Abraham Akkorden vokser!

Lagt på d. 07/05-21Sammen med verdens hastige tilrettelæggelse af omstændigheder og rekvisitter til trængslen, synes Guds planer også at skride frem. 

Har du ikke hørt om Abraham Akkorden, kan du læse mere i "Han skal bekræfte pagten med mange i én uge", hvor jeg antyder at dette dokument som Antikrist skal bekræfte - dvs. bestyrke eller forbedre, nu ligger på bordet klar til at blive underskrevet og igangsætte trængslen. For at fejre det store fremskridt, har Temple Coins lavet en mønt, der på mange måder symboliserer trængslen - læs mere om det i "Abraham Akkordens mønt - Fejring af fred i vores tid".

Og processen er stadig i gang. Nu har Jered Kushner lanceret et fredsinstitut, for at fremme Abraham Akkorden, hvilket The Times of Israel fortæller. Et fredsinstitut - igen må vi lytte til Guds afsløring, "med fred skal han ødelægge mange" (Dan. 8:25, oversat fra KJV). Og forbedringerne er nu at fremme handel, turisme og udveksling mellem mennesker, mellem Israel og arabiske lande. 

Jared Kushner har lanceret et institut for at fremme sin store bedrift, da han rådgav sin svigerfar, den tidligere amerikanske præsident Donald Trump: normaliseringsaftalerne mellem Israel og en række sunni-arabiske lande.

Kushner grundlagde Abraham Accords Institute for Peace med Avi Berkowitz, en ven, som Kushner bragte ind for at være den vigtigste fredsforhandler i Mellemøsten, i den sidste del af sin svigerfars eneste præsidentperiode, rapporterede Axios onsdag.

Berkowitz hjalp med at mægle aftalerne sidste år, der bragte normaliseringsaftaler mellem Israel og Sudan, Marokko, De Forenede Arabiske Emirater og Bahrain.1

Det er et stærkt praj til alle der er vågne om, at vi snart skal hjem. Det hele tilrettelægges i hast og når det kan gå så hurtigt mens vi endnu er i denne verden, mens vi endnu holder igen, så Antikrist ikke åbenbares før tid (2. Tess. 2:6), så har vi ikke fantasi nok til at forestille os hvor hurtigt det hele kommer til at gå, når vi tages ud af verden. Når vi kikker på alle de ting der skal ske, at klodens lande skal omdannes til ti kongeriger, et mærke som kontrollerer al økonomi, et verdensmilitær, en global religion, at det tredje tempel skal bygges, Magogkrigen, Damaskus der skal lægges øde, det palæstinensiske folk der skal fortæres og meget mere, det kan alt sammen ske lynhurtigt når vi er væk - i hast, som Jesus siger til Johannes.

Vi har talt om det i årevis, men aldrig før har tegnene været så stærke og globale som de er nu. Jesus kommer meget, meget snart!

1 "Jared Kushner launches peace institute to advance Abraham Accords", The Times of Israel, d. 05-05-2021


Debat: Abraham Akkorden vokser!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [11]; Israel [74]; Mellemøsten [64]; Profetisk opfyldelse [29]; Trængslen [46];

Flere nyhedsblogs fra 2021