#37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig

Lagt på d. 20/11-23Fordrevne personer fra Gaza har udtrykt stærk utilfredshed med Hamas, en organisation, som mange lande, herunder Danmark, betragter som en terrororganisation. Disse fordrevne personers frustration blev tydeligt udtrykt i udtalelsen: "Må Allah tage hævn over Hamas".

På palæstinensiske kanaler rapporteres det, at Israels forsvarsstyrker (IDF) tidligt i morges ødelagde et beboelseskvarter i Tel a-Za'tar i Jabaliya-flygtningelejren, som ligger i den nordlige del af Gazastriben. Hvor uskyldigt det end lyder, beskrevet som et beboelseskvarter, blev det brugt til opbevaring af ammunition og til at fjerne mistanke om tunnelskakter til terror-tunneler.

Yderligere operationer omfattede et raid mod hjemmene til højtstående Hamas-ledere i Gazas luksusområde, Rimal-kvarteret. Paratropperbrigaden, i samarbejde med panser-, ingeniør- og luftstyrker, kæmpede de i Sheikh Ejalin-kvarteret og Rimal-kvarteret, hvor de arbejdede på at lokalisere og ødelægge infrastruktur og aktiver tilhørende Hamas. Under kampene lokaliserede soldaterne omkring 35 tunnelskakter, mange våben og eliminerede terrorister. De ransagede også en militærlejr, der blev brugt af Hamas' tekniske afdeling, hvor de fandt ammunitionslagre og 7 raketramper.

Derudover blev endnu en moské, som blev brugt af terrorister, ødelagt i Gazastriben. Det bringer det samlede antal ødelagte moskéer tæt på 100. Disse moskéer siges at være samlingspunkter for terrorister, indgange til tunneler og våbenlagre. Dette blev også brugt som en advarsel til moskéer i Judæa og Samaria.

Den Palæstinensiske Myndighed, som USA ønsker, at Israel overdrager kontrollen over Gaza til, har offentliggjort en udtalelse, hvor de anklager israelske militærhelikoptere for at dræbe deltagere i Nova Musikfestivalen. Det bemærkelsesværdige ved denne anklage er, at den kommer på trods af, at Israel har tusindvis af timers rå videomateriale fra terroristers egne kropkameraer og Hamas' egen pral om at have udført angrebet:

Den indledende undersøgelse af det israelske politi afslører forfalskning af mediematerialer, der var fabrikeret af besættelsesmagten for at retfærdiggøre sin aggression mod Gazastriben. Ifølge hebraiske medier beviste den israelske polities indledende undersøgelse, at israelske helikoptere bombede israelske civile den 7. oktober, som havde deltaget i en naturfestival. Dette betyder, at det israelske luftvåben forårsagede betydelig ødelæggelse i området og en del af bosættelserne efter aktivering af det såkaldte 'Hannibal-protokollen', som tillader politi og hær fra besættelsesmagten at dræbe alle. Baseret på dette anser ministeriet, at resultatet af denne undersøgelse rejser tvivl om de israelske fortællinger vedrørende ødelæggelsen og drabene, der fandt sted i det område, især med hensyn til de fotos og videoer, der afspejler ødelæggelsen og brandene, der brød ud i mange huse som følge af denne bombardement. Ministeriet kræver, at alle medier, FN-tjenestemænd og verdensledere følger op på denne sag og lægger mærke til, hvad de hebraiske medier har offentliggjort om det, og at de revurderer deres positioner i lyset af dette.


Det Palæstinensiske Selvstyre slettede imidlertid opslaget, der beskylder de israelske forsvarsstyrker for at dræbe festdeltagerne efter at være blevet irettesat over telefonen af højtstående embedsmænd i den amerikanske administration.

En video er dukket op, som viser en reklame for Hamas' sommerlejr for børn. I denne lejr trænes børn i brugen af våben og i at bruge terroristtunneller, samt uddannes de i Hamas' falske historier om det palæstinensiske folk.

Israel har påbegyndt anden fase af deres jordoffensiv: Generalstabschefen har holdt en situationsvurdering og godkendt planer for fortsættelsen af jordmanøvrer mod den sydlige del af Gazastriben.

