#23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser

Lagt på d. 22/10-23


Udskriv


På trods af den aktive konflikt i visse områder forbliver flere dele af Gaza, som Khan Yunis, relativt uforstyrrede. Gaderne i Khan Yunis viser en tilsyneladende normalitet, med tøjbutikker åbne for forretning, og børn der frit går rundt uden frygt. Denne scene kontrasterer kraftigt med nogle globale fortællinger, der antyder en komplet humanitær katastrofe i regionen. Der er stemmer fra inden for Israel, der argumenterer for, at mange af disse krav er overdrevne fra den palæstinensiske side.

En betydelig bekymring, rejst af en israelsk senior sikkerhedsofficer, er de påståede trusler, Hamas har rettet mod hospitaler i den nordlige Gazastribe. Beskyldningen er, at Hamas presser disse medicinske faciliteter til ikke at evakuere, selv midt i konflikten.

Udover Gaza, i områder som Judea, Samaria og Jordan-dalen, har israelske styrker været aktive i deres jagt på individer, de betragter som en trussel. Indtil nu, fra krigens begyndelse, har de israelske forsvarsstyrker (IDF) anholdt 670 personer, de har mærket som "efterlyste terrorister". En betydelig del af disse tilbageholdte, over 450 for at være præcis, menes at have forbindelser med Hamas-terrororganisationen.

Ikke alle beretninger og fortællinger om konflikten kommer dog fra den israelske side. Hamas fremfører også sine egne påstande og bekymringer. De hævder, at IDF målretter uskyldige civile, især dem, der står i kø ved bagerier. Dog viser en scene fra A-Shanti-bageriet i Gaza City et andet billede, hvor Gazanerne ses vente på deres tur roligt og frygtløst. Desuden observeres køretøjsbevægelse på Gazas veje at være uafbrudt, hvilket tyder på, at ikke alle områder konstant er under trussel.

De sidste 24 timer er en femtedel af de raketter, som Hamas og Islamisk Jihad har affyret, landet inden for Gaza selv. Siden den 7. oktober rapporterer IDF at have identificeret omkring 550 sådanne mislykkede affyringer fra Hamas, der utilsigtet ramte Gaza. Der er en beskyldning om, at disse fejlskud, der stammer fra Hamas, stammer fra deres strategi om at affyre raketter fra civile zoner, herunder befolket infrastruktur, områder og bygninger. Denne taktik, hævder kritikere, forårsager skader på befolkningen i Gaza.

Det rapporteres, at Hezbollah vælger overvejende at operere fra Sunni og kristne byer og undgår områder med en shiitisk majoritet (Hizbollah er et shiitisk muslimsk militant politisk parti).

På grund af bekymringer for, at Israel-krisen kan udløse en større, potentielt katastrofal konflikt som Tredje Verdenskrig, har Kina udsendt seks krigsskibe til Mellemøsten. Et sådant træk understreger det internationale samfunds ængstelse vedrørende regionens stabilitet og den potentielle globale konsekvens af konflikten.

Det fortsætter i forskellige dele af verden med eskalerende spændinger, som ofte manifesterer sig i politiske demonstrationer og sociale medieudbrud vedrørende Israel-Palæstina-konflikten.

I Indien tog en demonstration, der skulle støtte palæstinenserne, en uventet drejning, da deltagerne fejlagtigt havde medbragt italienske flag i stedet for deres tilsigtede flag, hvilket viser en mulig tilsidesættelse fra deres side.

I Tyrkiet er vejskilte med politiske budskaber blevet bemærket. Et skilt erklærede: "Israel er et terroristland, og Hamas er en fredelskende organisation". Tilstedeværelsen af sådanne skilte indikerer stærke følelser i nogle segmenter af den tyrkiske befolkning og antyder, at der er mange vrangforestillinger og bedragede holdninger i regionen og over hele kloden.

