Iran, Rusland, Israel og atombomben

Lagt på d. 06/03-23


Udskriv


Måske er det blot rygter om krig der endnu engang forlyder. Der er dog udtrykt bekymring over Irans nært forestående evne til at berige nok Uran til en atombombe.

Den 14. juli 2015, lavede Kina, Frankrig, Rusland, Det Forenede Kongerige, USA og Tyskland en fællesaftale (JCPOA) om, at Irans mængde berigede Uran skulle skæres ned med 98% til 300 kg de næste 15 år1 - altså til 2030, ellers ville der indføres sanktioner mod Iran, som tidligere har været en stor økonomisk belastning for landet.

I maj 2018, trak Trump administrationen sig fra aftalen, med argumentet at Trump kunne lave en bedre aftale. Men det nåede han ikke før hans embede ophørte, hvilket nu kan få katastrofale konsekvenser, da det hurtigt kan føre Iran tæt på at udvikle en atombombe.

Iran kunne fremstille nok materiale til en atombombe på "omkring 12 dage", advarede en højtstående embedsmand i det amerikanske forsvarsministerium tirsdag, et dramatisk fald fra det anslåede et år, det ville have taget, mens atomaftalen med Iran fra 2015 var i kraft... En anden embedsmand i forsvarsministeriet - viceforsvarsminister Dana Stroul - beskrev Den Islamiske Republik som en "global trussel", især på grund af dens voksende militære alliance med Rusland, hvis hære i øjeblikket invaderer Ukraine.

"Vi er nu nået til et punkt, hvor iranske trusler ikke længere er specifikke for Mellemøsten, men en global udfordring", siger hun til journalister på Tesday.2

Hun fortæller at samarbejdet med Rusland og Iran inkluderer "deling af efterretninger", men der er mere har Fox News fundet ud af. Iran har supporteret Rusland med sofistikeret droneteknologi under krigen mod Ukraine, og ifølge efterretningsfolk har Iran benyttet situationen til at kræve en "atomgaranti" der kunne accelerere Irans evne til at producere atombomber:

Fox News Digital har erfaret, at Iran angiveligt har sikret hemmelige aftaler med Rusland for at garantere leverancer af uran. En vigtig del af USA's og andre verdensmagters indsats for at genoplive Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA), det formelle navn på Irans atomaftale, er, at Rusland skal oplagre Teherans berigede uran. Begrundelsen for Ruslands opbevaring af uran er at forhindre regimet i at bruge materialet til at konstruere en atombombe.

De udenlandske efterretningskilder hævder: "Som en del af aftalen mellem de to lande har Rusland forpligtet sig til at returnere alt beriget uran til Iran så hurtigt som muligt, hvis USA af en eller anden grund trækker sig fra aftalen."...

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump trak sig ud af Irans atomaftale i 2018, fordi han og hans administration mente, at JCPOA ikke formåede at stoppe Iran i at bygge en atombombe. Trumps Hvide Hus argumenterede også for, at Irans atompagt ikke slog ned på den teokratiske stats terrorisme og begrænsede dens missilprogram...

Aftalen om berigelse af uran blev slået fast under Putins besøg i Iran i juli 2022. Den tilsyneladende quid pro quo-ordning [noget for noget] mellem de autoritære regimer styrkede deres voksende alliance yderligere... Samtaler om de hemmelige aftaler udspillede sig også mellem Moskva og Teheran i august 2022, da Irans regime gav et skud i armen på Putins krigsmaskineri i Ukraine.

Ifølge efterretningstjenestemændene greb iranerne muligheden under Putins desperate behov for droner og krævede en "atomgaranti", der ville gøre Iran i stand til "hurtigt at genoprette sit uranlager til den mængde og berigelsesniveau, det havde opretholdt før genoptagelsen af aftalen"...

Den Islamiske Republik har produceret våbenkvalitetsmateriale på 60% siden 2021, men der blev opdaget nyt materiale med en renhed på 84%. Uran i våbenkvalitet starter ved omkring 90%.3

Det er i den grad bekymrende. Iran er ét af de lande som Gud nævner i ledtog med Rusland imod Israel. Israel har aldrig været tavs når en situation som denne har været på tale. De vil med et lynangreb eliminere truslen, og destruere Irans atomfaciliteter. Det bekymrer USA, som agter at sende sine to mest højtstående personer i Pentagon - formand for Fælles generalstabschefer Mark Milley og forsvarsminister Lloyd Austin. De skal afholde afklarings- og koordineringssamtaler med israelsk forsvar og politiske ledere4.

Dertil kommer at Aserbajdsjan vil tillade Israel at bruge sine flyvepladser i tilfælde af et muligt angreb mod Irans nukleare anlæg som en del af deres militære samarbejde, siger medierne:

Afsløringerne blev offentliggjort i det venstreorienterede israelske dagblad, Haaretz, som fandt ud af, at i løbet af de seneste syv år er 92 fragtflyvninger, fløjet af Azerbaijani Silk Way Airlines, landet på Ovda-luftbasen, den eneste flyveplads i Israel, hvorigennem sprængstoffer kan blive fløjet ind og ud af landet.

