#20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital!

Lagt på d. 18/10-23I de seneste udviklinger i Gazastriben foreslog den egyptiske præsident Al-Sisi en kontroversiel idé, hvor han foreslog en mulig flytning af palæstinensere fra Gaza til Negev-regionen i Israel. Han antydede, at dette træk kunne være midlertidigt, hvilket ville give Israel mulighed for at opnå sit erklærede mål om at neutralisere de bevæbnede grupper fra Hamas og Islamisk Jihad. Når denne mission er fuldført, kunne palæstinenserne derefter vende tilbage til Gaza.

Dette hidtil usete forslag fra en arabisk leder har skabt stor røre i den arabiske medieverden. Mange kanaler har udtrykt chok og overraskelse og bemærket, at det er første gang, en arabisk leder har været på linje med den israelske forsvarsstyrkes (IDF) strategi. IDF har tidligere opfordret lokale beboere til at evakuere deres hjem for mere effektivt at kunne målrette Hamas.

Endvidere har Israel og USA i fællesskab truffet en beslutning vedrørende humanitær hjælp til Gazastriben. De har forpligtet sig til at sikre en minimumsforsyning af væsentlige varer som mad, medicin og vand for at opretholde livet i regionen. Dog er der knyttet en klar betingelse: forsyningerne vil kun blive leveret, hvis der er en garanti for, at Hamas ikke vil have adgang til disse forsyninger.

Om Al-Ma'amadani hospitalet:
Al Ahli-hospitalet i Gaza blev ramt, hvilket førte til en hvirvelvind af påstande og modpåstande om hændelsens årsag og de ansvarlige.

Ifølge DF-talsmanden viste analysen af IDF's operationssystemer, at en fjendtlig raketbarrage blev rettet mod Israel. Denne barrage passerede tæt på hospitalet, da det blev ramt. Efterretningskilder pegede på GAP-organisationen som de skyldige bag denne fejlslagne affyring.

Netanyahu specificerede derimod, at terrorister i Gaza affyrede disse raketter. Disse raketter passerede tæt forbi Al Ahli-hospitalet i Gaza, da det blev ramt. Efterretning fra forskellige kilder indikerede, at Islamic Jihad var ansvarlig for denne fejlslagne raketaffyring.

Den ukrainske Nexta-kanal, med sine 1,1 millioner følgere, rapporterede et stigende antal videoer, der antyder, at der ikke var noget israelsk angreb på Gaza-hospitalet. I stedet blev raketter kun affyret fra Gaza-striben. Interessant nok tog Hamas' militære gren ansvar for denne missil, som skete kl. 19:00 om aftenen, samtidig med at hospitalet blev ramt.

En person kommenterede situationen og understregede, at det er usandsynligt, at der var hundreder af dødsfald fra denne hændelse. De udtalte, at hele hændelsens forløb kun antyder et par tab. De påpegede, at det tog to timer at frigive billeder af kroppe, hvilket virkede urealistisk for dem. 

Der var rapporter om, at Hamas-ledere skjulte sig under det primære hospital i Gaza. Denne handling blev taget som bevis på, at de er godt klar over, at Israel ikke angriber hospitaler. Teorien går på, at de fabrikerede historier om angreb på andre hospitaler, laves for at afskrække eventuelle angreb på deres skjulesteder.

En samtale optaget fra terrororganisationen Islamisk Jihad gav mere indsigt. Dialogerne mellem to Hamas-operatører afslører forvirring og usikkerhed om missilet, der mislykkedes. De diskuterede, hvor missilet måske stammede fra, med omtale af, at det blev skudt fra en kirkegård bag Al-Ma'amadani-hospitalet:

Hamas operatør #1: "Jeg siger dig - det er første gang, vi ser et missil som dette svigte."
Hamas operatør #2: "Så det er derfor, vi siger, at det tilhører den palæstinensiske islamiske jihad?"
Hamas operatør #1: "Hvad?"
Hamas operatør #2: "De siger, at det tilhører palæstinensisk islamisk jihad."
Hamas operatør #1: "Det er fra os?"
Hamas operatør #2: "Det ligner det!"
Hamas operatør #1: "Hvem siger dett"
Hamas operatør #2: "De siger, at granatsplinter fra missilet er lokale granatsplinter og ikke som de israelske granatsplinter"
Hamas operatør #1: "Hvad siger du (navn)?"
Hamas-operatør #2: "Men gud, det kunne ikke have fundet et andet sted at eksplodere?"
Hamas-operatør #1: "Men, ja (navn) de skød den fra kirkegården bag hospitalet
Hamas operatør #2: "Hvad?"
Hamas-operatør #1: "De skød den fra kirkegården bag Al-Ma'amadani-hospitalet, og den fejlede og faldt på dem"
Hamas-operatør #2: "Der er en kirkegård bagved?"
Hamas-operatør #1: "Ja, Al-Ma'amadani er præcis i området"
Hamas-operatør #2: "Hvor er det, når du går ind i området?"
Hamas-operatør #1: "Du går først ind i området og går ikke mod byen, og det er på højre side af Al-Ma'amadani hospitalet.
Hamas operatør #2: "Ja, jeg ved det"

IDF-talsmanden klargjorde, at der ikke var noget israelsk våben involveret fra hav, luft eller land. De opdagede affyringer nær hospitalet og havde flere videoer der viste den mislykkede affyring, der ramte hospitalet. De påpegede også, at efterspillet ikke lignede den form for skade, der typisk ses fra en luftbombe. Også fotos af efterspillet indikerede, at det var en raket, ikke en bombe. Der var også inkonsekvente rapporterede tabstal, uden dokumentation, der støttede påstande om "hundreder" af dødsfald.

