#28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes

Lagt på d. 01/11-23


Udskriv


En israelsk tank har ødelagt et Hamas-køretøj i Gaza, med terrorister der forsøgte at forhindre indbyggerne i at flygte til den sydlige del af Gazastriben. Hamas' forhindrer for nuværende cirka 6.500 udlændinge, herunder humanitære arbejdere og journalister, i at forlade området.

IDF har intensiveret deres jordmanøvre med betydelig støtte fra luft- og flådestyrker, der fokuserer deres operationer omkring Gaza by, der nærmer sig fra flere retninger. Rapporter fra palæstinensiske kilder fortæller at disse styrker omringer byen, som er en højborg for Hamas. Under disse operationer bemærkes det, at en række nøgleoperatører i Hamas-feltet er blevet målrettet og elimineret.

Hamas' militære fløj har frigivet en video, der bruger gidsler, en handling rettet mod psykologisk krigsførelse og forværring af sorgen i Israel.

IDF's har nedrevet huset tilhørende Saleh al-Aruri, en højtstående Hamas-tjenestemand, i hans landsby Arura, der ligger nordvest for Ramallah. Al-Aruri identificeres som en af planlæggerne af aktioner mod Israel den 7. oktober og siges at bo i enten Tyrkiet eller Libanon.

I et interview med Hamas-leder Musa Abu Marzouk, blev spørgsmålet stillet om manglen på civile ly i Gaza i kontrast til det omfattende netværk af tunneler konstrueret af Hamas. Marzouks svar fremhæver, at mens tunnelerne blev bygget til forsvar i konflikten med Israel, falder ansvaret for beskyttelsen af de 75% af Gazas befolkning, som er flygtninge, til FN og ifølge Genevekonventionen til den israelske regering som den besættende magt. Hamas kunne ikke bekymre dig mindre om Gaza's indbyggere - de er kanonføde og levende skjold for Satans vasaller! 

Mellemøsten
Yahya Sare'e, en talsmand for de jemenitiske væbnede styrker, der støttes af Iran, udsendte en erklæring, der forpligter sig til den palæstinensiske sag. De jemenitiske styrker hævder at have lanceret et betydeligt antal ballistiske missiler, vingede missiler og droner mod mål inden for de israelsk besatte områder (Vestbredden). Denne operation er betegnet som den tredje af sin slags til støtte for, hvad Sare'e henviser til som "vores undertrykte brødre i Palæstina". Udtalelsen gentager, at de jemenitiske væbnede styrker vil fortsætte med missil- og droneangreb, indtil Israel standser sin aggression. Stillingtagen fra det jemenitiske folk til den palæstinensiske sag beskrives som "fast og etisk", og hævder, at palæstinenserne har en ubestridelig ret til selvforsvar og til deres legitime rettigheder. Udtalelsen slutter med at fordømme den zionistiske enhed for forbrydelser i Gazastriben og på tværs af det besatte Palæstina, hvilket antydes at bidrage til regional ustabilitet og konflikt. Sare'e gentager det sædvanlige religiøse kampråb ved at sige, "Sejren kommer kun fra Allah".

Samtidig kommer Yemens forpligtelse til den palæstinensiske sag på et tidspunkt, hvor landet selv er plaget af en alvorlig humanitær krise, med udbredt sult blandt befolkningen. På trods af dette har den jemenitiske regering erklæret en offensiv holdning mod Israel, idet de affyrer raketter i en markant afvigelse fra at adressere sit interne nød.

På den internationale scene har Recep Tayyip Erdogan, præsidenten for Tyrkiet, udtalt en stærk position mod Israels handlinger i Gaza. Erdogan har udtrykt en hensigt om at indlede retsforfølgelse mod Israel for dets aktiviteter i regionen, og anklager det for at opføre sig ikke som en stat, men som en organisation, der begår krigsforbrydelser. Han understreger hastigheden af at standse israelske handlinger.

Midt i disse spændinger står Egypten over for presset med den stigende forventning om at modtage palæstinensiske flygtninge. Den egyptiske premierminister, Mostafa Madbouly, har afgivet en beslutsom erklæring om forsvar af egyptisk territorium. I en udtalelse afgivet i Sinai til en forsamling, herunder militære og stammeledere samt politikere, bekendtgjorde Madbouly Egyptens beredskab til at "ofre millioner af liv" for at sikre national suverænitet, og afviste enhver påtvingelse eller løsning af regionale konflikter på Egypts bekostning.

