bare hænder!
- Må Allah bringe dig tilbage i fred.
Gå tilbage til WhatsApp, jeg taler til dig 'live' inde fra Mefalsim, se på det.
- Må Allah beskytte dig.
Mor, din søn er en helt.
- Dræb, dræb, dræb!

Denne søns mor og far, er ikke Hamas terrorister. De er almindelige palæstinensere. Alligevel bifalder de mordene ved deres søns hånd!

Inden denne angrebsdag havde Hamas forberedt sig. The Wall Street Journal rapporterede, at i de uger, der ledte op til oktober-angrebet, modtog flere hundrede Hamas-terrorister speciel kamptræning i Iran. Denne træning involverede 500 terrorister i september. Ismail Kani, en højtplaceret leder af de Revolutionære Garde og kommandant for Quds-styrken, stod for træningen.

I aftes gennemførte IDF et usædvanligt og omfattende jordangreb af infanteri og panserstyrker inde i Gaza-striben. Razziaen var i stor skala og i større dybde inde i Gaza. Målet med razziaen er at angribe Hamas-mål inde fra striben og at styrke forsvaret. Sikkerhedsetablissementet siger, at der er tale om en mere omfattende operation end de razziaer, der hidtil er udført i de seneste to uger i Gaza-striben.

Antisemitisme i verden
Midt i den stigende bekymring over globale spændinger, har nylige begivenheder forøget uroen og forstærket frygten for antisemitisme i forskellige dele af verden.

I Belgien er der iværksat en menneskejagt efter en palæstinensisk asylansøger, som efter sin families tragiske død i Gaza, har udtrykt et ønske om at dø som martyr. Hændelsen har affødt debat og selvransagelse, hvor nogle stiller spørgsmålstegn ved konsekvenserne af at tilbyde asyl til palæstinensere.

I USA er der blevet rapporteret flere tilfælde af åbenlyst antisemitiske holdninger og handlinger. I det nordlige New Jersey erklærede en håndværker, der bruger platformen TaskRabbit, at han ikke vil betjene jødiske kunder som et tegn på "solidaritet med det palæstinensiske folk". Jødiske studerende ved "Cooper Union for the Advancement of Science and Art" i New York oplevede en skræmmende situation, hvor de måtte låse sig inde i biblioteket for at holde pro-Hamas-demonstranter ude. Stemningen blev endnu mere anspændt i Studio City, Californien, hvor en indtrænger brød ind i en jødisk families hjem, truede dem med en kniv og råbte "BEFRI PALÆSTINA" Hændelsen undersøges stadig. På George Washington University viste studerende budskaber i støtte for Hamas på en skolebiblioteksbygning. Samtidig viste studerende på NYU nazistiske antisemitiske skilte, hvilket afslørede et dybt foruroligende synspunkt om at befri verden for jøderne.

Også i lille elskelige Danmarks gader, manifesterede anti-israelske holdninger sig. Demonstranter udtrykte deres støtte til Muhammad Deff, militærlederen af Hamas, og opfordrede ham endda til at målrette Tel Aviv. Deres sange var en blanding af hengivenhed til Hamas og den palæstinensiske sag:

Sværdet har bevaret, sværdets magt
Vi er Mohammad's mænd, [og han er vores] gæst
Åh Qassam, åh elskede
Daggryets skæbne er snoninger og drejninger
Åh Qassam, åh elskede
Daggryets skæbne er snoninger og drejninger
Allah er stor
Så du er Gazas vind, du stiger
Vi er Palæstinas hold
Vi er Palæstinas hold
Vi er Palæstinas hold
Vi er Palæstinas hold

Som svar på disse bekymrende udviklinger har europæiske lande taget beslutsomme foranstaltninger. Tysklands indenrigsminister erklærede, at enhver, der kommer med en antisemitisk udtalelse, vil blive nægtet et tysk pas. Ligeledes vil Storbritannien tilbagekalde visa for personer, der udtrykker antisemitiske holdninger. Det, de ikke ved, fordi de ikke kender Islams liturgi, er at det er tilladt for muslimer at lyve for jihadens skyld, hvor Hijrah (migrering) ses som en aspekt af jihad - de lader bare være med at ytre antisemittiske holdninger hvor det er strategisk klogt. I Østrig proklamerede kansleren, at sloganet "From the river to the sea Palestine will be free" ("Fra floden til havet vil Palæstina være frit") nu vil blive betragtet som en opfordring til mord, hvilket vil medføre en strafferetlig undersøgelse.