De seneste dage har Hamas-terrorister nedlagt deres våben og overgivet sig. De giver nu kritisk vigtig efterretning, der bekræfter, at ALLE hospitaler er terrorbaser. Baseret på deres information har IDF lokaliseret et stort lager af raketter, som krævede mange lastbiler at fjerne. Hamas i det nordlige Gaza er ved at kollapse!

En ny trist videodokumentation, afsløret i går fra Shifa-hospitalets kameraer, viser, at gidsler fra den 7. oktober bliver tvunget til Shifa (døds) hospitalet, sandsynligvis ind i tunnellerne. I hospitalets kompleks kan man se militære køretøjer, som blev plyndret under massakren. Vi yder medicinsk behandling til palæstinensere, og der bliver de myrdet. Hele hospitalet burde ødelægges.

Selvom Israel beskyldes for folkedrab, hjalp IDF med at facilitere en sikker evakuering af nyfødte babyer fra Shifa-hospitalet, for at modtage medicinsk behandling i Egypten. IDF-teams på jorden assisterede FN-teams i evakueringen, ved brug af kuvøser leveret af Israel. Israel vil fortsætte med at bistå i de humanitære bestræbelser i Gaza. Men det vil medierne ikke vise!

Brian Mast taler til Repræsentanternes Hus, i et forsøg på at få fokus på den manipulation der forgår fra Hamas' side, for at få verdens medier til at rapportere om civile ofre i Gaza:

Mast:
Holder nogen af jer øje med Gaza sundhedsministeriet?

"Kolleger"
Jeg gør ikke. Nej. Nej.

Mast:
Så jeg tænker, at det er, ved du, ret let at se. Det er det samme, som kvinden, der blev trukket ud, gentog, da hun sagde, at 10.000 civile var blevet dræbt. Og det er ikke kun det, de gentog der. Det er præcis det, UNRWA gentager. Og når UNRWA gentager det, så gentager Al Jazeera, New York Times, BBC og alle andre det også. Det er det, alle andre begynder at gentage. Og jeg vil læse direkte fra dem til dig, hvad de ønsker, at alle skal gentage. Ifølge Gaza sundhedsministeriet er 9.770 mennesker blevet dræbt. Dette er i Gaza. Halvfjerds procent var kvinder, børn, ældre, 24.158 mennesker er såret, 2.260 meldes savnet. På et tidspunkt talte det 521 familier, 3.109 borgere. Og de giver meget specifik information. Har du lagt mærke til noget åbenlyst manglende i det, jeg lige har nævnt til dig fra Gaza sundhedsministeriets rapport? Er der noget, der slår dig som åbenlyst manglende? Jeg beklager. Jeg ved ikke, hvad du henviser til. Kombattanter. De nævner ikke ordet 'kombattanter'. Nej. Nej. Fordi de. De blander dem sammen. Præcis. Det er lige præcis pointen. De forventer, at verden vil tro, at alle disse mennesker og de grupper, de opdeler i familier, ældre, børn, som de betragter som alle under 18, og kvinder, at ingen af dem er kombattanter. Det er det, de vil have, verden skal tro. Og det er det, De Forenede Nationer går ud og gentager. Og det er det, medierne går ud og gentager.

Så jeg vil gerne komme ind på nogle af disse punkter, fordi det fører til en cirkel, der er i gang. Og cirklen er denne - og det burde ikke provokere nogen: Hamas og palæstinenserne lyver - det er deres regering. Jeg har haft en række kolleger, der har været enige med mig på Twitter, at det er deres regering, selvom de forsøgte at censurere mig for dette. De siger at de lyver. Men så påstår de, at alle er ofre. Og efter at have sagt, at alle er ofre, så kommer der anti-semitiske optøjer og terrorisme. Og efter det sker, så er der folk, medlemmer og andre, der opfordrer til våbenhvile i et andet land og lignende ting. Så jeg vil gerne stille et par spørgsmål om det:

Er alle kombattanter mænd i denne krig?

Ms. Dana Stroul:
Vi er ikke på stedet og ville ikke kunne bekræfte det.

Mast:
Tror I, de alle er mænd? Du er i DOD (forsvarsministeriet). Du har overvåget Irak og Afghanistan. Er alle kombattanter mænd?

Ms. Dana Stroul:
Generelt set er ikke alle kombattanter mænd.

Mast:
Tak. Er de alle over 18 år? 