Verden
I Italien eskalerede situationen, da 35 både med 1200 personer, omtalt som "muslimske infiltratorer," ankom til den italienske ø Lampedusa fra Tunesien, ind i Den Europæiske Union. Denne tilstrømning er angiveligt knyttet til fremtidige demonstrationer og voldelige handlinger mod jøder i Europa.

Grundlæggeren af beskedtjenesten Telegram har truffet foranstaltninger for at blokere kanalen "Morning Dagestan" efter den angiveligt opfordrede folk til at søge efter jøder i lufthavne.

Russiske præsident Vladimir Putin udtalte sig om de russiske soldaters rolle i Ukraine og hævdede, at de kæmper mod ondskaben og former skæbnen for verden, herunder de palæstinensiske områder.

I Storbritannien blev en viceminister afskediget af den britiske premierminister efter at have talt for våbenhvile i Gaza, hvilket antyder intern uenighed i regeringen om spørgsmålet. Den britiske oppositionsleder møder kritik fra sin egen partifløj for at støtte Israel, modstå en våbenhvile og godkende Israels militære reaktion.

Ifølge Cedar News, en libanesisk online nyhedskilde, er en historisk betydningsfuld forsamling af over 50 krigsskibe fra 11 forskellige lande til stede i Middelhavet og Det Røde Hav, et omfang ikke set siden 1945.

I Paris blev en muslimsk kvinde, der angiveligt råbte "Allahu Akbar" og hævdede at have eksplosiver på en togstation, skudt og dræbt af en anti-terror enhed.

En fortælling tager form i Europa om voksende bekymring over integrationen af muslimske immigranter, som opfattes som at samarbejde med den anarkistiske venstrefløj, hvilket skaber politisk spænding. Blandt de europæiske regeringer beskrives kun Ungarn, Østrig og Tjekkiet som officielle venner af Israel. Det antydes også, at USA står over for at opleve lignende udfordringer fra denne påståede koalition af muslimske og radikale venstrefløjskræfter.

I Frankrig ses politiets handlinger for at fjerne plakater med bortførte, som et forsøg på at dæmpe oprør, med den antydning, at sådanne foranstaltninger viser svaghed og kan provokere yderligere angreb.

Japan har annonceret foranstaltninger for at indefryse aktiver tilhørende Hamas-medlemmer, hvilket er i overensstemmelse med landets holdning mod organisationen.

New York Times rapporterer, at amerikanske kommandostyrker stationeret i Israel bistår IDF-operationer, herunder bestræbelser på at lokalisere bortførte i Gazastriben og amerikanske statsborgere, der holdes der.

X har taget skridt til at suspendere kontoen for Hezbollah, hvilket indikerer handling mod gruppens online tilstedeværelse.

Endelig har Amazon oprettet salg af t-shirts med et kort over Israel og sætningen "Fra floden til havet, Palæstina vil være frit," som er forbundet med den palæstinensiske sag og udryddelse af jøderne.

Jødehad
Wall Street Journal har rapporteret, at i Kina er Israels navn blevet fjernet fra online kort anvendt i førende applikationer som dem fra Baidu og Alibaba. Denne handling at slette Israel fra kort er en betydningsfuld symbolsk gestus, der ikke er gået ubemærket hen i diskursen om geopolitisk anerkendelse af nationer.

I Europa, specifikt i Warszawa, Polen, stod en norsk studerende ved navn Marie Andersen, der studerer medicin, over for suspension fra sit universitet. Denne disciplinære foranstaltning kom efter, hun blev set med et skilt, der sagde "Keep the world clean" (hold verden ren) hvilket kontroversielt afbildede Davidsstjernen blive smidt i en skraldespand. Dette billede implicerer, at hun deltager i eller støtter antisemitisk symbolik, hvilket førte til hendes suspension.

