#40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde

Lagt på d. 27/11-23I går aftes i den palæstinensiske by Tulkarem på Vestbredden, blev tre mænd brutalt lynchet af lokale civile. Disse mænd blev mistænkt for at samarbejde med Israel. Denne grusomme handling blev dokumenteret af de tilstedeværende, der filmede og fotograferede hændelsen. Efter drabene fortsatte de samme civile med at mishandle de afdødes kroppe. De tre mænd blev hængt op med hovedet nedad fra en elektrisk mast, deres lemmer blev amputeret, og derefter blev deres kroppe kastet i en skraldespand.

Hvor er menneskerettighedsorganisationerne, FN, og de arabiske politikere - ingen har reageret på denne hændelse. De er mere fokuserede på at kritisere Israel end på at beskytte palæstinensernes rettigheder.

Khaled Mashal, en højtstående embedsmand i Hamas, udtalte: "Kun vi vil bestemme, hvem der skal regere Gazastriben. Vi er imod arabiske eller udenlandske styrker, der deltager i forvaltningen af Gazastriben". Der er en følelse af magtfuldkommenhed i toppen af Hamas, især efter våbenhvilen. De ser ud til at være ligeglade med de døde i Gaza eller ødelæggelsen af hjem.

En arabisk kvinde, der var iblandt de terrorister Israel gav i bytte for sine bortførte, var fængslet for et knivangreb, og efter hendes løsladelse opfordrede hun straks Hamas til at udgyde mere jødisk blod.

Reuters har brugt en split-screen video i deres dækning af fangeudveklslingen. På den ene side vises 9-årige Emily Hand, der genforenes med sin far efter at have været kidnappet af Hamas. På den anden side ses Israa Jaabis, en dømt palæstinensisk bombemand, der bliver mødt af sin familie. Dette har rejst spørgsmål om, hvorfor Reuters skaber en moralsk ækvivalens mellem disse to meget forskellige situationer. Det er utrolig dårlig nyhedshåndtering.

Mellemøsten
I Yemen har Houthi-oprørerne for nylig kapret containerskibet Zim Luanda i Det Røde Hav. Skibet var på vej fra Israel til Kina. Dette skridt tyder på, at Houthi-oprørerne forsøger at implementere en form for søblokade mod Israel. Det er det tredje skib med forbindelse til Israel, der er blevet kapret eller angrebet inden for tre dage. Et andet skib, en tanker ved navn "Central Park Vessel", som også er forbundet med Israel, blev ligeledes kapret af de Yemenitiske Houthi-oprørere. Men den amerikanske flåde, specifikt USS Mason, formåede at genvinde kontrollen over skibet, før det nåede en havn i Yemen.

Houthi-oprørerne i Yemen, frustrerede over deres manglende succes i konflikten med Israel, har nu rettet deres opmærksomhed mod deres nærmeste arabiske naboer. En medlem af Houthi-ledelsen har udtalt, at de har beviser for, at De Forenede Arabiske Emirater har hjulpet Israel i "angrebet på Gaza". Der skal ske noget, for at de kan leve op til deres flag, hvor der står: "Allah er den Største, Død til Amerika, Død over Israel, Forbandelse over jøderne, Sejr til Islam".

Verden
I London har en "March mod antisemitisme" samlet imponerende 105,000 mennesker i en fredelig og stolt demonstration mod jødehad. Deltagerne udtrykte en passioneret afvisning af antisemitisme og råbte op om nultolerance over for had. Denne markante begivenhed står som et vigtigt symbol i kølvandet på stigende kriminalitet efter de seneste tragiske hændelser i Israel relateret til Hamas.

I mellemtiden har den Palæstinensiske Myndighed og Den Arabiske Liga fordømt udtalelser fremsat af Geert Wilders, den hollandske politiker, der vandt denne uges valg i Holland. Wilders har foreslået, at palæstinenserne bør flyttes til Jordan, en udtalelse der har vakt betydelig kontrovers og international fordømmelse. Som jeg viser i nyheden "Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel" så har dette tilbud været oppe at vende flre gange siden 1956 - det er ikke Geert Wilders idé, men en snart 70 år gammel mulighed for palæstinenserne at blive frie.

