#39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen

Lagt på d. 25/11-23Fredag morgen ødelagde de israelske forsvarsstyrker (IDF) endnu en terroristtunnel, der var blevet opdaget i Shifa Hospital i Gaza-striben, sammen med mange andre terrorinstallationer. Ifølge rapporterne har IDF i løbet af de sidste 24 timer angrebet omkring 300 terror-mål tilhørende Hamas-terrororganisationen fra luften. Disse mål inkluderer operative hovedkvarterer, underjordiske kamp-tunneler, lagre for improviserede eksplosive anordninger (IED), produktionssteder for IED'er og affyringspositioner for panserværnsraketter.

I forhold til Hamas-lederen Yahya Sinwar, er der flere bemærkelsesværdige oplysninger. Han blev dømt til fire livstidsdomme i et israelsk fængsel. Mens han var i fængsel, gav Israel ham livreddende kirurgi. I 2011 blev han en af de 1.000 palæstinensiske fanger, der blev udvekslet mod den enkelte israelske soldat, Gilad Shalit. Sinwar var desuden hovedmanden bag massakren den 7. oktober. Sinwar betragtes som en "dødsdømt mand på vej til sin henrettelse".

IDF anholdt direktøren for Shifa Hospital og tog ham ind til afhøring efter optagelser viste både ankomsten af bortførte personer til hospitalet og opdagelsen af et terrorsystem af tunneler under hospitalet, på trods af hospitalets leder benægtede, at Hamas opererede over eller under jorden på hospitalet. Denne mand har, som de fleste palæstinensere, løjet for verden!

Hamas-ledere har bedt det marokkanske folk om at hjælpe dem med at indsamle midler. Det marokkanske folks modige og beundringsværdige reaktion kom i form af hashtagget på arabisk: "Marokkanere ledes og tales til af deres konge alene" – en imponerende reaktion. Nu henvender Hamas-terroristtalsmanden "Abu Ubaida" sig til det jordanske folk. Igen ignorerede alle ham, simpelthen fordi landene stoler på deres lederskab, ikke en kujon gemt i tunneller som en rotte, der ikke engang stoler på sit eget folk. Den arabiske verden står samlet imod Hamas-terroristerne i Gaza.

Hamas fortsætter med kynisk at bruge Gazas "civile" befolkning. Under dække af våbenhvilen opfordrer de nu folkene til at vende tilbage til det nordlige Gaza - et sted, der er fuldstændig ødelagt uden infrastruktur som rindende vand eller elektricitet. Hvorfor? For at holde IDF beskæftiget med at få dem tilbage, i stedet for at udrydde Hamas.

Europa
Geert Wilders, lederen af det hollandske parti PVV ("Partij voor de Vrijheid" / "Parti for Frihed"), vandt det generelle valg i Holland og er en stærk støtte til Israel. Han ønsker ikke kun at flytte den hollandske ambassade til Jerusalem, men også at lukke den hollandske diplomatiske post i Ramallah. I de sidste dage før valget sagde Wilders: "Jeg blev tiet ihjel af de progressive medier i 20 år på grund af mine synspunkter om den ekstreme islam, der overtager Europa og verden. Ikke mere!"

Den schweiziske regering har besluttet at forbyde Hamas. Dette er endnu et skridt, der viser, hvor Europa er på vej hen i lyset af de vilde Jihadi-protester i gaderne i europæiske hovedstæder. Regeringerne er skræmte, og flertallet af befolkningen kræver, at der tages skridt! 

Det er her nødvendigt at gribe ind, før demonstranterne løber løbsk. Men der er grund til bekymring for regeringernes magtudførelse. Under Corona forstod befolkningen ikke (inkl. politikere) balancen mellem frihed, rettigheder og magt. Den massive modstand mod folk der ikke ville tage vaccinerne - folk blev fyret, gjort til andenrangsborgere, set skævt til i gaderne osv., kan hurtig vendes imod de forkerte igen. Alt for mange politikere bliver opløftet af magtudøvelse, og den nuværende situation er ingen undtagelse. Snart kan det være andre former for demonstrationer mod regeringernes undertrykkelse og magtudøvelse, der får den hårde behandling.

