#31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres

Lagt på d. 06/11-23Lørdag aften samledes Gazas indbyggere på Shifa'a hospitalet for at se en udsendelse fra Hamas' militære fløj på et tv leveret af Al Jazeera, en scene i kontrast til de påstande at Gaza ingen strøm har. Midt i det hele fungerer elektriciteten og forsyner tv'er, der endda viser film.

Splittelsen i Gaza er mærkbar. En mor, der repræsenterer mange indbyggeres nød, beklager den udbredte arbejdsløshed, der påvirker hendes fire sønner og mand, et mikrokosmos af byens jobløshed. Hendes fortvivlelse står i kontrast til velstanden hos en ung Hamas-leders søn, der nyder en livsstil med biler og hjem, der synes uopnåelig for hendes børn. Hun beder om, at verden skal være vidne til de kvælende forhold, ungdommens ønske om at flygte, og den kvælende tilstedeværelse af det, hun kalder en undertrykker — Hamas, som nogle i Vesten betegner som frihedskæmpere.

Terrororganisationen Hamas bruger fortsat civile faciliteter til terrorformål, såsom nær et børnebassin og en gammel forlystelsespark. IDF har fundet raketaffyringsramper, hvilket gør civile til menneskeskjolde. 

Imens, i Ramallah, mødtes USA's udenrigsminister Blinken med Mahmoud Abbas og diskuterede den centrale rolle, som Den Palæstinensiske Myndighed bør spille i Gazas fremtid, på trods af kontroversielle aspekter af Abbas' holdninger og handlinger, som inkluderer benægtelse af Holocaust og økonomisk støtte til familier af fængslede terrorister. Abbas fordømte aldrig massakren den 7. oktober. Amerika stikker Israel i ryggen, hvis det vil have os til at ødelægge nazistiske Hamas og i deres sted indsætte folk, der støtter Hamas.

En dramatisk rapport fra Hamas' regeringskommunikationskontor i Gaza forkynder at: "Besættelseshæren er begyndt at implementere sine trusler mod hospitalerne i Gaza-striben". Hamas forsøger at fortælle verden, at Israel angriber deres hospitaler. IDF angriber ikke hospitaler i Gaza-striben, alt, hvad både palæstinenserne og endda israelske kanaler offentliggør, er lodret løgn. Alle angrebene udføres i området omkring hospitalerne.

Mellemøsten
I Mellemøsten fortsætter en fortælling om spænding og konflikt at folde sig ud, fremhævet af nylige hændelser rapporteret af Daily Mail. Hezbollah, støttet af Iran, har iværksat en rekrutteringskampagne for selvmordsterrorister med Israel som mål. Hvervningen begyndte i byen Mashhad, beliggende i det sydøstlige Iran, som har religiøs betydning inden for shiitisk islam. Rekrutteringsplakater, der søger "martyrer", blev set på gaderne i Mashhad fredag, hvor indbyggerne opfordres til at indsende deres personlige oplysninger til jihad. Det antydes, at de rekrutterede terrorister sandsynligvis vil forsøge at rejse til Syrien eller Libanon for at udføre deres missioner.

Tilføjelse til regionens komplekse fortælling er en kontroversiel udtalelse fra en muslimsk "lærd" kvinde på Memri-TV om behandlingen af sexslaver fra muslimske fjender. "Men da islam opstod, bragte den slaveriet i orden ved at begrænse det til at være legitimt i krige mellem muslimer og deres fjender... De kvindelige krigsfanger er 'dem, du ejer'. For at ydmyge dem bliver de hærchefens eller en muslimsk mands ejendom, og han kan have sex med dem, ligesom han har sex med sine koner. Nogle opportunister og ekstremister, som kun skader islam, siger: 'Jeg vil bringe en kvinde fra Østasien, som slavepige, under status som 'dem, du ejer', og med min kones samtykke vil jeg tildele denne kvinde et værelse i huset og have sex med hende som slavepige. Det er noget vrøvl. Dette er slet ikke foreskrevet af islam. Islam siger, at en kvinde enten er en kone eller en slavepige. Lovligt ejede slaver kommer blandt fanger fra en krig, der føres mod muslimerne". Så nu ved du, hvad de vil gøre med de bortførte kvinder fra hele verden.

Verden
Bruxelles er som alle andre lande også vidne til sin andel af radikal sentiment. En video, der cirkulerer online, viser unge islamister, der fortæller en reporter, at de deres belgiske statsborgerskab ingen værdi har for dem, og de lover at etablere et Kalifat i Europa.

Frankrigs premierminister har fremsat en dyster meddelelse og udtalt, at 40 franske borgere er blevet dræbt i krigen i Israel.

Irans politiske ledelse udtaler sig om konflikten, med landets øverste leder, Ali Khamenei, under et møde med Iraks premierminister, der anklager USA for direkte involvering i at styre aggressionen i Gaza. Han mener at Iran og Irak kunne samarbejde om at lægge pres på USA: "USA griber direkte ind i håndteringen af aggression i Gaza. Iran og Irak kan sammen øge presset på USA for at stoppe aggressionen".

Tilhængere af Antifa, Black Lives Matter (BLM) og Hamas forsøgte at forhindre afgang af et fartøj lastet med ammunition og våben bestemt til Israel fra Tacoma i staten Washington, USA.

Ifølge efterretningstjenester fra Sydkorea har Nordkoreas leder, Kim Jong Un, pålagt sine embedsmænd at yde hjælp til palæstinenserne og overvejer salg af våben til militante fraktioner i Mellemøsten, som rapporteret af The Wall Street Journal. Historisk set er Nordkorea kendt for at have forsynet Hamas med panserværnsraketaffyre og for at have delt sin ekspertise i konstruktionen af underjordiske tunneler i Gaza-regionen.

