Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader

Lagt på d. 27/01-23I en personlig samtale med administrerende direktør for Lowy Institutes i Australien, Michael Fullilove, gav Bill Gates d. 23-01-2023 sin mening om global sundhed, pandemiberedskab, fødevaresikkerhed og klimaændringer (se hele interviewet her: "Preparing for Global Challenges: In Conversation with Bill Gates"). Det er det sædvanlige snak, men der er noget jeg gerne vil dele.

Igennem coronakrigens salver af løse skud i form af elitens mediekontrollerede bagvaskelse, latterliggørelse og censur af enhver der ikke blev bange og føjede sig deres vilje og planer, er både sandhed og fornuft blevet kaldt konspirationsteorier. 

Eliten hjernevaskede størstedelen af befolkningen til at tro at "vaccinerne"
- var 95% effektive
- de var supervåbnet der kunne stoppe spredningen af Corona
- de ville forhindre at vaccinerede blev syge og dermed undgik de at dø på hospitalerne

Elitens såkaldte "Fact Checker" sider forfulgte informationerne som sandhed og fornuft forsøgte at nå ud til befolkningerne med, og alt hvad der sagde, hvad Bill Gates nu selv siger i klippet her, blev forsøgt undertrykt med elitens egne falske nyheder og misinformation.

Der er to ting jeg gerne vil du skal bemærke i dette videoklip, det er fænomenet "Long Covid" som Gates slynger ud, som om det er en ting, og så er det indrømmelserne ang. vaccinerne.

1. "Long Covid" - langvarig Corona, er muligvis årsagen til f.eks. kronisk træthed, autoimmune sygdomme, hjerte sygdom, diabetis, ødelagte mentale funktioner. Ingen tale om at alle elementer forårsages af vaccinen.

2. De nuværende vacciner blokerer ikke infektion, de beskytter ikke imod varianter og har meget kort virketid - særligt i mennesker hvor det betyder noget - nemlig gamle mennesker.

Elitens injektionsvæsker, der forårsager samme symptomer og sygdomme som Gates nævner, bliver forsøgt gemt godt væk i de nye ord "Long Covid". For eftertiden når du hører "Long Covid", så oversæt det til vaccineskader.

Lyt til klippet her:Debat: Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [80]; Fake News [10]; Sygdom [60]; Vaccine [83];

Flere nyhedsblogs fra 2023