Ms. Dana Stroul:
Generelt set bruger mange udpegede udenlandske terrororganisationer børn i kamp.

Mast:
Er de alle unge voksne, eller er nogle af dem ældre voksne?

Ms. Dana Stroul:
Kongresmedlem, jeg er ikke jurist.

Mast:
Er alle kombattanter i Gaza Hamas?

Ms. Dana Stroul:
Nej.

Mast:
Er de kun individer, der var iført sorte hætter og grønne pandebånd? Hamas, ligesom enhver terrororganisation.

Ms. Dana Stroul:
Hamas, ligesom alle andre organisationer som Palæstinensisk Islamisk Jihad, er jeg sikker på, går ikke kun rundt i gaderne i genkendelige uniformer.

Mast:
Det er rigtigt. Og det er ikke kun Hamas, som du lige nævnte.

Nu, da jeg tog dette op, hvilket jeg synes er meget vigtigt at tage op, for at identificere, hvem der er uskyldig og hvem der ikke er uskyldig, hvilket jeg absolut anerkender, der er uskyldige mennesker der, selvom det igen er blevet frataget mig, fra kommentarer fra mine kolleger. Da jeg tog det op, spurgte min kollega heroppe, som nu mangler, sandsynligvis bekvemt, mig, om jeg var medlem af KKK. Og en af mine kolleger herovre forsøgte også at censurere mig for at skelne mellem uskyldige og ikke-civile og faktisk forsøge at se, hvem der er og hvem der ikke er. Og dette er det store problem ved den løgn. Den løgn er faktisk værre end Al-Ali Hospitals bombeløgn, der blev fortalt af Rashida Tlaib i New York Times og Associated Press. Fordi det er en meget mere vedholdende løgn, som Hamas trygler - som Palæstinenserne trygler medlemmer af Kongressen om at gentage. De regner med, at folk her ikke vil forsøge at skelne, at det ikke kun er Hamas-terrorister. Det er også palæstinensere. Det er også kvinder. Det er også under 18. Det er også ældre mennesker. Og når de gør det, skaber de den cirkel af løgne. Hvor de tror, alle tror derover, de er ofre. Og så får de de anti-semitiske optøjer og terrorisme. Og så får de folk, der kalder på våbenhviler og for at gøre dem til en sekundær stat. Og det er derfor, at den løgn og disse mennesker, der ikke er villige til at stille spørgsmål til det og råber ad mig for at stille spørgsmål ved det, skaber et meget mere vedholdende problem end selv det, Rashida Tlaib lagde derude.Jødehad
En demonstration af palæstinensiske oprørere i London, tog en voldsom drejning, da nogen påstod, at "jøder" havde infiltreret demonstrationen. Deltagerne begyndte voldeligt at lede efter dem, og hvis de fangede en jøde, ville de lynche vedkommende.

Under en anden palæstinensisk demonstration gav muslimske demonstranter en stakkels hundehvalp Israels flag på. Baseret på kommentarer jeg har fundet, blev hvalpens hals bundet med et reb, og den blev sparket mens folk lo, og slået med tøfler. Dette var et forsøg på at visualisere deres had til jøder. Valget af en hvalp som mål for deres aggressioner stammer fra det arabiske udtryk "Al Yahud Kelabna", hvilket betyder "jøder er vores hunde".

Verden
Finske grænsevagter var nødt til at bruge tåregas, da en stor gruppe ulovlige migranter fra Syrien og Irak forsøgte at trænge ind i Finland fra Rusland ved Niirila-grænseovergangen. Rusland bruger våbeniseret migration som et værktøj i hybrid krigsførelse mod Finland og Estland.

Næsten 200.000 mennesker demonstrerede mod den nye progressive, pro-palæstinensiske spanske regering.

Hundreder af mennesker deltog i en stor pro-israelsk march i centrum af Warszawa under titlen "March for løsladelse af de kidnappede, march mod antisemitisme". Israelske flag blev hævet, og tilråb som "Aam Yisrael Chai" ("Nationen Israel lever" eller "Israels folk lever") kunne høres langs ruten. Blandt marcherne var Israels ambassadør Yaakov Livne, lokale politikere samt polske og ukrainske borgere. "Dette er den største pro-israelske parade nogensinde afholdt i Warszawa", erklærede ambassadør Livne.

