Kontrol og overvågning, elitens omsorg

Lagt på d. 30/03-21SuperCom hedder firmaet, som Israel har vendt sig til for at få deres "Hjemme Karantæne Løsning" - også kaldt "Frihedsarmbåndet", for man får friheden til at vælge hvilket karantænefængsel man vil være i.

SuperComs PureCare er en moderne løsning til karantæne- og isolationsovervågning for at hjælpe regeringens indsats med at indeholde og begrænse rækkevidden af infektiøse sygdomme. Det fungerer inden for eksisterende modeller for indeslutning af sundhedsydelser til kontrol og overvågning af patienter. PureCare er et ikke-påtrængende patientvenligt system, der konstant sporer patientens placering i bygninger, køretøjer og udenfor.1

Der tegner sig et grimt, grimt billede af at vi alle gøres til fanger, der når regeringen fløjter bliver lukket inde, som skulle vi straffes for en forseelse. Med denne fantastiske lænke om håndledet eller anklen kan alt overvåges igennem:

- GPS, eller LBS (Location-Based Service) og mobil netværk og wifi, 
- Geo-fencing - et elektronisk "hegn" der giver alarm når den fængslede bevæger sig uden for sin af regeringen tilladte bane, 
- Planlægning, så man kan sørge for at indskrænke bevægelsesfriheden efter klokkeslet og alarmere myndighederne via SMS og e-mail-alarmer, hvis nogen ikke underkaster sig- Den kontaminerede kan verificeres både biometrisk (ansigtsgenkendelse, fingeraftryk m.v.) og RF-tether, hvor der er en modtager i dit hjem som taler sammen med lænken.
- 2 - vejs tale - og tekstkommunikation - så potentielt kan hjemmet overvåges, selvom man ikke har Amazon Alexa eller Google Home.
- Og så kan systemet selvfølgelig tilpasses regeringens fortrolighedsregler, for at begrænse indsamlede og lagrede data.

Nu er det i Israel, hvor regeringen har gjort samfundet til foregangsland for galskaben, og folket vånder sig.

Et pilotprogram for sporingsarmbåndet startede i Ben Gurion lufthavn mandag, hvor 100 enheder blev overdraget til ankomne rejsende som en måde at undgå et ophold på et militært administreret karantænehotel. I stedet vil de, der vælger armbåndssystemet - som har det elektroniske armbånd, en smartphone-app og en vægmonteret sporingsenhed - være fri til at vende hjem for at vente i en to-ugers isolationsperiode.
Mens enheden advarer myndighederne, hvis deltagerne vover sig for langt fra den vægmonterede tracker, sagde Ordan Trabelsi, administrerende direktør for SuperCom, firmaet bag armbåndet, så indsamler den ikke andre oplysninger og insisterer på, at teknologien er minimalt påtrængende.

”Ingen er tvunget til at gøre det, men for dem, der er interesserede, giver det dem en anden mulighed: mere fleksibilitet,” sagde han.2

Yarden Shafir skriver på twitter:

At bede rejsende om at vælge mellem et militært tvunget karantænemotel og et elektronisk armbånd ... Jeg ved ikke ikke engang hvor jeg skal begynde3

Mairav Zonszein skriver:

Israel lancerer et pilotprogram til sporing af tilbagevendende passagerer ved hjælp af elektroniske armbånd, og Knesset vedtog en lov, der tillader afsløring af identiteter af uvaccinerede til myndighederne. Se hvordan pandemien fortsætter med at ødelægge enhver form for borgerrettigheder4

InterBang skriver:

Det er et mareridt  der sker i warp speed, og som afprøves i Israel før dets globale debut.

Og der er ingen tvivl om at InterBang har ret. Vi står med tåspidserne inde over tærsklen til trængslen, og lynhurtigt vil frihedsarmbåndet flytte ind i kroppen og være en enhed der kobler alle mennesker på internettet, hvor alle går fra at være personer til ikke at være andet end en digital enhed - tilvejebragt af f.eks. Microsofts Patent WO2020060606 - et kryptovaluta system, der bruger kroppsaktivitetsdata5.

Vi ser mere og mere, hvordan verdens befolkning formes til snart at tage imod dyrest mærke, som Gud har advaret os om kommer. Når det kommer, bliver det ikke promoveret som dødens mærke, men livets og frihedens mærke. Alverdens kendte, skuespillere, politikere, musikere - alle som verden ser op til, vil sidde med Colgate smil og thumbs up, mens de tager mærket som en hyldest til frihed, sundhed, ja selve livet, der gør, at de er frie til at købe og handle og interagere med samfundene og verden.

Når vi ser frihedslænken som jeg fortæller om her, og ikke mindst vaccinepasset som vi også har i Danmark nu, for at tilvænne os konceptet "dyrets mærke", og at dyrets mærke først kommer 3,5 år inde i trængslen, så synes Jesu komme efter os der tror, ikke langt ude i fremtiden. 

Jesus kommer snart!

1 "SuperCom | Quarantine Monitoring Solution", SuperCom
2 "Israel launches Covid-tracking ‘FREEDOM BRACELET’ as alternative to quarantine, as court reins in spy agency’s contact tracing", RT, d. 02-03-2021
3 "Yarden Shafir @yarden_shafir", Twitter, d. 25-02-2021
4 "Mairav Zonszein ??? ??????? @MairavZ", Twitter, d. 24-02-2021
5 "WO2020060606 - CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA", WIPO IP Portal


Debat: Kontrol og overvågning, elitens omsorg

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Israel [101]; Kontrol [91]; Overvågning [28];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]