Covid-19 vaccine og kunstig fred

Lagt på d. 30/06-21Da Jesus tilkendegav for Johannes hvad fremtiden ville bringe, sagde Han til menigheden i Smyrna, "Djævelen vil kaste nogle af jer i fængsel" (Åb. 2:10). Det folket i Smyrna så, var de Romerske myndigheder der smed dem i fængsel, men bag den fysiske verden, tjente de som djævelens håndlangere. Der er ingen tvivl om at det, vi oplever med Covid-19 og vacciner i dag, også er djævelens plan. Det vi ser er politikere der handler mod bedrevidende og fuldstændigt følelseskoldt forsøger at få hele kloden tvangsvaccineret. Men bag kulissen står Satan og styrer de politiske magthavere.

I 2016, 3 år før verden blev introduceret for Corona, interviewede L. A. Marzulli en for os ukendt, okkult dame fra Vancouver i Canada, i forbindelse med en film om UFO'er. Hun havde været i kontakt med den okkulte verden, Djævelens verden, og havde modtaget information om en begivenhed der skulle ske i fremtiden. Dæmonerne fortalte hende følgende:

De nuværende magthavere på planeten Jorden, vil skabe en slags situation, en pest eller sådan noget, hvor der vil blive tvungen vaccination. Og den vaccine, vil genetisk ændre volden ud af menneskeheden. Nogle mennesker mener det er forkert at gøre, for det kan også bruges til at kontrollere os eller nedbringe vores intellekt. Men nogle af de nuværende magthavere mener de frelser verden, fordi der er for meget vold i verden (det er en anden historie)...1

Satan har brugt denne verdens magthavere til at skabe den situation vi står i nu, hvor tvungen vaccine mod alle regelementer og love er en realitet. Jeg tror de fleste mennesker står hovedrystende og har meget svært ved at finde mening med restriktioner og meget andet. Men bag kulisserne er der en rigtig god plan - også med vaccinationen af hele planeten. Nogle vil som hjerneløse zoombier sige, at vaccinen er frivillig, og at vores valg har konsekvenser - det er sådan Satan vender tingene på hovedet. Igennem socialt pres, som at unge skal tage vaccinen for sine bedsteforældres skyld, og mottoet at "tage en for holdet", tillige med Regeringens etablering af begrebet "samfundssind", hvor vi lader os vaccinere for andres skyld, åbner for chikanering og udelukkelse af mennesker, der er mere bange og utrykke ved vaccinen, end for virussen.

Dr Pierre Gilbert har en universitetsuddannelse i naturvidenskab, han er uddannet akupunktør, naturopat, har haft 7 klinikker og en klinik for hjertepatienter og har holdt hundredvis af foredrag om total sundhed og har været vært for radio- og tv-shows. Han er også tidligere New Ager, men blev kristen i 1981 og fordømmer nu sin praksis som New Ager2

Han havde fået nogle informationer, hvorfra vides ikke, men han fortalte i 1995 om magnetiske vacciner og sagde:

I den biologiske ødelæggelse er der de organiserede storme på de magnetiske felter. Det, der følger, er en forurening af blodstrømme af menneskeheden, hvilket skaber forsætlige infektioner. Dette vil blive håndhævet gennem love, der gør vaccination obligatorisk. Og disse vacciner vil gøre det muligt at kontrollere mennesker. Vaccinerne vil have flydende krystaller, for hvilke hjernecellerne er vært, som bliver mikromodtagere af elektromagnetiske felter, hvor bølger med meget lave frekvenser vil blive sendt til. Og gennem disse lavfrekvente bølger vil folk ikke være i stand til at tænke, du bliver forvandlet til en zombie. Tænk ikke på dette som en hypotese. Dette er blevet gjort. Tænk på Rwanda.3

Hvad mener han med Rwanda? Det ved jeg ikke. Nogle mener det er det Rwandiske folkemord under den Rwandiske borgerkrig, hvor op mod én million Tutsier blev dræbt på omkring 100 dage. Det der er interessant er, at han for 26 år siden, havde information om magnetiserede vacciner, der kan kontrollere mennesker på zombie niveau. Det er andre ord end okkultisten fra Canada, men budskabet er det samme. Fremtiden ville byde på vacciner der kan kontrollere mennesker.

