#16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror

Lagt på d. 15/10-23Rusland har været under granskning for sin påståede involvering i at forsyne Hamas med våben til deres angreb på Israel. Rusland afviser imidlertid disse påstande og understreger, at våbnene blev kanaliseret fra Ukraine gennem sortbørsen. Den russiske ambassadør ved FN kom med en udtalelse, hvor han anklagede USA for at sprede "løgne til støtte for Israel mod palæstinenserne uden at finde en løsning." Han kritiserede også kraftigt Israels handlinger og påpegede: "Den vilkårlige bombning af beboelsesområder i Gaza er uacceptabel."

Rebecca Koffler, en tidligere efterretningsofficer fra US Department of Defense og ekspert på Rusland, hævder at have konkret bevis for Moskvas involvering i Hamas' angreb mod Israel. Hun vil frigive en detaljeret rapport på Fox News, der kaster lys over omfanget af dette samarbejde. Koffler mener, at Ruslands støtte til Hamas er en afvigelse fra dens tidligere holdninger, påvirket af dens tilbageslag i Ukraine. Nylige interaktioner mellem Moskva embedsmænd og Hamas øger yderligere mistanker om Ruslands potentielle samarbejde med terrorgruppen.

Det blev også rapporteret at Hamas og Islamisk Jihad modtog penge fra kryptovalutabørsen Garantex i Moskva, ifølge en undersøgelse fra Wall Street Journal. Terrororganisationerne har delvist finansieret deres operationer gennem kryptovaluta. Som forberedelse til terrorangrebene den 7. oktober i Israel modtog de et beløb på 93 millioner dollars gennem Garantex.

Det bør passende pointeres her, at Den nordlige syriske by Idlib, har været under konstant bombardement fra russiske styrker. Ruslands lederskab, især dets præsident Vladimir Putin, har mødt alvorlig kritik for disse handlinger. Kritikken slutter ikke i Syrien; beskyldningerne strækker sig også til Ukraine, hvor der, ligesom i Syrien, rapporteres at civile befolkninger har været hårdest ramt af russisk aggression. Kritikere har påpeget ironien i Ruslands holdning; mens det er let til at kritisere Israel i moralske spørgsmål, fortæller dets egne handlinger i steder som Syrien og Ukraine en anden historie.

Retorikken imod Rusland intensiveres yderligere med rapporter om antisemitisk propaganda, der kommer fra russiske Telegram-kanaler. Disse platforme, der bevæger sig med alarmerende ensartethed, har brugt gamle sovjetiske plakater, der afbilder en kamp imod jøder og penge, en tyndt sløret reference til USA. Ved at sammenkæde jøder med forestillingen om 'pengenes regel', beskyldes disse kanaler for at fremme skadelige antisemitiske stereotyper. Kritikere argumenterer for, at disse handlinger er tegn på en bekymrende forringelse i forholdet mellem Rusland og Israel.

På den spændingsfyldte nordlige grænse har Hezbollah offentligt taget ansvar for at iværksætte et aggressivt angreb, hvor de affyrede 30 mortergranater og adskillige panserværnsraketter mod tre IDF-udposter beliggende på Mount Dov. Dette træk fra Hezbollah markerer den mest betydningsfulde eskalering i fjendtligheder på den nordlige grænse. Deres handlinger har ikke været isolerede hændelser. Gennem de operationelle dage har Hezbollah konsekvent intensiveret konfrontationer under forskellige påskud. Deres taktikker synes at være rettet mod at nedslide IDF og tjene som en konstant påmindelse om, at en anden volatil region fortsat er på standby.

Som svar på den voksende trussel udsendte det amerikanske udenrigsministerium en skarp advarsel, hvor de understregede, "Den amerikanske hær vil straks gå i aktion, hvis Hezbollah angriber, herunder afbryde fjendtlige missiler."