I Sidney, Australien og Warszawa, Polen fandt Pro-Hamas-demonstrationer også sted. Især i Warszawa, hvor sloganet der blev brugt, eksplicit i sin hensigt, udtrykte et ønske om at se Israel fjernet fra kortet. Denne hensigt afslører en ideologi, som retfærdiggør deres barbariske handlinger.

Jon Finer, den stedfortrædende nationale sikkerhedsrådgiver for Biden-administrationen, blev spurgt om en betydelig bistandspakke på 100 millioner dollars bestemt for Gaza/Vestbredden. Da han blev spurgt, hvordan det ville blive sikret, at ingen af pengene ville ende op hos Hamas, indikerede hans svar, at strategien "involverer at sikre en forståelse blandt Hamas". Yderligere sondering fik ham til at sige, "Vi tror, der er en forståelse".

En kontrovers opstod omkring City Bank, da en af bankens muslimske bankfolk, Nozima Husainova, der dimitterede fra CUNY (City University of New York) Brooklyn i 2021, lavede en foruroligende bemærkning på hendes Instagram, der støttede holocaust: "Ikke underligt, hvorfor Hitler ville af med dem alle". Universitetet, hun deltog i, havde tidligere set sine studerende udtrykke støtte til Hamas-angreb. Husainovas kommentar om Hitler førte til hendes afskedigelse fra banken. Det er Nazi-propaganda der gentager sig. Det er et kæmpe problem at politikere er historisk u-uddannede i situationen i Israel - ligeledes burde det være med i folkeskolens pensum - det håbefulde motto efter Anden verdenskrig, "aldrig igen", er på grund af generationer med et degraderet uddannelsessystem kastet ud i håbløshed. Alle politikere, uden undtagelse, burde afkræves at gennemgå Koranen og Hadditherne grundigt. Så ville de vide præcist hvad det er for nogle mennesker og hvilken religion de har med at gøre. De kan ikke tage beslutninger om flygtningekvoter eller integrering og assimilering, uden at kende religionen folkene lever efter.

Det svenske venstreparti - Vänsterpartiet (tidligere kaldt Sveriges Kommunistiska Parti) donerede penge til en palæstinensisk gruppe, der var blandt flere militante organisationer som hjalp Hamas med at udføre terrorangrebene på Israel den 7. oktober.

Iran har også givet sit besyv med i sagen med landets efterretningsministers alvorlige advarsel til Israel. Ministerens budskab var dystert og understregede hævn og udfordringer, som Israel ville stå overfor, både guddommeligt og fra folket, hvilket forudså stigende interne og eksterne vanskeligheder for nationen.
- Israel bør forberede sig på hævn fra både det guddommelige og folket, hvilket han karakteriserer som alvorligt, ødelæggende, dødeligt og tilintetgørende for det israelske regime og dets tilhængere.
- Israel vil aldrig opnå ægte sikkerhed og vil fortsat stå over for stigende interne og eksterne udfordringer, hvilket i sidste ende vil føre til sociale splittelser og politisk splid.

I Storbritannien blev et formodet terroristangreb udført af en asylansøger, der kom til landet i 2020. Han hævdede, at hans motivation var som gengældelse for dødsfald i Gaza og udtalte, at han gjorde det for "Palæstina."

Barcelona var vidne til en anti-Israelsk demonstration, hvor et hotel ejet af en jødisk forretningsmand blev angrebet. Imens i London var der en massiv anti-Israel demonstration med omkring 100.000 deltagere. Blandt dem råbte nogle ekstremistiske slogans, der påkaldte religiøse følelser mod ikke-troende og jøder - “Dawlat al-Islam” (den islamiske stat). “Lanaat Allah ala al-Kufar” (Må Allahs forbandelser være over vantro). “Lannat Allah ala al-Yahood” (Må Allah forbandelser være over vantro). Som jeg før har skrevet, så er muhamedanismen ikke kun imod jøderne, men imod alle der ikke tilbeder Koranen.

