Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden

Lagt på d. 10/10-23


Udskriv


I gaderne omkring i verden, kommer Hamas' had og blodrus til udtryk. I biler med nedrullede vinduer, hornet i bund og palæstinensiske flag, fejrer terroristernes mentalt allierede mangfoldigt overgrebene i Israel. I Danmark, Sverige, Tyskland, flere steder i USA forgår der sygelig sympati med terrorismen.

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, forsøger at glatte galskaben ud. Mandag aften blev der afholdt støttearrangementer for både palæstinensere og israelere i Danmark. På Lille Kongensgade i København, foregik omtalte begivenheder i biler. Fathi El-Abed fra Dansk Palæstinensisk Venskabsforening bedyrer, at dette ikke er en fejring af voldshandlinger mellem Israel og Hamas, men snarere en protest mod Israels langvarige kontrol i regionen. Det samme mener butikschef Hussam Seif, der deltog i en støtteparade i Aarhus, hvor han udtalte, at formålet primært er at støtte et frit Palæstina og palæstinensisk selvstyre, ikke at fejre civile tab eller gidseltagninger1.
I artiklen fortæller Simona Abdallah at det er en reaktion på frihedsberøvelse, og det er den sædvanlige løgn der fastlåser det palæstinensiske folk i undertrykkelse. Det er Hamas der undertrykker palæstinenserne, men hele verden peger på Israel i stedet for at pege på Hamas, og derved undertrykkeren.

Men er den globale fejring af krigen blot en glæde over udsigten til frihed? Tåler glæden et sandhedstjek?

En video viser en stolt palæstinensisk tilhænger, der viser videoer og billeder af grusomhederne mod israelere på sin telefon og griner af det2. På et Facebook opslag fra DR Nyheder, for en artikel med titlen "Israelske forældre beder om hjælp til at finde deres kidnappede børn"3, er der en bekymrende overvægt af arabiske navne der griner af det. Men også danske navne deler latteren. New York Post viser et billede fra en pro-palæstinensisk demonstration, hvor en palæstinensisk person holder sin telefon op med det nazistiske swastika4. En video fra Sidney, Australien, viser en pro-palæstinensisk demonstration, hvor de messer, "gas jøderne" og andre antisemitiske udtryk5.

Det er tydeligt at se, at Dansk Palæstinensisk Venskabsforening ikke fortæller sandheden. Masser af arabere glæder sig over voldshandlingerne. Det er sørgeligt at sige, men det er ikke kun er arabere der deler glæden. Der er også ikke-palæstinensiske borgere der indeholder Hamas' dæmoniske galskab. Og på rette tidspunkt i historien vil hele verden vende sig imod Israel.

Jeg vil lade Darren Rockman fortælle hvad det er for en ondskab verdens terror-sympatisører griner af:

Kibbutz Beeri er en lille landsby i det sydlige Israel med en befolkning på 1.216 mennesker. Dens bønder dyrker avocadoer, mangoer og appelsiner. De ejer også et trykkeri.

Lørdag morgen kl. 7 blev indbyggerne i Kibbutz Beeri vækket af skudsalver, mens de lå i deres senge. Halvfems Hamas-krigere brød gennem kibbutzens port, sprængte en bil i luften og dræbte vagten på post. Hamas-krigerne var bevæbnet med maskingeværer, RPG'er og granater. Fire indbyggere, der kom ud for at konfrontere krigere fra Hamas, blev alle skudt ned.

Familier, der hørte skudsalver og skrig på arabisk, greb deres børn og skjulte sig i sikre rum eller lofter.

Hus efter hus brød Hamas-krigerne ind gennem hoveddøre. Rum efter rum ledte de efter skjulte indbyggere.

Nogle af Hamas-krigerne dræbte børn foran deres forældre og tog forældrene som gidsler. Andre dræbte forældrene foran deres børn og tog børnene som gidsler. Nogle skød bare alle.

Adi, som var gemt og iført sin morgenkåbe, blev fundet af Hamas-krigerne. De greb hende, slæbte hende over vejen, bandt hendes hænder og samlede hende sammen med andre. Hun så en veninde, som rystede voldsomt, hendes tøj dækket af blod. Adi spurgte, hvad der var sket. Veninden, som græd, sagde, at Hamas-krigerne havde dræbt hendes mand og derefter skudt hendes baby, Milah, i hovedet.

