Centralbankens digitale valuta

Lagt på d. 14/04-23Antikrists økonomiske system planlægges i skrivende stund, at blive rullet ud til 200 lande. Verdensbanken og den Internationale Valutafond begyndte d. 10. april (2023) sit forårsmøde, der slutter 16. april1.

Antikrists økonomiske system kaldes Central Bank Digital Currency (CBDC) eller Centralbankens Digitale Valuta - eller det kække kælenavn "Smart Money". Lad mig kort forklare hvordan det system skiller sig ud fra tidligere systemer.

I dag kan vi endnu købe med kontanter, hvilket repræsenterer 100% frihed, for Ingen ved hvad vi bruger vores penge til, kun os selv og den person / det firma vi handler med. Vi kan også vælge at betale med et betalingskort, om det er knyttet til Mobile Pay, Google Pay, Apple Pay eller andet. Forskellen er at når man gør det, oprettes der en transaktions note hos betalerens bank, der fortæller at der skal overføres et pengebeløb fra betalerens konto, til modtagerens bankkonto. Bankerne reagerer ikke umiddelbart, men én gang i døgnet, overføres pengene. Her er det er kun betalerens bank og modtagerens bank der kender til transaktionen. Det giver et lavere niveau af frihed i forhold til kontanter, men det er trods alt kun to banker der er involverede, ud over betaler og modtager.

CBDC derimod, centraliserer alle transaktioner, i realtid. Når man betaler med CBDC i en forretning, eller handler med privatpersoner, så er det en umiddelbar transaktion, foretaget af Centralbanken. Det betyder at i samme øjeblik der forgår en transaktion, uanset hvem der opretter den, så er Centralbanken klar over hvad der foregår. Og kender til alle transaktioner fra alle mennesker, momentant, fra hvem til hvem, og hvor meget.

Men der er mere. Som jeg fortæller i "Programmerbar valuta", så er pengene programmerbare. I Danmark betyder det at Nationalbanken kan annullere en transaktion i samme øjeblik man forsøger at købe. Beslutter Regeringen f.eks. at lave en ny lockdown (f.eks. med XBB.1.16, der har fået Indien til at indføre restriktioner igen, og som ser ud til nu også at blomstre i England2), så kan de forhindre dig i at købe varer i forretninger mere end et besluttet antal meter fra dit hjem, ved at annullere dine køb. Eller hvis du er en belastning for samfundet grundet fedme, KOL, sukkersyge, ludomani - eller agerer du ikke efter klimahandlingsforventningerne og har købt for meget brændstof eller andet, så kan betalinger for flæskesvær, cigaretter, slik, spil, brændstof eller andre påståede CO2 tunge køb, så kan dit køb annulleres mens du betaler.

Det vil man selvfølgelig på papiret aldrig gøre, ligesom man aldrig vil kræve at folk skal have et mærke i/på hånden eller panden for at kunne lave transaktioner... Nu er sidstnævnte et krav som Gud i Åb. 13:16-17 har afsløret vil indføres, hvorfor folk der kender Bibelens budskab kalder CBDC for Antikrists økonomiske system.

Som sagt er planlægningen af udrulningen af dette system i gang, og de har givet det kælenavnet "Unicoin", der minder utroligt meget om "unicorn", eller enhjørning - uden tvivl en gennemtænkt lighed. Enhjørningen har nemlig mange betydninger i den okkulte verden. I heraldik (våbenmærkers udformning og symbolske betydninger) og i New Age symboliserer den Kristussen eller Kristus kraften - Bibelens Antikrist. Den katolske kirkes kirkefædre Irenaeus, Tertullian, Justinus, sammenlignede endda enhjørningens horn med grundpælen på korset Jesus blev korsfæstet"3, og nogle okkultister sammenligner hornet med naglerne igennem Jesu hænder og fødder. New Age holder også symbolværdien identisk med "uskyldigheden" og "venligheden" som personificeres i det erobrende barn Horus (et forbillede på Antikrist - Illuminati’s øje over/i pyramiden, Babels Tammuz, Semiramis’ søn - den reinkarnerede solgud, Nimrod). I astrologi symboliserer den månen (Himmeldronningen4, Semiramis), og er også symbol på (okkult) genfødsel eller reinkarnation5. Andre igen anser hornet for et fallos symbol, som igen er et billede på solguden igennem obelisken, Babylons Nimrod, og Ægyptens Osiris. Der er ingen tvivl om at enhjørningen i okkultismen er symbol på vores fjende. Det er interessant at i Davids profetiske skildring af Jesus på korset, beder Jesus: "Frels mig fra Løvens Gab, fra enhjørningens Horn!" (Sal. 22:22, KJV). 

Læs en gang:

Den Digitale Valuta Monetære Myndighed (DCMA), et agentur under Den Internationale Valutafond (IMF), annoncerede i dag lanceringen af en centralbanks digital valuta (CBDC) til brug for alle finansielle institutioner på planeten.

Lanceringen blev gjort officiel under forårsmødet mellem IMF og Verdensbanken, der løber indtil den 16. april i Washington, USA's hovedstad.