Biden fastslog fast, at Israel ikke bombede Gaza-hospitalet! Selvom kanaler som pro-Hamas Al Jazeera allerede anerkendte, at Israel ikke stod bag eksplosionen, havde BBC endnu ikke rapporteret dette. En vigtig russisk kanal, der er kendt for at være tæt på det russiske regime, bekræftede også, at der ikke var noget israelsk angreb på hospitalet, og at antallet af ofre sandsynligvis var overdrevet. Endelig udtalte Storbritanniens premierminister sig om misinformationen omkring hospitals eksplosionen og ligestillede troværdigheden af Hamas' information med Kremls.

Med andre ord, var Hamas' påstand om Israels angreb på Al-Ma'amadani hospitalet løgn, og de brugte uheldet som løftestang til at kunne skjule sig på andre hospitaler i Gaza. Hvis verden kunne bildes ind at Israel havde bombet et hospital, var chancerne for at de gjorde det igen ikke til stede, og hospitalerne ville være et sikkert sted hvorfra Hamas kunne operere.

I Jordans hovedstad, Amman, har demonstranter brudt ind i den israelske ambassade og sat dele af komplekset i brand. Imens blev den israelske ambassade i Istanbul også angrebet af demonstranter.

Som situationen eskalerer, kom Pentagons stedfortrædende talskvinde med en udtalelse omkring Hamas og hævdede, at de "flytter deres kommando- og kontrolenheder ind i hospitaler". Dog, da hun blev spurgt om eksplosionen, der fandt sted på et hospital i Gaza, afholdt hun sig fra at kommentere og udtalte, "Jeg kan ikke tale om det, fordi vi venter på efterretningerne"

I Beirut er der stigende opfordringer til, at Hezbollah skal deltage i den igangværende kampagne. Yderligere forhøjelse af bekymringer, en arabisk rapport indikerer, at den amerikanske ambassade i Bagdad er blevet sat i beredskab.

Den syriske præsident, Bashar al-Assad, som er blevet betegnet som "den største slagter i Mellemøsten", har fordømt hospitals-eksplosionen i Gaza og beskrevet den som en "massakre" Samtidig hævder en anden arabisk rapport, at tusindvis af tyrkere har angrebet den israelske ambassade i Ankara på grund af en opfattet "massakre", som ifølge rapporten ikke fandt sted.

Efter den tragiske hændelse på Gaza-hospitalet er demonstrationer brudt ud i palæstinensiske flygtningelejre beliggende i Libanon. Bemærkelsesværdigt viser Hezbollahs Twitter-side nu et rødt flag, et symbol inden for shiitisk tradition, der indikerer et ønske om hævn. Denne skift i symbolik drager paralleller til, da Iran hejste et rødt flag efter drabet på Qassem Soleimani.

For at yderligere komplicere det geopolitiske landskab er en rapport fra Irak kommet frem, der siger, at yderligere 1000 krigere fra Al Hashd Al Shaabi-organisationen, en iransk filial i Irak, har krydset ind på libanesisk territorium fra det nordlige Syrien.

I Tunesien har store folkemængder samlet sig foran den franske ambassade i Tunis med bekymring for, at de måske vil forsøge at bryde ind i anlægget. I mellemtiden eskalerede spændingerne i Tyrkiet i aften, da en gruppe tyrkere forsøgte at storme en NATO-militærbase, hvor amerikanske soldater er placeret. Den tyrkiske hær var i stand til at forhindre indbruddet, mens tyrkiske politistyrker greb ind for at blokere demonstrationer og optøjer rettet mod de israelske missioner i både Istanbul og Ankara. Midt i disse begivenheder har FN-sekretæren indtrængende opfordret til en øjeblikkelig våbenhvile i Mellemøsten. 

I en alarmerende udvikling har Frankrig annonceret evakuering af seks af sine lufthavne på grund af potentielle terrortrusler. Både Rusland og De Forenede Arabiske Emirater anmoder om et hastemøde i FN's Sikkerhedsråd.

IDF har modtaget den første sending af 100.000 keramiske pansrede veste, som de købte for at levere til reservestyrkerne. Derudover modtog IDF en stor forsendelse af nye M4A1 rifler. Det lader til at jordoperationerne i Gaza endnu er planlagt.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [51];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]