For to uger siden var den japanske vært for den israelske ambassadør, og sang for ham på hebraisk ordene fra Salme 28, vers 9 - "Red dit folk, og velsign din arv; vogt dem også, og bær dem op evigt".

Argentina valgte den højreorienterede libertære Javier Milei som sin nye præsident søndag. Milei er en ven og en støtte af Israel og blev filmet med det israelske flag ved en rally for nogle dage siden.

Endnu en suspekt medie-medarbejder, nu fra NBC News i Gaza, blev fundet på et billede med riffel og sværd, hvilket afslører, at NBC bruger terrorister til at dokumentere krigen i Israel, med overvældende chancer for at være forudindtaget til fordel for palæstinenserne.

Lørdag aften blev fire amerikanske baser i Syrien og Irak angrebet for første gang i korte intervaller: Conoco, El Amr, Al Tanf og Al Hariri. Modstandsbevægelserne lovede, at de ville angribe trods de beskeder, som USA sendte dem. USA har besluttet ikke at udvide kampagnen og gør alt for at undgå at blive trukket ind i en. På den anden side vil et overflade-til-overflade-missil, der rammer en amerikansk base og dræber soldater, sandsynligvis være den udløser, der vil ændre spillet.

En neo-nazistisk gruppe "Blood Tribe" marcherede på Wisconsin State Capitol-området og University of Wisconsin-Madison-campus; guvernør Tony Evers siger: "Neo-nazister, antisemitisme og hvid overherredømme har intet hjem i Wisconsin". Beboere i Madison, Wisconsin så forbløffede til lørdag eftermiddag, da dusinvis af maskerede neo-nazister marcherede uhindret gennem byens gader, bærende hagekorsflag og råbende "Heil Hitler" i fuldt dagslys.

Yemens Houthi-oprørere kaprede et israelsk-relateret skib i Rødehavet. Abraham "Rami" Ulgar er den israelske forretningsmand, der delvist ejer firmaet, der driver det britiske skib "Galaxy Leader", som sejlede under Bahamas' flag. Skibet, ejet af et britisk selskab og drevet af et japansk selskab, blev kapret af Houthi-militsen i Yemen på iransk opfordring. Ombord på skibet er 25 besætningsmedlemmer af forskellige nationaliteter, herunder: ukrainere, bulgarere, filippinere og mexicanere - alle nu gidsler. Ingen israelere var til stede på skibet. Skibet transporterer biler fra Tyrkiet til Indien. Målet med Houthiernes aktion er at skade israelsk handel alvorligt. En talsmand for IDF informerer, at kapringen af ​​lastskibet af Houthierne nær Yemen i det sydlige Rødehav er en meget alvorlig begivenhed på globalt plan. Dette er et skib, der forlod Tyrkiet på vej til Indien med en international civil besætning, uden israelere. Den israelske premierminister siger, at dette er en yderligere handling af iransk terrorisme, som udtrykker et fremskridt i Irans aggression mod borgere i den frie verden, og skaber internationale konsekvenser med hensyn til sikkerheden af ​​globale skibsruter.

Den militære talsmand for Houthierne i Yemen holdt en informations tale, der sagde, at den jemenitiske hærs flådestyrker udførte en militæroperation i Rødehavet, hvis resultater var kapringen af ​​et israelsk skib og dets transport til Yemens kyst. De jemenitiske væbnede styrker behandler skibets besætning i overensstemmelse med islamiske værdier. De jemenitiske væbnede styrker fortsætter med at advare alle skibe, der tilhører eller lejes af den israelske fjende, om, at de vil blive et legitimt mål for de jemenitiske væbnede styrker. Vi meddeler hermed, at vi vil fortsætte med at gennemføre militære operationer mod den israelske fjende, indtil aggressionen mod Gazastriben ophører.

Alle ved at verden i dag er mere global end noget andet tidspunkt i Jordens historie. Der er økonomiske og samarbejdsmæssige forbinderlser i et enormt net af tråde mellem alle nationer. Et angreb kan hurtigt implicere multiple nationer og afkræve en global respons, der kan afføde igangsættelsen af Tredje verdenskrig - begyndende mellem Araberne og Jøderne, præcis som Albert Pike så det, "mellem de politiske zionister og lederne for den islamiske verden". Se mere i Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:
Debat: #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [103]; Israel i krig 2023/24 [51]; Palæstina [44];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]