#32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld?

Lagt på d. 09/11-23


Udskriv


Evakueringen fortsætter i Gaza, hvor civile evakuerer fra den nordlige del til den sydlige del af Gazastriben, nogle med hvide flag, for at undgå fjendtligheder. Hamas, der de facto er den styrende autoritet i regionen, forventede tilsyneladende ikke denne massebevægelse af civile, hvilket kan forenkle militære operationer mod terroristelementer udført af Israels Forsvarsstyrker (IDF). 50.000 indbyggere forlod i går den nordlige del af Gazastriben på vej sydpå. Hamas har mistet kontrollen!

IDF har angiveligt ødelagt 130 underjordiske tunnelforbindelser, der blev brugt af Hamas, som var ved at blive udstyret med vand- og iltforsyninger, hvilket antyder forberedelse til langvarig brug. 

En israelsk officer, afslører at civile i Gaza begik størstedelen af de forfærdelige forbrydelser, i modsætning til Hamas-militante, der primært engagerede soldater, "De fleste af de forfærdelige forbrydelser blev begået af civile i Gaza. Hamas' terrorister dræbte for det meste soldater og rykkede videre. Civile gjorde det meste af lynchningen, lemlæstelsen, slagtningen, halshugningen og brændingen".

Hamas-raketter har ramt Barzilai-hospitalet i Ashkelon, Israel, tre gange inden for den sidste måned, og den manglende internationale forargelse og protester som reaktion på disse angreb larmer ved sit fravær.

I en vidneforklaring, udgivet af det israelske politi fra en pige, der overlevede "massakren den 7. oktober", beskriver hun brutale voldshandlinger og misbrug, som bidrager til fortællingen om grusomhederne i massakren, "Jeg så palæstinenserne bøje hende ned, voldtage hende og blot give hende videre til den næste. Hun var i live, da de voldtog hende. Hun stod på benene og blødte fra ryggen. Han trak hende i håret. Han skød hende i hovedet, mens han voldtog hende, løftede ikke engang bukserne. De skar hendes bryst og legede med det. De bar bare rundt på nogens hoved, som om de viste styrke, gik med det som en taske".

En video fra 2012, fra den israelske kanal 12, viser en far der bliver interviewet, med sin lille datter - 1-2 år gammel. på armen:

Interviewer: "Er det din datter - er hun en del af Hamas?"
Far: "Selvfølgelig, vi er alle Hamas"
Interviewer: "Hvis du mister din elskede, søde datter - hvis hun vælger at blive selvmordsbomber, vil du være glad for det?"
Far: "Jeg vil hjælpe hende og opmuntre hende!"

Igennem flere generationer er børn, som nu er voksne med egne børn, indoktrineret med den modbydelighed. Det er ikke nogen overraskelse at denne krig er kommet. Og selvom mange håber at elimineringen af Hamas løser en masse problemer, så ligger hadet i Islams religiøse tekster og ulmer i hver muhamedaner der lytter til dem. Hizbollah er fortsat i Israels baghave. Det er ikke slut! Hizbollah-organisationen øger sine specialstyrker. Dusinvis af dem har de sidste par dage krydset den irakiske grænse til syrisk territorium, ved hjælp af busser tilhørende den syriske hær.

Man må stille spørgsmålet - hvad er en uskyldig palæstinenser. Der tales meget om de uskyldige. Men mere og mere tyder på at en uskyldig palæstinenser er en person der endnu ikke har udført sit religiøse hverv, at dræbe de vantro. Det er det, skrifterne siger de skal. Hvem bliver den næste der tager en palæstinensisk uskyld?

Jødehadet
I Washington D.C. ødelagde studerende på American University plakater af israelske civile, der var bortført af Hamas. En studerende rationaliserede dette ved at hævde, "Israelere er ikke et rigtigt folk. De er kolonibosættere, ikke etniske i Mellemøsten".

I Indianapolis blev en kvinde ved navn Ruba Almaghtheh, 34, anholdt og betegnet som en "terrorist" af politiet efter at have kørt ind i en bygning, hun forvekslede med en jødisk skole. Bygningen bruges faktisk af Israelite School of Universal and Practical Knowledge, som anerkendes som en antisemitisk hadegruppe. Almaghthehs handlinger var angiveligt motiveret af nyhedsdækning af konflikten mellem Israel og Hamas og hendes forargelse over "Hebrew Israelite"-symbolet på bygningen.

I Los Angeles døde en ældre jøde ved navn Paul Kessler af sine kvæstelser, efter at være blevet angrebet af en pro-Hamas overfaldsmand. Overfaldet fandt sted, mens Kessler og hans kone vajede israelske flag nær en pro-Palæstina demonstration.

