Franklin Graham: hjertebetændelse, for det er det, vaccinen gør

Lagt på d. 19/11-21Da covid-19 "vaccinen" for alvor skulle bredes ud til hele verden, stod Franklin Graham frem og tilskyndede den kristne verden at tage denne "vaccine".

I artiklen Sejr over verden, igennem okkult medicin refererer jeg til at han på facebook skrev:
"Jeg er endda blevet spurgt om hvis Jesus fysisk gik på jorden nu, ville han da være fortaler for vacciner. Mit svar var, at ud fra lignelsen om den barmhjertige samaritaner i Bibelen, vil jeg sige - ja, jeg tror, at Jesus Kristus ville gå ind for, at folk brugte vacciner og medicin til at behandle lidelser og redde liv."

Også at han til ABC News udtalte at:
"Jeg tror, at hvis der var vacciner til rådighed på Kristi tid, ville Jesus have henvist til dem og brugt dem… Jeg mener, at det er problematisk for en præst at fortælle nogen, at man ikke må tage vaccinen, for hvad ville der ske, hvis vedkommende fik coronavirus og døde?"

Uden nogen indsigt overhovedet i hvad denne "vaccine" er, tog han den selv og anbefalede den til alle kristne mennesker med en reference til den barmhjertige samaritaner. Hvilken formastelighed.

Det som Covid-19 "vaccinen" gør, er at forårsage betændelse i hjertemusklen og hjertehinden, hvilket jeg refererede til for et år siden i artiklen Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling - den store trængsel, fordi det allerede dengang var tilgængelig på U.S. Food and Drug Administrations forløbige liste af bivirkninger. Uden nogen interesse for at undersøge præparatet han dels anbefalede til tusinder af mennesker, og dels tog selv, står han nu med konsekvensen af "vaccinens" ødelæggende virke.

Franklin Graham, en Amerikansk Præst, der hævdede, at Jesus ville have godkendt af COVID-19-vaccine, har udviklet pericarditis, der er en betændelse i hinden omkring hjertet (hjertehinden). Den indflydelsesrige evangeliske leder gennemgik specialiseret hjerte kirurgi i mandags, d. 8. november for behandling af en hjertesygdom, der havde udviklet sig i de seneste måneder.1

Kort før julen 2019, da jeg begyndte at undersøge hvad det var som var under opsejling, fandt jeg videnskabelige rapporter der fortalte om hvordan mRNA metoden var blevet testet på ildere. Det var før verden ændrede sig, og der blev indført censur imod dokumentation der talte imod medicinalindustrien, så jeg fik ikke taget note af artiklen. Men det har Robert Kennedy Jr. gjort og her er hans citater:

Kennedy fortsætter med at opsummere historien om udvikling af coronavirus-vacciner, som begyndte efter tre SARS-epidemier var brudt ud, startende i begyndelsen af 2002.

Den første var en naturlig epidemi, der var bevægede sig fra flagermus til mennesker. De næste to var laboratorium-oprettet organismer, hvor der blev eksperimenteret med coronavirus ... Det er ikke-kontroversielt. Alle accepterer det.

Kineserne, Amerikanerne, Europæerne gik alle sammen og sagde, at ' Vi er nødt til at udvikle en vaccine mod coronavirus.' Omkring 2012, de havde omkring 30 vacciner, der så lovende ud. De tog de fire bedste af dem, og ... fremstillede vacciner. De gav dem vacciner til ildere, som er den tætteste analogi, når man kigger på lunge infektioner hos mennesker.

Ilderne havde en usædvanlig god antistof reaktion, og det er det mål hvorved FDA licenser vacciner. Vacciner, som I ved, er aldrig testet i marken. De har aldrig givet 5.000 mennesker vaccinen, 5.000 mennesker, der har en placebo-vaccine, og derefter sagt til dem at de skal gå ud og leve livet og se hvad der sker med disse mennesker. Det sker aldrig.

Den måde som vacciner får licens er, at FDA giver folk en vaccine eller branchen giver dem vacciner, og så laver de en serologisk respons [test for at] se "Har de udviklet antistoffer i deres blod til at målrette virusen?" Ilderne udviklede meget stærke antistoffer, så de tænkte, "Vi ramte jackpot." Alle fire af disse vacciner ... virkede perfekt.

