Klimafrygt er et planlagt medie-program

Lagt på d. 05/08-23Nu er der fra alle kanter utrolig meget fokus på naturkatastrofer, hvilket får nogle til at mene, at det viser at trængslen står for døren, mens andre bruger alle billeder og videoer som bevis for at menneskeskabt global opvarmning er en virkelig ting. Og det virker voldsomt, for vi ser mange billeder og videoer af brande og oversvømmelser fra hele kloden. 

Det skaber klima-angst og klima-depression hos både voksne og børn, og det er forfærdeligt, for angsten kan få folk til at gøre hvad som helst - f.eks. at opgive frihed, levestandard, forskellige spiser og hvad end de hører skulle kunne hjælpe klimaet. Men intet af det hjælper, for det er fortsat naturligt klima. Det er voldsomt vejr, hvilket skal adskilles fra klima, men det glemmes i mediestrømmen af ulykkesbilleder.

Først vil jeg henvise dig til et undercover interview mellem Project Veritas og en teknisk direktør for CNN - Charlie Chester, fra 2021.

Klima, CNN's næste fokuspunkt

Her er Veritas' transskribering af interviewet med Charlie Chester:

Chester gik videre med at sige, at mediedækningen af COVID-19 snart skulle nærme sig afslutningen. Han tilføjede, at CNN allerede er i gang med at forberede sin ændring i dækningen, for at fremme frygt for klimaforandringer.
"Jeg tror, der er COVID træthed. Så når en ny historie dukker op, vil de [CNN] gribe fat i den. De har allerede annonceret på vores kontor, at når offentligheden er åben for det, vil vi begynde primært at fokusere på klima," sagde Chester.

Chester: "Det bliver vores [CNN's] fokus. Ligesom vores fokus var at få Trump ud af embedet, ikke? Uden at sige det, det var det, ikke? Så vores næste ting bliver opmærksomhed omkring klimaforandringer."

Veritas Journalist: "Hvordan ser det ud?"

Chester: "Det ved jeg ikke. Jeg er ikke sikker. Jeg har en fornemmelse af, at det bliver som konstant at vise videoer af tilbagegangen i isen og vejret, der bliver varmere, og hvordan det påvirker økonomien --"

Veritas Journalist: "Hvem beslutter det?"

Chester: "Netværkets chef."

Veritas Journalist: "Hvem er det? Er det [Jeff] Zucker?"

Chester: "Zucker, ja. Jeg forestiller mig, at han har sit råd, og de har alle diskuteret, hvor de tror--"

Veritas Journalist: "Så det er ligesom den næste--"

Chester: "Pandemi-lignende historie, som vi vil kører helt ned i jorden, men den har lang levetid. Ved du hvad jeg mener? Der er en definitiv afslutning på pandemien. Den vil aftage, indtil det ikke længere er et problem. Klimaforandringer kan tage år, så de [CNN] vil nok kunne malke det meget."

Veritas Journalist: "Så overstimulering af klimaforandrings-nyheder."

Chester: "Vær forberedt, det kommer. Klimaforandringer bliver den næste COVID-ting for CNN."

...

Veritas Journalist: "Tror du, det bliver ligesom -- meget frygt for klimaet?"

Chester: "Ja. Frygt sælger."1

Jeg er stoppet med at skrive om Covid-19, for vi er nu her, hvor de mennesker der har fået vilje til at se, selv kan følge med og ser alle de mængder af information der viser, at Covid-19 ikke var andet end en skræmmekampagne, for at trykprøve samfundene om befolkningen ville finde sig i restriktionerne - som i øvrigt vil blive indført i klimasagen også - klima-lockdown osv. Men klima, fortalte Charles Chester i 2021, ville blive den nye "Covid-19 ting", og vi ser ny tydeligt at det er præcis sådan det er blevet. Det er ganske enkelt falske nyheder - fake news!

Vi ser de vildeste billeder - af alle naturkatastrofer i verden. Det bliver informations-overload og vi får følelsen af at kloden er ved at gå i stykker, og hvad værre er, at det er vores skyld. 

