At underordne sig myndighederne

Lagt på d. 17/11-21At underordne sig landets myndigheder, er en samvittighedssag for os kristne. Det er én af måderne vi viser, at vi underordner os Gud.

Som Paulus siger, "Enhver skal underordne sig de øvrigheder, han har over sig; thi der er ingen øvrighed, uden at den er fra Gud, og de, som findes, er indsat af Gud, så den, som sætter sig op imod øvrigheden, står Guds ordning imod" (Romerne. 13:2). Peter siger, "For Herrens skyld skal I underordne jeg enhver menneskelig ordning, hvad enten det er kongen som den øverste, eller landshøvdinger som mænd, der sendes af ham til straf for dem, der gør det onde, og til ros for dem, som gør det gode" (1. Pet. 2:13-14).

Har Gud indsat vores ledere? Er folk som Mette Frederiksen, Magnus Heunicke, Søren Brostrøm og Henrik Ullum specifikt indsat af Gud? Nej. Gud har etableret en orden, hvor øvrigheder er over os. Han har indstiftet 4 myndigheder på jorden: 1) i samfundet underordner borgerne sig regeringen; 2) i menigheden underordner de troende sig under menighedens ledere; 3) under forældrene underordner børne sig; og 4) de ansatte underordner sig arbejdsgiverne. Det er ikke for at de kan være dominatorer og undertrykkere, men for at vi kan leve i fred og orden.

Så, bør vi som kristne bøje os, tage vaccinen, lade regeringen tage vores frihed og acceptere at vi kun kan gøre hvad de siger, når de siger det?

Nej. Der er et krav til myndighederne, og Paulus siger, "De styrende er jo ikke til for at skræmme dem, som gør det gode, men dem, som gør det onde. Vil du være fri for at frygte øvrigheden, da gør det gode; så skal du få ros af den. Thi den er Guds tjener dig til gavn. Men gør du det onde, så frygt; thi øvrigheden bærer ikke sværdet for ingenting; den er jo Guds tjener, som til straf lader vreden ramme den, der handler ondt." (Romerne. 13:3-4).

Det, vi oplever er at myndighederne med løgn skræmmer os, og med løgn forsøger at få os til at tage en vaccine der ikke er det, de siger, og ikke er til gavn for os - derfor er de ikke Guds tjenere. De er det modsatte.

Da Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego af myndighederne blev beordret at bøje sig for Guldbilledstøtten, da underordnede de sig ikke (Dan. 3:14-18). Daniel underordnede sig ikke da han skulle tilbede kongen (Dan. 6:7-10) - tværtimod var han straks kontrær.

Men, kan man tænke, vaccinen er ikke tilbedelse af afguder. Det er også rigtigt. Men der er flere ting i det. Der er myndigheder der har besluttet at ingen tvang må foregå i forbindelse med medicinsk behandling. Nürnberg retssagerne etablerede sådanne love - ikke direkte love der kan brydes i juridisk forstand, men sunde, retfærdige moralske love, og dem forbryder de nuværende myndigheder sig imod. Dertil kommer at Gud har en mening om vores legeme og siger, "ved I ikke, at jeres legeme er et tempel for Helligånden" (1. Kor. 6:19) og "Hvis nogen ødelægger Guds tempel, skal Gud ødelægge ham; thi Guds tempel er helligt, og I er jo hans tempel!" (Romerne. 3:17). Gud ønsker ikke vi skal lade kroppen ødelægge, og slet ikke at andre med magt gør det. Det er jo i bund og grund mord.

Der er så mange advarsler, beviser og vidnesbyrd som verdens øvrigheder har siddet og sidder overhørige. Vaccinerne ødelægger millioner af menneskers legemer, og ingen ved hvordan det kommer til at gå i fremtiden. Der er en utæmmelig ondskab iblandt myndighederne, der er villige til at gøre hvilken skade som helst på befolkningen, for at undertvinge os til lydighed. Men "Kærligheden gør ikke næsten noget ondt" (Romerne. 13:10) og derfor ser vi at den myndighed, der skulle være til gavn for os og derved tjene Gud, er blevet ondskabsfuld og har mistet kærligheden.

Det kan vi ikke underordne os. Vi er Jordens salt og lys, vi er nødt til at holde os til sandheden, og når myndighederne med løgn skaber splittelse og frygt imellem os, er vi nødt til at lade sandheden lyse op og som salt forhindre den råddenskab som løgnene skaber. Da gør vi det gode, da burde myndighederne rose os. Men i stedet gør de under ondskabens magt alt de kan, for at forhindre os i at tale.

Myndighederne er til for at straffe mordere, tyve, forbrydere og hvad har vi, som gør ondt i samfundet. De er ikke til for at tvinge vacciner igennem, ligesom de ikke er til for at tvinge befolkningen til alkoholisme, narko eller pillemisbrug. Når myndighederne ikke udfører deres hverv, så er vi ikke skyldige at underordne os. Vi har ret til at gå på arbejde, handle ind, tale med hinanden hvor vi siger hvad vi vil. Når myndighederne forsøger at forbyde os det, så går de selv imod landets myndigheder og dermed imod Gud.

I fremtiden vil myndighederne tvinge alle til at tage et mærke på sig for at gå på arbejde, handle ind og leve i samfundet, og det indebærer at man frasiger os enhver kontakt med Gud. Skulle man da underordne os myndighederne? Det er ikke anderledes end nu, bortset fra at vaccinen ikke bryder kontakten med Gud. Hvis folk, ligesom Daniel og hans venner, med god samvittighed kan stille sig imod myndighederne i trængslen, så kan vi det også nu.

Så længe vi er her som Guds folk på denne Jord, må vi bede om at Satans tjenere i øvrigheden må afsløres og fjernes, så vi kan få øvrigheder der er os til gavn, som ikke ødelægger vores legemer og som ikke forbryder sig mod deres egne øvrigheder og i sidste ende Gud.


Debat: At underordne sig myndighederne

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogsFlere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]