Et betydeligt britisk tv-netværk, ITV, havde en muslimsk-britisk beboer som gæst, der kastede lys over den udbredte "Islamofobi", hun står overfor, og fortalte om udfordringerne ved at leve i Storbritannien midt i de herskende fordomme mod arabere. Denne udsendelse tog dog en indholdsmæssig drejning, da Douglas Marie Hambrik delte en video af den samme gæst fra en anden lejlighed, hvor hun jublende fortalte om grusomme handlinger og proklamerede: 

Intet vil nogensinde kunne tage dette øjeblik tilbage - dette triumfens øjeblik, dette modstandens øjeblik, denne overraskelses øjeblik - dette ydmygelsens øjeblik på vegne af den zionistiske enhed. INGENTING NOGENSINDE!

I samme ånd skabte opførslen af Alaa El Massri, en 4. års medicinstuderende ved Milano Bicocca University, kontrovers. Den 7. oktober, midt i de foruroligende nyheder om overgreb i Gaza, postede Alaa en Instagram-historie, der viste jøder flygte i frygt med teksten "Run Zionists Runnnnn" ("Løb Zionister Løøøøb") ledsaget af et grinende emoji. Dette indlæg rejste etiske bekymringer vedrørende hendes evne og integritet som en potentiel læge.

Andre begivenheder i verden
I en fælles afsløring fra kilder i både Israel og Rusland blev det rapporteret, at 7 efterretningsagenter fra den russiske efterretningstjeneste, SVR, på mystisk vis er forsvundet i Gaza. Stationeret der cirka to måneder forinden, har disse agenter ikke været i kontakt med deres overordnede de sidste to uger. En vurdering fra en israelsk embedsmand antyder, at denne alarmerende forsvinden måske er det vendepunkt, der fik Rusland til at ændre sin holdning til spørgsmålet om de israelske bortførte.

Yderligere data om disse bortførte leveret af Reuters giver et bekymrende internationalt billede. Ud af de 220 bortførte, som Hamas holder som gidsler, har et forbløffende antal på 138 fremmede pas, der spænder over 25 forskellige nationer. Heriblandt 54 thailandske borgere, 15 argentinere, 12 tyskere, 12 amerikanere, 6 franskmænd, 6 russere og 5 nepalesere.

Det politiske landskab fortsatte med at ændre sig, da Biden, i modsætning til forventningerne efter hans venskabelige besøg i Israel, kom med en slående udtalelse. Han erklærede: "Det er umuligt at vende tilbage til status quo før den 7. oktober, det næste skridt - en tostatsløsning". Et sådan synspunkt blev mødt med skarp modstand, da mange israelere udtrykte deres utvetydige uenighed i ideen om at give kontrol over Gaza til Abbas, som de opfatter som en Holocaust-benægter. Ikke en eneste israeler vil gå med til at give Holocaust-benægteren Abbas kontrol over Gaza! Vi vil ikke ofre vores soldater i Gaza for at bringe mere af det samme!

Internationalt spidsede spændingerne til i FN. Både Rusland og Kina nedlagde veto mod en amerikansk-udarbejdet FN's Sikkerhedsrådsresolution vedrørende Israel og Gaza. Denne resolution ville have fordømt Hamas og anerkendt Israels iboende ret til selvforsvar. Ruslands modforslag, der gik ind for en "humanitær våbenhvile", blev mødt med modstand fra USA, Storbritannien og 9 andre afholdende lande.

Ruslands internationale manøvrer strakte sig ud over det diplomatiske rige. En udtalelse fra den russiske forsvarsminister Shoigu indikerede en hårrejsende udvikling - opstarten af træning på atomare angreb. Som en fremhævelse af denne aggressive position testede og affyrede Rusland angiveligt et interkontinental ballistisk missil, som er designet til at bære en atomar last.

