#29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde

Lagt på d. 03/11-23I Gaza har Hamas-tjenestemanden Ghazi Hamad udtalt sig dristigt: "Vi vil gentage angrebet den 7. oktober igen og igen, indtil Israel er udslettet; vi er ofre - alt hvad vi gør er retfærdiggjort". Denne erklæring kommer i takt med, at israelske styrker nærmer sig stranden i Gaza, kun 800 meter væk, hvilket forbereder scenen for at fuldføre indeslutningen af det nordlige Gaza. Denne manøvre er afgørende for Israel, da det sigter mod at redde gidsler og markant svække Hamas' evner.

Midt i disse spændinger har samtaler i egyptiske tv-studier vendt et kritisk blik mod Hamas' ledelse. Det rapporteres, at syv af Hamas' topembedsmænd, herunder Ismail Haniya, har søgt tilflugt på hoteller i Doha, hovedstaden i Qatar. Fra denne luksuriøse afstand anklages de for at opfordre Gazas folk til at holde stand over for Israel.

For at tilføje til kontroversen har en NBC-rapport afsløret, at Hamas har oplagret omkring 200.000 gallon brændstof (godt 757.000 liter). Denne betydelige reserve påstås at være øremærket til terroraktiviteter, primært til at drive raketter og sikre driften af deres omfattende netværk af underjordiske tunneler. Denne strategiske ophobning af ressourcer understreger den vedvarende udfordring, som regionen står over for i form af sikkerhed og stabilitet.

Mellemøsten
Egypten er begyndt at tage imod sårede fra Gaza til medicinsk behandling på de nyligt etablerede felthospitaler. I forventning om potentielle flygtninge har Egypten stationeret dusinvis af kampvogne og pansrede køretøjer nær grænseovergangen Rafah ind til Gaza, da konflikten mellem Israel og Hamas fortsat tilspidses.

Ifølge den libanesiske kanal Al Jadid er Ismail Ka'ani, kommandør for Quds-styrken i Irans Revolutionsgarde, i Beirut for at diskutere strategi med Hezbollah.

I Tyrkiet har ministeren for religion Prof. Dr. Ali Erbas opfordret til boykot mod mærker, der støtter zionister.

Der er tegn på, at Iran kan provokere fjendtligheder fra det syriske Golan mod Israel.

Wall Street Journal har afsløret amerikansk efterretning om, at Ruslands Wagner Group overvejer at overføre SA-22 luftforsvarssystemet til Hezbollah.

Houthi-lederen i Yemen har udtalt, at de har modtaget amerikanske trusler gennem en omansk mægler for at afskrække enhver indblanding i krigen i Gaza. Han opfordrer Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Egypten og Jordan til at mobilisere deres styrker til støtte for Gaza.

Abd al-Bari Atwan, chefredaktør for Rai al-Yum, en London-baseret avis, citerer kilder for at hævde, at Hezbollah og Iran har givet USA en frist til fredag - før Nasrallahs tale - for at standse aggressionen i Gaza. En fejlslagen opfyldelse heraf kan eskalere til en direkte konflikt, der involverer hele modstandsaksen.

Sheikh Akram Al-Kaabi, generalsekretær for Al Najaba-bevægelsen, har for nylig erklæret med beslutsomhed, "Den irakiske islamiske modstand har besluttet at befri Irak militært, denne sag er afgjort, velsignede være mujahederne. Der vil ikke være nogen standsning, ingen våbenhvile og intet tilbagetog" Al Najaba-bevægelsen, en irakisk shiitisk organisation og en iransk gren i Irak, kontrolleres angiveligt af de iranske revolutionsgarder med aktive terrorister i Irak, organisationens hovedkvarter, og i Syrien. USA rådes til at forberede sig på et eskaleret antal angreb på sine aktiver i Irak og Syrien.

Verden
I mellemtiden, for at styrke sin strategiske tilstedeværelse, har USA udsendt to B-1 Lancer strategiske bombefly til Incirlik-luftbasen i Tyrkiet.

I udviklinger, der vedrører den koreanske halvø, har sydkoreansk efterretningstjeneste ifølge Reuters rapporteret, at Nordkoreas leder Kim Jong-un overvejer måder at assistere palæstinenserne på.

I et kontroversielt træk er det islamiske regime i Iran blevet udnævnt til formand for FN's Menneskerettighedsråds sociale forum denne torsdag, en beslutning der har rejst øjenbryn internationalt. Fra FN har Ruslands ambassadør Vasily Nebenzya taget en fast holdning og udtalt, "Israel er en besættelsesmagt, den har ingen ret til selvforsvar".

I en enstemmig beslutning, der signalerer et betydeligt skift, har det algeriske parlament givet præsident Tebboune autoritet til at gå i krig med Israel, med en 100% positiv afstemning, hvilket afspejler en forenet holdning inden for landets lovgivende forsamling.

Jødehad
Fortællingen om stigningen i antisemitiske hændelser og retorik strækker sig over flere lande og illustrerer en bekymrende global tendens.

På Cornell University er den 21-årige studerende Patrick Dai blevet anholdt for at sende dødstrusler til jødiske studerende. Joint Terrorism Task Force gennemførte en undersøgelse, der førte til Dais anholdelse, og han vil blive stillet for en føderal domstol. Situationen eskalerede yderligere, med øget politi patruljering efter en strøm af trusler mod jødiske studerende via universitetets interne kommunikationsplatforme. Afskyelige beskeder, der opfordrer til vold mod jøder og grim antisemitisk retorik, blev postet, dateret til 28. oktober 2023. Beskederne er som, "jødiske mennesker skal dræbes - hvis du ser en jødisk 'person' på campus, så følg dem hjem og skær halsen over på dem, rotter skal elimineres fra Cornell. Indsendt af: jew evil 28. okt. 2023 5:39 :06 PM" og ''israel' fortjente 7/10 - det folkemorderiske fascistiske zionistregime vil blive ødelagt. Voldtag og dræb alle de jødiske kvinder, før de føder flere jødiske hitlere. Jøder er ekskrementer på jordens overflade, ingen jøde civil er uskyldig i folkedrab. Indsendt af: hamas warrior 28. okt. 2023 9:17:49".