Mange mener, at Hezbollahs potentielle dybere involvering i konflikten er et strategisk træk, drevet ikke af deres uafhængige dagsorden, men af deres tilknytning til Iran. En almindelig følelse antyder, "Gør dig ingen illusioner: Hvis Hezbollah vil deltage i krigen, er det kun fordi Iran ikke ønsker at miste Hamas - deres vigtige aktiv nær Israel." Hvis en sådan alliance og aktiv kamprolle kommer i spil, kunne det føre til, at krigen udvides ud over nationale grænser, med konsekvenser for flere nationer. Der er en underliggende bekymring for, at skulle dette ske, kunne situationen eskalere, hvilket fører den amerikanske hær til at engagere sig direkte i Libanon, hvilket gør konflikten international i omfang.

Den iranske udenrigsminister erklærede under en pressekonference, at enhver potentiel normalisering mellem Saudi-Arabien og Israel nu var "væk fra bordet". Imens holder IDF den libanesiske regering ansvarlig for enhver handling fra Hezbollahs side, idet de udtalte, at Libanon ville bære ansvaret for eventuelle hændelser igangsat af den militante gruppe.

Damaskus var for nylig vært for en begivenhed, der støttede Hamas-ISIS-alliancen. Den så forældre bringe deres børn og udsætte dem for ekstremistiske ideologier, som blev sammenlignet med nazistisk hjernevask. En britisk journalist bosat i Damaskus dækkede begivenheden, men hun er kendt for at være en propagandist for Assad-regimet, Hamas-ISIS, Hezbollah og Rusland. Hun har et berygtet ry for at sprede falske oplysninger om IDF på forskellige platforme.

Israel anklager Hamas for en dobbelt krigsforbrydelse. For det første ved at affyre missiler mod Israel fra tætbefolkede områder i Gaza, hævder de, at de bruger deres egne borgere som menneskelige skjolde, hvilket risikerer utallige uskyldige liv. For det andet er de ansvarlige for at affyre tusindvis af missiler, der sigter mod civile befolkninger i Israel. De Israelske Forsvarsstyrker (IDF) retfærdiggør deres gengældelsesangreb på Gaza, idet de understreger, at deres primære forpligtelse er beskyttelsen af alle deres borgere, både jøder og arabere. IDF hævder, at deres målrettede bombardementer er rettet mod de missilaffyringsanordninger, som Hamas har placeret, som desværre ofte er beliggende midt i civile befolkninger. Dette har ført til civile ofre, især børn i Gaza. Mange mener fast, at ansvaret for disse ofre udelukkende ligger hos Hamas.

Dette synspunkt genlyder hos den britiske udenrigsminister, James Calverley. Han placerer klart skylden på Hamas for de palæstinensiske dødsfald i Gaza-striben. I hans udtalelse nævner han: "Hamas er den største trussel mod det palæstinensiske folk. De gemmer sig i hospitaler og skoler, bruger kvinder og børn som menneskelige skjolde. Døden for enhver borger er en tragedie. Palæstinenser eller israeler - Hamas er årsagen til dette tab."

Som et modsvar til denne fortælling præsenterer Hamas sin version af begivenhederne og fremstiller de israelske bombardementer som skødesløse. En udtalelse fra deres propaganda hævder: "Endnu 9 bortførte blev dræbt som følge af de israelske bombardementer, herunder 4 udlændinge." Dette ledsages af en bøn fra Hamas' kontor i Gaza, der opfordrer Egypten til at åbne Rafah-overgangen, hvilket antyder det stigende pres, de står over for.

Ikke overraskende har en Hamas-leder indrømmet, at de ikke med vilje sigtede mod civile, hvilket antyder, at fejl i deres kampførelse førte til disse tragiske hændelser. Imens fremhævede Israels nationale sikkerhedsrådgiver et bekymrende problem: 150-200 israelere menes at være blevet bortført og er i øjeblikket i Gaza, og forhandlinger om deres frigivelse med Hamas synes at være en blindgyde.

Midt i alt dette rapporterede Al Miyadin TV angreb på 3 IDF-positioner, hvilket indikerer, at situationen på jorden er flydende, hvor begge sider rapporterer om succeser og tab. Nylige uverificerede rapporter antyder et stort angreb på en terroristposition, hvilket resulterede i døden for hundreder af Hamas og Islamisk Jihad-terrorister i Gaza. I dette særlige angreb rapporteres der om op til 30 døde og 100 sårede.