Jødehad
I New York City på Hillcrest High School måtte en jødisk lærer søge tilflugt i to timer i et låst kontor, mens hundredvis af studerende forsøgte at storme hendes kontor. Årsagen var, at nogen havde bemærket, at hun havde uploadet et billede på Facebook, hvor hun udtrykte sin støtte til Israel. Dele af skolen blev vandaliseret, og læreren kunne først forlade bygningen, efter at 20 politibetjente ankom til stedet.

Samme aften i London oplevede deltagerne fra "Campaign Against Antisemitism" marchen verbale overgreb fra en antisemitisk muslimsk mand i undergrundsbanen. Manden råbte fornærmelser og trusler mod dem, idet han sagde: "Du er en Israel-støtte... Jeg vil faktisk slå dig... se på denne klovn her...". En undergrundsbane fyldt med demonstranter imod jødehad, og én arabisk ung mand, der hader jøderne, kan stå ene mand og svine folkene til. Europas mod til at stå op for frihed og medmenneskelighed har nået bunden! Europas befolkning er selvmordstruet!

Om Israels hjemvendte
Detaljer om gidslernes lidelser under Hamas' fangenskab begynder nu at komme frem. Nogle af gidslerne overlevede kun på ris i de sidste to ugers fangenskab. Da de blev flyttet i fredags, frygtede nogle af gidslerne for deres liv, da palæstinensiske folkemængder kastede sten og andre genstande mod deres varevogn. Den "uskyldige" befolkning ønskede dem døde!

Faderen til 8-årige Emily, som vendte hjem fra fangenskab lørdag aften, blev i de første par uger informeret om, at hun var blevet myrdet. Han sagde, at han var en smule lettet, da hun ikke skulle tortureres og misbruges i fangenskab. Senere kom der gode nyheder om, at hun var i live og i fangenskab. Alt, hvad han kunne gøre, var at bede om at få den dag at se, hvor han igen ville se hende. Lørdag blev hans bønner besvaret, og Emily vendte hjem.

Der er meldinger om grov og grusom overtrædelse af frigivelsesaftalen fra Hamas' side: De var ude af stand til at lokalisere Itay, broren til Mia Regev, og Raaya, moderen til Hila Rotem Shoshani. Aftalen var, at familiemedlemmer ikke skulle adskilles ved tilbagevenden til Israel. Mia Regev, 21, blev kidnappet fra Supernova-musikfestivalen. Terroristerne skød hende, før de tog hende som gidsel til Gaza. Hun forblev som gidsel med et skudsår i 50 dage og krævede akut lægehjælp, da hun blev reddet. Hendes tilstand er nu moderat. Men hun er hjemme i Israel med sin familie. Hendes bror, Itay, blev taget samtidig med hende. Han er stadig gidsel i Gaza.

Roni Kariboy, der blev frigivet fra Hamas' fangenskab, fortalte sin tante at han blev holdt inde i en bygning, som under krigen blev bombet af IDF. Han formåede at flygte derfra. Han forsøgte at nå grænsen, men fordi han ikke havde midlerne til at forstå hvor han var, og hvor han skulle flygte hen, fik han i problemer med at orientere sig. Han var der alene i 4 dage, gemte sig, og til sidst blev han fanget af civile Gazanere og returneret til terroristerne. Ville uskyldige civile bringe et menneske tilbage til fangevogterne - eller ville de fortælle ham hvor han kunne komme i sikkerhed? De civile palæstinenseres uskyld bliver mere og mere blakket.