I en pressemeddelelse beskriver DCMA sit forslag som Universal Monetary Unit (UMU) eller Unicoin, oprettet for at "udføre transaktioner i ethvert lovligt betalingsmiddel".

Notatet tilføjer, at det "fungerer som en CBDC til at håndhæve bankregler og beskytte det internationale banksystems finansielle integritet."

For at bruge det vil banker, der er integreret i SWIFT-interbankbetalingssystemet, være i stand til at knytte koder og bankkonti til UMU's digitale tegnebog og derfra udføre grænseoverskridende transaktioner.

Det betyder, at systemet er tilgængeligt for de mere end 11.000 finansielle institutioner, der udgør SWIFT-systemet, i mere end 200 lande.

Ved at bruge UMU ville banker omgå "korrespondentbanksystemet til engrosvalutakurser." Derfor foretages overførslerne "til en lavere pris og med øjeblikkelig afvikling i realtid," tilføjede erklæringen.

DCMA bemærker, at UMU vedtager "en globalt placeret offentlig pengesystemarkitektur" og kan konfigureres til at overholde "centralbankbestemmelserne i hver deltagende jurisdiktion."6

Med andre ord er CBDC enden på private økonomiske anliggender og den tilvejebringer endnu mere overvågning fra myndighedernes side.

For 50 år siden, endsige 2.000 år siden, havde man svært ved at forstå hvordan det vi nu ser ske, skulle kunne lade sig gøre. Det var ganske enkelt umuligt, for en halv menneskealder siden. Men det sker nu, i et sammenfald af naturens rasen, menneskers mentale tilstand der passer på Paulus beskrivelse af mentaliteten i vores generation (2. Tim. 3:1-5), Ruslands antændelse til furiøs raseri mod Israel sammen med Bibelens omtalte nationer, der alle under Israels interne tumult leder efter mod og det rette tidspunkt til én gang for alle at udrydde Jøderne. Dertil kommer opblomstringen af den rablende vanvittige Sodoma og Gomorra mentalitet, hvor børn undervises i trans-alt-muligt, under bifald og opfordring fra samfundets højeste steder.

Jesus kommer snart! Det er tydeligt for enhver der våger. Jeg har igennem det meste af mit liv spejdet efter Jesu genkomst, endog forslået muligheden i 2006 og 2010, men jeg har endnu ikke oplevet en mere moden tid på alle måder nu - og jeg har ikke fantasi til at forestille mig at det hele falder tilbage, og bliver som før med fred og stabilitet. Det er ikke muligt. Alt som Jesus fortæller os om tiden for trængslens komme, det er eksploderet det sidste 1-2 år.

Jesus sagde "Jeg kommer snart", hvor snart er det græske "tachu", som betyder "hurtigt, uden forsinkelse, hurtigt som en overraskelse". Mange har tolket det, som at begivenhederne i Åbenbaringsbogen ville ske hurtigt, og kort tid efter Jesus, hvorfor der er en lære at Åbenbaringsbogen har udfoldet sig igennem historien siden Jesus. Men betydningen er, at når trængslen begynder så går det hurtigt. Undergangen er pludselig over folket (1. Tess. 5:3) og Jesus forklarer det selv i Åb. 22:6 - Åbenbaringens begivenheder fortæller "hvad der skal ske i hast"

Vi ser at alt er voldsomt fremskreden, og det hele eskalerer i hastighed. Nu etableres Antikrists økonomiske system - og hvis du endnu ikke har forstået alvorligheden af det, så lad mig minde dig om at det er én af endetidens profetiske opfyldelser, forudsagt for 2000 år siden, der nu opfyldes lige foran vore øjne. Det bør for alle troende være trosbekræftende og inderlig længsels-fremkaldende efter Jesus, der døde for os for at købe os fri af verdens undertrykkelse - inkl. vores synd der adskiller os fra Gud. Det er på høje tid vi beslutter os for at se hen over alle farerne og bekymringerne, og løfte vore hoveder - for vores forløsning, Jesus Kristus, kommer meget snart! Det har Han lovet med ordene, "når dette begynder at ske, da skal I rette jer og løfte jeres hoveder, thi jeres forløsning nærmer sig" (Luk. 21:28). Ganske vidst er det trængslen Han taler om, men så meget desto mere har vi grund til at være forventningsfulde!

1 "Announcement on the 2023 Spring Meetings of the World Bank Group and International Monetary Fund", The World Bank, d. 16-02-2023
2 "New Covid Arcturus variant found in the UK, UKSHA confirms", Daily Echo, d. 13-04-2023
3 "The Lore of the Unicorn" af Odell Shepard, side 80-81.
4 Se Jer. 44:17-19 og læs mere i artiklen Gud Moder Maria tilbedelsen
5 "The Living Unicorn", af Carver, Minnesota, side 13
6 "The IMF Launches A Digital Currency For Use By Banks Around The Planet", Market Times, d. 11-04-2023


Debat: Centralbankens digitale valuta

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [24]; Bibelens troværdighed [18]; Profetisk opfyldelse [32]; Trængslen [70]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]