I Tyskland udfører retshåndhævende myndigheder omfattende razziaer mod mistænkte støtter af Hamas og Samidoun, efter regeringen tidligere på måneden forbød begge organisationer. Ifølge rapporterne blev der gennemført razziaer mod 15 mål i Berlin, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen og Schleswig-Holstein, med fokus på senioraktivister i organisationen af det palæstinensiske samfund i Tyskland, som bliver betegnet som "den vigtigste organisation for støtter af Hamas i Tyskland".

I Spanien protesterer folk stadig mod det socialistiske kup på 20. dag i træk. De liberale venstreorienterede medier fortsætter med at ignorere disse massive protester. Spaniens premierminister, Pedro Sánchez, sagde til sin israelske modpart: "Vi er nødt til hurtigt at stoppe den humanitære katastrofe i Gaza", under et besøg i Mellemøsten sammen med Belgiens leder, Alexander De Croo. Sánchez fortsatte: "Hele verden er chokeret over billederne fra Gaza." Benjamin Netanyahu svarede ved at sige: "Vi er i en krig, der blev provokeret".

Netanyahu kritiserer på det kraftigste premierministrene fra Spanien og Belgien, rejse til Egypten, hvor de holdt en pressekonference lige ved grænsen til Gaza, kort før de israelske gidsler blev taget der. De to premierministre fordømte ikke Hamas og lagde skylden på Israel.

Trenden med at blokere togstationer for "fred i Palæstina" har nu spredt sig fra Storbritannien til Spanien. Disse mennesker blokerer Sol-stationen i Madrid.

Der er optøjer i Dublin, Irland, efter fem personer, herunder tre børn, blev såret i en muslimsk knivstikker fra Algeriet. Uroligheder og protester mod muslimer i Dublin er ved at løbe ud af kontrol, demonstranterne brænder nu "Holiday Inn Express" hotellet ned, hvor den progressive regering huser muslimske asylansøgere.

85 grave blev vandaliseret i en jødisk sektion på en kirkegård i Charlois, Belgien.

Verden
Arabiske og vestlige statsoverhoveder opfordrer til at omdanne den midlertidige våbenhvile til en permanent våbenhvile – presset på Israel øges for ikke at genoptage kampene, når dagene for den nuværende våbenhvile er ovre. Dette pres vil med stor sandsynlighed stige, når Israel nærmer sig afslutningen på våbenhvilen. Ægyptens præsident Abdel Fattah al-Sisi udtaler: "Vi beder om at forlænge våbenhvilen og frigive flere fanger". Selv før Israel modtog en eneste bortført, krævede stemmer i verden allerede et fuldstændig ophør af kampene og en forlængelse af våbenhvilens gyldighed. Hamas vil bruge hvert minut af stilheden til at reorganisere, samle de rækker, der blev spredt efter luftvåbnets angreb, og til at revurdere fremtiden. Det skal huskes, at den sydlige del af Gaza-striben er akilleshælen i krigen i Gaza, hvor de store problemer er - de uendelige tunneller, som lastbiler passerer igennem, langtrækkende affyringsanlæg, der endnu ikke er beskadiget, depotter for missiler/raketter, inklusive alle højtstående Hamas-tjenestemænd, der stadig er i live. Det egentlige arbejde ligger stadig foran Israel, nemlig udryddelsen af Hamas. Lige nu virker det langt væk, er det opnåeligt? Vil det ende med en opfyldelse af Obadias profeti? Lange og spændte dage venter hele Israel, især medlemmerne af de kidnappede og fangernes familier.

