UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende

Lagt på d. 26/08-23Den øgede fokus på UFO'er, er et tegn for og fra den okkulte verden, at bortrykkelsen snart sker. I artiklen Menighedens bortrykkelse og Herrens dag gengiver jeg flere tekster fra New Age forfattere, der har fået at vide af deres åndelige kontakter (ondskabens åndemagter i himmelrummet, Ef. 6:12), at en bortførelse af bestemte mennesker vil ske, for at skabe harmoni på Jorden.

Internetsiden siden Era of Light, giver et indblik i hvad Satan underviser sine lyttere. Forfatten er, under nuværende besøg til Jorden, fra Kosovo, men har haft tidligere jordiske liv i Irland, Ægypten, Tyskland og Schweiz. Han siger om sig selv:

Jeg er KejRaj (KayRy). Jeg er en Elohi (ental for Elohim) af den blå stråle, inkarneret på jorden på dette tidspunkt. Jeg kom ind i galaksen Mælkevejen via Plejadernes stjernesystem fra Andromeda. Jeg har haft livstider i mange forskellige stjernesystemer, især i Lyra og Plejaderne, fordi jeg som Elohi var med til at skabe 'hue-man' og de lavere dimensioner. Som ikke var ment til lidelse, men projektet blev kapret senere. Så jeg selv og mange andre er vendt tilbage for at rette op på tingene ved at genaktivere de oprindelige tegninger og genoprette den oprindelige plan for denne smukke verden.1


Med andre ord påstår han at være en af guderne der skabte os - og tillader sig endvidere at afslutte med "Som altid, fra hjerte til hjerte, ER JEG KejRaj!". "JEG ER", er Gud, der sagde til Moses, "Jeg er den, jeg er!" Og han sagde: "Således skal du sige til Israelitterne: JEG ER har sendt mig til eder!" (2. Mos. 3:14). Så han udgiver sig for at være Gud, og påstår endvidere at det ikke er den første med den tredje Jord han har skabt. Og han er altså kommet for at rette op på tingene, og forsøger, med andre ord, at lære os sandheden.

På sin internetside (Era of Light) med indhold der er hvad han påstår er sandheden, hoster han en artikel fra Kabamur Taygeta, der deler "beskeder telepatisk modtaget af min mor Judith fra Pleiadian sjælsfamilie af 7D Taygeta for at forberede Jorden til skiftet".2. Han fortæller at:

Hvad sagde Jesus om mennesker, der frygter UFO'er i de sidste dage? Han kaldte dem UBEREDTE.

Jesus: "derefter Kommer Menneskesønnens Ankomst! Den vil fylde himlen. Ingen vil gå glip af det. Uforberedte mennesker over hele verden vil udstøde en kæmpe klagesang, mens de iagttager Menneskesønnen flamme ud af himlen."

Hvem er Menneskesønnen? Dem, der er "som mennesker, men ikke mennesker". Den nøjagtige betydning ændres med konteksten. Det kan betyde Lysets engle eller Lysets engle inkarneret som mennesker (stjernefrø).3

Johannes siger klart og tydeligt, "Hvem er løgneren, om ikke han, som nægter, at Jesus er Kristus? Han er Antikristen, som fornægter Faderen og Sønnen" (1. Joh. 2:22). Der er én Menneskesøn, Han er Kristus der er er kommet i kødet, hvilket Johannes også giver som pejlemærke til at genkende Antikrists ånd: "enhver ånd, der bekender, at Jesus er Kristus, kommen i kødet, er af Gud. Og enhver ånd, der ikke bekender Jesus, er ikke af Gud; men dette er Antikrists ånd" (1. Joh. 4:2-3). Så vi ser nu klart og tydeligt at den person der taler her, er af Satan, han taler i Antikrists ånd med budskaber fra en dæmon der kalder sig Judith.

Hvis Jesus var den eneste Menneskesøn, hvorfor ville han så sige: "det vil fylde himlen"? Og hvorfor ville han sige, at det vil ske før hans tilbagekomst?

Jesus: "På den tid vil de se Menneskesønnen komme i en sky med kraft og stor herlighed. Når disse ting begynder at ske, skal I rejse jer op og løfte jeres hoveder, for jeres forløsning er nær."

Det er tydeligt, at mange kristne har forkert opfattelse.

Hvorfor beskrev Johannes' vision i Åbenbaringen Menneskesønnen med hvidt hår og bærende på et symbol med 7 stjerner? Fordi Menneskesønnen er Plejadernes folk. Jesus var en inkarneret Plejadisk sjæl i en menneskelig krop.

Husk, at dæmoner er virkelige, og de ønsker ikke, at vi skal vide om Lysets Engle. De vil have os til at frygte UFO'er, falske bortrykkelsesbegivenheder og Projekt Blue Beam. Men de er magtesløse, og alt, de har, er løgne.

