Det fallerede, globale vaccineforsøg

Lagt på d. 12/07-21Den kloge ser Faren og søger i Skjul, tankeløse går videre og bøder står der i Præd. 22:3, og en person der er informeret og har sat sig ind i begivenhederne, kan høre advarslerne og undvige.

Informationer om Covid-19 vaccinen er i stort omfang blevet undertrykt og censureret, men alle, har haft mulighed for at være den kloge se og forstå farerne ved vaccinen, og derved undgå at bøde. Dertil kommer at vaccinen er virkningsløs mod smitte, og med alle dens bivirkninger formår den i bedste fald kun at nedsætte sygdomssymptomer - ligesom mange andre præparater som Remdesivir og Ivermectin, præparater vi kender og som er gennemtestet, for ikke at nævne almindelige vitaminer.

Jeg vil lige give et par opfølgende nyheder:

WHO: Ingen garanti COVID-vacciner forhindrer mennesker i at blive smittet
- Verdenssundhedsorganisationen (WHO) advarede om, at der ikke er nogen garanti for, at COVID-19-vacciner forhindrer folk i at blive inficeret med SARS-CoV-2-virus og overføre det til andre mennesker.
- Vaccinerede personer er fortsat nød til at bruge mundbind og holde social afstand, fordi de kunne være i stand til at sprede det nye coronavirus til andre uden at vide det, ifølge WHO og amerikanske sundhedsembedsmænd.
- Som med mæslinger og polio er der ingen garanti for at eliminere SARS-CoV-2-virus gennem massevaccinationsprogrammer...1

Der er ingen grund til at tage vaccinen, hvis målet er at forhindre at blive smittet og at overføre smitten. Mundbind og social afstand er fortsat nødvendigt. Og det viser sig sandt i Israel, hvor der er gået Josef Mengele i regeringen.

Israel siger, at Delta-varianten inficerer vaccinerede mennesker, hvilket repræsenterer så mange som 50% af de nye tilfælde. Men de er mindre alvorlige
Da Israel står over for en stigning i smittede drevet af Delta-varianten, foreslog dets sundhedsembedsmænd, at så mange som halvdelen af de nye smittede var blandt mennesker, der var blevet vaccineret. 

Fuldt vaccinerede mennesker, der er kommet i kontakt med Delta-varianten, bliver nødt til at gå i karantæne, sagde Chezy Levy, generaldirektøren for Israels sundhedsministerium... Selvom infektioner blandt vaccinerede mennesker har skræmt israelere, ser infektionerne ikke ud til at være så alvorlige, som de er hos uvaccinerede mennesker.2

Ud over mundbind og social afstand, er karantæne også nødvendigt. Der er ingen grund til at lade sig vaccinere. Nogle vil forsvare "vaccinen" fordi der ser ud til at være mildere symptomer - men for at opnå det, kan almindelige vitaminer spises så kroppen har optimeret naturlig modstand. "Vaccinen" er ikke nødvendig!

Har vaccineret over halvdelen af befolkningen - smitten er stadig ude af kontrol
I Seychellerne har 71,4 procent af befolkningen nu modtaget mindst en dosis af coronavaccinen. 68 procent er fuldt vaccineret ifølge VGs oversigt.

Ikke desto mindre har landet nu en stigende smittetendens - med 501,5 registrerede smittede pr. 100.000 indbyggere inden for de sidste 24 timer.

Der er også flere eksempler på lignende tilfælde. I Bahrain har 60 procent af befolkningen modtaget mindst en dose, og 54 procent er fuldt vaccineret. Ikke desto mindre har landet registreret 444,5 smittede pr. 100.000 i de sidste 24 timer.

I begyndelsen af juni indførte landet en ny lukning tidligst indtil 2. juli.

I Mongoliet har 58 procent modtaget det første stik, og 51,5 procent er fuldt vaccineret. I de sidste fjorten dage har Mongoliet registreret 1056 nye smittetilfælde pr. 100.000 indbyggere og 70,9 inden for de sidste 24 timer.3

Man giver her skylden til de Kinesiske vacciner fra Sinopharm og Sinovac Biotech. Men tilfældet i Israel viser at det er samme sag med Pfizer. Og det viser sig også i Massachusetts, USA.

Næsten 4.000 fuldt vaccinerede mennesker i Massachusetts er testet positive for coronavirus
Der har været 3.791 COVID-tilfælde ud af mere end 3,7 millioner fuldt vaccinerede personer pr. 12. juni... Vaccinerede mennesker, der ved de er blevet eksponeret for COVID, bør blive testet, hvis de udvikler endda milde symptomer, ifølge State Department of Public Health.4

De kalder det gennembrudsinfektioner, når vaccinerede alligevel smittes, og samme artikel siger at:

Mennesker, der er immunkompromitterede har større risiko for gennembrudssager.

