#42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut

Lagt på d. 04/12-23Den terroristiske organisation Hamas-ISIS overtrådte planen og undlod at leve op til sin forpligtelse til at frigive alle de kidnappede kvinder, og affyrede raketter mod Israels borgere. Med genoptagelsen af kampene understreger den israelske regering: "Israels regering er forpligtet til at opnå krigens mål - at befri vores gidsler, eliminere Hamas og sikre, at Gaza aldrig igen vil udgøre en trussel mod Israels indbyggere". Israels forsvarsstyrker (IDF) opfordrer beboerne i østlige Khan Yunis til at evakuere, ifølge de løbesedler, der bliver distribueret nu. "Khan Yunis er en farlig kampzone". Beboerne opfordres til at gå længere sydpå, til Rafah.

Krigskabinettet har besluttet, at kampene vil fortsætte, indtil der skabes betingelser for forhandlinger om frigivelse af alle gidsler. Siden i morges er omkring 100 terrorister blevet dræbt i Gaza.

USA's udenrigsminister Blinken udtalte, at våbenhvilen sluttede, fordi Hamas overtrådte sine forpligtelser. Han bemærkede, at Israel tog skridt til at informere Gazas borgere om, hvor de sikre områder er, og hvordan de kan beskytte sig selv.

IDF fortsætter med at angribe i Gazastriben - over 400 mål blev angrebet den første dag af krigens genoptagelse. Dusinvis af mål blev angrebet i Khan Yunis-området. IDF angreb over 400 terrorrelaterede mål i hele Gazastriben. I løbet af natten angreb kampfly fra luftvåbnet mere end 50 mål i et omfattende angreb i Khan Yunis-området. Kæmpere fra 551. Brigade Combat Team, bekæmpede terrorister og infrastruktur fra Hamas i Beit Lahia-området ved hjælp af tankskud og ved at dirigere fly til at angribe fra luften. Den 215. artilleribrigade aktiverede artilleriild og dirigerede luftangreb i den nordlige del af Gazastriben. Blandt angrebene, som brigaden dirigerede, var et terrorhold, der angreb Israels styrker, og en moské, der blev brugt af GAP som et operationelt hovedkvarter af et kampfly. Kæmpere fra den 261. Brigade (Bahad 1) dirigerede fly til angreb og ødelagde mål fra luften og jorden. Blandt målene var et IMD-lager og terrorinfrastrukturer, der blev brugt til at reorganisere fjenden. Også i løbet af natten udførte flådestyrkerne en målrettet operationel aktivitet i den sydlige del af Gazastriben, i Khan Yunis-ankerpladsen og Deir al-Balah, hvor de angreb militære mål tilhørende terrororganisationen Hamas med præcisionsvåben, samt infrastruktur og udstyr brugt af organisationens flådestyrker. Kæmpere fra den 401. Brigade, eliminerede i samarbejde med brandbrigaden, terroristgrupper og dirigerede ild mod terrorrelaterede mål i den nordlige del af Gazastriben.

IDF fandt dusinvis af raketter, der var gemt under FN's kasser med UNRWA! Og hvad angår UNRWA, som hævder at være pletfri, glemmer internettet aldrig.

- Rektor i Gaza (for en UNRWA-skole) var Islamisk Jihad "raketmager" . Den radikale indoktrinering af børn i Gazas UNRWA-skoler er blevet dokumenteret af David Bedein i en en serie af kortfilm. En organisation ved navn "UN Watch", dokumenterer i en rapport med titlen Rapport: U.N. Teachers Fejrede Hamas-massakren at FN's særlige rapportør er blevet kritiseret for ekstrem bias mod Israel, og størstedelen af ​​FN's udtalelser peger fingre ad Israel. Derudover er der dukket en video op af FN-lærere, der jubler over drabet på jøder. Og en lærer fra UNRWA holdt et israelsk gidsel på et loft i 50 dage, med kun lidt mad og ingen medicin.

Om de bortførte
En chokerende afsløring har fundet sted - Hamas, som er værre end nazisterne, har mærket jødiske børn, der var bortført, med en varm motorcykeludstødning og forvoldt dem forbrændinger.

Proffessor Itay Pesach, leder af børnehospitalet i Tel Aviv, der behandlede 12 af de børnegidsler, som blev returneret til Israel, sagde: "De var alvorligt misbrugt, både psykologisk og på andre måder. Når de begynder at fortælle deres historier, vil ingen af os kunne sove om natten".