Mennesker, der taler om falske bortrykkelsesbegivenheder, har ingen idé om, hvad den virkelige bortrykkelse er. På grund af al den frygt og programmering, som folk har gennemgået, skal der ske en fuldstændig adskillelse af tidslinjer, før der kan være fuld offentliggørelse og åben kontakt. Dette er Skiftet.

Du bør ikke frygte UFO'er, for deres tilstedeværelse er et tegn på, at vi kommer tættere på. Du bør ikke frygte verdens undergang, for det er den eneste måde, den nye kan begynde på. Afslutningen vil være begyndelsen.3

Bortrykkelsen som Paulus har fortalt os om, er altså en falsk, dæmonisk bortrykkelse, for de kristne har misforstået det. Den sande bortrykkelse er når UFO'erne kommer i åben kontakt. Det er præcis det alle andre New Age-forfattere har fået at vide. Vi ser altså her dokumentation på hvordan Satan har planlag tiden for bortrykkelsen, og jo mere UFO aktivitet, jo tættere på bortrykkelsen mener han at vi er.

I 2008, udtalte Jose Gabriel Funes, en jesuitisk leder for det Vatikanske Observatorium at det er OK at tro på rumvæsener og Vatikanet sagde at rumvæsener kunne eksistere4. Siden da er både talen om UFO'er og forskellige landes offentliggørelse af UFO dokumenter eksploderet, og der mangler heller ikke slørede billeder af flyvende objekter.

Efter prinse Charles er blevet konge, og derfor nu hoved for den engelske kirke, lægges der pres på at han bør frigive mere information om UFO'er og muligheden for liv i rummet:

Kong Charles er under pres for at opfordre den britiske regering til at frigive flere oplysninger om UFOer og muligheden for udenjordisk liv, for at hjælpe med at forberede landets første kontakt med rumvæsener.

Kongen har ligesom sin afdøde far prins Philip en "interesse i UFO'er", ifølge Mark Christopher Lee, hvis nye dokumentar, 'God Versus Aliens', undersøger den indvirkning opdagelsen af udenjordiske væsener ville have på religion, rapporterede UK Mirror .

Lee hævdede, at Charles, som leder af Church of England, "har en pligt til at forberede de millioner af tilhængere af Kirken rundt om i verden på virkningen af afsløringen af, at vi ikke er det eneste sansende liv i universet."

"Jeg opfordrer vores konge til at lægge pres på premierminister Rishi Sunak for at frigive sandheden om, hvad Storbritannien ved om UFO'er til offentligheden," sagde han ifølge det britiske Mirror. "De er også nødt til at lægge pres på den amerikanske regering og andre regeringer verden over. Dette er ikke kun noget, der påvirker USA, men et verdensomspændende fænomen."5

Harvard fysikekspert og professor Avi Loeb siger, at vores univers kan være blevet skabt i et laboratorium af rumvæsener, der har "gudelignende" intelligens og teknologiske evner:

Avi Loeb er ekspert i fysik og fik sin ph.d. fra det hebraiske universitet i Jerusalem, da han var bare 24. For blot et par uger siden opdagede han fragmenter på bunden af havet, som han sagde kunne være interstellare, som han sagde kunne bevise eksistensen af rumvæsener og give indsigt i deres teknologiske evner.

Materialet, der blev opnået fra en tur, han tog til Stillehavet, blev beskrevet som "hurtigere end 95% af stjernerne nær solen" med "materiel styrke" større end de fleste jordiske mineraler, fortalte han Fox & Friends. Det kunne ikke være kommet fra en meteor eller anden form for rummateriale - det blev udformet af en anden livsform i universet, hævdede han.

Loeb hævder, at den, der skabte materialet, sandsynligvis ville være avanceret nok til at "forene kvantemekanik og tyngdekraft" og "skabe et babyunivers i et laboratorium." På den måde sagde han, at fremmede civilisationer kunne være en "god tilnærmelse til Gud".6

Den 26. juli kongres holdt USA's kongres høring om rumvæsner og regeringens hemmeligheder. Her vidner jagerpiloter og flådepiloter, og tidligere viceforsvarsminister, Christopher Mellon, om UFOaktiviteter. Christopher Mellon fungerede som viceassisterende forsvarsminister for efterretninger under Clinton- og Bush-administrationerne mener, forklarer han i på høringen (se video i bunden), at UAP'er (Uidentificerede luftfænomener) er et alvorligt nationalt sikkerhedsproblem, der kræver yderligere undersøgelse og analyse. Han fremhæver, at UAP'er er blevet observeret af troværdigt militært personel, ofte nær militære faciliteter, og deres adfærd indikerer avanceret teknologi.

