Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger

Lagt på d. 12/11-21Videnskaben når nye lavmål - og medierne synker i samme afgrund. Det er et videnskabeligt tidsskrift kaldt Psykoterapi og Psykosomatik der fortæller om fænomenet nocebo-effekt, der modsat placebo indebærer en negativ forventning, og Lene Vase, der er professor i psykologi ved Århus Universitet, er en af de medsvorne.

I undersøgelsen har forskerne spurgt deltagerne om, hvilke bivirkninger de forventer at få, inden de har fået en coronavaccine.
Herefter har de samenlignet det med de bivirkninger, som deltagerne rent faktisk oplevede.

Ifølge Lene Vase viser resultaterne, at de deltagere, der forventer at få bivirkninger, i højere grad også er blevet syge efter stikket. Hun siger, at sammenhængen skal forklares ved fænomenet nocebo-effekt.1

Vaccineproducenterne står ansvarsløse når folk bliver syge og/eller dør af deres injektionsvæske. Masser er mennesker der er blevet alvorligt syge, bliver neglegeret af sygehusvæsenet - i egen omganskreds ved jeg om en der er blevet meget syg - mange frygtelige symptomer som lammelser, følelsesløshed, hævelser, lungesmerter m.v., og mener selv at have fået en autoimmun sygdom, hvor immunforsvaret angriber egne celler, men sygehuset mener bare at personen er i overgangsalderen. 

Nu er dette endnu et angreb på de af pøblen, der jamrer og tillader sig at sætte spørgsmålstegn ved vaccinens sikkerhed, bare fordi de har det lidt dårligt efter de er blevet stukket med giftblandernes injektionsvæske - de har ganske enkelt lyttet til de forbandede falske nyheder, der fortæller sandheden om vaccinerne, og er derfor blevet bange for vaccinen hvorfor de oplever nocebo-effekten. Derfor er er kuren ifølge Lene Vase, at bivirkningerne skal have mere positiv omtale:

De skal tænke over, hvordan de oplyser om bivirkninger til dem, som kommer ind og bliver vaccineret, da det kan gøre en stor forskel.
- Hvis man siger til folk, at der er 95 procent, der ikke får bivirkninger, kan man se, at der er færre, der får dem, end hvis man fortæller, at kun fem procent får bivirkninger, forklarer hun.

Ifølge Lene Vase er der ingen tvivl om, at det er vigtigt at informere om mulige bivirkninger, men folk skal samtidig have en realistisk forståelse af dem. Rammer man den balance, vil det mindske sandsynligheden for, at nogle får bivirkninger.

Ifølge sundhedsloven skal en person medinddrages i beslutningen om vaccinering på et oplyst grundlag2. Se også denne kommentar "MARSK befaler alle medarbejdere vaxet, det er kun begyndelsen, hvad gør jeg?"

Professor Lene (visse)Vase taler om en realistisk forståelse. Hvad er en realistisk forståelse? At man kan opleve lidt ømhed, eller at der indtil 25. september 2021 er blevet indberettet 26.041 dødsfald og 2.448.362 vaccineskader efter COVID-stikkene i den Europæiske Unions database? - Hvilket er et fragment af virkeligheden - for husk på at de fleste læger hellere forsøger at tilskrive de vanvittige symptomer naturlige lidelser som overgangsalder, end at skulle bruge en halv time på at indberette en vaccineskade.

Præcis samme videnskabelige fremgangsmåde kan bruges mod senfølger. Folk er blevet skræmt fra vid og sans med hvor farlig Corona er, igennem politikernes talerør, og har hørt at de kan blive trætte, miste lugte og smagssans - så er noceboeffekten årsagen til følelsen af vaccineskader, er det i den grad også årsagen til senfølger. 

Jeg ved ikke hvor meget mere eliten vil træde os under fode - intimidere, latterliggøre og direkte ødelægge os. Det får vi at se - i Østrig kører man hetz og heksejagt på de der tænker selv og ikke har lyst til at blive syge af vaccinen - "De ikke-vaccinerede kan nu se frem til, at de kun må forlade deres hjem, hvis de skal arbejde, handle eller dyrke motion"3 og i Berling, "vil det fra på mandag med enkelte undtagelser ikke længere være muligt for uvaccinerede personer at få adgang til restauranter, barer, fitnesscentre og frisører i hovedstaden"4. Hvor langt vil Satan kunne drive det herhjemme med vores politikere? 

Der er i den grad brug for bøn for vores samfund!

1 "Nocebo-effekten spiller ind: Frygt for bivirkninger ved coronavaccine kan gøre dig syg", DR Nyheder, d. 11-11-2021
2 "Kapitel 5 - Patienters medinddragelse i beslutninger - Informeret samtykke", Retsindformation.dk, LBK nr 903 af 26/08/2019
3 "Østrig med hård nedlukning kun for uvaccinerede", Ekstra Bladet, d. 12-11-2021
4 "Merkel: Uvaccinerede har en forpligtelse over for samfundet", Jyllands-Posten, d. 12-11-2021


Debat: Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Vaccine [84]; Videnskab [52];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]