Alle der modtager vaccinen, er immunkompromitterede - deres medfødte immunforsvar sættes til side. Som jeg fortæller i artiklen Covid-19 ”vaccine” kalder Geert Vanden Bossche det for immunundslippelse fordi "vaccinen" tilsidesætter det medfødte immunforsvar, eller værtsimmunsystemet. Antistofferne fra "vaccinen" er specifikke, rettet imod Corona, og de er så stærke at de tilsidesætter, eller udkonkurrerer det naturlige immunforsvar, som har antistoffer der ikke er specifikke, som beskytter i et bredt spekter imod virusser. Derfor, når en person har fået "vaccinen" vil mange virusser undslippe det brede immunforsvar (immunundslippelse) fordi antistofferne der er produceret med "vaccinen", tilsidesætter de naturlige brede antistoffer.

Christine Stabell Ben siger i et interview med BT, at det naturlige immunforsvar gøres dovent. Til spørgsmålet om vaccinen skaber nedsat immunitet over for andre virusser svarer hun:

- Vacciner med levende, svækkede virusser, giver en bredere immunitet end, en ekstra beskyttelse mod en lang række sygdomme.- De ikke-levende vacciner, hvor virus-organismen er død, beskytter mod den sygdom den er lavet til at beskytte imod, men den gør immunsystemet dovent, hvorfor modtageligheden øges over for andre sygdomme. mRNA vaccinerne viser i et studie at de gør det innate (medfødte) immunforsvar dovent (dette studie (på 16 personer) står på skuldrene af mange andre studier).
- I Afrika hvor man får vacciner mod Difteri (luftvejsinfektion), Tetanus (stivkrampe) og kighoste, er der en overhyppighed af lungebetændelser 3 måneder efter vaccinen - særligt hos piger.
- Covid vaccinerne er ikke testet for dere generelle effekt på immunsystemet. Det er mod bedre vidende nu, at det ikke bliver undersøgt - man ved nu at vacciner har en effekt på det generelle immunsystem! Det er en gammel forståelse at tro at en vaccine mod noget ikke kan forårsage noget andet.5

I samme interview fortæller hun endvidere, at den naturlige infektion giver bedre immunitet end vaccinen. Vaccinen "indeholder" kun en del af virussen (spikeproteinet) - 80% af den immunrespons man danner imod virus, ligger uden for spikeproteinet. Når man møder hele virussen danner man T-celler og antistofrespons mod hele virussen. En vaccination giver 20% immunitet mod virussen, mens en naturlig smitte giver 100%.

Jeg har med vilje sprunget over den del af artiklen med de 4000 vaccinerede i Massachusetts der er blevet smittet, som informerer at det kun er 0,1% af alle vaccinerede der bliver smittet og at symptomerne er milde, for det er propaganda fra en journalistisk verden, der ikke ved noget som helst om de fremtidige ulykker - hvilke ikke-corona virusser, eller hvilke nye coronamutationer gør dem mere syge, fordi deres immunforsvar er kompromitteret?

I Norge fortælles at:

Ca. 70 nordmænd er blevet smittet med coronavirus efter to koncerter i et kulturhus i Færder Kommune i forrige uge, og mange af dem har fået påvist Delta-varianten – den variant, der først blev fundet i Indien..6

Og for at runde Norge af, afsluttedes april med flere døde af vaccinen end af Covid-197

Som Pandemic News fortæller, så er alle corona-"vaccinerne" nyttesløse over for nye varianter:

En af Verdenssundhedsorganisationens læger (ringleder) advarer allerede om 'nedsat effektivitet' (hvilket betyder, at det overhovedet ikke virker) med hensyn til alle disse Covid-19-stik, inklusiv mRNA og protein-ladede injektioner, og de er ubrugelige mod de varianter, som vaccinerne faktisk skaber og spreder.... 'Delta' Covid spredes som en løbeild i hele Europa og USA, og nu betragtes den 'første generation' af Covid-vacciner næsten værdiløs mod den. Så hvor mange 'generationer' af Covid og dens varianter vil der være, og hvor ofte? Har amerikanerne brug for et boosterskud hver tredje måned for evigt?8

I England, som også gør Mengele misundelig med deres vaccinepsykose, viser et skræmmende studie at der er 254% større chance for at dø af Indien-varianten (Delta) hvis man er vaccineret, end hvis man ikke er9. 53.192 ikke vaccinerede er registreret smittet, med 38 døde, mens ca. halvt så mange, 27.192 vaccinerede er registreret smittet med ca. dobbelt så mange døde, nemlig 68.