Når vi er ved zombier, er det mærkværdigt at Centers for Disease Control i USA, har en artikel der hedder "Beredskab 101: Zombie Apocalypse"4, hvor de under en overskrift "Hellere være på den sikre side" spørger, "hvad skal du gøre, før zombier ... eller f.eks. orkaner eller pandemier faktisk sker?", hvorefter de oplister nogle fornødenheder der er gode at have på plads. Under overskriften "Frygt aldrig - CDC er klar" skriver de at, "Hvis zombier begyndte at strejfe rundt i gaderne, ville CDC foretage en undersøgelse ligesom ethvert andet sygdomsudbrud. CDC ville yde teknisk assistance til byer, stater eller internationale partnere, der beskæftiger sig med et zombieangreb. Denne hjælp kan omfatte konsultation, laboratorietestning og -analyse, patienthåndtering og pleje, sporing af kontakter og infektionskontrol (inklusive isolering og karantæne)" - det lyder næsten som en Covid-19 krise, eller en Covid-19 vaccinekrise...

Men tilbage til coronakrisen med dens vacciner - det skal heller ikke glemmes at omkring to år før coronakrisen, havde Fauci fået information om at der ville komme et overraskelsesudbrud:

Dr. Anthony Fauci… advarede medlemmer af den kommende Trump-administration i januar 2017 om uundgåeligheden af et overraskelsesudbrud af en ny sygdom. Han sagde på det tidspunkt, at USA var nødt til at gøre mere for at forberede sig… Der er ingen tvivl om, at der vil være en udfordring for den kommende administration på arenaen for infektionssygdomme… det, vi er ekstraordinært sikre på, er, at vi vil se dette i de næste par år.5

Disse informationer er uden tvivl kun en dråbe i havet, af den forudgående viden som Satans håndlangere havde, om at denne krise ville komme. Satan har haft denne plan længe, for hans mærke 666 skal snart introduceres for verden, hvor en enhed af en slags skal på og i hånden eller panden, for at cementere virkningen af det, Coronapasset nu forkynder - gør som der bliver sagt, hvis du vil være borger i denne verden. Hvorfor skiftede Christian Drosten, der var imod brugen af PCR-testen6, mening over natten? PCR-testen var et redskab til at skabe denne situation, som okkultisten fra Canada fik nys om fra dæmonerne, hvor tvangsvaccination kunne etableres. Derfor skiftede Drosten holdning hen over natten. Han er enten under indflydelse og kontrol fra den åndelige verden, eller også er hans overordnede. Satan har meget travlt med at bruge sine folk i dag!

Så - budskabet fra fortiden er, at fremtiden ville byde på tvungne vacciner, hvormed menneskeheden kan kontrolleres. Hvordan kan de kontrolleres? 

I nyheden Corona-vaccinen når Antikrist kommer fortæller jeg om forsøg der er lavet med mus, hvor der sprøjtes 'Magneto'-protein ind i musene, så deres hjerne udløser dopamin når de er i et magnetfelt. Det er nu almindelig kendt (jeg har selv testet det på en vaccineret) at vaccinerede bliver magnetiske, så magneter sidder fast. Jeg prøvede med en magnet hvor begge poler var blottet, og når jeg brugte magnetens sydpol, blev den skubbet af, og når jeg brugte dens nordpol, så sad den fast - alle andre steder end vaccinationsområdet, faldt den bare til jorden.