Som en sidenote bliver fortællingen yderligere kompliceret, da den kinesiske flåde sender et hangarskib og over ti krigsskibe til farvandet omkring Taiwan for omfattende militærøvelser. Dette skridt kommer på et tidspunkt, hvor den globale fokus er delt over flere kriser: den igangværende konflikt mellem Israel og Gaza, Ruslands militære handlinger i Ukraine, Irans berigelse af uran, og Kinas aggressive holdning over for Taiwan. Hver af disse tre nationer ser tilsyneladende den nuværende krise som en mulighed. I artiklen Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring som jeg skrev for 1½ år siden, fortæller jeg om elitens planer for Taiwan, og måske er planerne for overtagelse rykket frem.

Jødehad
I London er atmosfæren fortsat spændt, med palæstinensere der planlægger at intensivere protester og uorden i gaderne, hvilket gør jøder og israelere bange for at bevæge sig udenfor. Trafalgar Square er blevet et fokuspunkt for palæstinensiske optøjer, hvilket får politiet til at bruge gummikugler og tåregas som reaktion.

Nørrebro, d. 04-11-2023:" style="width:100%;"
Danmarks tåber tog også deres støtte til Hamas på gaden lørdag aften, og krævede på Dansk at "Vi skal styres med koranen. Vi skal styres med Islam. Palæstimna er besat - det skal løses med Jihad". De kunne lige så godt råbe, "DRÆB OS, VI VIL DØ!"

Konflikten strækker sig ind i virksomhedssfæren, med Turkish Airlines, Tyrkiets nationale flyselskab, der annoncerer et stop for servering af Coca-Cola drikkevarer på sine fly, på grund af det amerikanske firmas støtte til Israel.

"De grå ulve", en tyrkisk nationalistisk gruppe, udgav en video, der formidler trusler mod israelske konkurrenter, der er planlagt til at deltage i OL i Paris 2024.

Men det er ikke altsammen had. I Wien afholdes en stor demonstration, hvor 20.000 personer samles på Heldenplatz for at støtte Israel, idet de opfordrer til, at gidslerne bliver bragt hjem. Hver gidsels navn og foto vises på en tom stol, hvilket symboliserer deres fravær og tilskuernes solidaritet. Lignende demonstationer har været i mange lande, inkl. Danmark.

Denne video er vigtig at se for for alle, der mener at støtte palæstinenserne:

Israel
IDF's talsmand, som taler til medier på engelsk, har inddraget det indonesiske hospital i den nordlige del af Gaza-striben. Dette træk tolkes som et forsøg på at etablere legitimitet for et potentielt angreb fra IDF på stedet. Det blev bemærket, at IDF's styrker skrider frem fra den nordlige del af Gaza-striben mod Gaza By, og deres rute ville kræve, at de passerer dette hospital.

Desuden har IDF's talsmand også inddraget Hamed-hospitalet i Gaza By, som ligger tæt på kysten. Dette hospital, som er bygget med midler fra Qatar og opkaldt efter Qatars tidligere hersker, har tunneler under det, som vist i en video udgivet af IDF's talsmand.

Yderligere tilføjer israelske vidnesbyrd, at farsi-sproget blev hørt blandt Hamas-terroristerne under både massakren den 7. oktober og de igangværende kampe i Gaza. Dette rejser mistanke om, at der kan være ISIS og jihadist-frivillige fra centralasiatiske lande, hvor sprog, der ligner farsi, tales, involveret i konflikten.

En IDF-talsmand fortæller at dusinvis af forsyningslastbiler med ammunition og andre midler til krigsførelse bliver bragt til deres styrker, som opererer i Gaza-striben. Styrkerne bliver forsynet med hundredtusindvis af liter vand, titusindvis tons af mad og mere end en million liter brændstof. Divisionsforsyningskonvojer kommer dagligt ind i Gaza-striben.

Den samme Saladin-vej, som Hamas skød deres egne på, da de forsøgte at evakuere nord for Gazastriben, har Israel åbnet og holdt som en sikker flugtvej i timevis i dag. Gazas regeringsembedsmænd og folk med forbindelse til "modstanden" arresteres af IDF-soldater. Ifølge disse kilder tillader IDF heller ikke passage med personlige ejendele.

IDF-soldater lokaliserede og ødelage raketopskydningssteder i Gaza, herunder nogle, der var skjult inde i en moské, og opdagede over 50 raketter forberedt til affyring. Ligeledes blev et ungdomsbevægelseskompleks i det nordlige Gaza fundet at huse et lager af raketter, hvilket fremhæver et mønster, hvor civile strukturer såsom hospitaler, skoler og moskéer bruges til militære operationer - hvilket IDF fordømmer som krigsforbrydelser.

IDF har opdaget raketopskydningsramper i en bygning tilhørende spejderklubben "Boy Scout tribe" i den nordlige del af Gaza-striben. Sådanne afsløringer er af stor betydning på den internationale scene, da de leverer håndgribelig bevis for IDF's påstande, som tidligere er blevet afvist af de palæstinensiske myndigheder. Dette bevis giver klare svar på internationale spørgsmål vedrørende IDF's angreb på moskéer og uddannelsesinstitutioner. Man forventer, at lignende begrundelser vil blive præsenteret, hvis IDF's operationer udvides til at omfatte hospitaler. Spredningen af disse fund er afgørende, da de underbygger IDF's holdning. Denne fase af validering af påstandene er yderst vigtig.

I dag i Rafah blev bådene, der viste sig at være fiskerbåde som Hamas brugte til hemmelig transport af våben overset af IDF's overvågning, brændt af. De, der maskerer sig som "fiskere" og "arbejdere", identificeres som terrorister.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [60]; Israel [103]; Israel i krig 2023/24 [51]; Palæstina [44];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]