Nogle af de rædsler, israelske gidsler oplevede i Hamas' hænder i Gaza, omfatter:

- Henrettet i fangenskab.
- Nægtet medicinsk behandling.
- Sult.
- Kvinder holdt i bure.
- Nogle tvunget til at spise toiletpapir.
- Søvnmangel.
- Tvunget til at se grusomhederne den 7. oktober.
- Adskilt fra familier.
- Børn mærket med udstødningsrør i tilfælde af flugt.
- Tæsk.
- Berøvet dagslys.
- Ensom fangenskab.
- Ældre kvinder tvunget til at sove på plastikstole.
- Børn tvunget til at hviske, ikke tilladt at græde.
- Nægtet grundlæggende hygiejne.
- Indespærret i trange rum.
- Ingen viden om, hvorvidt deres familier overlevede.
- Tvunget til at deltage i nedværdigende propagandavideoer.
- Ikke et eneste besøg fra Røde Kors.

Dette er blot, hvad man har fået at vide ind til nu. Proffessor Itay Pesach sagde: “Når børnene begynder at fortælle deres historier, vil ingen af os kunne sove om natten”.

Ofir Tsarfatis lig blev bragt til Israel i en IDF-operation. Ofirs familie blev denne uge informeret om, at han ikke længere var i live, efter at hans lig blev identificeret - den afdøde Ofir blev kidnappet fra musikfestivalen i Reim. Før han blev bortført, blev han hørt i baggrunden tale med en anden bortført person, hvilket indikerede, at han var såret.

Familien til Guy Iluz, der blev kidnappet fra musikfestivalen i Ra'im til Gaza, blev informeret om, at han ikke længere er i live.

IDF's talsmand opdaterede: Eliyahu Margalit, 75 år gammel fra Nir Oz, der blev kidnappet til Gaza - blev myrdet i fangenskab. Hans familie er blevet informeret.

Da gidslerne vender tilbage, dukker nye oplysninger op om behandlingen af gidslerne.

Familien til Aviv Atzili fra Nir Oz, der blev betragtet som en gidsel, blev informeret om, at han blev dræbt den 7. oktober. Hans kone vendte i aften tilbage fra Hamas' fangenskab.

Ronen Engel, 54, fra kibbutzen Nir Oz, blev myrdet af Hamas, mens han blev holdt som gidsel. Hans kone og to døtre blev bortført og er blevet frigivet inden for de seneste dage.

Nyheden om Guy Iluz' død kom fra Mia Regev, der lige er blevet frigivet. Ifølge hendes vidnesbyrd var hun indlagt sammen med ham i 8 dage, og han døde af skudsår. Yderligere oplysninger, der kom fra gidslerne, gjorde det muligt at erklære gidslerne for myrdede i kombination med yderligere indhentet efterretningsinformation.

Næstformand for Hamas' politiske bureau, Saleh Al-Aruri udtaler: "Der er nu ingen forhandlinger om våbenhvile, og ingen udveksling af fanger, indtil aggressionen er ophørt, og en omfattende og endelig våbenhvile er indgået, og vi har overdraget de kvinder og børn, vi havde i vores besiddelse, på trods af Israels påstand om det modsatte".

De resterende gidsler, som Hamas ikke kan finde, falder sandsynligvis ind i følgende tre kategorier:

- Gidsler, der allerede er blevet dræbt.
- Gidsler, der er blevet så hårdt tortureret, lemlæstet og/eller voldtaget, at det er umuligt at frigive dem af PR-mæssige årsager.
- Gidsler, der er nuværende IDF-soldater, som også er blevet hårdt tortureret.

Selvom det er ubeskriveligt sørgeligt, hvis det er sandt, så lader det til at Israel nu igen er tilbage på sporet af at udrydde Hamas og de andre terrorgrupper, der i øjeblikket truer landets sikkerhed og velstand.

Kort om det fortsatte jødehad
Omkring hundrede demonstranter protesterede uden for den israelske ambassade i Washington og råbte det sædvanlige, dødssyge "Befri Palæstina". Personalet på ambassaden svarede ved højt at afspille den israelske nationalsang "Hatikva".

I Philadelphia stod demonstranter uden for en jødisk og israelsk-ejet falafelrestaurant ved navn Goldie og råbte: "Goldie, Goldie, du kan ikke gemme dig, vi anklager dig for folkedrab".

Mellemøsten
Den israelske præsident Isaac Herzog og Mohammed bin Zayed, præsident for De Forenede Arabiske Emirater, mødtes for kort tid siden under FN's klimakonference i Dubai. Den iranske delegation forlod konferencen på grund af Israels deltagelse. Abraham-aftalerne er Irans værste mareridt.

Det amerikanske centralkommando bekræfter, at der blev gennemført tre angreb mod fire kommercielle skibe, der bevægede sig i internationalt farvand i det sydlige Røde Hav, uden at specificere nogen forbindelse af skibene til Israel eller israelske enheder. Den amerikanske flådes destroyer "Carney" opsnappede droner, der blev lanceret fra Houthi-kontrollerede områder i Yemen. "Disse angreb repræsenterer en direkte trussel mod international handel og maritim sikkerhed", sagde erklæringen. "De bringer livet i fare for internationale medarbejdere, der repræsenterer mange lande rundt omkring i verden. Vi har al grund til at tro, at disse angreb, lanceret af Houthierne i Yemen, blev fuldt muliggjort med hjælp fra Iran. USA vil overveje alle passende svar i fuld koordination med sine allierede og internationale partnere".