Men det er løgn fra ende til anden. Det der ikke er fokus på, overhovedet, i de almindelige medier, er alle beviserne for at det ikke er nyt for kloden at være inde i sådan en periode her. Jeg har i andre artikler og nyheder videregivet informationer fra "The Heartland Institute", en tænketank "omfavnet af nogle af de bedste lærde, tænkere og politikere i verden - herunder mange medlemmer af kongressen og statsvalgte embedsmænd og ledere af andre konservative og libertære tænketanke...". De skriver bl.a. i en artikel med titlen "Beviser hober sig op for, at Jordens nuværende temperatur ikke er usædvanlig", at:

Proxydata fra træringe, skalmønter, pollen fanget i tørv, forstenede rester og mundtlige samt skriftlige historiske optegnelser viser alle ikke kun, at globale temperaturer har været lige så varme som eller varmere end i dag, men også at alle disse varme perioder har været til gavn for livet, herunder udvidelsen af menneskelige samfund.
Flere beviser for relativt nyere varme perioder i historien, er for nylig blevet fundet i den frosne Antarktis, af alle steder, og i Norge, på hver sin side af kloden. Forskere, der forsker i Antarktis, rapporterer, at de har opdaget perfekt bevarede, 800 år gamle pingvinrester blotlagt af en plet af smeltende is langs den antarktiske kyst.2

Med andre ord - det viser at der har været tidligere varme perioder, hvor pingviner beboede områder, der i øjeblikket er utilgængelige på grund af is.

I en artikel offentliggjort i det fagfællebedømte tidsskrift Geology rapporterer forskere, at de opdagede, hvad der lignede friske rester af adeliepingviner i et område, hvor pingviner ikke er kendt for at leve. Kulstofdatering viste, at pingvinresterne var cirka 800 år gamle, hvilket antyder, at resterne kun for nylig var blevet afsløret af tøende is. Yderligere analyse af stedet viste, at pingviner havde koloniseret og forladt stedet flere gange mellem 800 og 5.000 år siden.

Forskere fandt den seneste periode med pingvinkolonisering begyndte i begyndelsen af Middelalderens varme periode (cirka 900 e.Kr.) og sluttede i begyndelsen af Lille Istid (cirka 1200 e.Kr.). Pingviner kan i øjeblikket ikke bebo området, hvor den frosne krop blev fundet, fordi "hurtig is" (is, der strækker sig fra den antarktiske kyst mange mil ud i havet) forhindrer dem i at få adgang til havet for mad fra kysten. Under varmen fra Middelalderens varme periode, tillod fraværet af hurtig is, at pingviner kunne kolonisere og yngle i området i hundreder af år.2

Som jeg fortæller i artiklen Nutidens klima er en velsignelse for kloden og dens indbyggere!, så er det samme sag for isbjørnene. Eksperter opdager nu at de tilpasser sig og jager fra gletsjerisen i stedet for havisen - endda så godt, at bestanddelen er steget fra 5.000 i 1969 til niværende 26.000.

Halvvejs rundt om jorden, i de langsomt tøende bjergpas i Norge, har forskere også for nylig opdaget, hvad de involverede forskere har kaldt en "vikingehøjvej", en rute de gamle folk, der boede i området, brugte til regelmæssigt at rejse. En rute, vigtigt for mit formål, der i cirka 2.000 år havde været dækket af sne og is, der udvidede sig, da regionens klima skiftede fra en relativt varm periode, sammenlignelig med nutidens temperaturer, til en koldere periode, hvor "permanent" tyk sne og isdække dannet, og der blev opstillet en tilsvarende "vejen lukket" skilt.2

Igen er det værd at minde om Erik den Rødes historie i Grønland, med 280 gårde og mange fund af kirker og klostre.