Apropos Indien, har medierne brugt smittetallet der som propaganda til frygt og rædsel. Medierne, inkl. TV 2, undrede sig over at smittetallet i 2020 pludselig faldt dramatisk i Indien, og man stillede spørgsmål som "er det flokimmunitet?", "Er det maskerne?" - TV 2 fortæller

Faldet i antal smittede skete på et underligt tidspunkt, netop som eksperterne forudså, at tallet ville eksplodere.

Luftforureningen i Indien plejer at være værst i oktober måned, og samtidig deltog millioner af mennesker i flere religiøse højtider, der kunne have fungeret som supersprederbegivenheder.

Men i stedet knækkede kurven.10

Det politisk ukorrekte spørgsmål der aldrig må stilles er - delte Indien små pakker ud med Ivermectin, Hydroxyklorokin og D-vitamin og andre væsentlige ting som ellers undertrykkes i hele verden? Ja, det gjorde de11, og for ganske få penge kunne Inderne et par gange om ugen tage dette Covid-19 kit, og undgå at blive alvorligt syge hvis de blev smittet. Smitten faldt og alle de forkerte spørgsmål blev selvfølgelig stillet.

Men imens alt var godt, begyndte de idiotiske myndigheder at stikke befolkningen, og så skete det her12:


Smittetallet eksploderede, og Indien blev et skue for hele verden, og folk så til med rædsel mens myndighederne og medierne gav varianten et rigtig navn og med skingre stemmer råbte "Delta kommer, Delta kommer". I min omgangskreds voksede taknemmeligheden til Regeringen endnu engang, for tænk hvis det blev sådan i Danmark...

Det vi ikke fik at vide var, at det blev en tendens i de fleste lande verden over, vaccinen fik dødstallene til at vokse13:


Stille og roligt kravlede smittetallet op igen i Indien og blev 4 gange så højt, som da det i november 2020 var på sit højeste, før man udbredte Covid-19 kittet. Fra at ligge nr. 14 på listen over dødsårsager, er den nu (pr. 11-07-2021) oppe som nr. 10 med 408.792 døde, mod diarrésygdomme med 626.263 døde og influenza og lungebetændelse med 942.531 døde, for ikke at nævne den hyppigste dødsårsag, hjertekramper og blodprop i hjertet med 2.459.252 dødstilfælde14:


Man hører heller ikke meget om dødstal og alvorlige bivirkninger i Danmark og Europa. Men pr. 3. juli 2021, er der 17,503 registrerede døde af vaccinen i EU's 27 lande15 - og det tal er blot toppen af isbjerget. I USA har man lignende system, VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) hvor det er almindelig kendt at kun 1% registreres (2. juli 2021 er der registreret 9.048 døde og 520.747 vaccineskader16), hvor stor en procentdel der registreres i den europæiske database vides ikke. Men Statens Serum Institut tolker frit. Indtil maj 2020 er "2.423 mennesker døde inden for 30 dage efter 1. vaccine stik, mens 1.992 er døde inden for 30 dage efter 2. vaccine stik"17, men da man har ikke undersøgt dødsårsagen, er det forkert at sige at de døde af vaccinen. Man skal bare lukke øjnene, så går problemet væk.

Ud over dødstallet er der i Europa Unionens 27 medlemslande registreret 1.687.527 vaccineskader for Covid-19 vaccinen, og halvdelen er alvorlige. Her er en oversigt over skader for Pfizer vaccinen:

- 17.754 Blod- og lymfesystemlidelser, inkl. 99 dødsfald- 14.858 Hjertesygdomme, inkl. 1.165 dødsfald
- 126 Medfødte, familiære og genetiske lidelser, inkl. 12 dødsfald
- 7.951 Øre- og labyrintlidelser, inkl. 5 dødsfald
- 324 Endokrine lidelser (et system af kirtler der ved brug af hormoner sender beskeder til andre organer), inkl. 2 dødsfald
- 9.319 Øjenlidelser, inkl. 19 dødsfald
- 57.599 Mave-tarmlidelser, inkl. 388 dødsfald
- 173.572 Generelle lidelser og indsprøjtningssted tilstande, inkl. 2.510 dødsfald
- 558 Lever og galdeveje, inkl. 33 dødsfald
- 6.948 Immunsystems lidelser, inkl. 42 dødsfald
- 19.780 Infektioner og angreb, inkl. 834 dødsfald
- 7.204 Skader, forgiftning og proceduremæssige komplikationer, inkl. 124 dødsfald
- 4.721 Stofskifte- og ernæringsforstyrrelser, inkl. 164 dødsfald
- 88.638 Forstyrrelser i bevægeapparatet og bindevæv, inkl. 103 dødsfald
- 386 Neoplasmer godartede, ondartede og uspecificerede (inkl. Cyster og polypper), inkl. 26 dødsfald
- 114.125 Nervesystemslidelser, inkl. 902 dødsfald
- 478 Graviditet, puerperium (barselssengs) og perinatale (fødsels) forhold, inkl. 18 dødsfald
- 124 Produktproblemer
- 11.148 Psykiske lidelser, inkl. 117 dødsfald
- 2.005 Nyrer og urinveje, inkl. 132 dødsfald
- 3.597 Reproduktionssystem og brystlidelser, inkl. 2 dødsfald
- 27.121 Luftvejs, thorax (bryst og brystkasse) og mediastinum (mellemhinden, en del af lungehinden) lidelser, inkl. 989 dødsfald
- 30.404 Hud- og subkutane vævssygdomme, inkl. 79 dødsfald
- 979 Sociale forhold, inkl. 12 dødsfald
- 392 Kirurgiske og medicinske procedurer, inkl. 21 dødsfald
- 17.231 Karsygdomme, inkl. 332 dødsfald16

Samme skadetyper er registreret for Moderna (4.605 døde og 157.802 skader), Vaxzevria (AstraZeneca, 3.871 døde og 852.616 skader) og Johnson & Johnson (601 døde og 44.486 skader).

Men det bekymrer ikke vores politikere der med hjælp fra psykologisk overgreb, ubekymret beordre alle fra vugge til grav vaccineret. I et dokument fra Udenrigsministeriet kaldt "Danmark Stedet I Europa For Kliniske Forsøg", praler de danske politikere med pøblen - dig og mig, som var vi dyr til salg på et dyrskue. Under et reklamefremstød med titlen "Top ti grunde til at vælge Danmark" På side 7, punkt 8 skriver de:

8. De bedste kliniske testemner
Danske patienter og raske forsøgspersoner til kliniske forsøg, identificeres og overvåges let. De er højtuddannede og generelt positive over for deltagelse i forskning.18

Danske politikere er stolte over os, vi danske, intelligente, højtuddannede forsøgsrotter. For vi klapper hælene sammen i videnskabens navn, og slagter hvad end der befales for at adlyde, om det er helbred, frihed, økonomi eller samfund - eller alt på en gang.

Det må siges én gang til: "Den kloge ser Faren og søger i Skjul, tankeløse går videre og bøder".

1 "WHO: No Guarantee COVID Vaccines Will Prevent People From Being Infected", The Defender, d. 15-01-2021
2 "Vaccinated Israelis may need to quarantine because of Delta variant", Businessinsider, d. 24-06-2021
3 "Har vaksinert over halvparten av befolkningen – smitten likevel ute av kontroll", VG, d. 26-06-2021
4 "Nearly 4,000 fully vaccinated people in Massachusetts have tested positive for coronavirus", Boston Herald, d. 16-06-2021
5 "Professor Christine Stabell Benn advarer mod at vaccinere børn og unge", YouTube, d. 24-06-2021
6 "70 smittede i Norge efter udbrud med Delta-variant - International", Jyllands-posten, d. 18-06-2021
7 "Tallet på døde av vaksinen overskrider nå tallet på døde av covid-19.", Steigan.no, d. 23-04-2021
8 "All Covid-19 vaccines are essentially USELESS against new mutant 'Delta Variant'", Pandemic News, d. 25-06-2021
9 "SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England", Public Health England, d. 25-06-2021
10 "Smittetallet i Indien er faldet med 90 procent, og ingen kan forstå hvorfor", TV 2, d. 03-02-2021
11 "COVID cases in India drop after government promotes 'Trump drugs'", WND, d- 17-05-2021
12 "Explore the global data on confirmed COVID-19 cases", Our World In Data, d. 12-07.2020
13 "Impact of COVID Vaccinations on Mortality", YouTube, d. 13-05-2021
14 "Health Profile: India", World Health Rankings, d. 11-07-2021
15 "CDC Adds Over 2000 Deaths Associated with COVID-19 Shots in One Week – 917 Unborn Baby Deaths", World Health Rankings, d. 11-07-2021
16 "17,503 DEAD, 1.7 Million Injured (50% SERIOUS) Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots", Health Impact News, d. 08-07-2021
17 "Forkert tolkning af dødsfald", Statens Serum Institut, d. 19-05-2021
18 "Denmark The Place In Europe For Clinical Trials", Udenrigsministeriet


Debat: Det fallerede, globale vaccineforsøg

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]