IDF har gjort bestræbelser på at skabe en humanitær korridor i Gaza. De informerede indbyggerne i Gaza City om et seks timers vindue, fra 10:00 til 16:00, hvor de ville have lov til at bevæge sig frit mellem Hayam Street og Salah al-Din Street. Dette træk sigter mod at give en sikker rute for indbyggerne til at flygte sydpå, som rådgivet af IDF's talsmand på arabisk, Lt. Col. Avihai Adrai.

Beboere i den sydlige Gaza Strip har observeret bemærkelsesværdig lastbilaktivitet på den egyptiske side af grænsen. Egyptiske lastbiler blev set forstærke grænseområdet for at forhindre uautoriserede brud fra Gazas side. Med den forværrede situation i Gaza er der frygt for, at mange vil forsøge at trænge ind på egyptisk territorium ulovligt. En højtstående egyptisk embedsmand har bekræftet udstationeringen af tusinder af kamptropper langs grænsen som en del af "hidtil usete foranstaltninger" for at sikre den.

På trods af IDF's opfordring til evakuering i det nordlige Gaza, har mange indbyggere valgt at blive. Mange af dem, der valgte at flytte sydpå, gjorde det, fordi de havde familie i den sydlige del, der kunne huse dem. Andre udtrykte deres beslutning om at forblive i deres hjem, idet de stolede på guddommelig beskyttelse. End IDF talsmand siger at Hamas forhindrer evakuering mod syd: "Jeg opfordrer Gazas indbyggere - løb for jeres liv. Vi vil angribe meget bredt". Hamas laver vejspærringer for at forhindre borgere i regimet i at flygte sydpå.

Gazastribens vedvarende elektricitetskrise, har længe været en kilde til fortvivlelse for dens indbyggere. På trods af de lidenskabelige råb om dets inkonsekvente forsyning, har mange måske ikke indsigt i, at selv i de seneste år har elektricitet været en sjælden vare, ofte kun tilgængelig et par timer dagligt. På grund af denne begrænsede adgang har husstande på tværs af mange kvarterer i Gaza, herunder Rafah, tyet til at skaffe strøm fra uafhængige generatorer. Disse generatorer, ejet af iværksættere, leverer elektricitet til betydeligt oppustede priser (over 2 NIS pr. Kilowatt) sammenlignet med priserne i Israel (en halv NIS pr. Kilowatt). Med denne lukrative mulighed opretholder disse generator ejere deres uafhængige brændstoflagre, hvilket gør en nødvendighed til en forretning. På en given dag, som i aften i Rafah, kan elektricitet fra disse kilder kun være tilgængelig mellem 18:00 og 22:00, ofte brugt til at betjene vigtige forsyningsselskaber som vandpumper. 

For at tilføje de øgede spændinger i regionen har de israelske forsvarsstyrker (IDF) for nylig signaleret sin hensigt om at eskalere sine operationer i Gaza markant.. En IDF-talsmand kom med en opsigtsvækkende meddelelse om, at militæret trapper op forberedelserne til en massiv jordoperation med det formål at tage fuld kontrol over Gaza. Han beskrev, at IDF-bataljoner er stationeret på tværs af Israel med en øget fokus på at forberede sig på synlig landkrig. Denne planlagte jordoffensiv tager hensyn til flere strategiske faktorer: at sikre en sikker evakuering af civile, at udnytte resultaterne af tidligere luftoperationer, at sikre beredskab for deres tropper og at balancere offensiven i Gaza med behovet for at forblive på vagt over for potentielle trusler fra nord. IDF's operationelle planer er blevet ratificeret med vægt på at øge kampberedskabet for deres styrker og hurtigt at tackle eventuelle logistiske mangler.

Denne åbenlyse hensigtserklæring fra IDF har ikke overraskende vakt opsigt blandt palæstinensiske kanaler. Størrelsen og alvoren af dette forestående angreb forekommer uden sidestykke, og adskiller det fra de periodiske kampe, der er observeret i løbet af de sidste mange år.

