Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne)

Lagt på d. 24/01-23Satans vasaller, den elitære dødskult der stræber efter den Store Nulstilling, har netop haft møde i Davos under fanen World Economic Forum. Og de har hidset hinanden godt op til at der skal ske en global forandring i hele verden. Pøblen kan ikke leve frit længere, og 15-minutters byer, som jeg fortæller om i "Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne", er begyndelsen på interneringen af klodens befolkning.

Neom, som ligger i Saudi-Arabien ned til det røde hav, er ved at lave en smart-by - en 5-minutters by, "The Line" kalder de den. Den består af moduler (fortælles der på WEF mødet - se video herunder) som hver er 500 meter høje (Empire State er 450 meter og Eiffeltårnet 330 meter), 200 meter brede og en længde på 5 minutters gang. Slutresultatet vil være 170 km langt - bymuren er én stor glasvæg, og hvert modul kan huse gennemsnitlig 80.000 mennesker - ialt kan 9 millioner mennesker bo i byen. Den fylder kun 2% af London, men huser den samme mængde mennesker. Første modul vil være færdigt i 2027 og det hele færdigt i 2045:

Glow-in-the dark strande. Milliarder af træer plantet i et land domineret af ørkenen. Svævende tog. En falsk måne. En bilfri, kulstoffri by bygget i en lige linje over 160 km lang i ørkenen. Det er nogle af planerne for Neom – en futuristisk økoby, der er en del af Saudi-Arabiens omdrejningspunkt for at blive grøn. Men er det alt for godt til at være sandt?
Neom hævder at være en "plan for morgendagen, hvor menneskeheden udvikler sig uden at gå på kompromis med planetens sundhed". Det er et projekt på 500 milliarder dollars (366 milliarder pund), en del af Saudi-Arabiens Vision 2030-plan for at vænne landet fra olie – industrien, der gjorde det rigt.

Dækkende et samlet areal på over 26.500 kvadratkilometer (10.230 kvadratmil) - større end Kuwait eller Israel - vil Neom, hævder udviklere, eksistere helt uden for rammerne af det nuværende saudiske retssystem, styret af et autonomt retssystem, der vil være udarbejdet af investorer.1

Neom, siger informationssiden for denne by, består af det græske NEO der betyder "ny" som sættes sammen med "M":

...bogstavet M, der betyder 'Mim' på arabisk som symbol for to ord: Det er det første bogstav i det arabiske ord for fremtid (mustaqbal) og også det første bogstav i navnet på HRH Prins 'Mohammed' bin Salman. Så blev bogstavet 'M' slået sammen med ordet 'NEO' fra det græske sprog, som betyder nyt, for at danne det navn, der udgør forandringens fyrtårn i verden... en sand afspejling af NEOMs vision og den virkelighed, der vil blive opnået - Allah villig - til at bidrage til at opbygge en lovende fremtid for fremtidige generationer.2

På World Economic Forums møde, præsenteres denne by og kaldes nul-tyngdekrafts urbanisme, og det er med alt det andet ganske interessant.

Se foredraget fra World Econmic Forum

En "ny by" - det lyder næsten som det Ny Jerusalem, som Jesus navngiver Guds stad i Åb. 3:12. Lad os lige læse hvad det er Johannes ser:

Og han førte mig i ånden op på et stort og højt bjerg og viste mig den hellige stad, Jerusalem, som kom ned fra Himmelen fra Gud, med Guds herlighed i eje. Den funklede som den dyreste ædelsten, som krystalklar jaspis. Den havde en svær og høj mur med tolv porte... Staden danner en firkant og er lige så lang, som den er bred. Og han målte staden med røret: tolv tusinde stadier; dens længde, bredde og højde er ens... Og muren var bygget af jaspis, og staden selv var af rent guld, der lignede rent glas... stadens gade var af rent guld ligesom gennemsigtigt glas...Og staden behøver ikke sol eller måne til at skinne for den; thi Guds herlighed har oplyst den, og Lammet er dens lys. (Åb. 21:10-23)

Guds by kommer ned fra himmelen, mens Neom beskrives som en nul-tyngdekrafts by. Guds by behøver ingen sol, for Han er selv byens lys. Neom vil, om måneguden Allah bier, ikke behøve nogen måne, for der er en falsk måne. Guds by er som gennemsigtigt glas, og Neoms bymur er lavet af glas. Det ny Jerusalem er 5.179.976 km3, næsten 200 gange større end Neom, der er 26.500 km3. Det nye Jerusalem har "en flod med livets vand, klar som krystal" (Åb. 22:1), mens Neom har lysende strande.

Se det originale reklamemateriale

Planerne synes at være en menneskelig anstrengelse for at efterligne Gud - ligesom Faraos Koglere i Ægypten. Men ideen er også vist adskillige gange i film som Metropolis (fra 1927), Judge Dredd (1995), The Fifth Element (1997) og Star Wars (2002). Her er et lille potpourri og gæt selv hvorfra hvad stammer:

"Himlen er HERRENS Himmel, men Jorden gav han til Menneskens Børn" (Sal. 115:16). Hele Jorden er vores, men de nuværende magter som ikke burde være, vil internere os som dyr i bure og sælger arresteringen med undertoner af en himmelsk by, både i retorik og billeder. Men det er en skraldespand at bo i, i forhold til Guds by.

»Jeres hjerte forfærdes ikke! Tro på Gud, og tro på mig. I min Faders hus er der mange boliger. Hvis ikke, havde jeg sagt jer det; thi jeg går bort for at gøre en plads rede for jer. Og når jeg er gået bort og har gjort en plads rede for jer, kommer jeg igen og tager jer til mig, for at hvor jeg er, dér skal også I være (Joh. 14:1-3)

I 2000 år har Jesus gjort vores boliger rede. World Economic Forum klarer det på 22 år. Jeg siger ellers tak. Det perfekte sted til fuld kontrol hvor teknokraterne regerer - overvågning, adfærdskontrol, kontrol over vareudvalg i forretninger, hvad vi kan spise, hvor langt vi kan bevæge os - og listen bliver ved. Ikke mindst for klimaets skyld. Nej tak.


1 "Neom: What's the green truth behind a planned eco-city in the Saudi desert?", BBC, d. 22-02-2022
2 "NEOM - About us: This is NEOM", neom.com


Debat: Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne)

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Klimaforandringer [174]; Kontrol [89]; World Economic Forum [9];

Flere nyhedsblogs fra 2023