Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang

Lagt på d. 28/01-23


Udskriv


Det er ikke kun rygter, men også krig som Jesus advarede om at vi ville være vidner til, før enden (Matt. 24:6), og Han beskrev fortsat fænomenet verdenskrig, som vi første gang i historien så i 1914. Siden da, har der været ulmende rygter om verdenskrige og vores tid savner heller ikke rygter. 

For knapt et år siden definerede USA's præsident Joe Biden hvordan Tredje Verdenskrig ville se ud. Amerikansk militærudstyr i Ukraine. Dengang sagde han, at det ikke ville komme til at ske, og her knapt et år efter, sender store dele af verden militærudstyr til Ukraine.

Den 25-01-2023 annoncerede Biden, at USA vil sende 31 af verdens meste avancerede tanks til Ukraine. Ligeledes vil Tyskland bidrage med 14 Leopard 2 A6 tanks, hvilket andre europæiske lande også vil. 

Lederne af USA og Tyskland annoncerede hver især onsdag, at de vil sende grupper af kampvogne til Ukraine og vende deres langvarige ængstelse ved at forsyne Kiev med offensive panserkøretøjer... Den tyske forbundskansler Olaf Scholz' meddelelse om, at han vil sende Leopard 2 kampvogne, blev kombineret med en meddelelse fra den amerikanske præsident Joe Biden om, at han leverede 31 M1 Abrams kampvogne til Ukraine1

Oven i kampvognene, sender USA også 8 M88 bjærgningskøretøjer, som er et af de største pansrede bjærgningskøretøjer USA har.

Ved siden af kampvognene vil USA også sende otte M88 bjærgningskøretøjer i en militærpakke til en værdi af 400 millioner dollars (323 millioner pund) [ca. 2,7 milliarder danske kroner].2

Tyskland sagde, at dets mål var at "hurtigt samle to kampvognsbataljoner med Leopard 2 kampvogne til Ukraine. Som et første skridt vil Tyskland forsyne en samling af 14 Leopard 2 A6-tanke fra Bundeswehr-lagre. Andre europæiske partnere vil også udlevere Leopard-2 kampvogne. Uddannelsen af de ukrainske besætninger skal begynde hurtigt i Tyskland, hedder det i erklæringen.3

Selv lille Danmark har ud over USA og Tyskland, tillige med Canada, England, Frankrig, Italien, Holland, Norge, Sverige, Finland, Polen, Slovakiet, Estland, Letland og Litauen bidraget med militært udstyr til Ukraine.

Mens flere politikere (herunder Biden, Scholz og til dels også Zelenskyy) taler om at krigsmateriellet skal hjælpe Ukraine med at overvinde Rusland, udtrykker Zelenskyy også, "at allierede var nødt til at træffe en beslutning om kampvognene, især da landet forbereder sig på en ‘ny bølge af russisk aggression’ i det østlige Ukraine, hvor kampene er intense"3.

Rusland selv, lader sig ikke skræmme,

Rusland har allerede kritiseret udsigten, selv i fraværet af en meddelelse fra Det Hvide Hus, hvor ambassadør i USA Anatoly Antonov beskriver tiltaget som en "endnu en åbenlys provokation mod Den Russiske Føderation.?
Hvis USA beslutter sig for at levere kampvogne, vil det være umuligt at retfærdiggøre et sådant skridt ved hjælp af argumenter om "defensive våben", sagde han på Telegram onsdag og tilføjede, at amerikanske kampvogne ville blive "ødelagt [ligesom] alle andre prøver fra NATO militært udstyr."3

Vladimir Rudolfovich Solovyov, er efter sigende en af Ruslands favorit kommentatorer og tv-vært, men anses også for at være propagandist. Han er vært i tv-showet "Evening with Vladimir Solovyov" på Rusland-1, og han kommenterede d. 23-01-2023 (tror jeg det var) at:

Jeg synes, det er på tide at sende en klar og resolut besked, at vi betragter Tyskland som en part i konflikten og at tyske kampvogne dukker op [i Ukraine] vil helt sikkert føre til, at vi overvejer Tysk territorium, militærbaser og andre steder skal være legitime mål. Nato ønsker at kæmpe på denne snedige måde og lader som om den ikke kæmper. I dine drømme. Og Pistorius vil gå over i historien som en kretin, der førte til, at Tyskland endte som en zone med direkte ødelæggelse. Og Scholz også! Og Baerbock! Og det tyske folk vil vide, hvilke nye nazistiske ledere de rejste og bragte til magten. Det er min subjektive mening. Er vi overfaldsmanden? I otte år har I jævle næret det nazistiske ukrainske regime! I otte år har I dræbt befolkningen i Donbas! I otte år har I løjet gennem munden på din "Mutter" Merkel! I otte år har I løjet! I så ikke Donbas tragedie, Donbas myrdede børn. Men hvad stiller I op som nu? I europæiske farisæere, I nazistiske svin!

Se Solovyovs subjektive mening

Tysklands udenrigsminister, Annalena Baerbock, er klar i spyttet, og valg af ord er vigtigt at bide mærke i. Hun talte til Europarådets Parlamentariske Forsamling i Strasbourg, Frankrig den 24. januar, og sagde bl.a.:

Ja, vi er nødt til at gøre mere for at forsvare Ukraine. Ja, vi skal også gøre mere vedrørende tanks. Men den vigtigste og afgørende del er, at vi gør det sammen, og at vi ikke peger fingre i Europa, fordi vi kæmper en krig mod Rusland og ikke mod hinanden... Det er klart, at Ukraine har brug for mere militær støtte, men ikke kun fra et land som mit eller USA, af os alle. Vi kan kun udkæmpe denne krig sammen4


Det er et skræmmende ordvalg som også Rusland forstod - og kommenterede på så det tyske udenrigsministerium med bedste politiske dobbeltsnak måtte udtale:

Rusland har fordrejet kommentarer fra Tysklands udenrigsminister om krigen i Ukraine med propagandaformål, sagde en talsmand for det tyske udenrigsministerium fredag og understregede Berlins holdning, at NATO ikke må blive part i konflikten.5

Biden definerede det visuelle udtryk for Tredje verdenskrig, som vi nu ser udfolde sig mens Tysklands udenrigsministerium siger at vi er alle i krig... Det lyder ikke som noget der kan fordrejes.