Midt i disse spændinger fjernede den Tyrkiske Store Nationale Forsamling Nescafe og Coca Cola fra deres drikkevaremenu for at protestere mod deres støtte til Israel.

I Frankrig blev et par af moldavisk oprindelse anholdt, for at markeringen af jøders huse, som skete for en ugestid siden. Franske efterforskere afslørede, at parret handlede under russisk vejledning, specifikt fra den russiske Wagner-gruppe, og blev betalt for deres handlinger. Yderligere to gerningsmænd blev identificeret gennem parrets telefoner.

Det Føderale Politi i Brasilien anholdt to borgere, mistænkt for at planlægge angreb rettet af Hezbollah mod bygninger i det jødiske samfund, inklusive synagoger. Anholdelserne fulgte efter, at en mistænkt var vendt tilbage fra Libanon og en anden blev fanget i São Paulo, under eftersøgninger, der strakte sig over São Paulo, Minas Gerais og Brasília.

På Concordia Universitet i Montreal, Canada, blev jødiske studerende fysisk angrebet af anti-Israeliske kolleger for at vise plakater af israelske børn, der var bortført af Hamas.

Endelig blev jøder, der deltog i en fremvisning af "Massakren den 7. oktober" organiseret af skuespillerinden Gal Gadot på Museum of Tolerance i Los Angeles, fysisk overfaldet af anti-Israel demonstranter.

Verden
I USA har demokratiske senatorer blokeret for et lovforslag, der foreslår at give 14,4 milliarder dollars i bistand til Israel, idet de angiver udelukkelsen af hjælp til Ukraine som deres begrundelse. Denne udvikling kommer i kølvandet på rapporter om, at præsident Biden i en samtale med Israels premierminister Benjamin Netanyahu har opfordret til en våbenhvile i Gazastriben, en handling der potentielt er påvirket af ændringer i politisk støtte inden for Amerika. Formodentlig viser meningsmålingerne i Amerika, hvordan den yderste venstrefløj og muslimerne svigter støtten til Biden, og er nu en del af responsen.

En video er kommet frem, hvor britiske studerende under deres protest imod Israel blev spurgt, om deres holdning til begivenheden den 7. oktober, hvor Hamas invaderede Israel. Tomme for ord udtrykte de deres uvidenhed og sagde, at de ikke var klar over en sådan hændelse. Protesterne mod Israel rund omkring i verden, bygger ikke på viden eller fakta, men følelser. Følelsen tilsiger de unge ignoranter, at hele Vesten uretfærdigt er imod Gaza.

NBC har rapporteret om nylige angreb i Syrien og Irak, som påstås at være udført af iranske stedfortrædere, hvilket resulterede i mindst 45 amerikanske soldater blevet såret.

Ved De Forenede Nationer rettes kritik mod sammensætningen af Menneskerettighedsrådet, hvor 70% af medlemmerne, herunder lande som Cuba, Qatar, Kina, Sudan, Eritrea, Algeriet, Somalia, Vietnam, Pakistan, Kasakhstan og Bangladesh, karakteriseres som ikke-demokratiske. FN er vitterlig "det forenede nul".

Der er opstået kontrovers omkring tilstedeværelsen af freelance fotografer fra store nyhedsbureauer som Reuters, AP og CNN i Israel den 7. oktober, som faldt sammen med Hamas' terroristaktiviteter i Gazastriben. Der er rejst etiske spørgsmål vedrørende deres tidlige tilstedeværelse og dokumentation af begivenhederne.

Fotograferne ved navn Hassan Aslayah, Yusef Masoud, Ali Mahmoud og Hatem Ali, især Hassan Aslayah, er blevet undersøgt nærmere. Aslayah, som leverede indhold til både AP og CNN, blev fotograferet med kameraderi med Hamas-lederen Yahya Sinwar, der er impliceret i massakren den 7. oktober. Aslayah dokumenterede også en brændende israelsk tank og infiltrationen af gazanere ind i Kibbutz Kfar Aza. En anden fotograf, Ali Mahmoud, fangede bortførelsen af en israeler ved navn Shani Louk til Gazastriben. Efter en undersøgelse foretaget af Honest Reporting, har CNN suspenderet sit forhold til Aslayah og udtaler, at de ikke har nuværende tvivl om hans arbejde, men har valgt at afbryde alle bånd med ham indtil videre.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [104]; Israel i krig 2023/24 [52]; Palæstina [45];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]