Søger efter en verdensleder der kan stå frem

Lagt på d. 15/07-23De sidste mange år, når jeg har forestillet mig tiden hvor Antikrist skal stå frem på verdensscenen, så har jeg forestillet mig overskrifter der ville se nogenlunde sådan her ud:


Artiklen er et år gammel, men siden elitens protokoller blev afsløret i 1785 har de forttalt alle der ville lytte, hvordan situationen skulle skabes for at føre deres despot på verdensscenen. Protokol 10, punkt 18 siger:

udmattet til det yderste af uregelmæssighederne og inkompetencen - en situation vi vil arrangere - hos deres regenter, vil skrige: "Væk med dem og giv os en konge over hele jorden, som vil forene os og udrydde årsagerne til uorden - grænseområder, nationaliteter, religioner, statsgæld - som vil give os fred og ro, som vi ikke kan finde under vores regenter og højtstående repræsentanter”

USA, der oprindeligt blev dannet til formålet, at med mægtig jernhånd drive verden ind i denne tid, hvor den gamle verdensorden rives ned for at etablere en ny, har tjent sit virke. Nu skal USA's stærke hånd uskadeliggøres, og til formålet har eliten igennem b.la. valgfusk fået en dement mand sat i førehuset af Vesten, hvilket nu giver plads til en ny mægtig kraft - for hvilken en ny mægtig mand skal tjene.

Og så begynder denne stemme at lyde som protokollerne har bebudet - "Væk med dem og giv os en konge over hele jorden" - eliten synes at have lagt kimen til dette folkelige opråb, og - for nu - peger de fortsat på uduelige politikere som Englands Boris Johnson, Israels premierminister Naftali Bennett og Tysklands kansler Olaf Scholz:

"Biden er ikke lederen af den frie verden lige nu, og for en amerikansk præsident at give afkald på den rolle er karrieretruende," siger Alan Mendoza, administrerende direktør for Henry Jackson Society i England, til Fox News Digital.

Mendoza mener, at Boris Johnson er en verdensleder, der kunne være i stand til at udfylde tomrummet på verdensscenen, selv med en pinlig skandale under COVID-krisen, der bemærker hans imponerende lederevner...

Andre verdensledere, der får en vis opmærksomhed på verdensscenen, omfatter den israelske premierminister Naftali Bennett. Bennett rejste til Moskva for et overraskende besøg hos Putin i weekenden. Bennett blev angiveligt givet velsignelsen af USA til mødet for at forsøge at mægle mellem de to sider.

Israel har gode relationer til både Ukraine og Rusland, og Bennett ses som at have gode bånd til Zelenskyy, som han har været i konstant kontakt med de sidste par dage. Bennett fløj også for at møde den tyske kansler Olaf Scholz, inden han tog tilbage til Israel, ifølge Associated Press...

Den tyske kansler Olaf Scholz er endnu et navn, der bliver nævnt som en person, der har indtaget en standpunkt omkring Rusland og ændret den mangeårige politiske kurs for sit land i forhold til dem. May fortalte Fox News Digital: "Det mest dramatiske skift, vi har set, er Tyskland. Olaf Scholz ser nu ud til at anerkende, at Putin udgør en trussel mod Tyskland og Den Europæiske Union."

Men selvom Scholz har ændret sit lands efterkrigspolitik om ikke at levere dødbringende våben til krigszoner ved at tillade våben at blive sendt til Ukraine, så rapporterede Associated Press, at det inkluderede forsendelsen af 1000 anti-tank-våben og 500 Stinger overflade-til-luft-missiler.1

Det varer ikke længe før det ikke længere er uduelige politikere, men deres despot, deres globale konge, der skal regere fra Israel, hvilket deres protokol 15 fortæller om. Det vil være et styre, siger de, som ligner et "patriarkalsk faderlig værgemål", hvilket beskriver et system hvori ledere fremstår som primære beskyttere og beslutningstagere, men som vil være autokratisk - hvor én person har ubegrænset magt - og systemet vil, siger de, få en tilbedenhed der tangerer "apoteose" - guddommeliggørelse.

"Når Israels konge sætter den krone, som Europa tilbyder ham på sit hellige hoved, vil han blive verdens patriark... Vor konge vil være i konstant fællesskab med folkene og holde for dem fra tribunen taler, som berømmelse i samme time vil fordele over hele verden".

Det er præcis det, Bibelen har fortalt om Antikrist - han "sætter sig imod og ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så han tager sæde i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud" (2. Tess. 2:4). Jesus selv sagde at "Når I (jøderne) da ser ›ødelæggelsens vederstyggelighed‹, hvorom der er talt ved profeten Daniel, stå på hellig grund (den, som læser det, han give agt!) så skal de, der er i Judæa, flygte ud i bjergene" (Matt. 24:15-16). Hvordan skal jøderne se dette ske? Det forgår inde i templet. Nødvendigvist må det udsendes på TV, og hele verden vil se det - og Antikrist vil holde taler som "i samme time vil fordele over hele verden".