I Stockholm er der opstået en anti-Israel-demonstration foran det svenske parlament, hvor deltagerne blev hørt synge "boykot Israel" og "længe leve intifadaen" (selvom nuværende krig får historien to intifadaer til at blegne i skyggen).

En foruroligende hændelse fandt sted i Amsterdam, Holland, hvor en ung kvinde blev set ødelægge plakater af israelske civile taget af Hamas. Da hun blev spurgt, var hendes begrundelse benægtelsen af Israels eksistens, "Fordi Israel ikke eksisterer".

I en direkte udfordring af akademiske perspektiver på politisk vold, svarede Jay Sures, en regent for University of California på et brev fra UC Ethnic Studies Faculty Councils, der kritiserede University of Californias klassificering af Hamas-massakren den 7. oktober som "terrorisme". Fakultetsrådets brev, støttet af 300 UC-fakultetsmedlemmer, opfordrede UC-ledelsen til at trække deres brug af termen "terrorisme" tilbage.

Wiens centrale kirkegård, specifikt dens jødiske afdeling, blev et gerningssted, da ukendte gerningsmænd satte ild til ceremonihallen og skæmmede vægge med hagekors. Politiet efterforsker aktivt hadforbrydelsen.

Et mønster af mærkning af jødiske hjem er ved at dukke op, med rapporter fra lande som Tyskland, Frankrig, Rusland og nu Argentina, specifikt i Buenos Aires, hvilket rejser bekymring over sikkerheden og trivslen for jødiske samfund.

En intensiv afdelingssygeplejerske, Sam (Samar) Suleiman fra Ålesund syghus i Norge, viser stolt sin Hamas-tatovering frem på indersiden af sin overarm, mens han roser terrorgruppen online, ”Fantastisk dag!! Må mine brødre i Hamas rense hele det gamle Palæstina for disse zionistiske djævle og deres hykleriske støtter”

Hvor forfærdeligt det end er at se hvordan vores medborgere, uvidende og følelsesladede - som forsættelige ignoranter raser imod Israel, så er det endnu en endetidsprofeti der går i opfyldelse. "Se, jeg sender Bud efter Fiskere i Mængde, lyder det fra HERREN, og de skal fiske dem; og siden sender jeg Bud efter Jægere i Mængde, og de skal jage dem fra hvert Bjerg, hver Høj og Klippernes Kløfter" (Jer. 16:16). Gud har et løfte til Israel, at alle jødiske folk skal komme hjem til det land Gud har givet dem, og der vil Han vise sig stor som deres Gud, når fjenderne i mangfoldighed, større end Israel kan håndtere, samles imod dem - det er Magog krigen. Mange vil omvende sig til Ham, men de fleste vil ikke, hvilket i den sidste krig i den Store Trængsel, vil koste ⅔ af det jødiske folk livet (Zak. 13:8). Mange jøder hader Jesus så meget at de ikke engang vil udtale Hans navn, men bruger øgenavne. At hade Gud, 

Israel
IDF's talsmand har bekræftet igangværende jordoperationer i Gaza-striben, hvor over 11.000 mål knyttet til terrororganisationer er blevet angrebet siden fjendtlighedernes start. På det internationale plan ser Israels handlinger ud til at have stiltiende støtte, idet rapporter indikerer, at USA har givet Israel grønt lys for militære operationer mod Hezbollah i Libanon, med det formål at påføre gruppen betydelig skade.

IDF's skøn over infiltration og vold den 7. oktober var hidtil uset, hvilket tyder på, at cirka 3.000 bevæbnede personer, som IDF kategoriserer som mordere, sammen med hundredvis af plyndrere (civile palæstinensere), trængte ind i Israel fra Gaza.

Den menneskelige omkostning ved denne konflikt er blevet stærkt illustreret i et CNN-interview med en israelsk førstehjælpsarbejder, som genfortæller den grufulde scene, hvor en 8-årig pige led svært og til sidst døde alene efter at være blevet lemlæstet af Hamas: de “skar en 8-årig piges hånd af. I timevis lå hun i sit eget blod og rystede. Helt alene. Da vi nåede hende, tog hun sine sidste åndedrag”.

Lederen af Israels Nationale Center for Retsmedicin har givet et dystert vidnesbyrd om konfliktens brutalitet, og beskriver scener med utænkelig grusomhed, der involverer de mest sårbare, babyer og små børn, i sin 28-årige karriere: “Igennem 28 år kan jeg ikke huske sådan en infernalsk ødelæggelse. Babyer, små børn, uden hoveder, uden ben... Jeg kan ikke forstå, hvordan hele verden ikke fatter den renedyrkede grusomhed i denne situation”.

I et betydeligt politisk og økonomisk træk har Israels politiske og sikkerhedskabinet besluttet at tilbageholde midler bestemt for Gaza-striben fra den Palæstinensiske Myndighed. Denne tilbageholdelse omfatter midler, der allerede er øremærket til terrorister og deres familier, i overensstemmelse med gældende lov. Yderligere strammer Israel situationen ved at afbryde alle kontakter med Gaza, standser indrejse af palæstinensiske arbejdere og kræver, at de, der allerede er i Israel, returneres til Gaza, da konflikten ikke viser tegn på at aftage.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [51];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]