Verden
Den islamiske lærde Ahmad Musa Jibril fra Michigan opfordrer mødre i Amerika og Vesten til at amme deres spædbørn med kærlighed til jihad og ambitionen om at blive mujahid (en, der deltager i jihad) og en shaheed (en person, der har mistet sit liv i kampen for islam). Hans tale i en video, er interessant for os, fordi han gengiver muhammedanernes oprigtige holdning til den ikke-islamiske verden. Ly og forstå:

Ja, der er hellig krig i islam, det er jihad. Dette kan komme som en overraskelse for mange, der er vokset op i Vesten, især dem, der er født eller vokset op efter 9/11, på grund af det stigende antal munafiqeen (et arabisk udtryk, der bruges i islamisk teologi til at beskrive hyklere), der spreder den amerikanske zionistiske islam, og det har intet at gøre med islam - den version af islam, er en islam der passer fjenderne. Den, der har spredt, at der ikke er nogen hellig krig i islam, har i de sidste 20 år spyttet usandheder ud og nedtonet Allahs lovgivning og hudud. Muslimerne i Vesten, især de unge i Vesten, især de unge i Amerika, skal vågne op. De nuværende begivenheder er en opvågning for muslimer til at begynde at normalisere mænds forståelse af jihad og sætte det tilbage i deres ordforråd. Jihad skal være et almindeligt og normalt begreb på tungen og på sociale medier og i moskeerne og andre steder. Det er på tide, at mødrene opdrager deres spædbørn med kærlighed til jihad og ambitionen om at blive en mujahid (en, der deltager i jihad) og en shaheed (en person, der har mistet sit liv i kampen for islam). Det er på tide, at de unge praler af jihadens lære, som findes i Koranen, i Sunnah (profeten Muhammeds handlinger) og i Seerah (Muhammeds liv og biografi).

Biden er en terrorist. I har set den senile Farao i vores tid, han har mistet forstanden til alt andet end sin loyalitet og støtte til de jødiske besættere. USA er mere skyld i folkemordet i Palæstina end de besættende jøder. Netanyahu er ikke mere end en hund for Biden, ligesom de arabiske ledere er hunde for Netanyahu. Ledere, der har bragt den beskidte underholdning og koncerter ind i landet med de to hellige moskeer, mens Gazas folk blev massakreret. De har erstattet Allahs sharia med loyalitet over for Allahs fjender. Allah Subhanallela (betyder "Allah er perfekt" eller "Lovet være Allah") har givet tilladelse til dem, der er krænket, til at forsvare sig selv. De har ikke brug for tilladelse fra nogen beskidt hersker i UAE eller de beskidte herskere i  (landet med de to hellige moskeer).

Det er på tide, at muslimerne, især de unge i Vesten, forstår, hvad der allerede burde være kendt, at det vantro Vesten, især USA, er fjender af muslimer. Amerika er en grusom fjende af muslimer. Jeg har stærkt støttet og vist beviser for boykotterne, og det gør jeg stadig. Og jeg beder Allah om at belønne dem, der opfordrer til det, men de er ikke løsningen. Hvis du ikke kan opdrage dit barn og fortælle ham, at du ønsker, han skal vokse op og blive en mujahidin, en shaheed, så er du problemets rod. Rawafid ("de, der afviser" eller "de, der forkaster" underforstået læren om jihad) bringer aldrig sejr til muslimer. Hvis der er nogen forræderisk forræder, der er værre end jøderne, så ville det være Rawafid. Der er ingen Palæstina inden for statsgrænserne fra 1967. Det er tonen fra de besejrede og kapitulerende. Hver millimeter af Palæstina skal regeres af Allahs sharia.

I Paris nær Eiffeltårnet udførte Armand Rajavpour-Miandoab, af iransk oprindelse, et knivangreb mens han råbte "Allah Akbar". Han myrdede en tysk turist og sårede to andre borgere. Han havde tidligere siddet i fransk fængsel - fængslet i 2016 for at planlægge at stikke folk ned og blev løsladt i 2020. Han fortalte politiet: "Jeg gjorde det, fordi jeg var træt af at se muslimer blive dræbt i verden".

En bombe eksploderede under en katolsk messe i et universitetsgymnastikrum i Marawi City, Filippinerne! Det er byen, som for få år siden blev erobret af den lokale ISIS gren. Flere tilskadekomne er rapporteret!

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:


Debat: #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [58]; Israel [101]; Israel i krig 2023 [45]; Palæstina [42];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]