I en relateret note, under en mission i Kibbutz Kfar Gaza, udfoldede en tapperhedsakt sig og understregede yderligere konfliktens kompleksitet. Naro, en trænet hund fra IDF's elite canine enhed kaldet Oketz ("Sting" på hebraisk), blev sendt ud for at identificere terrorister og våben. Desværre, da Naro identificerede og sigtede ved et ventende terrorist-baghold ment for Sting Warriors, blev han dræbt. Enhedens operatører formåede at neutralisere terroristgruppen, og efter at have udholdt timer med kamp, inddrev de Naros rester for en værdig begravelse. Gennem disse skærmydsler eliminerede Oketz-styrker over ti militante tilknyttet Hamas og reddede med succes over 200 civile. En anden succeshistorie fra enheden var fangsten af en højtstående terrorist knyttet til Hamas's underjordiske fraktion, gjort muligt af en angrebshund ved navn Charlie, der udpegede på og overfaldt ham.

For at give et klarere billede af situationen er det vigtigt at forstå, at Gaza i det væsentlige fungerer på to distinkte planer. Den første, over jorden, hvor uskyldige civile bor, men det er også, hvor raketaffyrere er uhyggeligt placeret. Den anden, en underjordisk verden, huser militante og fungerer som et skjult lager for raketter og ammunition inden for et stort netværk af tunneler. I lyset heraf har Israel udsendt en klar opfordring til Gazas civile, og opfordrer dem til at forlade deres hjem for sikkerhed. Det underliggende mål? At udslette den underjordiske labyrint, der huser trusler.

Globalt set er der stadig røre. Agence France-Presse rapporterede at Ægypten og Israel blev enige om evakuering af amerikanske statsborgere fra Gaza-striben gennem Rafah-overgangen.

I Rom måtte det italienske politi gribe ind under en demonstration af Hamas-støtter, der blev hørt aggressive slogans mod politiet og kalde på en Intifada: "Vi hader politiet, lad os dræbe dem. Intifada indtil sejr". Ved en demonstration for støtte til Hamas i Amsterdam, messede araberne: "elskede i Gaza: bomb og ødelæg Tel Aviv!".

I Beirut blev Terror-topmødet afholdt, hvor den iranske udenrigsminister Hossein Amirabdollahian havde et møde med Ziad Nakhla, generalsekretær for Islamisk Jihad, og Saleh al-Aaruri, der er næstkommanderende i Hamas.

Mens dette udspillede sig, foretog USA sine egne diplomatiske manøvrer. Den amerikanske udenrigsminister kontaktede den kinesiske udenrigsminister og opfordrede ham til at udøve indflydelse over parterne i Mellemøsten. Hovedformålet var at forhindre åbningen af en ny kampfront, en bekymring der syntes endnu mere presserende givet den hurtigt udviklende situation på jorden.

Østlige Syrien blev vidne til en vrimmel af militær aktivitet. Den syriske hær, som var bekymret for potentielle israelske luftangreb, begyndte at tage kontrol over faciliteter, der oprindeligt blev holdt af de iranske revolutionsvogtere i hele provinsen. Imens mobiliserede Hezbollah-organisationen sig, fragtede militære forstærkninger ved hjælp af en række køretøjer fra forskellige steder, alle samlet på Syrien-Libanon-grænsen. Som en tilføjelse til uroen rapporterede kilder, at Al-Bukhamal-regionen, beliggende på Syrien-Irak-grænsen, genlød med lyde af eksplosioner. Dette blev tilskrevet et uidentificeret fly, der lancerede et angreb dybt inde på irakisk territorium, nær grænsen.

Uden for den umiddelbare kampzone syntes skæbnen for amerikanske fanger at være at være i gang. Bloomberg nyhedsbureau formidlede information fra en amerikansk embedsmand, der antydede muligheden for disse fangers frigivelse snart. Præsident Joe Biden havde en samtale med deres familier dagen før. Dog forblev usikkerhed om, hvorvidt Hamas ville tillade fangernes overførsel til Egypten via Rafah-overgangen.

Tilbage i USA overvejede forsvarsanalytikere og beslutningstagere implikationerne af en multi-arena konflikt. En strategi under overvejelse var etableringen af en flyveforbudszone over Israel. Skulle dette blive vedtaget, ville USA styrke Israels forsvar ved at hjælpe med at afbryde indkommende missiler og lancere modangreb i fjendtligt territorium. Derudover signalerede USA sin hensigt at øge sit militære fodaftryk i sine baser beliggende i østlige Syrien.

