Teknokrater afliver ytringsfriheden

Lagt på d. 10/01-21For snart fire år siden fortalte jeg i artiklen Mediekrig mellem to verdensordener om den mediekrig der begyndte i 2016. Den er eskaleret markant siden, men har det sidste døgns tid.

I længere tid har man slettet alt der gik imod elitens fortællinger, med dommen, at det går imod de forskellige tjenesters retningslinjer. Man har nu slettet Donald Trump's konti på de forskellige medier - Reddit, Twitch, Shopify, Twitter, Instagram, Snapchat og andre1 sletter blot materiale der opildner, som de siger, til vold.

Med vold mener man i bund og grund, at han vedholder sin påstand om at der er begået valgsvindel - hvilket millioner af Amerikanere mener. Twitter og YouTube mener at han opfordrer til vold, uden at sige hvordan, men Jyllands-Posten fortæller ganske fint hvad det handler om:

Ifølge Twitter opildnede flere af præsidentens opslag onsdag til vold, ligesom at de fejlagtigt påstod, at der er foregået svindel ved det amerikanske valg.

YouTube har også fjernet en video, som Trump lagde på nettet i forbindelse med urolighederne i Kongressen.

I videoen beder Trump demonstranter om at gå hjem. Han gentager dog også sine påstande om, at der er foregået valgsvindel.2

Altså han beder dem gå hjem, og i videoen siger han desuden også, at vi skal have fred nu og samarbejde om at hele landet. MEN, han siger også at der er foregået valgsvindel, og så opildner han til vold, ifølge venstreorienterede propaganda.

Det har bevirket at tusinder har forladt Twitter til fordel for Parler, der er en fri pendant til Twitter, og hvad gør venstrefløjen så?

Parler blev lanceret i 2018 og ligger på Amazon Web Services, og hos Amazon har en gruppe medarbejdere i går (lørdag, d. 09-01-2021) krævet, at Amazon skal stoppe med at levere sky-tjenester til Parler. De siger:

Nok er nok. Amazon er vært for Parler på @awscloud

Som Amazon-arbejdere kræver vi, at Amazon nægter Parler tjenester, indtil det fjerner opslag, der ansporer til vold, herunder ved præsidentens indvielse.

Vi kan ikke være medskyldige i mere blodsudgydelse og voldelige angreb på vores demokrati.3

På Parler kan man nu læse et opslag fra John Matze, grundlægger og administrerende direktør for Parler, hvor han siger at:

Søndag (i morgen) ved midnat, lukker Amazon alle vores servere i et forsøg på helt at fjerne ytringsfriheden fra internettet. Der er mulighed for, at Parler ikke vil være tilgængelig på internettet i op til en uge, da vi genopbygger fra bunden.4

Men det stopper ikke der. Parler har en App på både Google Play og Apple Store og man kan ikke længere hente Parler's App. De siger:

Apple siger, at de advarede Parler forud for dets fjernelse, men så ikke et tilstrækkeligt svar. Virksomheden siger, at appen er hjemsted for voldelige trusler og opfordrer til ulovlig aktivitet.

Google siger, at indlæg i appen har tilskyndet til vold i USA. I lyset af truslen mod den offentlige sikkerhed og angrebet på the Capitol, suspenderer de app, indtil de løser problemerne. Virksomheden kræver, at apps har politikker på plads for at forhindre spredning af voldelig retorik.5

Med andre ord tvinger BigTech alle til at følge deres retningslinjer, hvilket betyder at andre websider også kan blive truet - f.eks. den du læser på lige nu. Og det er ikke en pæn måde de gør det på. John Matze fortæller:

Google havde aldrig en samtale med os om en objektiv standard. Vores holdning er, at alt det indhold, de ønskede, at vi skulle fjerne, allerede var fjernet eller kun eksisterede på Twitter.

Deres medarbejdere mødtes med flere personer på vores team for en uge siden via zoom. Efter at de indså, at opkaldet blev optaget, bad de om klarhed, og de hævdede, at de ikke vidste, hvordan de skulle bruge zoom korrekt, og bad om at lave en ny aftale for et opkald. Det gjorde de aldrig, og vi har ikke talt siden.

Vi hørte først om deres beslutning i pressen.6

Der har aldrig været en tid som denne før. Det er vitterligt en grænseløs, global verden vi lever i, og tingene kan ske så hurtigt, at ingen formår at følge med. Når Jesus siger at der "skal der komme ›en stor trængsel, hvis lige ikke har været fra verdens begyndelse indtil nu‹ og heller ikke senere skal komme" (Matt. 24:21), så ses nu, at det virkelig er rigtig. Aldrig før har verden været så sammenkoblet, at ting der sker i andre lande, sker på samme sekund i andre lande. Det er en situation der aldrig har været før, og det Jesus taler om, venter fortsat i den nærmeste fremtid.

For at få etableret en stabil ny verdensorden, er man nødt til at kontrollere information - det er en alvorlig informationskrig vi i lige nu, og det vil hurtigt blive sværere at finde sand information på nettet, hvilket er den eneste kilde, hvorved vi kan forbigå de almindelige mediers propaganda. Er du på de sociale medier, Twitter, Facebook m.v., er det en god ide at få opbygget informationskilder på de medier der endnu kæmper for t være frie, som Parler, MeWe, Bitchute m.fl.

Vi må være taknemmelige for at vi endnu kan finde og dechifrere hvad der sker omkring os.

1 "All the platforms that have banned or restricted Trump so far", Axios, d. 09-01-2021
2 "Facebook og Twitter har låst præsident Donald Trumps konti", Jyllands-Posten, d. 07-01-2021
3 "Amazon Employees For Climate Justice", Twitter, d. 09-01-2021
4 "John Matze", Parler, d. 09-01-2021
5 "Apple, Google remove Parler from app stores", WCSC, d. 09-01-2021
6 "John Matze", Parler, d. 08-01-2021


Debat: Teknokrater afliver ytringsfriheden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Donald Trump [9]; Fake News [10]; Journalistik [19]; Kontrol [91]; Tidens ende [74];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]