Forskningen blev offentliggjort i tidsskriftet Antiquity. Arkæolog Lars Holger Pilø, der ledede forskningen, beskriver nogle af hans teams fund i National Geographic. Opdagelserne inkluderer "mere end 1.000 genstande bogstaveligt talt frosset i tiden":

Dateret fra omkring 300 til 1500 e.Kr. fortæller genstandene historien om et bjergpas, der fungerede som en vital rejsekorridor for bosættere og landmænd, der bevægede sig mellem permanente vinterbosættelser langs Otta-floden i det sydlige Norge og højere sommergårde længere mod syd. Og mens de rejste over det ujævne terræn, efterlod disse tidligere rejsende alt fra hestesko til køkkenredskaber til beklædningsgenstande. Da sneen samlede sig gennem århundrederne, blev de glemte genstande bevaret i det, der til sidst blev Lendbreen-ispletten.

Ligesom med de "permanente" vikingebopladser, der blev opdaget i Grønland, blev de mennesker, der i oldtiden rejste i denne korridor, tvunget til at forlade den, da de varme temperaturer, der gjorde det muligt at krydse den, gav plads til en betydelig og farlig afkøling.

Adskillige andre frosne og næsten perfekt bevarede lig af mennesker og dyr er blevet opdaget i arktiske og glaciale alpine områder i de seneste årtier, efterhånden som Jorden er blevet beskedent opvarmet.

Den mest berømte af disse er måske den frosne menneskelige mumie, som forskere kalder Otzi, som vandrere opdagede i 1991 i et dengang for nylig optøet område, i de norditalienske alper. Analyse af mumiens tøj, krop, maveindhold og planterne fundet frosset omkring det tyder på, at Otzi døde, blev næsten lynfrosset på stedet og derefter dækket af en is- og sne-drevet glacialekspansion for over 5.300 år siden, hvilket tyder på, at Jorden var lige så varm, og sne- og isudbredelsen lige så lav, da han døde som den er nu.

Et andet sted i de italienske alper opdagede en alpin skiløber, der vandrede i bjergene i Val Aurina, Sydtyrol, Italien, en frossen gems (en art af vild bjergged), der stak ud af isen. Gedens frosne rester blev dateret til mere end 400 år gamle, hvilket betyder, at den døde enten midt i den lille istid eller kort efter dens fremkomst, da snegrænsen og gletsjerne udvidede sig i Alperne, for kun at være delvist synlig nu.

Dateringen i følgende citat, mangler forståelsen for syndfloden. De voldsomme klimaforandringer syndfloden har forårsaget i forhold til den daværende verden, som Peter i 2. Pet. 3:6 fortæller "gik til grunde" - med andre ord, en verden så forskellig fra vores, at den ikke er sammenlignelig, har været så voldsomme at det forvirer al datering. Desuden ødelægger vand validiteten af forskernes dateringsmetoder, så syndfloden har ødelagt mulighederne for at datere med kulstofmetoder. Det betyder at kulstofmetoderne rent faktisk lyver, selvom forskningen siger at de er pålidelige. Skulle de erkende andet, ville de stå uden nogen mulighed for at sætte de vanvittige årsdateringer på skabelsen.

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i udgaven den 3. december 2019 af tidsskriftet Geophysical Research Letters, fandt forskere ved hjælp af paleotemperatur-rekonstruktioner af sommertemperaturer fra materialer fra tre søer på Svalbard-arkipelet, der strækker sig ud i Arktiske Ocean, beviser for, at Arktis i den tidlige holocæn, fra 11.700 til 8.200 år før nutiden, oplevede relativt hurtige stigninger og fald i temperaturerne. Denne forskning viste, at temperaturerne i regionen ofte oversteg både de nuværende registrerede temperaturer og dem, der er forventet ifølge Intergovernmental Panel on Climate Change, selv under dets værst tænkelige scenarier, i hundreder af år ad gangen.
Ifølge forskningen fandt en topvarme sted omkring 10.000 år før nutiden, hvor temperaturerne i regionen blev skønnet til at være 7 grader Celsius (℃) varmere end i dag.2

Tænk over dette. Alene fordi forskere i dag sætter pejlemærket for opvarmningen på 1850 årstallet, kan de sige at kloden er blevet varmere, og kan give den industrielle tid skylden. Men satte de pejlemærket før syndfloden (derfor ikke10.000 år tilbage i tiden, men måske 4.000-5.000 år), så er kloden koldere i dag.