Så skete der noget forfærdeligt. Disse ildere blev derefter udsat for den vilde virus, og de døde alle. [De udviklede] betændelse i alle deres organer, deres lunger stoppede med at fungere, og de døde.

Så huskede disse videnskabsmænd, at det samme var sket i 1960'erne, da de forsøgte at udvikle en RSV-vaccine, som er en øvre luftvejssygdom meget lig coronavirus.

På det tidspunkt testede de det ikke på dyr. De gik lige til mennesketests. De testede det på omkring 35 børn, tror jeg, og det samme skete. Børnene udviklede et mesterantistofrespons, robust, holdbart. Det så perfekt ud, og så blev børnene udsat for den vilde virus, og de blev alle syge. To af dem døde. De opgav vaccinen. Det var en stor forlegenhed for FDA og NIH ...

I 2012, huskede disse videnskabsmænd det, og de sagde: "Det er det samme, der skete [dengang]." Så de så nærmere efter, og indså, at der er to slags antistoffer som produceres af coronavirus. Der er neutraliserende antistoffer, som er den slags man ønsker, som bekæmper sygdommen, og så er der bindende antistoffer.

De bindende antistoffer skaber faktisk en vej for sygdommen i din krop, og de udløser noget, der kaldes … et paradoksalt immunrespons eller paradoksal immunforstærkning. Det betyder, at det ser godt ud, indtil du får sygdommen, og så gør det sygdommen meget, meget værre …

Coronavirus-vacciner kan være meget farlige, og det er derfor, at selv vores fjender, folk der hader dig og mig - Peter Hotez, Paul Offit, Ian Lipkin - alle siger: "Du skal være virkelig, virkelig forsigtig med denne vaccine."2

Der er millioner verden over der oplever det. Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer. Der er pr. 6. november 2021 sammenlagt 70.353 registrerede hjertetilfælde i EU's 27 medlemslande hvoraf 3.759 er døde. 37.779 af de tilskadekomne skyldes Pfizer3. I den database (EudraVigilance), som er regeringsstøttet, registreres ca. 1% af vaccineskader...

Siden marts i år til nu, er det gået således med dødsfald og skader forårsaget af "vaccinerne" - og igen, det er ca. 1% af de virkelige tal.


Franklin Graham er ikke alene. The Covid World fortæller at tre Australske corporate (tv) journalister, er indlagt med hjertebetændelse efter Pfizer COVID-19 skuddet - Eleni Roussos4, Georgia Clark (27 år)5 og Denham Hitchcock6.

Det er en ubeskrivelig ondskab der udøses over Jorden i disse dage. Jeg råber til Jesus hver dag. Kom Herre. Jeg vil gerne hjem!

1 "Franklin Graham: Pastor Who Pushed COVID-19 Vaccine Develops Pericarditis, Undergoes Heart Surgery", The Covid World, d. 15-11-2021
2 "Video: The Well-Known Hazards of Coronavirus Vaccines. Robert F. Kennedy Jr. Interviewed by Dr. J. Mercola", Global Research, d. 11-05-2020
3 "29,934 Deaths 2,804,900 Injuries Following COVID Shots in European Database of Adverse Reactions – Corporate Journalists Have Pericarditis After Pfizer Shots", Health Impact News, d. 15-11-2021
4 "Eleni Roussos: 3rd Australian Journalist Hospitalized With Pericarditis After Pfizer COVID-19 Vaccine", The Covid World, d. 15-11-2021
5 "Georgia Clark: 27-Year-Old Journalist Hospitalized 10 Days After Receiving Second Pfizer COVID-19 Vaccine, Diagnosed With Pericarditis", The Covid World, d. 15-11-2021
6 "Denham Hitchcock: Journalist Rushed To Hospital 25 Days After Receiving Pfizer COVID-19 Vaccine, Diagnosed With Pericarditis", The Covid World, d. 26-08-2021


Debat: Franklin Graham: hjertebetændelse, for det er det, vaccinen gør

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Sygdom [60]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]