#33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup

Lagt på d. 12/11-23Flere palæstinensere i Gaza, mens de flygtede fra deres hjem, udtrykte stærk utilfredshed med deres ledere: “Khaled Mashal og Ismail Haniyeh [Hamas-ledere i Qatar] har ødelagt Gaza. De er de største forrædere.”

Al Jazeera-netværket afslørede ved en fejltagelse Hamas-operatører inden for et indonesisk hospital. Netværket forsøgte at slette alle spor af videoen, men internettet glemmer ikke.

En talsmand for DF rapporterede om en omfattende razzia i Gaza-striben, udført af kampgruppen fra den 7. panserbrigade. De angreb en militærpost og et træningslejr tilhørende Hamas, som var placeret midt i et civilt område. Under razziaen beslaglagde de: våben, missiler, droner, kort, kommunikationsudstyr, morterer, angrebsdroner og teknologiske midler. De eliminerede cirka 30 terrorister.

Ifølge nylige rapporter befinder IDF (Israel Defense Forces) sig inden for Shifa hospitalets kompleks under intens beskydning. Titusindvis af mennesker er flygtet derfra, og kun nogle få hundrede er tilbage. Det antages, at de fleste terrorister, der havde gemt sig der, allerede er flyttet sydpå gennem deres tunnelnetværk. Internationale medier har hurtigt anklaget Israel for at bombe hospitalet, baseret på oplysninger fra Hamas. IDF's radar systemer indikerer dog, at det igen var et fejlagtigt projektil affyret af terrororganisationer inden for Gaza-striben, der ramte Shifa Hospitalet.

En sygeplejerske fra Shifa Hospitalet i Gaza samlede mod til sig for at fortælle verden hvordan situationen er i Gaza: 

Åh Allah, jeg kan ikke tro at jeg gør dette, men verden skal vide det, den skal vide, hvad Hamas gør her. De tager alle hospitalerne, de tager strømmen, behandlingerne, jeg har intet at behandle med. Jeg skal ordne en fraktion på en 5-årig gammel dreng uden morfin, fordi Hamas tog det til sig selv. Åh Allah... Jeg beder dig, hvis du hører mig, bedes du komme væk, flygt, bliv ikke her, jeg beder dig

IDF Talsmand Daniel Hagari udtalte: 

Der har været mange misinformationer fra Gaza i dag. Der er ingen belejring, jeg gentager, ingen belejring, af Shifa Hospitalet. Østsiden af hospitalet er åben for sikker passage for de Gazanere, der ønsker at forlade hospitalet. Vi taler direkte og regelmæssigt med hospitalets personale. Personalet på Shifa Hospitalet har bedt om, at vi i morgen vil hjælpe babyer i pædiatrisk afdeling med at komme til et sikrere hospital. Vi vil yde den nødvendige assistance.

Verden
Efter Israels krav om forklaring fra internationale nyhedsbureauer angående en rapport, der viste, at deres fotografer ledsagede terrorister under angrebet den 7. oktober, har New York Times offentliggjort et svar. De anfører, at fotografen Yosef Masoud ikke arbejdede for New York Times på angrebsdagen, men siden har udført vigtigt arbejde for dem. De nævner, at der ikke findes beviser for insinuationerne i rapporten om, at fotografen kendte til angrebet på forhånd, og at en gennemgang af hans arbejde viser, at han blot dokumenterede tragedien, som nyhedsfotografer altid gør. 

For at uddybe problematikken vil jeg lige forklare, at mistanken over for disse journalister er at de var insidere, der tilsyneladende vidste mere end IDF eller nogen anden efterretningstjeneste, for de var parate og med da det begyndte. Hvor alle andre blev taget med overraskelse, så var de på de præcise lokationer for at dokumentere. Hvor meget vidste de forskellige nyhedsmedier?

Den tyrkiske præsident Erdogan, kendt for sine antisemitiske holdninger, har skærpet tonen og sat spørgsmålstegn ved staten Israels legitimitet. I en tale, der markerede 85-årsdagen for Atatürks død, sagde han: "Dem, der med magt har overtaget landet, hvor palæstinenserne har boet i tusinder af år, forsøger at bygge en stat, der kun har eksisteret i 75 år, og hvis legitimitet er blevet tvivlsom på grund af deres fascisme". Han nævnte også Israels trusler om at bruge atomvåben og henviste til krigen i Gaza som "en katastrofe, en ulykke, en forbrydelse mod menneskeheden".

Italienske aktivister fra "Amnesty International" - der foregiver at være frihedens stemme, har revet brochurer og annoncer om de israelske børn der er kidnappet af Hamas, i stykker og smidt dem i skraldespanden.

En udtalelse fra Anjem Choudary, en britisk ekstremistisk muslimsk støtte til ISIS, er dukket op igen. Han sagde: 

Når vi muslimer rejser os i Storbritannien, vil vi gå fra dør til dør og tjekke alles islamiske status. Du får et valg: konverter til islam eller bliv elimineret. Så simpelt er det.