Antikrists kontrol / tilladelsessystem


Jeg fortæller i nyheden Unicoin, en chip under huden om Professor Richard A. Werner, der sidste år (2022) under en konference kaldt "Nothern Light Convention" fortalte om planen med CBDC, at der i planen medfølger en chip under huden. Han har også talt ved en anden konference - Videnskabstopmødet i Amsterdam 2022.

På Amsterdam Science Summit 2022 holdt professor Werner et foredrag om centralbankens digitale valutaer ("CBDC'er") og 2030-dagsordenen. På sidelinjen af dette års Amsterdam Science Summit talte han med Ivor Cummins om CBDC'er, og hvordan høj inflation er blevet orkestreret af centralbanker for at fremme deres dagsorden.2

Han fortæller om hvordan inflation (prisstigninger der resulterer i reduktion af købekraft - pengene bliver mindre værd) kustigt tilvejebringes ved at bankerne køber ejendomme (igennem Blackrock), og nå de penge deponeres på sælgerens konto, vil det skabe en kunstig deflation (hvor købekraften øges), men ved at trykke flere penge og skubbe dem ind i økonomien opnås målet, inflation. Når pengene mister værdi og vi ikke kan købe de ting vi har brug for - hvilket Johannes hørte ville ske, "En liter hvede for en denar og tre liter byg for en denar" (Åb. 6:6), hvor en denar er en dagsløn (se Matt. 20:2) - så er det at CDBC får gyldne dage.

I øjeblikket tales der om, at CBDC'er bruges via telefonbaserede apps. "Ja, det er den indledende fase. Men hvad der allerede var klar omkring 2015, er det ultimative mål - hvad de virkelig ønsker, åbenlyst, blev jeg fortalt af en centralbank - er CBDC ligner et lille riskorn, som de vil have under din hud, hvilket efter min mening er en krænkelse af menneskelig værdighed. Og de indser, at der er en forhindring for at få folk til at acceptere dette...

Så de bruger kriser, forstyrrelser og arbejdsløshed til at indføre universel basisindkomst for at blødgøre offentligheden til at acceptere en CBDC-chip implanteret under deres hud.

"Du får 2.000 euro ind på din konto hver måned. Men selvfølgelig, for at køre dette effektivt [vil de sige:] 'Vi er nødt til at bruge den nyeste teknologi, så du har brug for CBDC-chipimplantatet'."

Richard Werner beskriver denne "valuta" og siger,

"Du skal tænke på CDBC'er som et kontrolsystem [eller et tilladelsessystem], ikke en valuta," forklarede professor Werner.

"Det er en betinget valuta baseret på, at du rent faktisk får den tilladelse. Nu, hvis du tilfældigvis er en slags kritiker af regeringens politik eller en kritiker af centralbanker, kan det blive svært. Eller hvis du tør træde ud af 15-minutters byzonen, du ved, måske vil du opdage, at: 'Åh [min CBDC virker] ikke'. Selvfølgelig er det ting, vi allerede har set i Kina. Der er masser af videoer, hvor nogen forsøger at bruge det til at købe en billet, og det virker ikke, fordi hans sociale kreditscore er lav."

Og faktisk er der ingen reel ret til at appellere. Med meget få mennesker, der kontrollerer de mange, vil kontrollanterne bruge computere og algoritmer til at køre systemet. Hvis du appellerer blokeringen af CDBC'er, har du at gøre med automatiserede svar.

Så inflation vil bruges til at dække over indførelsen af Antkirsts kontrolsystem, hvor ingen kan "købe og sælge uden den, som har mærket: dyrets navn eller dets navns tal" (Åb. 13:7). Og med kunstig intelligens (computere og algoritmer), kan alt overvåges minutiøst. Med dette system vil elitens depot, Antikrist, for "magt over alle stammer og folk og tungemål og folkeslag" (Åb. 13:7) og som eliten har profeteret i sine protokoller, vil systemet og dermed også Antikrist, blive guddommeliggjort af folket og "alle de, der bor på jorden, skal tilbede det" (Åb. 13:8).

Begge disse ting, at medierne taler om at en verdensmand skal træde frem, og dette kontrolsystem synes at bruge frem i kølvandet af den kommende inflation, er stærke indikationer for at Antikrist er lige for døren.

1 "Saving Ukraine: Looking for a world leader to stand up", Fox News, d. 07-03-2022
2 "CBDCs are a solution for a problem we don’t have, and they want to implant it under our skin", The Exposé, d. 09-07-2023


Debat: Søger efter en verdensleder der kan stå frem

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [24]; Politik [115]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]