Søndag aften blev 17 gidsler frigivet fra fangenskab i Gaza: 13 israelere, herunder 9 børn og 4 kvinder, en israelsk statsborger med russisk statsborgerskab, og 3 thailandske statsborgere. De 13 israelske gidsler blev fra Gaza ført af Røde Kors til den israelske grænseovergang. En 84-årig israelsk gidsel, Alma Avraham, blev i alvorlig tilstand fløjet til et hospital i det centrale Israel umiddelbart efter hendes frigivelse. Hun er i øjeblikket i livstruende tilstand og behandles på Soroka Medical Center. De nederdrægtige Hamas terrorister nægtede hende vigtig medicin i næsten 50 dage! De havde brug for hende som en forhandlingsbrik, mere var hun ikke for dem!

En journalist fra Gaza - Ismail al-Joul fortæller: Overdragelsen af gidslerne til Røde Kors fandt sted i centrum af Gaza City i nærvær af det gazanske publikum, som en magtdemonstration af operatørerne i den militære fløj af Hamas. Hamas ønsker at vise, at de stadig har militær kontrol i Gaza City og ikke er blevet besejret på det sted, hvor IDF's militære aktivitet i Gazastriben var. Dette er formålet med at udsende videoen på Al Jazeera.

Et vidnesbyrd fra de løsladte bortførte: Den selvsamme mand, der beordrede voldtægt, halshugning, levende massehenrettelse og bortførelse - lederen af Hamas, Yahya Sinwar - mødte de bortførte, da de blev holdt fem etager under jorden og fortalte dem, at de vil få det godt, da de er det "sikreste sted i verden". Yahya Sinwar (som fortalt i "#39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen") blev dømt til fire livstidsdomme i et israelsk fængsel. Mens han var i fængsel, gav Israel ham livreddende kirurgi. I 2011 blev han en af de 1.000 palæstinensiske fanger, der blev udvekslet mod den enkelte israelske soldat, Gilad Shalit. Sinwar var desuden hovedmanden bag massakren den 7. oktober. Sinwar betragtes som en "dødsdømt mand på vej til sin henrettelse".

Israel
I Israel er der fortsat spænding og forhandling mellem Hamas og den israelske regering vedrørende frigivelsen af gidsler. Hamas har udtalt: "Vi har besluttet at udsætte frigivelsen af den anden gruppe af gidsler, indtil den israelske side overholder betingelserne i aftalen vedrørende indførslen af lastbiler og frigivelsen af fanger". En israelsk embedsmand meddelte, at hvis den anden gruppe af gidsler ikke frigives inden midnat, vil Israel vende tilbage til at angribe Hamas i Gaza.

Ifølge The Wall Street Journal arbejder mæglerne i forhandlingerne mellem Israel og Hamas på at forlænge våbenhvilen i Gaza med 4 dage i bytte for frigivelsen af yderligere 40 til 50 gidsler. Det ser ud til, at det enorme amerikanske pres har haft effekt: Israel er angiveligt enig i at forlænge våbenhvilen op til ti dage, hvor ti gidsler vil blive frigivet hver dag.

En aftale om flere dages våbenhvile vil snart blive underskrevet. I bytte herfor vil omkring 20 flere gidsler blive frigivet: 11 i dag ifølge den tidligere aftale, 10 i morgen og 10 i overmorgen.

Mens vi glæder os med Israel at som Jøderne kom hjem til forfædrenes land, som Gud havde lovet, kommer de borførte nu hjem, så er det vigtigt at huske, at det blot er begyndelsen på en forfærdelig tid for Israel - og i forlængelse hele verden. Israel står lige ved foden af kilometer-høje bølger der venter på at knække og skylle ind over Israel som ulykker uden fortilfælde. Ville de dog bare vende om til Gud. Jeg har lavet denne lille video, med de glædelige billeder af de tilbagekomne bortførte. Musikken er af Adrian Snell, med nummeret Song Of An Exile.  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:


Debat: #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [101]; Israel i krig 2023 [45]; Mellemøsten [71]; Palæstina [42];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]