Det jeg studser over i samme nyhed er, om disse magnetiserede nanopartikler der er i Covid-19 vaccinerne, bevæger sig rundt i kroppen. Studier viser at det kan måles allerede efter 15 minutter. Normalt bliver injektionsvæsken i musklen det sprøjtes ind i, og der angriber immunforsvaret. Men studier viser at nanopartiklerne fra vaccinen, "fordeles i hele kroppen, og påvirker endda æggestokke og testikler, hvilket rejser store spørgsmål om fertilitet hos dem, der modtager mRNA-vaccineskud"7.

Min pointe i den nyhed er, at når Antikrist står frem, så vil verden få en åndelig oplevelse, fordi de magnetiserede vacciner - sammen med 5G der kan danne et stærkt elektromagnetisk felt, der får alle vaccinerede mennesker til at udløse dopamin - giver dem en oplevelse af lykke, af kærlighed og fred. Vi har nu hørt fortidens stemmer fra tre forskellige personer, at en krisesituation ville komme, og at det ville producere en situation der fordrer tvansvaccine. 

Hvorfor i alverden skal hele verden fra vugge til grav vaccineres? Det er Satans plan, og hvad vil han med den plan? Måske er det jeg skriver her en afsløring. Forestil dig når Antikrist står frem. Hele verden vil med et pludseligt dopaminskud i hjernen tro, at de oplever en åndelig opvågning, og med 5G kan de holdes i en tilstand af lykke og fred - og hvad er det Gud afslører om Antikrist? "igennem hans politik skal han også forårsage at ved hans hænders værk, vil bedraget få fremgang, og han skal ophøje sig selv i sit hjerte, og med fred skal han ødelægge mange." (Dan. 8:25, KJV)

En kunstig fred i hele verden kan med magnetiserede vacciner, indsprøjtet i hele verden, sammen med udbredelsen af 5G - og måske andre teknologier, etableres på det rette tidspunkt, for at få verden til at tro, at Antikrist virkelig er verdens frelser og messias.

Samtidig vokser UFO beviserne - de hober sig op og flere og flere taler om en forestående åbenbaring af UFO'er. Når vi tages hjem til Jesus, så er forklaringen på plads, og den har stået i New Age bøger i flere årtier8, og den er at vi er taget ud af verden af UFO'er, fordi vi stoppede Jordens harmoni. Og så kan dopamin-vækkelsen iværksættes, og folk vil tro at vi kristne var ondskabens tilstædeværelse, for de mærker nu harmonien - glæden og freden - som ikke er andet end et bedrag af dopamin, der er forårsaget af Satans teknologi. 

Men som Paulus afslørede, "Når de siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem" (1. Tess. 5:3). Tiden er knap, og vi må alle udnytte de sidste timer til at nå de mennesker for Jesus, som vi elsker, så de ikke skal opleve undergangen.

1 "DISCLOSURE - LA Marzulli", Rumble, d. 32-05-2021, Spol frem til 54:40. 
2 "Biographie du Docteur Pierre Gilbert", Pleins Feux Sur l'Heure Juste
3 "Dr Pierre Gilbert Warned Us About Magnetic Vaccines In 1995 That Would Create 'Zombies'", BitChute, d. 11-06-2021
4 "Preparedness 101: Zombie Apocalypse", Centers for Disease Control and Prevention, d. 16-05-2011
5 "Fauci warned the Trump administration in 2017 that an unknown infectious disease was likely to spread widely within years", Business Insider, d. 14-04-2020
6 "Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling - den store trængsel", Tagryggen, d. 28-12-2020
7 "Horrifying study reveals mRNA vaccine nanoparticles are circulated throughout the entire body: Brain, heart, liver, ovaries, testes and more", Natural News, d. 02-02-2021
8 "Menighedens bortrykkelse og Herrens dag: Den okkulte verden", Tagryggen, d. 22-09-2011


Debat: Covid-19 vaccine og kunstig fred

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [17]; Corona [74]; Trængslen [54]; Vaccine [80];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]