Ifølge rapporten stiger antallet af flyvninger mellem Israel og Aserbajdsjan også i tider med konflikt mellem Republikken Aserbajdsjan og Armenien.

Til gengæld for militær støtte har Aserbajdsjan givet Israels efterretningstjeneste, Mossad, lov til at oprette en fremadrettet afdeling til at overvåge, hvad der sker i Iran,' ifølge Haaretz. ifølge undersøgelsen har Baku endda forberedt en dedikeret flyveplads beregnet til at hjælpe Israel, hvis det beslutter sig for at angribe iranske nukleare steder...

Iran fortsatte med at dominere overskrifter i Israel i weekenden i kølvandet på besøget af chefen for Det Internationale Atomenergiagentur, Rafael Grossi. I Teheran hævdede Grossi, at et israelsk angreb på de iranske atomanlæg er i strid med loven.

Det blev mødt med et hårdt svar fra Netanyahu: "Rafael Grossi er en værdig gentleman, der sagde noget uværdigt. Mod hvilken lov? Har Iran, som åbent opfordrer til vores ødelæggelse, lov til at forsvare de destruktive våben, der ville slagte os? Har vi lov til at forsvare os selv? Det er klart, at vi har, og det er klart, at vi vil gøre det."

Han tilføjede: "Intet vil afholde os fra at forsvare vores land og forhindre vores fjender i at eliminere jødernes tilstand."5

Mellemøsten koger, hvilket udsigterne til Magogkrigen også gør. FNs generalsekretær mangler heller ikke ord til at advare, hvilket han gjorde for 5 måneder siden - og det hele er eskaleret siden da:

FN-chefen advarede mandag om, at "menneskeheden kun er én misforståelse, én fejlberegning væk fra atomudslettelse," med henvisning til krigen i Ukraine, nukleare trusler i Asien og Mellemøsten og mange andre faktorer...

Faren for stigende nukleare trusler og en nuklear katastrofe blev også rejst af USA, Japan, Tyskland, FN's nukleare chef og mange andre åbningstalere på mødet for at gennemgå fremskridt og acceptere fremtidige skridt for at implementere traktaten om ikke-spredning af atomvåben, kendt som NPT.

Den amerikanske udenrigsminister Antony Blinken sagde, at Nordkorea forbereder sig på at gennemføre sin syvende atomprøve, Iran "enten har været uvillig eller ude af stand" til at acceptere en aftale om at vende tilbage til atomaftalen fra 2015, der sigter mod at tøjle sit atomprogram, og Rusland er "engageret i hensynsløs, farlig atomsabel-raslen" i Ukraine.

Han citerede den russiske præsident Vladimir Putins advarsel efter dens invasion den 24. februar om, at ethvert forsøg på at blande sig ville føre til "konsekvenser, du aldrig har set", og understregede, at hans land er "en af de mest potente atommagter."6

Og nu står vi med indblandingen fra stort set hele Vestens indblanding i ukrainekrigen7. Det er ikke uden grund, det visuelle "Dommedagsur" for første gang nogensinde står på 1½ minut i 128.

Okkultisterne, Satans elitære marionetdukker, har siden 1871 ventet at efter to verdenskrige skulle den tredje begynde mellem araberne og jøderne9 - og det ser i den grad ud til at det scenarie er en mulighed. Ud af røgen fra den krig, forventer den okkulte verden sig at Antikrist står frem og indleder deres rige - en trængselstid som verden endnu ikke har set. Og verden har set ubeskriveligt meget.

Det er svært, rigtig svært at forestille sig, at alt det her vil falde til ro, så vi kommer tilbage til en verden der ikke råber og advarer med alle sine tegn at Jesus kommer ganske snart. Jeg tror Jesus er her meget snart, og alle disse foruroligende trusler er alle et tegn til os der venter Jesus, at vi med rette kan løfte øjnene mod himmelen og vente vores elskede Skaber og Frelser kalde vores navne og hente os hjem.

Jesus kommer snart!

1 "Iran nuclear deal framework", Wikipedia
2 "Iran could make materials for a nuclear bomb in just 12 DAYS, US warns", Mail Online, d. 01-03-2023
3 "Russia and Iran secret nuclear deal would allow uranium transfers to Tehran's illicit weapons program: sources", Fox News, d. 05-03-2023
4 "U.S. fears Israel could strike Iran without prior coordination - report", i24 News, d. 06-03-2023
5 "Baku To Allow Israel To Use Its Airfields To Attack Iran", Iran International, d. 05-03-2023
6 "UN chief warns world is one step from `nuclear annihilation’", AP News, d. 02-08-2022
7 Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang
8 "A time of unprecedented danger: It is 90 seconds to midnight", Current Time - 2023 - Bulletin of the Atomic Scientists, d. 24-01-2023
9 Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring


Debat: Iran, Rusland, Israel og atombomben

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Gog & Magog [23]; Israel [104]; Mellemøsten [72]; Rusland [23]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]