Han afspejler den muslimske opfattelse af, at hele verden tilhører Allah og skal erobres. Ifølge Muammar Gadhafi (der regerede Libyen fra 1969 til 2011 efter at have taget magten i et kup) vil de 50 millioner muslimer i Europa forvandle kontinentet til et muslimsk område inden for få årtier:

Der er tegn på, at Allah vil give islam sejr i Europa - uden sværd, uden våben, uden erobringer. De halvtreds millioner muslimer i Europa vil gøre det til et muslimsk kontinent inden for få årtier.

Den amerikanske regering har nu offentligt (d. 09-11-2023) udstedt en global advarsel til sine borgere på grund af øgede spændinger forskellige steder i verden og potentialet for terrorangreb, demonstrationer eller voldelige handlinger mod amerikanske borgere og interesser. De skriver på regeringens hjemmeside,

På grund af øgede spændinger forskellige steder rundt om i verden, potentialet for terrorangreb, demonstrationer eller voldelige handlinger mod amerikanske borgere og interesser, råder Udenrigsministeriet amerikanske borgere i udlandet til at udvise øget forsigtighed

Hamas-støtter i New York har omringet Grand Central Station og forsøger at bryde igennem de ydre døre for at nå politibetjente, der søger ly indenfor.

Storbritanniens premierminister kritiserer politiet for at godkende pro-palæstinensisk demonstration i dag. Den britiske regering anklager London-politiet for at have en pro-palæstinensisk bias. Dette sker efter, at politiet har tilladt en støttedemonstration for palæstinenserne i dag (lørdag), som også er dagen, hvor våbenhviledagen fra 1. Verdenskrig markeres (til minde om krigsveteranerne). Den britiske premierminister Rishi Sunak udtalte, at politiet vil blive holdt ansvarlig for eventuelle problemer eller uroligheder og betegnede hændelsen som "en udvisning af respektløshed".

Tysk tv har udsendt et exposé om "journalisten" Saleh Al-Jaafari (Mr. Pallywood), der optræder i forskellige roller i Gaza, men stadig formår at sælge indhold til store mediekanaler i verden. Samme person er blevet fotograferet / filmet den ene dag som herodisk soldat, den næste som dødeligt såret på hospitalet, den tredje dag som omsorgsfuld familiefar osv.


Det samme gør sig gældende når det kommer til fremvisning af ofre. Dukker malede røde, børn der iscenesættes som sårede m.v. Det er også noget verden bør tage alvorlig, når der kommer "officielle" tal om krigsofre fra Hamas.

Paliwood tegner frygtelige krigsbilleder:

Spanien har oplevet to nætter med voldelige protester mod den venstreorienterede regering og den ukontrollerede muslimske immigration. I Frankrig, i Lyon, har patrioter været på gaden, utilfredse med islamister, der ødelægger Frankrig.

Et monument for faldne i den Store Krig i en lille by i Frankrig er blevet vandaliseret af pro-palæstinensere.

Service ved Grand Central Terminal i New York blev midlertidigt indstillet fredag, da pro-palæstinensiske demonstranter protesterede mod Israels krig i Gaza. Over tusind demonstranter marcherede gennem byen, nogle rev plakater ned og brændte et israelsk flag. Demonstrationen kulminerede ved Grand Central Terminal, hvor demonstranter forsøgte at bryde ind, hvilket førte til midlertidig lukning af stationen. Pro-Hamas-demonstranter "ærer" veteranernes dag i New York ved at latre op i gadepæle og brække amerikanske flag af.

Mellemøsten
Hezbollah-leder Nasrallah hylder martyrer og kritiserer Israel og USA i markant tale. Under en mindehøjtidelighed for Hezbollahs Martyrdag leverede generalsekretær Hassan Nasrallah en betydningsfuld tale, som blev tv-transmitteret over hele Libanon. Nasrallah mindedes de, der har ofret deres liv for Hezbollahs sag siden 1982, med særlig henvisning til Ahmad Kassir, som udførte et bemærkelsesværdigt angreb mod det israelske militær i 1982. Han beskrev Kassirs handling som den mest betydningsfulde i gruppens historie.

Nasrallah adresserede den nuværende situation i Gaza og kritiserede Israel for deres hårde angreb, som ifølge ham omfattede hospitaler og civile mål. Han fremhævede palæstinensernes modstand og modståelse af Israels forsøg på at undertrykke regionens folk, på trods af 75 års israelske overgreb.

Desuden kritiserede Nasrallah arabiske lande for deres manglende støtte til Gaza og roste de irakiske modstandsgrupper for deres angreb mod de amerikanske styrker. Han understregede, at USA er den primære aktør i konflikten, mens han betegnede de israelske ledere som kortsynede.

Nasrallah fremhævede også den støtte, som Iran har ydet til modstandsbevægelser i regionen og omtalte konflikterne i Libanon, herunder Hezbollahs nylige reaktioner på israelske handlinger.

Afslutningsvis udtrykte Nasrallah sin overbevisning om, at Palæstinas sejr og Israels nederlag er uundgåelige, idet han hævdede, at handlinger på slagmarken taler højere end ord.

Denne tale, som tydeligt udtrykker Hezbollahs position og synspunkter, er sandsynligvis et vigtigt øjeblik i forhold til den fortsatte konflikt i Mellemøsten og vil blive nøje overvåget af både regionale og internationale observatører.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [103]; Israel i krig 2023/24 [51]; Palæstina [44];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]