#24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet

Lagt på d. 24/10-23


Udskriv


Under skyggen af den igangværende krig i Israel bliver situationen i Gaza stadig mere prekær. Over 120.000 indbyggere, både i nord og syd, følte sig tvunget til at forlade deres hjem. Ifølge sikkerhedskilder har Hamas udstedt trusler til den palæstinensiske offentlighed, der fraråder dem at evakuere sydpå. Endnu mere bekymrende er det, at denne samme organisation har samlet 30.000 indbyggere nær Shifa-hospitalet. Israel har stærke mistanker om, at under dette hospital er de primære hovedkvarterer samt topembedsmænd fra Hamas skjult.

Midt i disse spændinger er der opstået kontrovers omkring humanitær hjælp. Selvom næsten 70 lastbiler, lastet med medicinske forsyninger og mad, har fundet vej ind i Gaza, hævder det primære hospital, at det ikke har modtaget nogen af denne hjælp. Grunden er, hævder nogle, er fordi Hamas har stjålet det. Flere individer tilknyttet Hamas siges at arbejde inden for UNRWA, og når hjælp beregnet for denne organisation ankommer, beslaglægges den angiveligt af Hamas. Mange tror, at så længe Hamas forbliver dominerende, ender enhver humanitær bistand rettet mod Gaza kun med at styrke Hamas. Jon Finer's blinde tillid om forståelse blandt Hamas, er ikke overraskende bevist idiotisk (se #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser).

Samtidig har der været betydelig fokus på ødelæggelsen af et større netværk af tunneler, der løber under Gaza-striben. Razi Hamed, en højtstående embedsmand fra Hamas, adresserede i libanesiske medier og pralede af over 35.000 kæmpere i Gaza, klar til IDF. Hamas har konstrueret en underjordisk by, bestående af cirka 1.300 tunneler, hver cirka 70 meter under overfladen og med en samlet længde på 500 kilometer. Bemærkelsesværdigt er, at hver af disse tunneler er cirka to meter i højde og brede. Disse underjordiske strukturer blev konstrueret af beton, som de vestlige nationer generøst havde doneret til konstruktion af skoler, hospitaler, børnehaver og andre humanitære projekter i Gaza. Disse tunneler fungerer nu som et tilflugtssted for organisationens top-ledere sammen med cirka 30.000 af deres soldater. Den eneste iltforsyning til disse underjordiske ly kommer fra et benzindrevet ventilationssystem. Mangel på brændstof betyder mangel på luft, hvilket tvinger terroristerne til at komme op af sine luksuriøse kloarker for at overleve - kun for at risikere at blive målrettet af IDF.

Som et yderligere lag af kompleksitet delte den militære fløj af Hamas for nylig optagelser af store kortdistanceraketter, der blev affyret ved monteringsområder. Hvad der er interessant ved dette er den operative påklædning involveret i denne militære handling. Personen er klædt i civilt tøj, et bevidst forsøg for senere at hævde, at Israel målretter civile, når gengældelse forekommer.

I en nylig afsløring fandt der for to dage siden en bemærkelsesværdig telefonkonversation sted mellem Irans øverste militærkommandør, Major General Mohammad Hossein Bagheri, og Tyrkiets forsvarsminister, Yasar Guler. Under opkaldet udtrykte Bagheri sin bekymring over USA's støtte til Israels handlinger i Gaza, især leveringen af våben. Han udtalte: "USAs støtte til Israels angreb på Gaza og afsendelse af våben komplicerer situationen yderligere." Med vægt på behovet for øjeblikkelig handling understregede Bagheri vigtigheden af at forhindre fortsættelsen af angreb på civile i Gaza.

Desuden begrænsede Bagheris diplomatiske rækkevidde sig ikke kun til Tyrkiet. Han deltog også i diskussioner med forsvarsministrene i Rusland og Qatar og adresserede de eskalerende spændinger i Gaza-striben. 

Mellemøsten
En syrisk kilde belyste en fælles indsats mellem den palæstinensiske modstand og Hezbollah. Med rådgivende støtte fra Quds Force-ledelsen har de formuleret en ny strategi, der specifikt retter sig mod Israel, med det ultimative mål at udmatte nationen.

Spændingerne blussede op i det nordlige Irak også. Reuters rapporterede, at en voldelig konfrontation brød ud mellem den irakiske hær, støttet af iranske militsgrupper, og de kurdiske peshmerga-styrker. Sammenstødene resulterede i to ofre.

Libanon, der fornemmer den forestående krig, er begyndt at træffe strategiske forholdsregler for at beskytte sine nationale aktiver. Præsidenten for Middle East Airlines offentliggjorde, at flyselskabet har flyttet sine fly fra Beirut lufthavn til sikrere placeringer i Cypern, Tyrkiet og Jordan. Denne beslutning understreger den udbredte overbevisning, at alle i Libanon ved, at et af målene i krigen med Hizbollah vil være den internationale lufthavn i Beirut.

I et betydeligt diplomatisk skridt rapporteres det, at Tyrkiet har bedt Ismail Haniyeh, som nogle refererer til som "mestermorderen", om at forlade landet. Dette skridt kommer, efter Hamas blev anklaget for brutalt mord på israelske civile. Under henvisning til en pålidelig russisk kilde menes hovedårsagen til Tyrkiets misbilligelse over for Hamas at være sidstnævntes usandhed vedrørende en hospitals-eksplosion og de efterfølgende optøjer, de forårsagede inden for tyrkisk territorium. Tyrkiets beslutning signalerer dets uvilje mod at offentligt støtte eller forsvare Hamas under de nuværende omstændigheder.

