Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte

Lagt på d. 17/11-21Det har været fremme før, og nu er det også fremme i selveste Jyllands-Posten der citerer Politiken:

Mange indlagte patienter, der tæller med i Statens Serum Instituts (SSI) daglige coronaopgørelser, er ikke indlagt på grund af corona, men af andre årsager... Det kan være patienter med brækkede ben eller med hofter, der skal udskiftes. Eller det kan være kræftpatienter eller psykisk syge, der er indlagt i psykiatrien.

Samtidig er de smittet med coronavirus...

I eksempelvis Region Midtjylland var 34 procent af alle covid-indlæggelser i oktober ikke indlagt på grund af deres covid-sygdom, men på grund af noget andet, skriver Politiken.


Længere nordpå, i Region Nordjylland, var der i august, september og oktober henholdsvis 21, 36 og 31 procent af de coronaindlagte, der ikke var indlagt på grund af alvorlig coronasmitte.

I Region Hovedstaden var der ifølge SSI 185 coronaindlagte tirsdag 9. november. Af dem var 24 indlagt på et psykiatrisk hospital, 21 var indlagt på et somatisk hospital af andre årsager end corona, og 26 var inde og ude af hospitalet samme dag, uanset om årsagen var corona.1

Det har ind til nu været sådan, uden nogen har bekymret sig. Hverken politisk eller journalistisk har man gjort sig nogle anstrengelser for at informere om løgneriet. Men nogle begynder at vågne:


Professor i virologi: »Vi begynder at nærme os der, hvor det gør ondt«
Opgørelserne kan give et misvisende billede af, hvor alvorlig smittesituationen er, mener sundhedsordførere fra Venstre og De Radikale.

- Vi skal vide, hvem de indlagte er, for det siger noget om, hvor alvorlig sygdommen er, siger Stinus Lindgren, der er sundhedsordfører for De Radikale, til Politiken.

Statens Serum Institut er ikke vendt tilbage på Politikens henvendelse tirsdag. Ifølge Politiken arbejder SSI på et notat om coronaindlæggelser.

Mon det nogensinde kommer frem at hele verden på djævelsk vis er blevet holdt for nar?

1 "Patienter med brækkede ben tæller som coronaindlagte", Jyllands-Posten, d. 16-11-2021


Debat: Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [47];

Flere nyhedsblogs fra 2021