Endelig har nylige aggressioner også påvirket den amerikanske militær. Som bekræftet af det amerikanske Central Command i en diskussion med NBC News blev i alt 24 amerikanske militærfolk skadet på grund af angreb på amerikanske baser i Syrien og Irak den foregående uge. De specifikke oplysninger afslørede, at tyve soldater pådrog sig mindre skader fra et droneangreb på al-Tanf-basen beliggende i det sydlige Syrien den 18. oktober. Yderligere fire blev let såret i to separate droneangreb rettet mod al-Assad-basen i det vestlige Irak på samme dag. Tidligere efterretning fra Pentagon havde allerede indikeret, at fraktioner der opererende under støtte fra Iran, udførte 13 forskellige angreb mod amerikanske og koalitionsstyrker i løbet af den sidste uge.

Mellemøsten
Begyndende med Den Arabiske Halvø, udtalte Bahrain's udenrigsminister sig klart om den igangværende konflikt mellem Hamas og Israel i Gaza, på den anden dag af et økonomisk møde i Saudi-Arabien. Han understregede, at krigen ikke bør være en hindring for de spirende økonomiske forbindelser i regionen, forbindelser, der blev initieret efter Abraham-aftalerne. Han udtalte: "Krigen i Gaza mellem Hamas og Israel må ikke få lov til at forsinke den økonomiske forbindelse i regionen, der begyndte efter Abraham-aftalerne. Det er meget vigtigt at fortsætte med at bygge broer i området".

Længere væk besluttede Tyrkiet at stoppe sine fællesprojekter med Israel vedrørende gasreserver i Middelhavet. Imens tog Libyen et dristigt skridt ved at udvise ambassadører fra USA, Storbritannien, Frankrig og Italien.

Det skiftende geopolitiske landskab i Mellemøsten blev yderligere fremhævet, da den iranske milits, Alawyat al-Wad al-Haq, som primært er baseret i Irak, udsendte en alvorlig trussel. De annoncerede intentioner om at målrette amerikanske militærbaser i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og Kuwait. Militsen, kendt for tidligere angreb på UAE og Saudi-Arabien, præciserede, at deres operationer udføres under direkte ordrer fra Iran.

Endelig, i et træk, der sandsynligvis øgede regionale spændinger, annoncerede Iran en kommende, usædvanligt omfattende militærøvelse. Planlagt til den følgende uge vil denne øvelse se storstilede mobiliseringer af luft-, jord- og søstyrker i hele landet. Meddelelsen understreger nationens hensigt om at vise sin militære magt midt i et allerede volatilt miljø.

Israel
IDFs talsmand afslørede en skræmmende fund under et interview med CBS. En note, fundet i lommen på en Hamas-operatør, lød:

Du skal slibe dine sværds klinger og være ren i dine intentioner for Allah. Vid, at fjenden er en sygdom, der ikke har nogen kur, undtagen halshugning og udrivning af hjerter og lever. Angrib dem!

Dette makabre direktiv opfordrer utvetydigt til voldelige handlinger mod jøder og skubber modtagerne mod brutal massakre.

Dog, i modgangens ansigt har det israelske folks modstandsdygtighed og enhed vist sig bemærkelsesværdig. Siden krigens begyndelse er over 200.000 borgere vendt tilbage til Israel. De fleste af disse hjemvendte har gjort det for at rapportere til deres reserveenheder. Denne stigning i national fællesskabsfølelse er desto mere bemærkelsesværdig, idet Hamas har været ansvarlig for dødsfaldet af 1.400 individer. Snarere end at indgyde frygt og drive jøder væk, har disse voldelige handlinger i stedet mobiliseret 200.000 israelere til at vende tilbage til deres hjemland, stående forenede i modgangens ansigt, hvilket illustrerer nationens styrke og enhed. "Se, jeg sender Bud efter Fiskere i Mængde, lyder det fra HERREN, og de skal fiske dem; og siden sender jeg Bud efter Jægere i Mængde, og de skal jage dem fra hvert Bjerg, hver Høj og Klippernes Kløfter." (Jer. 16:15-16). 

Desuden er der strategiske udviklinger undervejs. En rapport i Wall Street Journal: Israel gik med til at udskyde indsejlingen på jorden, indtil USA placerer forsvarssystemer i området for at beskytte sine soldater.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [54];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]