Covid-19 "vaccinens" forbandelse

Lagt på d. 11/12-21Da man i foråret fra politisk side, ønskede at vaccinere befolkningen som man brændemærker kvæg, pegede myndighederne med sine krogede heksefingre på Indien, og besværgede alverdens forbandelser, som var det Tyttebær-Maja, der i hele sognet gjaldede op om tyfus i Emil fra Lønneberg. Nu er det Sydafrika, der med et spring på 11 græske bogstaver - fra delta til omikron, som passende falder ind i vaccinepuslespillet, til igen at kunne råbe ulven kommer og holde det politiske narrativ igang, så nålene også kan forbande landets børn.

Den føjelige befolkning udsætter sig selv for stor fare. Da sommeren 2021 brød frem, havde England indsamlet data for deltavariantens dødelighed, og fandt at der var 254% større chance for at dø med vaccinen, end uden1. Nu er tallene ude for 16. august til 5. december, og det ser ikke godt ud:

Hospitalsindlæggelses-dødeligheden er beregnet ved at dividere antallet af kendte dødsfald med antallet af kendte indlæggelser blandt befolkningen. Som vi kan se fra ovennævnte, er indlæggelses-dødeligheden blandt den ikke-vaccinerede befolkning, 26%.
Men indlæggelses-dødeligheden blandt den fuldt vaccinerede befolkning, er skræmmende højere, svarende til chokerende 63%. Dette betyder, at den fuldt vaccinerede befolkning er 2.4 / 142% mere tilbøjelig til at dø når de indlægges på hospitalet med Covid-19.

Så nu når du ved, at den dobbelt / tredobbelt vaccinerede befolkning udgør 3 for hvert 5 tilfælde, 3 for hver 5 indlæggelse, og 4 for hver 5 dødsfald de seneste 4 måneder i England, og at den BRITISKE Regering har grinet af dig mindst siden julen 2020, under deres påståede julefrokoster, har du så tænkt dig at give dem mulighed for at tage din frihed igen, som svar på en påstået variant, der hidtil har medført nul dødsfald, eller vil du rejse dig op, blive ved med at leve, og sige 'nej' denne gang?

Da dette vil ikke ende, før vi alle siger, at det gør.2

I Danmark, er 2/3 af de indlagte vaccinerede3 og i skrivende stund er 86,18% af alle smittede i Danmark vaccineret 1-3 gange4. Og som presset stiger for at tvinge forældre af børn helt ned til 5 år, til at gøre sine børn til deltagere i verdens største medicinske forsøg, har  Dr. Geert Vanden Bossche en alvorlig besked. Jeg har nævnt ham en del gange efterhånden - en berømt virolog og tidligere højtstående officer af Bill og Melinda Gates Foundation, forklarede i begyndelsen at denne situation ville opstå, og han giver endnu en advarsel, denne gang til Østrig, der helt og aldeles har mistet al fornuft og menneskelighed.

Dr. Geert Vanden Bossche, som engang arbejdede som senior program manager for den Globale Alliance for Vacciner og Immunisering (GAVI) og har været betragtet som en af de mest talentfulde vaccine skabere i verden, udgav i en video en 'Besked til Østrig', d. 20.  November der sammenfaldt med en stor demonstration i Wien, imod nye lockdown foranstaltninger.

Som en første prioritet, rådede han offentligheden til, 'Aldrig, Nogensinde - at tillade noget, eller nogen, at blande sig i eller undertrykke dit medfødte immunsystem,' som er den første linje i forsvaret, hvorigennem mennesker er nødt til at bekæmpe alle infektioner.

Ifølge Vanden Bossche undertrykker 'vaccineantistofferne', som er forårsaget af de nuværende COVID-19-vacciner, medfødt immunitet, og de 'kan ikke erstatte den', da de hurtigt aftager i deres effektivitet og ikke kan forhindre infektion eller overførsel af virussen.

Således bidrager disse eksperimentelle injektioner, i modsætning til medfødt immunitet, 'ikke til flokimmunitet,' sagde han.

Vaccination af børn 'et absolut no go!'

Denne virkelighed er yderst vigtig i børns tilfælde, hvis 'medfødte immunitet let kan undertrykkes af vaccinale antistoffer', da deres 'antistoffer er så unge og så naive, at de let kan udkonkurreres af vaccinale antistoffer,' sagde han.

Og da børn er beskyttet mod mange sygdomme af deres medfødte immunitet, herunder COVID-19, udsætter dens undertrykkelse af disse vacciner dem for mange flere farer og 'kan endda føre til autoimmune sygdomme,' advarede eksperten.

