#5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning

Lagt på d. 10/10-23Den amerikanske administration har været aktiv i sine diplomatiske bestræbelser, især med Libanon. Deres beskeder er rettet ikke kun mod den libanesiske regering, men også regionale elementer med bånd til Hezbollah, med en advarsel: "Hold Hezbollah ude af billedet. For hvis der bliver krig - vil hele Libanon blive beskadiget af Israel".

I Bruxelles, Belgien, er der en demonstration nær den israelske ambassade, hvilket indikerer en bred vifte af global støtte til Israel i denne konflikt.

USA’s støtte er ikke kun symbolsk eller diplomatisk. En amerikansk sikkerhedstjenestemand afslørede, at "fly allerede er lettet med udstyr til Israel". Pentagon gennemgår aktivt sit lager, inklusiv ressourcer fra US Central Command, for at imødekomme Israels presserende behov som luftforsvar og våben. Han tilføjede: "Vi forventer at se fortsat levering af nogle af de anmodninger, som Israel har fremsat".

Men angst i regionen er tydelig. Rapporter i USA fremhæver en masse-evakuering fra det sydlige Libanon. Mange libanesiske borgere, der er opmærksomme på de ødelæggende konsekvenser af en krig, som Hezbollah og Iran måske trækker dem ind i, flygter fra deres hjem.

I Israel er tallet på eliminerede Hamas-terrorister nået op på 1500. Dette kom efter et forfærdeligt angreb, hvor mindst 11 af de dræbte var amerikanske borgere, hvilket er bekræftet af Det Hvide Hus.

Jordan, traditionelt en moderat spiller i mellemøstlig politik, har taget et afgørende skridt. Landet har åbnet sine baser for amerikanske fly og sikrer dermed militær støtte til Israel i dets igangværende konflikt.

Uidentificerede fly angreb en iransk konvoj ved den ustabile grænse mellem Syrien og Irak, hvilket tilføjer et ekstra lag af kompleksitet til situationen.

I Tyskland udtrykte Hamburgs borgmester, Peter Tschentscher, sin bekymring og bemærkede, at terroren ikke kun kommer fra Hamas:

Lad os ikke bedrage os selv! Det er ikke kun Hamas, der spreder denne terror. Der er mange flere bag dem.
Styrker, organisationer, stater. De sætter spørgsmålstegn ved Israels ret til at eksistere og ønsker at bekæmpe den israelske stat. Og det kan der kun være ét svar på: I dag hejste vi et israelsk flag på offentlige bygninger i Tyskland, i Forbundsdagen, i Bundesrat og her i Hamborg ved rådhuset; for at gøre dette budskab klart og synligt. Det er et tegn på vores dybe venskab med Israel. Og vores sympati. Vi udtrykker vores medfølelse med borgernes/nationens sorg og lidelse.

Samlet støtte til Israel er også tydelig blandt de større europæiske nationer og USA. En fælles erklæring udgivet af ledere fra Frankrig, Tyskland, Italien, Storbritannien og USA støtter fast Israel og fordømmer Hamas og dets terrorhandlinger: 

I dag udtrykker vi - Frankrigs præsident Macron, Tysklands kansler Scholz, Italiens premierminister Meloni, Storbritanniens premierminister Sunak og USA's præsident Biden - vores standhaftige og forenede støtte til staten Israel, og vores en utvetydig fordømmelse af Hamas og dets rystende terrorhandlinger.
 
Vi gør det klart, at Hamas' terrorhandlinger ikke har nogen berettigelse, ingen legitimitet og skal fordømmes universelt. Der er aldrig nogen begrundelse for terrorisme. I de seneste dage har verden i rædsel set på, hvordan Hamas-terrorister massakrerede familier i deres hjem, slagtede over 200 unge mennesker, der nyder en musikfestival, og kidnappede ældre kvinder, børn og hele familier, som nu holdes som gidsler.
 
