#6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise

Lagt på d. 10/10-23I en verden, der svæver på randen af en afgrund, udfolder sig en uhyggelig fortælling - et intrikat billede af tumult, fortvivlelse og ødelæggelse, præget af en salve af citater, navne, steder, tal, lande og ofre.

Den tidligere franske ambassadør i USA, i et chokerende interview med "Figaro" avisen, kastede en eksplosiv anklage ud i afgrunden. Han påstod, at Iran, der lurer i skyggerne, orkestrerede et dristigt og nådesløst angreb på Israel gennem Hamas. Deres dystre mål? Udslettelsen af den israelsk-saudiarabiske normaliseringsaftale - et uhyggeligt motiv, der satte scenen for en katastrofal konflikt.

De Forenede Arabiske Emirater sendte en streng advarsel til den syriske præsident Bashar al-Assad og opfordrede ham til at afstå fra at blande sig i krigen mellem Israel og Hamas. De understregede, at Syrien ikke skulle tjene som affyringsrampe for angreb mod Israel.

IDF-talsmanden rapporterede deres bestræbelser på at sikre området omkring Gaza, forpurre terrorinfiltrationer og genoprette infrastrukturen. Planer for en potentiel operation på landjorden dukkede op, mens årvågenheden blev udvidet til regioner som Vestbredden og iranske proxyområder i Yemen og Irak. Den amerikanske stabschef lovede støtte til Israel i nødens tid.

I Storbritannien opstod kontroverser over BBCs afvisning af at stemple Hamas som en terrororganisation. Premierminister Rishi Sonaks opfordring til klarhed gav genlyd, da kulturministeren krævede svar fra BBCs generaldirektør. Netværket forsvarede sin rapportering med henvisning til overholdelse af redaktionelle retningslinjer.
I Syriens dystre landskab flyttede præsident Bashar al-Assad og hans familie sig diskret til en befæstet, hemmelig præsidentbolig for at søge tilflugt fra potentielle angreb.

Inden for Israel opstod en resolut beslutsomhed. Overvældende 98% af befolkningen krævede fuldstændig udslettelse af deres fjender. De betragtede ethvert teknologisk fremskridt i de sidste 75 år som et middel til at sikre deres frihed. Enhed erstattede splittelse, da borgerne samledes bag deres nations forsvar. Selv strandede israelere i udlandet blev transporteret tilbage for at slutte sig til deres reserveenheder.

Rapporter om et utænkeligt antal dukkede op - 1.500 terrorister dræbt inden for Israels grænser. Det signalerede omfanget af infiltration. På trods af ofre forblev israelerne urokkelige, da et hidtil uset antal på 400.000 reservesoldater forberedte sig til kamp. IDF forsikrede, at det, der var sket i Gaza, blot var en optakt til en større konflikt.

Den uundgåelige march af ofre tog livet af 123 israelske soldater på en enkelt dag. Tallene fortsatte med at stige, en dyster påmindelse om krigens dystre omkostninger.

Egypten spillede en afgørende rolle og åbnede Rafah-overgangen for at give op til 2.000 gazanere mulighed for at undslippe volden dagligt. Det gav et glimt af håb midt i uroen.

IDF-talsmanden udelukker ikke muligheden for et fælles angreb med USA i Libanon i tilfælde af, at Hizbollah slutter sig til kampagnen: "Vi er i militær dialog med USA, dette er ikke stedet her for at detaljere det". Angsten eskalerede, da rapporter antydede mulige terrorinfiltrationer fra Libanon. Israelske myndigheder instruerede beboere i udsatte områder til at søge ly.

Irans øverste leder, Khamenei, nægtede på det kraftigste enhver involvering i konflikten med Hamas. Benægtelsen havde til formål at aflede skylden og bevare Irans politiske status.

Udenlandske rapporter antydede dannelsen af en koalition bestående af Amerika, Storbritannien, Tyskland og Frankrig - en formidabel alliance parat til at imødegå enhver tredjeparts intervention i krigen mod Hamas.

Ismail Haniyeh, formand for Hamas' Politiske Bureau, udsatte diskussioner om fangespørgsmålet til efter kampagnen. Han understregede den palæstinensiske karakter af deres kampagne, muligvis for at distancere Iran fra angrebene.

Spændingerne nåede et kogepunkt, da Israel truede Egypten på grund af forsyningsruten til Gaza. En skarp advarsel om potentielle luftangreb på lastbiler vakte bekymring. En hændelse ved Rafah-overgangen efterlod to egyptiske arbejdere såret. IDF greb ind for at forhindre benzintankvogne i at komme ind i Gaza, hvilket yderligere komplicerede situationen.

En iransk regeringsavis fejrede dødstallet for israelere, mens verdens medier rapporterede rystende scener af civile ofre i Kibbutz Kfar Aza. Den iranske revolutionsgarde indledte bevægelsen af stedfortrædende styrker fra det østlige Syrien mod vest (Damaskus), hvilket gav anledning til bekymring over konfliktens udviklende dynamik.

Israels forsvarsstyrker, arrangørerne af et skræmmende billede, kaldte reportere fra hele verden for at være vidner til de usigelig grusomheder. I Kibbutz Kfar Aza rapporterede verdens medier live fra et mareridtsscenario, som overgik fantasien - scener af kvinder og børn, der blev ofre for nådesløs ødelæggelse.

Det officielle dødstal af israelere er nu over 1000. Mindst 40 babyer blev myrdet af Hamas-terrorister i lørdags - nogle af dem halshugget. Hele familier blev fundet i håndjern og skudt i hovedet - unge som gamle. Unge kvinder, der blev holdt som gidsler, blev gentagne gange voldtaget. Flere soldater blev halshugget! Historierne fra det sydlige Israel bliver værre time for time. En kvinde blev fundet myrdet med et foster ved siden af sig, stadig fastgjort til navlestrengen. En ældre kvinde fundet i en blodpøl, hendes krop fyldt med skudhuller. Hele familier fundet brændt ihjel i deres hjem.

Mindst 44 udenlandske statsborgere blev myrdet i Hamas' overraskelsesangreb på Israel, herunder 11 amerikanske statsborgere, 12 thailandske statsborgere og 2 ukrainere. Derudover blev snesevis af udenlandske statsborgere kidnappet, herunder 4 russere, en kineser og 11 thailændere, og der er snesevis flere, hvis skæbne er ukendt!

16 israelere og 14 thailandske arbejdere blev fundet i live i nat! De gemte sig i tre dage, med Hamas-terrorister rundt omkring sig.

Der er rapporter om mord på to ledende medlemmer af Hamas' politiske bureau.

Putin udtrykte at løsningen på konflikten mellem Israel og Palæstina indebærer oprettelsen af en palæstinensisk stat. Han påpegede at amerikansk politik fejlede, fordi den ikke tog hensyn til de grundlæggende rettigheder for palæstinenserne. Hvad med de grundlæggende rettigheder for ukrainerne? Ruslands støtte til palæstinenserne markerer formodentlig det sidste kapitel i forholdet mellem Rusland og Israel. Fra nu af kan vi forvente øget fjendtlighed fra den russiske side, potentielt at føre til magogkrigen.

Endeligt er der rapporter fra Gaza om, at 20 bygninger kollapsede i et massivt israelsk luftangreb.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:
Debat: #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [51];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]