Derfor, at injicere børn med disse biologiske midler 'er et absolut no go!' sagde virologen. 'Vi kan ikke vaccinere vores børn med disse vacciner.'

Booster skud for de vaccinerede 'helt sindssyg!'

Med opmærksomheden rettet mod de voksne 'vaccinerede', dem, der er blevet vaccineret, sagde specialisten i mikrobiologi, at undertrykkelsen af medfødt immunitet allerede har vist sig at være et problem i denne befolkning. 'De vil virkelig få en svær tid med at kontrollere en række sygdomme,' inklusive COVID-19.

Men da deres medfødte antistoffer tidligere er blevet trænet gennem mange års tilpasning og modning, sagde han “de er normalt mere modstandsdygtige over for de vaccinale antistoffer” end børns.

Denne modstandsdygtighed kan dog blive yderligere forringet af yderligere skud, og derfor advarer Vanden Bossche om, at det at give disse vaccinerede individer boostere 'er helt sindssygt! Hvad dette vil gøre er blot at øge immuntrykket af de vaccinale antistoffer på deres medfødte immunitet.' Således er boostershots 'absolut nonsens! Det er farligt og bør ikke gøres!”...

Sundhedsproblemer i vaccinerede ’vil uundgåeligt føre til et sammenbrud af vores sundhedssystem’

Han opmuntrede sine østrigske lyttere til, at den eneste kamp, de har, er 'kampen for dit helbred, [ved] ikke at blive vaccineret.' Ved at opnå dette vil alle de andre foranstaltninger ikke være holdbare.

Selvom han udtrykte stor bekymring for 'de vaccinerede' og udtalte 'vi er nødt til at hjælpe dem så meget som vi kan, fordi de vil have brug for omfattende behandling i mange tilfælde', bemærkede han, at procentdelen af denne gruppe, der nu indlægges "er støt stigende. Mens flere og flere, med træning af det medfødte immunsystem, med mere eksponering af virussen, bliver flere og flere ikke-vaccinerede mennesker beskyttet."

'Dette vil uundgåeligt føre til - og jeg er ikke en dommedagsprædikant - men dette vil uundgåeligt føre til et sammenbrud af vores sundhedssystem. Det kan ikke være anderledes,' sagde han.5

I sandhed, Covid-19 "vaccinerne" er forbandet!

Og afsluttende en kort info om situationen i Østrig:

Østrigerne bønfalder om, at verden hjælper med at gøre en ende på deres hastigt voksende politistat. Landets lov om vaccinemandat træder i kraft den 1. februar 2022. Uvaccinerede personer, herunder børn helt ned til 14 år, kan få en bøde på op til 2000 euro, hver gang de bliver fanget. Derudover kan regeringen udstede bøder til de samme personer flere gange om dagen. Hvis du nægter at betale din bøde, vil lovovertrædere blive smidt i et særligt fængsel for uvaccinerede personer, i op til et år.
I modsætning til andre fanger vil den offentlige pengekasse ikke betale for en persons fængsling. I stedet skal den indsatte selv stå for  omkostningerne under fængselsopholdet. Gerningsmanden skal også betale for sin mad og sin fængselscelle.

Den østrigske regering beder ikke mordere, voldtægtsforbrydere eller pædofile om at betale omkostningerne ved deres fængsling. De vil dog nu kræve fængselsbetalinger af helt uskyldige mennesker.6

Trængslens sindssyge synes at blomstre op igen, som da Østrig d. 12. marts 1938 indførste en Nazi regering der samarbejde med Hitler. Nu samarbejder regeringen i dyrisk vildskab med antikrists ånd, og det er et spørgsmål om tid, før det breder sig til resten af verden!

1 Det fallerede, globale vaccineforsøg
2 "Whilst you were distracted by a Christmas Party the UK Gov. released a report confirming the Fully Vaccinated account for 4 in every 5 Covid-19 Deaths in England since August", The Expose, d. 11-12-2021
3 Den uværdige Regering: Løgnen tager overhånd
4 "Status på coronavirus lige nu", DR Nyheder, d. 10-12-2021
5 "Renowned virologist warns of ‘collapse of our health system’ due to complications from COVID vaccines", LifeSiteNews, d. 03-12-2021
6 "Austrians Beg For Help: 'Unvaccinated' to Face 1 Year in Prison (Video)", Rair Foundtation USA, d. 08-12-2021


Debat: Covid-19 "vaccinens" forbandelse

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Politik [115]; Sygdom [60]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]