Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres

Lagt på d. 27/12-23


Udskriv


Denne verden styres af korrupte mennesker, som uden hensyn til individet, tvinger verden til at føje sig deres vilje.

Jeg er fortsat rystet over det, vi oplevede under coronakrigen, og hører med stor sorg om de mennesker der har fået deres liv ødelagt af den vaccine, som regeringen manipulerede dem voldsomt til at tage. Med gru tænker jeg på alle de af mine familiemedlemmer, venner og bekendte, der har bøjet sig for presset, for ingen ved hvordan fremtidens helbred ser ud.

I nyheden "At underordne sig myndighederne argumenterer jeg for, at vist har Gud indsat vores ledere, politikerne i samfundene, og derfor skal vi underordne os deres styre. Men vil de os ondt, skal vi ikke bøje os.

Et andet aspekt, som er vigtigt at pointere er, at når de er indsat af Gud, er de også ansvarlige ind for Gud. De er ikke den endelige autoritet, men står til ansvar under Gud. Derfor bør vi som kristne, så længe vi er her, i bøn bede Gud om at de må stilles til ansvar og bære konsekvenserne for deres overtrædelser mod befolkningen. 

Når deres politiske pres på troende såvel som ikke troende har forårsaget, at mange er kommet til skade af den vaccine som de tvang os til at tage, så står de til ansvar under Gud. De har forbrudt sig mod os. De har misrepræsenteret deres embede under Gud. Paulus siger at myndigheden "er Guds tjener dig til gavn" (Rom. 13:4) - den er indsat af Gud til at repræsentere Hans orden - den er Hans redskab til at velsigne og dømme. Men det skal foregå retfærdigt - de har ikke lov til at gøre os uretfærdigt ondt. Men det har de gjort.

Derfor bør vi som kristne, som verdens salt og lys der symboliserer sandhed der forhindrer råddenskab i verden, stå sammen i bøn om at Han må afsætte og straffe de medesvorne der medvirkede til at selv Guds folk blev presset til at tage en skadelig og dødelig vaccine. Regeringens følelse af magtfuldkommenhed, er en overtrædelse af Guds beføjelser, og den kommer fra Satans eget hjerte, der søger at blive den højeste lig (Es. 14:14).

Jeg støder jævnligt på undersøgelser der peger på en voldsom overdødelighed rundt omkring i verden. Og så snart et nyt studie viser det, står fakta-tjekker-siderne på nakken af hinanden for at modgå påstanden, og det er primitivt og pinligt og bunder i ondskaben der forsøger at skjule vaccinernes ødelæggende effekter.

Et nyligt eksempel på sådan et studie er dette:

En ny videnskabelig rapport udfordrer ideen om, at COVID-19-vacciner har forhindret dødsfald, efter at forskere vurderede den samlede dødelighed af alle årsager i 17 lande og fandt, at COVID-19-vacciner ikke havde nogen gavnlig effekt på at reducere dødeligheden. I stedet fandt forskerne, at bemærkelsesværdige stigninger i høj dødelighed af alle årsager i hvert land – især blandt den ældre befolkning, når COVID-19-vacciner blev udrullet – sammenfaldt med udrulningen af tredje og fjerde booster-doser.
Rapporten, offentliggjort den 17. september af Correlation Research in the Public Interest, men endnu ikke peer-reviewet, kvantificerede vaccinedosis-dødelighedsraten (vDFR) for alle aldre – hvilket er forholdet mellem formodede vaccineinducerede dødsfald og vaccinedoser leveret i en given befolkning. Forskerne fandt, at den samlede risiko for død forårsaget af COVID-19-vacciner er betydeligt højere end tidligere rapporteret i data fra kliniske forsøg, overvågning af bivirkninger og dødsårsagsstatistikker fra dødsattester...

Forskerne udførte en analyse af dødelighed af alle årsager ved hjælp af data fra World Mortality Dataset for 17 lande i ækvatorområdet og den sydlige halvkugle: Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Malaysia, New Zealand, Paraguay, Peru, Filippinerne, Singapore, Sydafrika, Surinam, Thailand og Uruguay. Ækvatorlande har ingen sommer- og vintersæsoner, så der er ingen sæsonmæssige variationer i deres mønstre for dødelighed af alle årsager.

Disse lande udgør 9,1 procent af verdensbefolkningen og 10,3 procent af verdensomspændende COVID-19-vaccinationer - med en vaccinationsrate på 1,91 vaccinationer pr. person i alle aldre - og inkluderer næsten alle COVID-19-vaccineprodukter og producenter på fire kontinenter.

Blandt de vigtigste resultater fra den 180 sider lange rapport er:
- I alle lande, der blev inkluderet i analysen, steg dødelighed af alle årsager, når COVID-19-vacciner blev udrullet.

- Ni af de 17 lande havde ingen påviselige overskydende dødsfald efter Verdenssundhedsorganisationens erklæring af pandemi den 11. marts 2020, indtil begyndelsen af COVID-19-vaccinationskampagnen.
- Usædvanlige stigninger i dødelighed af alle årsager blev observeret i januar og februar 2022, samtidig med eller efter udrulningen af boosterdoser i 15 af de 17 undersøgte lande.
- Overskydende dødelighed af alle årsager i vaccinationsperioden, der begyndte i januar 2021, udgjorde 1,74 millioner dødsfald - eller 1 død pr. 800 vaccinationer - i de 17 undersøgte lande.
- vDFR (dødelighedsrate pr. vaccinedosis) steg eksponentielt med alderen og nåede næsten 5 procent blandt dem på 90 år og ældre, der modtog en fjerde vaccine dosis.1

Artiklen nævner bl.a. Filippinerne, og Filippinernes Repræsentanthus har indledt en formel undersøgelse af overskydende dødsfald.