I nogle af husene forhindrede indbyggerne Hamas-krigerne i at komme ind ved at holde hårdt fast i dørhåndtag eller barrikadere indgangen. Hamas satte ild til disse huse og ventede på, at røgen tvang familierne til at flygte. Forældre og børn sprang ud fra andensalsvinduer. Mange af dem, der overlevede, blev skudt.

Måske var de de heldige. Et ukendt antal medlemmer af kibbutzen blev kidnappet og holdes nu som gidsler i Hamas' fangekældre i Gaza.

Under massakren havde Elah kontakt med sin far, Ohad, via WhatsApp. “Der er mange terrorister i huset,” skrev Ohad. “De er i vores sikre rum.” Og så en sidste besked: “De er her”. Elah så næste gang sin far på et billede postet af Hamas på Telegram. Han var blevet kidnappet og ført til Gaza. Hans opholdssted er ukendt.

Den aften lå Kibbutz Beeri fyldt med lig: børn, kvinder og mænd. Alt i alt blev 108 mennesker dræbt den lørdag under massakren på Kibbutz Beeri.

Kibbutz Beeri er ikke en militærinstallation. Det er ikke en militærbase. Det er et landbrugssamfund. De dyrker mangoer. De ejer et trykkeri.6

Der er uendeligt meget mere at sige, men jeg tror dette er nok til at forstå hvilken ondskab der gennemsyrer denne krig i Israel. Lad min afslutte med Mogens Lykketofts anbefaling:

Nu advarer Mogens Lykketoft... mod konsekvenserne af at sætte hårdt mod hårdt... man må jo håbe, at der er så meget fornuft på den anden side, at det ikke bliver til et endnu større massemord på civile. I praksis har Israel ikke arbejdet for tostatsløsningen i mange år.7

Med påstanden om at have indsigt i israel-palæstina konflikten, udtrykker han at :

Den jødiske stat indespærrer over 2 mio. mennesker under umulige livsvilkår i Gaza og gennemfører en brutal og systematisk annektering af Vestbredden. Det ryster mig særligt, fordi jeg havde store forventninger om humanisme fra et jødisk folk, der selv har oplevet så forfærdende lidelser under nazisternes folkemord...Desperate unge palæstinensere griber til vold, fordi de har opgivet ethvert håb om retfærdighed

Palæstinenserne har med jern fra ting som vejskilte og opgravede kloakrør fra Gaza og Vestbredden, kloakering som Israel har gravet ned før de i 2008/9 gav palæstinenserne områderne, lavet raketter, som de, jo mere land de får, kan komme tættere på Israels befolkning og bombe dem. Det har intet med indespærring at gøre, men alt med religion, opdragelse og uddannelse at gøre, der lærer dem at hade jøderne. Deres "hellige" tekster (hadith'erne) siger bl.a., "Jeg hørte Allahs sendebud (fred være med ham) sige: 'I (dvs. muslimer) vil kæmpe mod jøderne, og I vil vinde sejr over dem. Stenene vil (forråde dem) og sige: 'O 'Abdullah (dvs. Allahs slave)! Der gemmer sig en jøde bag mig; så dræb ham... Jøderne vil kæmpe mod dig, og du vil vinde sejr over dem, indtil stenen siger: 'O muslim! Der gemmer sig en jøde bag mig; så dræb ham... Antikrist vil passere dette salte golde område, dvs. Medina, i en passage af en kanal. De fleste af dem, der vil komme ud til ham, vil være kvinder, så en mand vil vende tilbage til sin intime kone, mor, datter, søster eller tante for at binde dem af frygt for, at de kan gå ud til ham. Så vil Allah plage ham med muslimer, som dræber ham og hans tilhængere, og jøderne vil gemme sig bag et træ eller en klippe, og klippen eller træet vil sige til muslimen: Der er en jøde bag mig, kom og dræb ham!"8.