Det er kæmpe summer af værdier der sendes til Ukraine. Så store summer at USA er nødt til at låne af ingen anden end Kina (som verden generelt skyldte mere end 6% af verdens BNP i 2017#6), hvilket senator Rand Paul retteligt var ganske oprørt over:

USA vil have godkendt omkring 60 milliarder dollars i alt til Ukraine i de seneste år, hvis omtalte "40 milliarder dollars Ukraine bistandslov" vedtages i Senatet i næste uge.
Senator Paul havde også udtalt, at kun de fem bedste lande i verden bruger mere end 60 milliarder dollars på militærudgifter, og tallet svarer næsten til det, Rusland har brugt.

USA bliver nødt til at låne pengene fra Kina for at give dem til Ukraine, tilføjede den republikanske senator.7

På samme tidspunkt beslutte Kina at støtte Rusland økonomisk, og USA frygtede at det også ville komme til at omhandle krigsmateriel:

Kina har allerede besluttet at give Rusland økonomisk og finansiel støtte under krigen mod Ukraine og overvejer at sende militære forsyninger såsom bevæbnede droner, frygter amerikanske embedsmænd.8

USA har ikke pengene, som de skal finde sammen med 48 milliarder dollars i corona-hjælp til restauranter9. Mottoet for den Store Nulstilling "Build Back Better" - Byg Bedre Bagefter (efter Corona), ser vi nu tydeligt hvad betyder. Det handler ikke om den nuværende tilstand - borgernes penge ødsles ud i dannelsen af en ny diktatorisk verdensorden, mens de kæmper for at opretholde livets minimale forhold.

Det er endnu en påmindelse om, at vi på intet tidspunkt, i nogen sammenhæng, kan stole på de mennesker vi har betroet det embede, at varetage vores fælles interesser. Hvad de siger i dag, viser sig værende løgn i morgen. Det er samme sag med medierne, og vi må ikke glemme at selvom de fremstiller Rusland, Kina og USA som konkurrenter i kampen om magten, så er de brødre under denne verdens fyrste. Gud har afsløret deres inderste væsen og siger at "De har én og samme tanke, og deres kraft og magt stiller de til dyrets rådighed" (Åb. 17:13), hvilket gælder ledere i hele det globale samfund, hvorfor vi ser verden gå ulogisk og utrætteligt mod afgrunden. 

Uanset hvor meget de beder os om at have tillid til dem, så kan vi ikke tro ét eneste ord fra deres mund. Heller ikke når Tysklands Olaf Scholz siger, "Der er mange borgere i vores land, der er bekymrede over denne beslutning og størrelsen af disse våben, så jeg vil gerne fortælle disse borgere her og nu, at du bør stole mere på den føderale regering"10.

Se og hør Biden afvise Tredje verdenskrig, og omfavne den året efter

Når Europa nu er i krig med Rusland, om det er rygter eller reelt, så vil jeg igen sætte fokus på nyheden om Rusland i Skandinavien, hvor tre uafhængige profetier over Skandinavien så at både Sverige, Norge og Danmark tillige med Tyskland, bliver taget af Rusland. Læs evt. "Det 20. århundredes profetier for Skandinavien".

Vil al denne tumult tilrettelægge en tilstand, hvor Rusland kan indtage sin rolle i Magogkrigen? Læs evt. "Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring". Vil Europas krig, om det omtales som proxy-krig, direkte krig eller krigsrygter, trække Rusland vest over? Det er en forfærdelig tanke, men vi må holde øje med om det lægger sig til rette som profeteret, for det viser os at vi snart skal hjem.

I mellemtiden kan vi synge med på denne gamle sang, der handler om præcis det, at snart, meget snart, skal vi se Kongen!


1 "Germany and US announce plans to send tanks to Ukraine in major sign of support for Kyiv", CNN, d. 25-01-2023
2 "'That's called WW3': Biden crosses own red line by giving 'offensive equipment' to Ukraine", Express, d. 26-01-2023
3 "Germany U-turns over battle tanks, saying it will send Leopard 2s to Ukraine", CNBC, d. 25-01-2023
4 "German foreign minister: ‘We are fighting a war against Russia’", Geopolitical Economy Report, d. 26-01-2023
5 "Germany accuses Russia of twisting minister's war comments for 'propaganda'", Reuters, d. 27-01-2023
6 "How Much Money Does the World Owe China?", Harvard Business Review, d. 26-02-2020
7 "‘Borrowing From China To Fund Ukraine’ – US’ Plans To Support Kiev With Over $40B Military Aid Faces Domestic Criticism", The Eurasian Times, d. 13-03-2022
8 "‘China has already decided to send economic aid to Russia in Ukraine conflict, US officials fear", The Guardian, d. 15-03-2022
9 "‘Exclusive - Sen. Rand Paul: Congress Has to Borrow from China to Send $40 Billion in Aid to Ukraine", News and Gossip, d. 18-03-2022
10 "‘Scholz urges Germans to ‘trust the government’ after decision to send tanks to Ukraine", Guardian News, YouTube d. 25-01-2023


Debat: Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Europa [14]; Gog & Magog [23]; NATO [10]; Rusland [23];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]