I USA, denne gang i Detroit, stod det jødiske samfund over for en tragedie, da Samantha Wall, præsident for en (Reform) synagoge og grundlægger af Muslim-Jewish Forum of Detroit, blev brutalt myrdet udenfor sit hjem. Omstændighederne omkring hendes død rejste bekymringer blandt mange, givet Detroits betydelige muslimske befolkning og måden, hvorpå hun blev myrdet.

Gud giver Jeremias indsigt i fremtiden og siger, "Se, derfor skal Dage komme, lyder det fra HERREN, da det ikke mere hedder: "Så sandt HERREN lever, der førte Israelitterne op fra Ægypten!" men: "Så sandt HERREN lever, der førte Israelitterne op fra Nordens Land og alle de Lande, til hvilke han havde stødt dem bort!" Og jeg fører dem hjem til deres Land, som jeg gav deres Fædre. Se, jeg sender Bud efter Fiskere i Mængde, lyder det fra HERREN, og de skal fiske dem; og siden sender jeg Bud efter Jægere i Mængde, og de skal jage dem fra hvert Bjerg, hver Høj og Klippernes Kløfter." (Jer. 16:14-16). Med andre ord er Guds vilje at al Jordens jødiske folk skal komme hjem til det land Han har givet dem, og kan fiskerne ikke trække dem hjem, så vil jægerne jage dem hjem. Det er forventeligt men forargeligt, at verdens mennesker igen vil vende sig mod verdens 0,2% jødiske folk.

Embedsmænd i Israel opfordrer sine borgere til straks at forlade Egypten og Jordan. Derudover er de blevet bedt om at genoverveje eventuelle rejseplaner til Marokko, Indonesien, Malaysia, Bangladesh, UAE og Maldiverne.

Igen er Israelske fly blevet observeret at kaste løbesedler ned nord for Gaza-dalen, hvor de advarer beboerne om at evakuere mod syd. Disse foranstaltninger har ført til spekulationer om en forestående jordinvasion. Da der blev stillet spørgsmål om muligheden for en ændring eller udsættelse af operationen, klargjorde statslige embedsmænd, at en sådan beslutning ville være baseret på operationelle overvejelser, ikke internationalt pres. De understregede målet med operationen: at vælte Hamas' styre, et mål, de agter at opfylde.

Yderligere forstærkning af en atmosfære af uro gjorde israelske embedsmænd en foruroligende opdagelse. På kroppen af en Hamas-operatør involveret i terrorangrebet den 7. oktober fandt de en USB-nøgle. Denne enhed indeholdt instruktioner til produktion af en "cyanid spredningsanordning". Denne åbenbaring blev bekræftet af to israelske embedsmænd og yderligere bakket op af en klassificeret kabel fra det israelske udenrigsministerium (et klassificeret kabel refererer til en officiel meddelelse eller besked, der sendes via elektroniske eller telekommunikationsmidler). Israels Udenrigsministeriums afdeling for ikke-spredning af masseødelæggelsesvåben sendte en beskeden til israelske ambassader i adskillige hovedstæder verden over, inklusiv Washington, i torsdags med overskriften: "Hamas' intention om at anvende kemiske våben".

Der er endnu en vinkel på angrebet den 7. oktober, som har fanget de israelske myndigheders og mediers opmærksomhed. Hamas-terrorister, ansvarlige for det overraskende overfald, var angiveligt påvirket af et syntetisk amfetaminlignende stimulans kendt som Captagon. Oftest omtalt som "de fattiges kokain", har Captagon sine produktionsspor i det sydlige Europa. Herfra smugles det gennem Tyrkiet, hvorfra det finder vej til forbrugermarkederne på den Arabiske Halvø. Dette blev belyst af Nir Dvori fra Channel 12. Det er værd at bemærke, at Captagon blev berygtet i 2015, da det blev opdaget at ISIS-krigere bruge dette stof til at formindske frygt før udførelsen af deres terrorangreb.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [52];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]