Desuden står det jødiske samfund i Frankrig fortsat over for målrettet fjendtlighed. Der er beretninger om, at jødiske beboere, særligt ældre som har minder om antisemitisme fra deres barndom, finder deres hjem markeret. Sådanne handlinger antyder en kampagne for at identificere og muligvis fordrive jødiske individer fra deres boliger, hvilket genlyder mørke historiske fortilfælde for forfølgelse.

Israel
De israelske forsvarsstyrker (IDF) har udstedt en streng advarsel i Hebron ved at sprede løbesedler med en klar besked: "Hvis I ikke afleverer jeres våben og stopper med at skyde, vil helvedes porte åbne sig for jer, ligesom det sker i Gaza. Vær kloge".

Israel befinder sig nu under aktiv angreb fra fem forskellige retninger: fra Gaza, Vestbredden, Libanon, Syrien og Yemen. Denne flerfrontsaggression er en betydelig eskalering i regionens langvarige konflikt.

I en specifik operation gennemførte IDF en militær aktion i Jabaliya, et nordligt område i Gaza, som er identificeret som en Hamas-terroristbastion. Dette sted blev anvendt til træningsformål og som en base for at udføre terroristaktiviteter. Under deres jordoperation hævder IDF at have neutraliseret omtrent 50 terrorister. De ødelagde også adskillige indgange til tunneler og et depot af våben, som menes at have været anvendt til terroristaktiviteter.

  • Verden vil befri Palæstina
  • Over alt bliver kravet stillet, "befri Palæstina"
  • Med vrede mod Israel kræves et frit Palæstina
  • Israel er i gang!
  • Som en rodbehandling hos tandlægen, er Israel ved at befri Palæstina
  • De skal bare helt i bund i kanalerne
  • Når Hamas er væk, er Palæstina fri
Nyhedsoversigt for krigen i Israel:Debat: #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel i krig 2023/24 [52];