Med anerkendelse af krisens humanitære aspekt foreslog EU-kommissionen en betydelig stigning i hjælpen til Gaza-striben. De ser på at øge deres støtte med 50 millioner euro.

Medieudbydere blev ikke uberørt af konflikten. BBC fandt sig selv i kontrovers, med protester på grund af netværkets afvisning af at betegne Hamas som en terrororganisation. Deres holdning førte til en markant protest - rød maling blev kastet over indgangen til deres hovedkvarter. Desuden, med en holdning til medieformidling i regionen, blokerede Eutelsat, den franske kommunikationsgigant og en af de mest betydelige satellitudsendere i verden, udsendelser fra den Hamas-affilierede Al-Aqsa Channel. Eutelsat praler af et omfattende netværk, der sender næsten 7.000 tv-stationer og dækker regioner fra Europa til Amerika.

Krisens ringvirkninger berørte også Irak. Den irakiske premierminister kaldte til et hastemøde med koordinationsrammestyrkerne, med udviklingerne i Gaza som det centrale diskussionspunkt.

I Jordan, da pro-palæstinensiske følelser voksede, greb jordanske sikkerhedsstyrker ind for at forhindre demonstranter i at nærme sig området omkring den amerikanske ambassade. Den overordnede stemning i regionen forbliver spændt, med alle øjne rettet mod den næste store udvikling.

I lille Danmark, København, Århus og Ålborg var der også demonstrationer. Ved Rådhuspladsen i København var der også palæstinensiske flag fra nedrullede bilvinduer med bilhornet i bund og hujende arabere. Lørdag den 14. oktober samledes mange mennesker ved Mimers Plads på grænsefladen mellem Nørrebro og Nordvest, klædt i rødt, sort, hvidt og grønt. Årsagen var en demonstration i støtte til Palæstina, hvor prominente talere som komikeren Omar Marzouk og debattøren Asmaa Abdol-Hamid tog ordet. Efter talerne bevægede forsamlingen sig langs Nørrebrogade i retning af Rådhuspladsen, og flere sluttede sig til undervejs. Mange af demonstranternes bannere reflekterede over jødernes lidelser under 2. verdenskrig, og pointerede at den nuværende israelske regering også begår undertrykkelse, især over for den palæstinensiske civilbefolkning. Skønt det påståeligt ikke var til støtte for Hamas, var samme glæde og jubel at spore, som i resten af verden. 

Lørdag aften udspillede en betydelig eskalering sig i Mellemøsten med Israel i centrum. Kommandøren for den israelske Gaza region brigade beskrev situationen med at sige: "Vi er midt i en bibelsk forslagsbegivenhed. Denne begivenhed er ti gange større end Yom Kippur-krigen i form af vores usikkerhed og forlegenhed!" Denne udtalelse understregede situationens alvor.

Israel befandt sig under samtidige missilangreb fra både Syrien og Libanon. I lyset af disse udfordringer besluttede Israel at udrulle sit nye laserrakettforsvarssystem. Dette højteknologiske forsvar blev set ikke kun som et middel til beskyttelse, men også som en mulighed for at teste dets kapabiliteter i realtid og forbedre dets ydeevne om nødvendigt.

Midt i disse udviklinger var det amerikanske flyvevåben aktivt til stede i regionen og hjalp Israel ved at bistå med efterretningsindsamling. Dette internationale samarbejde fremhævede situationens strategiske betydning og viste de samarbejdende bånd mellem USA og Israel.

Som tilføjelse til situationens kompleksitet svarede Israel med sin egen magtdemonstration. BREAKING NEWS afslørede, at Israel havde udført et målrettet angreb på lufthavnen i Aleppo i Syrien. Efterfølgende rapporter fra Syrien bekræftede, at Aleppo lufthavnen var blevet gjort ikke-operationel som et resultat af den israelske handling.

Med missilopsendelser, højteknologisk forsvarsudrulning, international involvering og strategiske modangreb befandt regionen sig endnu en gang ved skillevejen mellem konflikt og samarbejde. De næste træk fra alle involverede parter ville blive fulgt nøje af verden.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [51];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]