Vores lande vil støtte Israel i dets bestræbelser på at forsvare sig selv og dets folk mod sådanne grusomheder. Vi understreger yderligere, at dette ikke er et øjeblik for nogen part, der er fjendtlig over for Israel, til at udnytte disse angreb til at søge fordele.
 
Vi anerkender alle det palæstinensiske folks legitime forhåbninger og støtter lige foranstaltninger for retfærdighed og frihed for både israelere og palæstinensere. Men tag ikke fejl: Hamas repræsenterer ikke disse forhåbninger, og det tilbyder intet for det palæstinensiske folk andet end mere terror og blodsudgydelser.
 
I løbet af de kommende dage vil vi forblive forenede og koordinerede, sammen som allierede og som fælles venner af Israel, for at sikre, at Israel er i stand til at forsvare sig selv og i sidste ende sætte betingelserne for en fredelig og integreret Mellemøstregion.

Nylige aktioner har set IDF målrette højhuse i områder som Khan Yunis, Rimal, Sajaiya og Beit Lahia, som menes at blive brugt af terrorister. IDF indikerer, at intensiteten af disse angreb vil øge i de kommende dage. Gaza er kastet ud i mørke, med strømmen afbrudt. Men Israel forbliver urokkelig med en fremvoksende følelse af, at internationale holdninger ikke vil afholde dem fra deres mission. Som en israeler kommenterede: "Vi smagte holocaust igen. Vi vil sørge for, det ikke sker mere". 

Den internationale støtte Israel ser lige nu er, hvor håbefuld det end ser ud, meget skrøbelig. Nationernes holdninger kan hurtigt ændre sig til fordømmelse, efterhånden som Gaza-kampagnen intensiveres. Men som det ses, er det israelske folk ligeglade med, hvad FN eller verdens regeringer vil sige. De har smagt Holocaust igen og vil sørge for, at det ikke sker mere!

Men for nu, hvor krigen er ny og Israel endnu ikke har handlet imod verdenssamfundets etik, forlyder opmuntringer som denne fra Marco Rubio, en fremtrædende amerikansk senator fra Florida, sine synspunkter klare. Han går ind for en stærk reaktion og sagde: "Hamas skal udryddes & Israel skal reagere UFORHOLDSMÆSSIGT på dette & på fremtidige angreb fra enhver fjende".


På trods af advarsler er der rapporter fra Quneitra, Syrien, der antyder at Hezbollah’s Radwan Brigade gør klar langs den syrisk-israelske grænse. Samtidig søger Mahmoud Abbas støtte uden for den umiddelbare region, med et forestående besøg i Rusland. 

Det hele kan meget vel udfolde sig efter de bibelske profetier. Palæstinenserne udrydes (Ob. 1:18). Damaskus sønderbombes (Es. 17:1). Hvis verdens sympati vender sig fra Israel, hvilket den som sagt hurtigt kan, kan Zak. 12:2-3 se sin historiske opfyldelse, "Se, jeg gør Jerusalem til et berusende Bæger for alle Folkeslag trindt om; også Juda skal være med til at belejre Jerusalem. På hin Dag gør jeg Jerusalem til Løftesten for alle Folkeslag - enhver, som løfter den, skal rive sig på den! Og alle Jordens Folk skal samle sig imod det". Efterfølgende vers fortæller om bølger af angreb mod Israel.

Det bør også nævnes, at en Tredje verdenskrig er planlagt. Albert Pike, en okkult frimurerisk stormester fik  en okkult vision og fortæller en Tredje verdenskriv vil opstå mellem araberne og jøderne1. Ud af denne krig vil Antikrist komme og gå på verdenscenen med en bedragerisk fred, formodentlig med en bestyrkelse af Abraham Aftalerne2, og lad os ikke glemme at før det kan ske, vil vi troende være hentet hjem.

1 Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring
2 "Abraham Akkorderne", Tagryggen

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:
Debat: #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [51];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]