Der bliver ikke fred i Israel, fordi generation efter generation af palæstinensiske børn opdrages og uddannes til at hade og bekrige jøderne. Og det er det had vi ser både i Israel og i byernes gader. Med den indsigt i terroristernes religiøse baggrund, forstås denne tale bedre. Det er oversat fra en video Hamas har frigivet i ISIS-format på deres sociale mediesider og chatrum. De offentliggjorde denne tale og video fra Abu Muhammad, den militære talsmand for Al-Aqsa-brigaderne, "Slaget ved Al-Aqsa-oversvømmelsen", og de sagde at de vil transmittere henrettelser af israelske civile på direkte tv:

I Guds navn, Den Nådigste, Den Barmhjertige.
Og en anden, som I elsker, sejr fra Gud og snarlig åbning, og glæd de troende. Takket være Gud!
Og fred og velsignelse være over lederen af mujahedinerne, takket være Gud, som skabte sejr og ydmygede og gjorde zionisterne til et eksempel for dem, der lærer lektien.

Efter dette, vores opstandige folks skarer, ærede martyrs folk, mere værdige end os alle, er det klart, at vi nu kæmper sammen med de andre fraktioner af den palæstinensiske modstand i slaget om Al-Aqsa med styrke fra Gud og hans støtte og vejledning, for at forsvare vores profets Mohammeds sejr og fred være med ham og muslimernes første kibla.

Det er nu klart, at den besættende zioniststat er tæt på at forsvinde, og slaget om Al-Aqsa vil ikke være en almindelig begivenhed sammenlignet med, hvad fjenden vil se i de kommende dage. Al-Aqsa Brigader, sammen med de andre fraktioner af den palæstinensiske modstand har udført flere operationer bag fjendens linjer som en del af slaget om Al-Aqsa, der har markeret en afgørende milepæl i vores historie med besættelsen. Takket være Gud har vi dræbt og såret en betydelig del af besættelsesstyrken, og vores besked til den zionistiske terrorregering er, at ledelsen i Al-Qassam Brigader advarer fjenden om at fortsætte med at begå massakrer mod vores folk, og de vil opleve, hvad de ikke forventede. Og de, der har undertrykt vores folk, vil snart opleve, hvordan de vil blive ydmyget.

Vi bekræfter, at vi er mere klar end nogensinde til at konfrontere fjenden uden at overgive os. Vi har formået sammen med de andre fraktioner af den palæstinensiske modstand inden for det fælles operationsrum at skifte fra forsvar til angreb, hvilket bekræfter tilstedeværelsen af nye kamprutiner, som fjenden, på trods af sin teknologi, ikke vil kunne besejre. Vores handlinger vil tale højere end vores ord. Dette slag har været en ny ydmygelse for besættelsen og dens hær, og vi har forårsaget dem alvorlige tab og stor ydmygelse, som fjenden ikke kan benægte.

Afslutningsvis bekræfter vi for alle vores folk, at vi vil fortsætte sammen med de andre fraktioner af modstanden i dette slag, indtil besættelsens aggression mod Al-Aqsa-moskéen, Jerusalem, Gaza, Vestbredden og de besatte områder ophører, og enhver plet af Palæstina bliver befriet. Det er en revolution indtil sejren, som vidner om de martyrs ofre i Al-Aqsa, Palæstina.9

Igen - det virker til at Ob. 1:18 er ved at nå sin fuldendelse!

1 "Palæstinensiske støtter hujede i Danmark – men det skal ikke misforstås, mener formand for venskabsforening", TV 2 Nyheder, d. 09-10-2023
2 "@CatchUpFeed", X, d. 10-10-2023
3 "Over 100 israelere er blevet bortført, oplyser israelske myndigheder.", Facebook, d. 09-10-2023
4 "Pro-Palestinian rally met by Israel supporters in Midtown as Hochul slams ‘abhorrent’ demonstration after Hamas attack", New York Post, d. 08-10-2023
5 "@GLNoronha", X, d. 10-10-2023
6 "The Kibbutz Beeri Massacre", Linked In, d. 10-10-2023
7 "Mogens Lykketoft advarer: Det her må ikke ende med et tæppebombardement af Gaza", Jyllands-Posten, d. 10-10-2023
8 "The Hadith: 'You will fight against the Jews and you will gain victory over them. The stones will saying: 'Oh slave of Allah! there is a Jew hiding behind me; so kill him'", Salafi Manhaj – Knowledge of Shari'ah
9 "@LauraLoomer", X, d. 09-10-2023

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [52];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]