I et overraskende træk har Filippinernes Repræsentanternes Hus iværksat en formel undersøgelse af et chokerende antal uforklarlige overskydende dødsfald. Med henvisning til officielle statistikker udtrykte vicepræsidenten for Repræsentanternes Hus, Dan Fernandez, de bekymringer, der har ført til denne undersøgelse:
"Kopien af denne resolution handler om ca. 260.000 i overdødelighed, som vi har oplevet i dette land. Vi vil vise en graf fra Philippine Statistics Authority. I DOH (Department of Health) har de også kopier, der er blevet indsendt. Vi er chokerede over at finde ud af, at der var 262.000 overskydende dødsfald alene i 2021."

Han tilføjede yderligere, at den bekymrende tendens fortsatte ind i det følgende år: "Efter det havde 2022 stadig 67.000 i overdødelighed. Disse er alle uforklarlige dødsfald (ikke COVID)."

Sammenlignet med perioden fra 2020 til november 2023 har COVID-19 i alt krævet 67.000 liv.2

Den først-refererede artikel nævner også New Zealand. I videoen herunder3, som jeg har autogenereret tekster for, og google-oversat til dansk (derfor er det ikke perfekt oversat), interviewer Liz Gunn (en New Zealand-baseret journalist og mediepersonlighed) statistiker og whistleblower Winston Smith (et pseudonym for Barry Young), som præsenterer data der viser at det er statistisk umuligt at vaccinen ikke er en dræber.

Han er en speciel fyr, og begyndelsen videoen er noget underlig, hvor han med New Age sprog fortæller hvordan vi er stjernestøv osv. Jeg tænker de har det med, for at vise hvor grænseoverskridende det er for ham at afsløre dataene.

Winston har som den eneste i New Zealand, været database administrator for vaccinedataene. Det er en unik situation, for i større lande er der mange involverede, og ingen har det fulde overblik. Men det har Winston, og kan derfor præsentere det korrekte billede for vaccineskader og vaccinedød. Og New Zealand, der ofte ses som førende inden for folkesundhedspolitik og -forvaltning, især i dets tidlige reaktion på COVID-19-pandemien, er en mikroeksperiment der med stor dataoverblik repræsenterer vaccinernes hærgen i resten af verden.

Operation M.O.A.R. - The Mother of All Revelations

En anden video - "Vaccine Stories You Were Never Told"4, er nomineret til den bedste dokumentarfilm fra 2023 Festival of Cinema i New York, den 8. august 2023. Den er produceret af EPOCH TV og NTD Television med Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Pierre Kory, med vært og forfatter Cindy Drukier, aktiverer vindueslinket nedenfor.

Filmen beskriver forskellige personlige oplevelser og perspektiver omkring COVID-19 vaccinebivirkninger. Den inkluderer beretninger fra individer, der oplevede bivirkninger efter vaccination, diskussioner om sjældenheden og alvoren af disse reaktioner, og den opfattede mangel på støtte og anerkendelse fra medicinske og regeringsinstitutioner. Fortællingen udforsker de udfordringer, som personer med vaccinebivirkninger står overfor, herunder fysiske, følelsesmæssige og økonomiske kvaler, samt den igangværende debat blandt sundhedsprofessionelle og myndigheder om vaccinesikkerhed og håndtering af rapporterede bivirkninger.

Jeg har på samme måde sat danske undertekster på, som trods alt gør det muligt at følge med på dansk.

The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told

Det, Winston Smith (Barry Young) har gjort i New Zealand, har Max Schmeling gjort i Danmark. Han og Vibeke Manniche har tilmed lavet en peer-reviewet undersøgelse, der viser samme sag, at der er giftige batches i de producerede vacciner. De har deltaget på et pressemøde i Europa-Parlamentet i Strasbourg. De deltog før pressemødet i en podcast med Willem Engel, en hollandsk aktivist, som også deltog i pressekonferencen i Europa-Parlamentet. Efter pressekonferencen, deltog de i en Vox Box (debatpanel) med Medlemmerne af Europa-Parlamentet, Marcel de Graaff og Joachim Kuhs samt aktivisten Willem Engel. Endeligt blev de interviewet i France-Soi..

Med andre ord, forsvarer de frygtløst deres fund. selvom de sædvanlige kræfter forsøger at modbevise dataene.

1 "Researchers Find COVID Vaccines Linked to Increased Mortality", The Epoch Times, d. 24-10-2023
2 "BREAKING: Philippines' House of Representative initiates a formal investigation into excess deaths!", Aussie17, d. 25-11-2023
3 "Operation M.O.A.R., Statistician And Whistleblower, Barry Young, Also Known As 'Winston Smith,' 56,", BitChute, d. 30-11-2023
4 "The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told - Movie", YouTube, d. 14-11-2023


Debat: Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Rita Hansen
  d. 11-01-2024; kl. 23:15

  Hej.
  Tusind tak  for denne artikel, indeholdende to vigtige videoer, hvortil du har lavet danske undertekster. Det er super godt, til alle de som har udfordringer med engelsk. Jeg vil spørge om det på nogen måde er muligt at downloade de to film, med danske undertekster ?
  vh Rita
 • Kim Andersen
  d. 12-01-2024; kl. 16:45

  Hej Rita.
  Du kan hente videoerne ved at højreklikke på dette link og klikke på "gem link som"

  Operation M.O.A.R. - The Mother of All Revelations
  The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told


Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]