Flere nyhedsblogs fra 2023

- Vaccineoverdødelighed - ansvaret skal placeres [27-12-23]
- Børnearbejde i EV-forsyningskæden [24-12-23]
- Jøderne mod verdens felttog [22-12-23]
- #42 opdatering for krigen i Israel: Våbenhvilen er slut [04-12-23]
- #41 opdatering for krigen i Israel: Gidsler og propaganda [30-11-23]
- #40 opdatering for krigen i Israel: Gensynsglæde [27-11-23]
- #39 opdatering for krigen i Israel: Hjemme igen [25-11-23]
- #38 opdatering for krigen i Israel: Fange-udveksling - terrorister for bortførte [22-11-23]
- #37 opdatering for krigen i Israel: Arabisk flirt med verdenskrig [20-11-23]
- #36 opdatering for krigen i Israel: Palæstinensisk uvidenhed truer verden [18-11-23]
- #35 opdatering for krigen i Israel: Israel indtager Shifa hospitalet [16-11-23]
- De mest frygtede israelske soldater [16-11-23]
- #34 opdatering for krigen i Israel: Store militære fremskridt i Gaza [14-11-23]
- #33 opdatering for krigen i Israel: Mere mediefup [12-11-23]
- #32 opdatering for krigen i Israel: Hvad er palæstinensisk uskyld? [09-11-23]
- #31 opdatering for krigen i Israel: Hamas' gemmesteder afsløres [06-11-23]
- #30 opdatering for krigen i Israel: Global krise nærmer sig [04-11-23]
- #29 opdatering for krigen i Israel: Hamas går sin skæbne i møde [03-11-23]
- #28 opdatering for krigen i Israel: Global jødeforfølgelse forberedes [01-11-23]
- #27 opdatering for krigen i Israel: Politiske linjer trækkes op [30-10-23]
- #26 opdatering for krigen i Israel: Hamas' undergang truer [28-10-23]
- #25 opdatering for krigen i Israel: Horisonten fortættes [26-10-23]
- #24 opdatering for krigen i Israel: Ondskaben udstillet [24-10-23]
- #23 opdatering for krigen i Israel: Jødehadet vokser [22-10-23]
- #22 opdatering for krigen i Israel: Moskéer opfordrer til Jihad [21-10-23]
- #21 opdatering for krigen i Israel: USA sætter sig tungt i regionen [20-10-23]
- #20 opdatering for krigen i Israel: Israel bombede ikke et hospital! [18-10-23]
- #19 opdatering for krigen i Israel: Israel i mediekrig [17-10-23]
- #18 opdatering for krigen i Israel: Angreb og forberedelser [17-10-23]
- #17 opdatering for krigen i Israel: En intens uge venter [15-10-23]
- #16 opdatering for krigen i Israel: En uge med terror [15-10-23]
- Et forsvar af sandheden, og dermed Israel! [14-10-23]
- #15 opdatering for krigen i Israel [14-10-23]
- #14 opdatering for krigen i Israel: Israel smider fløjelshandskerne [13-10-23]
- #13 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler [13-10-23]
- Ingen anden løsning end udryddelsen af Israel er acceptabel [12-10-23]
- #12 opdatering for krigen i Israel: Hamas kalder på krigere [12-10-23]
- #11 opdatering for krigen i Israel: Israel finder sammen [12-10-23]
- #10 opdatering for krigen i Israel: Global støtte og modstand [11-10-23]
- Profetier der kan opfyldes igennem krigen i Israel [11-10-23]
- #9 opdatering for krigen i Israel: Flere trusler og spændinger [11-10-23]
- #8 opdatering for krigen i Israel: Flere og nye Angreb [11-10-23]
- #7 opdatering for krigen i Israel [10-10-23]
- #6 opdatering for krigen i Israel: Spændinger, troskab og krise [10-10-23]
- Hamas' dæmoniske vrede griner over hele verden [10-10-23]
- #5 opdatering for krigen i Israel: Global opbakning [10-10-23]
- #4 opdatering for krigen i Israel: Mellemøstens krise eskalerer. [09-10-23]
- Terroraktionerne fra Hamas, berører flere dele af verden. Situationen eskalerer fortsat. [09-10-23]
- Opsummering af gårdagens begivenheder mellem Israel og deres fjender [09-10-23]
- Israel og Gaza på randen af større konflikt [08-10-23]
- Videnskabens globale nedkøling [29-09-23]
- Modernaturtilbedelse i Apple [21-09-23]
- De idiotiske, klimareligiøse idéer [17-09-23]
- Sound of Freedom og Hallow App [13-09-23]
- En påmindelse om vaccine-roulette [31-08-23]
- UFO'er, et vidnesbyrd om tidens ende [26-08-23]
- Saudi-israelsk normalisering accelererer [17-08-23]
- Klimafrygt er et planlagt medie-program [05-08-23]
- I audiens hos "the Orb" [01-08-23]
- Søger efter en verdensleder der kan stå frem [15-07-23]
- Gud er højt over denne verden [17-06-23]
- EU og WHO samarbejder om global digital sundhedscertificering [14-06-23]
- Canadas skobrande forårsaget af brandstiftelse [11-06-23]
- Afbrænding af kul, olie og gas, påvirker ikke atmosfæriske CO2-niveauer [05-06-23]
- Europæisk elektronisk identifikation i 2024 [18-05-23]
- Magogs alliancer formes mens Israel er i krig [13-05-23]
- Danmark og Davos [02-05-23]
- Fremskyndelse af Agenda 2030. [30-04-23]
- Unicoin, en chip under huden [26-04-23]
- Centralbankens digitale valuta [14-04-23]
- Rusland holder stand mens Ukraine afvæbner Europa [11-03-23]
- Iran, Rusland, Israel og atombomben [06-03-23]
- Evolutionært studie: 90% af alle arter kom til samtidigt [11-02-23]
- Globalisterne giver os 2% chance for stabilitet [05-02-23]
- Pfizer taler om selv at skabe samfundenes coronavarianter [29-01-23]
- Forudsætningerne for Tredje Verdenskrig er igang [28-01-23]
- Gates' vaccineindrømmelser og tilsløring af vaccineskader [27-01-23]
- Elitens sataniske version af Guds boliger (5-minutters byerne) [24-01-23]
- Et elitekontrolleret liv - 15-minutters byerne [16-01-23]
- Ny regering i Israel, jødisk håb for Tempelbjerget og det tredje tempel [04-01-23]
- Klimaforandring, strengespillet på følelser [02-01-23]