Her er et par opsummeringer fra høringsvideoen:

Ryan Graves, en tidligere flådepilot, der tjente i 10 år og gennemførte to udsendelser på hangarskibet USS Theodore Roosevelt, stødte på UAP'er i sin tid som pilot, herunder flere tilfælde, hvor han og andre piloter observerede disse objekter, der flyver i begrænset luftrum og udfører manøvrer ud over kendte menneskelige evner. UAP'erne kunne ikke identificeres som kendte fly eller teknologier, og deres bevægelser var ofte uforudsigelige og ukonventionelle. Møderne var ikke isolerede hændelser; UAP'er blev gentagne gange observeret over en periode på flere år af flere piloter og radarsystemer. Han understreger, at disse observationer ikke kunne forklares af atmosfæriske eller vejrfænomener, og objekterne var i stand til hurtig acceleration, pludselige stop og manøvrering med hastigheder, der ville være umulige for ethvert kendt fly. Han og hans kolleger rapporterede disse møder til deres overordnede, men der blev ikke truffet nogen klar handling for at løse problemet.

Alex Dietrich er en tidligere jagerpilot i flåden med over 10 års erfaring, herunder indsættelser på hangarskibe. Hun var en af de piloter, der stødte på en UAP under en træningsøvelse ud for San Diegos kyst i 2004. UAP var et 'Tic Tac'-formet objekt, der var 12 meter langt og udviste usædvanlige flyveegenskaber. Mødet fandt sted under en træningsøvelse med deltagelse af flere skibe og fly, hvilket gav mulighed for samarbejde og observere. UAP blev sporet på radar af USS Princeton, men det blev ikke opfanget på jagerflyets radarer. UAP demonstrerede pludselige og bevidste manøvrer, accelererede hurtigt og matchede piloternes hastighed næsten øjeblikkeligt. På trods af forsøg på at låse sig fast på UAP med radar satte objektet låsen fast og skiftede til målretningspod-tilstand. Der var ingen synlige tegn på fremdrift, og objektet havde ingen vinger. Dietrich understreger, at mødet ikke var en joke og involverede troværdige vidner, herunder erfarne piloter og radaroperatører.

Høringen foregik:

foran husets underudvalg for national sikkerhed, grænsen og udenrigsanliggender.

Høringen vil omfatte tre whistleblowere: Ryan Graves, den administrerende direktør for Americans for Safe Aerospace, kommandør David Fravor, tidligere befalingsmand i den amerikanske flåde, og David Grusch, US Air Force officer og tidligere efterretningsofficer.

Grusch kom på de nationale nyheder, efter han fortalte The Debrief, at den amerikanske regering skjulte beviser for "intakte og delvist intakte fartøjer af ikke-menneskelig oprindelse." Det er en påstand, som regeringsembedsmænd offentligt har bestridt. Susan Gough, talsperson for Forsvarsministeriet, fortalte Fox News Digital i juni, at der ikke er "verificerbar information til at understøtte påstandene."

Onsdagens høring er den seneste i en række af regeringshøringer på højt niveau, debatter og diskussioner om eksistensen af UFO'er, også kaldet uidentificerede luftfænomener (UAP). Nogle journalister hylder høringen som et revolutionerende øjeblik for diskussionen om UFO'er i USA.

"Dette adskiller sig meget fra Dave Fravor, eller David Grusch eller Ryan Graves, der sidder foran et kamera og giver en interview. Dette er ført til protokols under ed foran kongressen. Dette fortæller hele verden, hvad de ved. Det har så meget mere vægt," sagde Chief Investigative Reporter for KLAS TV, George Knapp.7

Så information fra den okkulte verden fortæller at fokus på UFO'er, at deres tilstedeværelse bliver noteret i højere og højere grad, er beviset for at deres "sande" bortrykkelse er nær. Når talen om UFO'er er nået op på kongresniveau under ed, så vil jeg mene der er stor fokus på fænomenet. En Harvard professor der bruger sin position til at fordre troen på at vi er skabt af rumvæsener, er også iøjnefaldende. Der bygges energisk og hurtigt på endetidens løgn om UFO'er.

Det er værd at tænke på, hver gang vi hører om UFO'er. Jo mere fokus, jo mere signalerer Satan at han er klar til at bortforklare den "falske" bortrykkelse, efter Jesus har hentet os hjem. Det var ikke Jesus der kaldte os hjem, men UFO'er der hentede os for at der ikke kan skabes fred på Jorden, når vi er her og skaber ubalance i energierne. Det er på sin vis sandt, for Paulus forklarede at vi holder igen, så Antikrist ikke kan stå frem før hans tid er.

Med andre ord er den eskalerende UFOsnak endnu et vidnesbyrd om at trængslen og Antikrist står for døren, og dermed også at vi snart skal hjem.1 "Who is KejRaj?", Rose Rambles, d. 10-10-2020
2 "Kab, Twitter", Kab
3 "What Did Jesus Say About People Who Fear UFOs?", Era of Light, d. 21-07-2023
4 Vatikanets astronom: Det er OK at tro på rumvæsener.
5 "King Charles called on to 'release the truth' on UFOs, prepare religious for impact of ET life", Fox News, d. 09-08-2023
6 "Harvard prof says aliens may have created our universe in lab with 'Godlike' intelligence", Mirror, d. 17-08-2023
7 "UFOs ? What to know before Congress holds its historic hearing today: 'Non-human intelligence'", Fox News, d. 26-07-2023


Debat: UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Trængslen [67]; Ufologi [5];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]