Verden
I en stærk fremvisning af vestlig enhed udsendte Det Hvide Hus en fælles erklæring, hvor præsident Joe Biden, Canadas premierminister Justin Trudeau, Frankrigs præsident Emmanuel Macron, Tysklands kansler Olaf Scholtz, Italiens premierminister Giorgia Meloni, og Storbritanniens premierminister Rishi Sunak, bekræftede deres støtte til Israel og understregede "dens ret til at forsvare sig selv mod terrorisme".

I en presserende afbrydelse under en tale om den amerikanske økonomi undskyldte præsident Biden sig selv ved at sige: "Undskyld mig, jeg skal til situationens rum, der er en sag, jeg skal tage mig af". Dette var som svar på et koordineret drone- og missilangreb på tre amerikanske baser beliggende i Syrien og Irak. Disse angreb brugte selvmordsdroner og raketter. CNN kastede lys over sagen og rapporterede, at USA besidder efterretninger, der indikerer, at iransk-støttede militsgrupper planlægger forhøjede angreb på amerikanske styrker i Mellemøsten.

FN's generalsekretær kommer nu med en skandaløs og kvalmende udtalelse i FN's Sikkerhedsråd: "Det bør erkendes, at Hamas' angreb ikke skete i et vakuum. Palæstinenserne er under kvælende besættelse, deres jord er erobret, økonomien lammet og deres hjem ødelagt. Udsigten til en politisk løsning svinder". Det er ubegribeligt at dette historieløse narrativ har sat sig fast i verdens bevidsthed. Den kvælende besættelse kommer fra deres undertrykkere, Hamas!

Imens markerer Kina sin militære styrke i Mellemøsten. Det kinesiske forsvarsministerium bekræftede udstationeringen af seks krigsskibe i regionen. Denne styrke, som inkluderer en destroyer med styrede missiler, en fregat og et integreret forsyningsskib, fremhæver Kinas voksende militære fodaftryk i Mellemøsten.

Foruroligende rapporter fra London er kommet frem. Palæstinensere er blevet set lede efter jøder med uhyggelige udtalelser som: "Vi finder nogle jøder der! Vi vil have zionisterne! Vi vil have deres blod!" En person viste sko frem og kaldte dem for "Nike anti-jødisk udgave". Ved hjælp af en megafon erklærede en anden: "Forskellen mellem os og dem er, at de tror, at livet begynder for dem. For os tror vi, at døden begynder! Vi tror, at livet begynder ved død. Vi er ligeglade med døden! Vi elsker døden!" Dette blev fulgt af råb af "Allahu Akbar."

I Chicago eskalerede spændingerne, da en jødisk person forsøgte at optage en gruppe, der kom med ophidsede bemærkninger mod Israel og jøder. Denne gruppe, som viste støtte til den ekstremistiske organisation Hamas, overfaldt personen.

I den digitale kommunikationsverden tog Telegram betydelige skridt ved at blokere de officielle kanaler for både Hamas' militære fløj og Hamas selv. Dette er bemærkelsesværdigt, da sådanne handlinger fra Telegram tidligere hovedsageligt blev observeret for kanaler associeret med ISIS. Den militære fløjs kanal havde samlet over 600.000 følgere. Det er værd at bemærke, at talsmanden for Hamas, Abu Abida, stadig har en aktiv kanal med over en halv million følgere.

Fra Rusland kom et klart krav fra Kreml, som opfordrer Hamas til "straks at frigive alle de bortførte".

Israel
Endnu to bortførte blev endelig frigivet efter at have udholdt 17 dages fangenskab. De er blevet identificeret som Yochaved Lifshitz, 80 år gammel, og Nurit Cooper, 85 år, begge beboere i Kibbutz Nir Oz uden udenlandsk statsborgerskab. Som reaktion på bortførelserne tog de israelske forsvarsstyrker (IDF) en proaktiv foranstaltning i Khan Yunis. Palæstinensiske medier har rapporteret, at IDF spreder løbesedler i hele regionen. Disse løbesedler indeholder en appel til den lokale befolkning, der opfordrer dem til at give relevant information om de israelske bortførte. Beskeden lyder: "Hvis du ønsker en bedre fremtid for dig og dine børn, gør en god gerning og send os pålidelig og nyttig information om de bortførte i dine områder".

IDF inviterede journalister til en 45 minutter lang fremvisning af Hamas' go-pro kameraoptagelser af deres terrorhandlinger fra massakren den 7. oktober. Indholdet var så udpenslet, så forfærdeligt, at nogle af de udenlandske journalister, der deltog i den særlige briefing fra IDF's talsmand, måtte evakueres til hospitalet på grund af stress. Det er netop derfor, at sådanne videoer ikke frigives til offentligheden!

Et eksempel var en familie, far, mor, bror og søster. På faderen havde de gravet det ene øje ud. De havde hugget det ene bryst af moderen. Foran dem var børnene. Broderen, syv år gammel, havde fået hugget flere fingre af, og søsteren havde fået hugget den ene fod af. Alle bagbundne, mens terroristerne spiste det måtid familien forinden havde stillet på bordet.

Der findes ikke ord for den ondskab de mennesker indeholder. Det er overnaturlig ondskab som kommer alene ved tæt fællesskab med dæmoner - herunder Allah.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [52];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]