Støttede militser fra Iran har gennemført mindst 66 angreb på amerikanske baser i Irak og Syrien, ved brug af droner, raketter og endda ballistiske missiler. Ifølge ABC News har amerikanske styrker udført adskillige angreb onsdag, med et Lockheed AC-130 kanonfly dræbte nogle militante involveret i et angreb ved brug af ballistiske missiler. Tidligere udenrigsminister Mike Pompeo kritiserede onsdag Bidens administration og sagde, at det ville "få amerikanere dræbt", hvis det fortsatte med at angribe "tomme varehuse" i stedet for at lægge pres på Iran. "Så længe iranerne fortsætter med at angribe Amerika, skal vi lægge pres på regimet, ikke på dets knaldhoveder, der sidder i Irak, men på regimet selv", sagde Pompeo til "America’s Newsroom" medvært Dana Perino.

Oscar-vindende skuespillerinde Susan Sarandon er blevet droppet som klient af UTA (United Talent Agency / Det Forenede Talentbureau), et stort Hollywood-agentur, efter hendes kontroversielle kommentarer om, at amerikanske jøder får en "fornemmelse af, hvordan det føles at være muslim". En talsperson for UTA bekræftede over for Fox News Digital, at Sarandon ikke længere er repræsenteret af dem. "Der er mange mennesker, der er bange, der er bange for at være jødiske på dette tidspunkt, og får en fornemmelse af, hvordan det føles at være muslim i dette land, så ofte udsat for vold", sagde Sarandon. Det er reglen, ofte uden undtagelse, at Hollywoods soldater ender på bagsiden af virkeligheden.

Israel
"Am Yisrael Chai!" - "Nationen Israel lever!" Siden terrorangrebene den 7. oktober er 17.629 babyer født i Israel. Blandt navnene på de nyfødte er Nir, Oz og Be’eri, opkaldt efter kibbutzerne, hvor massakrerne fandt sted, samt tre søde piger, der blev navngivet Nova, efter musikfestivalen.

Fredag morgen kl. 7 begyndte våbenhvilen officielt mellem Israel og Hamas. Kun 15 minutter inde i våbenhvilen, brød Hamas aftalen og åbnede ild igen!

En IDF-soldat er blevet tildelt til at ledsage hvert frigivet barn som gidsel tilbage til Israel. Hvis et barn spørger, hvor deres mor eller far er, har soldaterne fået besked på at sige: "Jeg er ked af det, skat, jeg ved det ikke. Mit job er at bringe dig til Israel til et sikkert sted, hvor folk, du kender, kan besvare alle dine spørgsmål". Nogle af børnene har ikke forældre at vende tilbage til.

Hamas overgav de 13 israelske bortførte, samt 10 thailandske borgere og 1 fra Filippinerne til Røde Kors. De israelske bortførte blev overgivet til Israel og er nu i Israels varetægt. De modtager i øjeblikket primær medicinsk pleje. IDF har navngivet operationen til at modtage de frigivne gidsler "Heaven’s Door". Når de er frigivet, vil gidslerne blive bragt til en flybase i det sydlige Israel for en kort fysisk og mental undersøgelse. De vil få telefoner, så de kan ringe til deres familier. De vil derefter blive taget til et hospital i Israel. Enhver, der har brug for øjeblikkelig lægehjælp, vil blive bragt direkte til hospitalet. Familierne til gidslerne venter på hospitalerne.

De unge terrorister, der er frigivet til Hamas, bærer allerede Hamas-banneret, fordi de ved, at det er deres skæbne - at dræbe jøder. Hvorfor blev de tilbageholdt? 14,4% forsøgte terrorangreb, 12,4% brugte Molotov-cocktails, 10,7% brugte eksplosiver, 8,1% var involveret i et knivangreb, 11,1% havde kontakt med terrorister, 10,1% var involveret i en skydning, 14,4% blev fanget i terrorforsøg, 18,1% er kategoriseret under andre lovovertrædelser.

Som Yahya Sinwar er de også "dødsdømte mænd på vej til sin henrettelse". De er frie for en stund, men tilslutter sig snart sine voldsfæller i graven.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:


Debat: #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Europa [13]; Israel [101]; Israel i krig 2023 [45]; Mellemøsten [71]; Palæstina [42];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]