Ifølge en anden artikel, der blev offentliggjort i tidsskriftet Arctic, Antarctic, and Alpine Research, brugte forskere pollenprøver fra sedimentkerner i søer til at beregne temperaturændringer i løbet af de sidste 1.000 år på Prince of Wales Island, Nunavut, i den canadiske arktis, for at forstå klimaændringer i regionen. Forskerne fandt ud af, at klimaet har været ret variabelt, med ændringer i vegetationen og skift flere gange i årtusindet.

Især, selvom der har været en langvarig afkølingstrend i løbet af den fælles tidsalder (CE), især i løbet af de sidste 1.000 år, indikerer ændringer i vegetationen en stor grad af klimavariation, især betydningsfulde ændringer i løbet af den varme Middelalderlige Klima Anomali fra cirka 1090 til 1250 CE, hvor estimeret vegetationsekspansion indikerer, at temperaturerne var lige så høje som eller højere end i dag, og en vedvarende kold periode fra 1800 til 1915 CE, selvom den Lille Istid var ved at aftage, fandt studiet.

Kulstofdatering lyver ikke. Selvom de præcise dødsdatoer for disse mennesker og dyr og tidspunkterne for de genstande, der for nylig er blevet afdækket fra deres frosne grave, ikke kan fastslås, indikerer deres nylige eksponering fra isen og sneen de perioder, hvor de døde, eller kort før, var lige så varme som eller varmere end nu, og at vores nuværende sne- og isforhold nu kun nærmer sig de forhold, der herskede på det tidspunkt, hvor de døde eller blev efterladt.2

Det vejr vi har nu, det er ikke uden fortilfælde - heller ikke for den præ-industrielle tid. Masser af naturkatastrofer har hærget Jorden lige siden syndefaldet for 6.000 år siden. Mange mennesker er omkommet i naturkatastrofer før vores industrielle tid, selvom der i fortiden var færre mennesker. Men trods en markant stigning i befolkningstallet, er antallet af omkomne faldet, fra næsten 500.000 for 100 år siden til kun 14.000 i 2020. 

Havde vi ikke haft verdens løgnagtige medier, der med forsæt forsøger at skræmme os med informationsoverfloden af videoer og billeder døgnet rundt, ville vi kunne nyde en god tid med overflod og velstand, frem for at blive syge af bekymring. Der er absolut INTET at bekymre sig for. Gud har sagt, "jeg vil aldrig mere tilintetgøre alt, hvad der lever.. Herefter skal, så længe Jorden står, Sæd og Høst, Kulde og Hede, Sommer og Vinter, Dag og Nat ikke ophøre!" (1. Mos. 8:21-22), og næste gang du ser regnbuen, så er det Hans tegn til dig, at alt er OK med klimaet.

Jo, der kommer en tid om ikke ret længe, hvor naturkatastrofer vil eksplodere, og det er menneskets skyld. Ikke fordi de udleder CO2, men fordi de dag og nat bader i ondskab, i oprør mod alt hvad der er Gud. Har Gud sat landegrænser, skal de brydes ned. Har Gud skabt mennesket som mand og kvinde, så skal der være et væld af køn. Har Gud etableret ægteskabet mellem mand og kvinde, skal to mænd eller multiple personer kunne gifte sig. Derfor, fordi vi med al ulydigheden ødelægger os selv og hinanden, griber Gud ind, fordi Han er god, og genopretter alt i balance og samhørighed, som Han oprindeligt havde tiltænkt det.

Spørgsmålet er, om du vil være med eller ikke. Hvad er dit svar til Jesu kald: "omvend dig og tro"? 

1 "PART 1: CNN Director ADMITS Network Engaged in ‘Propaganda’ to Remove Trump from Presidency … ‘Our Focus Was to Get Trump Out of Office’ … ‘I Came to CNN Because I Wanted to Be a Part of That’", Project Veritas, d. 13-04-2021
2 "Evidence Mounts that the Earth’s Current Temperature Is Not Unusual", The Heartland Institute, d. 23-10-2020


Debat: Klimafrygt er et planlagt medie-program

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Fake News [10]; Journalistik [19]; Klimaforandringer [178]; Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]