Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet

Lagt på d. 22/10-21Da farisæerne, med samme kreativitet som nutidens almindelige medier, forsøgte at vende og dreje ordene og realiteterne for at fælde Jesus, hvilket de selvfølgelig ikke kom i nærheden af at lykkes med, indgik de i en samtale med deres Skaber, hvor samme desperate forsøg på at fælde budbringeren for at invalidere budskabet som vi ser venstrefløjens dominerende massemedier gør det i dag, gik efter de falske men etablerede rygter (fake news) om Jesus og antydede at Han jo var avlet i utugt, "Vi er ikke avlet i utugt; kun én fader har vi, det er Gud" (Joh. 8:41) - underforstået at det var Jesus jo og Josef var Hans far. 

Da sagde Jesus til dem, "I har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad der lyster jeres fader. Han har været en morder fra første færd, og han står ikke i sandheden; thi der er ikke sandhed i ham. Når han taler løgn, taler han af sit eget; thi han er en løgner, ja, løgnens fader" (Joh. 8:44).

Reaktionen var at deres drabelige vrede endte med at samle sten op for at slå Ham ihjel (Joh. 8:59).

Som vi nærmer os Antikrists rige, ser vi hvordan løgnen tager til, for Satan, dragen der giver Antikrist sin magt, er løgnens fader. Antikrists rige, den nye verdensorden, bliver i disse dage bygget med løgn, død og ødelæggelse - Ordo Ab Chaos - nedbrydelsen af den nuværende verden, for at sammensætte en ny, der kan undertrykke og undertvinge verdens befolkning. 

Paven har siden middelalderen, af troende brødre og søstre der læste og forstod Guds Ord, forventet at blive den falske profet. Dog, i en periode hvor han havde fået givet stor jordisk magt, mistænkte de om han kunne være Antikrist selv. Men som tiden har rykket sig tættere på, er det blevet mere tydeligt, at han er den kommende falske profet. Og i den ånd talte paven ved et initiativ han har gjort sig, en møderække for folkelige bevægelser, hvor bl.a. gruppen "Tværreligiøs Arbejderretfærdighed" er med i organiseringskomiteen. Konceptet tværreligiøs, eller interfaith, dækker over målet at forbinde alle religioner i et stort New Age netværk under Paven og underforstået Antikrist.

Dette "Verdensmøde for folkelige bevægelser" er et initiativ der i samme ånd som FN's 17 verdensmål, søger at komme social uretfærdighed til livs, og oprette social retfærdighed, som dækker over ganske gemen kommunisme, en verden hvor knaphed definerer retfærdigheden1.

Med snilde får paven i sin tale bundet mærkaten post-sandhed på sandheden, og tilmed tilkendegivet at det er sådan Gud ønsker det. En hurtig opdatering. Post-sandhed blev årets ord i 2016, og er det fænomen vi har oplevet i særlig styrke inden for emnerne klimaforandring og Covid-19, hvor al information der falder uden for politisk korrekthed, uden for den nye verdensordens narrativ, bliver slettet og censureret. Sandheden er at post-sandhed refererer til at sandheden undertrykkes af Satans løgne og hører til en forsvunden tid. Nu er sandheden Satans! Se evt. artiklen Mediekrig mellem to verdensordener

Og med det påkalder Paven sig sin gud og beder, 

I Guds navn beder jeg teknologigiganterne om at stoppe med at udnytte menneskelig svaghed, menneskers sårbarhed af hensyn til overskud uden at bekymre sig om spredning af hadefulde ytringer, oplæring, falske nyheder, konspirationsteorier og politisk manipulation... I Guds navn beder jeg medierne om at stoppe logikken i post-sandhed, desinformation, bagvaskelse og den usunde tiltrækning af snavs og skandaler og om at bidrage til menneskelig broderskab og empati med dem, der er dybt skadet2

I Guds navn mener paven at der skal mere kamp imod sandheden - med andre ord, "se nu i Guds navn at få stoppet alle de fritflydende informationer der modarbejder Satans planer - stop logikken i post-sandheden, der søger at bagvaske, misinformere og bagvaske f.eks. Pfizer og deres genterapeutiske injektionsvæske, regeringernes nedlukninger og usammenhængende forbudskrav". 

Har paven mon den fjerneste ide om hvad det er vi kæmper med i informationsverdenen i dag? Tusinder har forsøgt at informere om at de selv eller deres medmennesker er blevet alvorligt skadet eller dræbt af covid-19 "vaccinerne", og så hurtigt som de har fortalt det, er deres opslag blevet slettet eller deres brugerkonto blevet lukket. Folk der informerer om at deres terminale cancerramte familiemedlemmer tæller med i coronadødsstatistikkerne, bliver slettet så hurtigt de opstår. Der er ikke hermetisk lukket for sandheden endnu, der er fortsat Parler, Gab, Bitchute, Rumble med flere, der endnu giver plads til sandheden - men Paven beder i Guds navn om at det også skal lukkes.

Jo. Paven bestyrkes i den grad i sin rolle som den falske (løgneriske) profet.

1 se En ny verdensorden af knaphed
2 "Video Message Of The Holy Father Francis On The Occasion Of The Fourth World Meeting Of Popular Movements", vatican.va, d. 16-10-2021


Debat: Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [24]; Fake News [10]; Paven [2];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]