Omikron spreder sig mellem vaccinerede

Lagt på d. 04/12-21Da de vacciner der gives fortsat programmerer kroppen til at producere spikeproteinet fra Wuhan, så er det naturligt, logisk og uundgåeligt at vaccinerede bliver smittet når spikeproteinet ændrer sig. 

Som vist i studier fra England, Tyskland og Israel, så er kilden til den overvejende smittespredning, vaccinerede mennesker1. Det er uungåeligt, da majoriteten af borgerne med frygt er faldet for presset og løgnen om en effektiv vaccine. Det er ikke kun Delta (den Indiske variant) men også Omikron (den Sydafrikanske variant).

Yderligere 75 tilfælde af den supermutante Omicron-variant, er blevet identificeret i England, bekræftede sundhedsembedsmænd, efter at det blev afsløret, at størstedelen af sekventerede infektioner af den nye variant er hos fuldt vaccinerede mennesker.
Det sker efter, at sundhedsmyndigheder tidligere i dag afslørede, atmere end halvdelen af Englands Omicron Covid-tilfælde, der er blevet genetisk sekventeret, var hos dobbeltvaccinerede mennesker. Det vides endnu ikke, om dagens yderligere 75 tilfælde var hos dobbelt-vaccinerede eller ikke-vaccinerede personer.2

Ugur Sahin, administrerende direktør og medstifter af det tyske biotekfirma BioNTech bedyrer:

Vi tror, det er sandsynligt, at folk vil have betydelig beskyttelse mod alvorlig sygdom forårsaget af Omicron... at få et tredje vaccineskud kendt som en booster, vil sandsynligvis give et lag af beskyttelse mod Omicron-infektioner af enhver sværhedsgrad, sammenlignet med dem med blot et to-skuds forløb... Efter min mening er der ingen grund til at være særlig bekymret. Det eneste, der bekymrer mig i øjeblikket, er, at der er mennesker, der slet ikke er blevet vaccineret3

Kan du lugte løgnen? Det er ligesom at se vejrudsigten i medierne, der viser regn, mens man i den virkelige verden sidder i solen. Og selvfølgelig lader Sahin det ikke gå usagt hen, for der er milliarder af kroner at suge ud af befolkningerne:

Han sagde, at han stadig forventer, at en markedslancering med en indledende batch på 25-50 millioner doser, vil tage omkring 100 dage, forudsat at tilsynsmyndighederne er tilfredse.

100 dage - dvs. 3 måneder - hvilken variant er så dominerende om 3 måneder? Pi? Rho? Sigma? - hvem ved - men om 3 måneder er deres "vaccine" ligeså unyttig som den de bruger nu! Men EU er ligeglade - de er smittet med vacciolifis i hjernen - det er en sygdom der fjerner ordforrådet og implementerer ét ord: Vaccine.

EU's lægemiddeltilsynsmyndighed sagde tirsdag, at den kunne godkende vacciner tilpasset til at målrette Omicron inden for tre til fire måneder, hvis det er nødvendigt, men at eksisterende skud vil fortsætte med at yde beskyttelse.

Myndighederne ved det nok ikke, men de deltager i én stor sekt, der ærer og ophøjer Satan igennem alle deres løgne, deres diktatur, deres censur, deres psykologisk terror, deres overgreb på både voksne og børn med injektionsvæsker og mundbind og menneskelig afsondring. 

Men Jesus kommer snart og "borttager på dette Bjerg (Zion i Israael)Sløret, som tilslører alle Folkeslag, og Dækket, der dækker alle Folk" (Es. 25:7), et slør som KJV siger er "kastet over alle folkene...udbredt over nationer". Dette slør er løgnen. Det er almindeligt kendt bland os der læser Bibelen, at der hviler et dække over Israel (2. Kor. 3:13-16). Dette dække vil fortsætte indtil hedningene er gået fuldtalligt ind, og befrieren kommer fra Zion (Rom. 11:25-27), hvilket vil ske når hedningenes tidsalder er forbi (Luk. 21:24). Med verdens religioner, læren om evolution, løgnen om "vacciner" og global opvarmning og meget andet, har Satan slået verden med blindhed, som et dække der er kastet over jorden for at formørke menneskers sind (2. Kor. 4:4), og dette dække vil også fjernes i Kristus (se også 2. Kor. 3:18), når hele verden ser Ham på Zion! (Es. 40:5). Løgnen afsløres og sandheden står klart og tydeligt frem. Hvilken dag, hvor der for alvor ryddes op. De kloge og uddannede "videnskabsmænd" og "eksperter" og ateister som blæser løs med sine gudløse verdenssyn, vil erkende og se Skaberen foran deres øjne, og som Gud siger, "Så sandt jeg lever, siger Herren, for mig skal hvert knæ bøje sig, og hver tunge skal lovprise Gud" (Rom. 14:11; Fil. 2:10).

Men før da, har Jesus hentet os ud af denne verden, så Satan kan grine nu, men snart - meget snart forstummer latteren, og det er for evigt.

1 Studier i England, Tyskland og Israel: Vaccinerede spreder smitte
2 "Another 75 cases of Omicron Covid are found in England: UK total doubles as health chiefs reveal the majority of sequenced super-variant infections are in fully vaccinated people", Mail Online, d. 03-12-2021
3 "BioNTech CEO says vaccine likely to protect against severe COVID from Omicron", Reuters, d. 30-11-2021


Debat: Omikron spreder sig mellem vaccinerede

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Sygdom [60]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]