Elitens vaccine-forberedelser til coronakrisen

Lagt på d. 20/12-21Det historiske forløb i corona-krisen, er mildest talt betændt. 1) Allerede i 2015, investerede den Amerikanske regering i Moderna og de har nu fælles eje i patentet for mRNA vaccinen. 2) Virussen er efterfølgende produceret i et laboratorium, og 3) var i det fri i USA, før nyhederne lød om udbrud i Kina. 4) Ligeledes var der tilgængelige vacciner før de officielt skulle udvikles.

1) Den amerikanske regering og Moderna ejer i fællesskab patenterne på mRNA-vaccinen
Igennem de Nationale Sundhedsinstitutter (NIH), har Amerikas regering samarbejdet med Moderna om et fælles ejerskab over mRNA vaccine patentet. I nogle dokumenter, samlet set på 153 sider, som er nogle fortrolige "NIH-Moderna" aftaler, ses der at helt tilbage til 6. november 2015, lavede Amerikas Nationale Institut for Allergi og Forebyggelse (NIAID, som ledes af Amerikas corona-leder Anthony Fauci) denne samarbejdsaftale med Moderna5 - samme år, hvor forskere udgav deres forskerresultater i skabelsen af kimære coronavirusser, hvilket jeg fortalte om for lidt over 1½ år siden, i artiklen Corona, når eliten tester verdenssamfundet.

2) Corona, en labeoratoriemanipuleret virus
I samme artikel henviser jeg til informationer der viser at Anthony Fauci postede 25 millioner kr. i Wuhan coronalaboratoriet, på trods af at regeringen havde standset forskningen, fordi den mente at det var for farligt. Elitens medier og Big Tech har siden gjort alt for at skjule det og på alle mulige måder, vendt ord og sætninger for at give det lyden af, at det ikke er rigtigt.

Sidenhen har tidligere leder for CDC, Robert Redfield givet udtryk for at det mest sandsynlige er, at Corona kommer fra et laboratorium1, og det er også dukket op at Kina siden 2015 har forberedt en biologisk Tredje verdenskrig2. Og nu fortæller Dr. Alina Chan, en specialist i genterapi og celleteknik ved MIT og Harvard, at der er en unaturlig furinlignende spaltning i spikeproteinet der afslører manipulation:

Jeg tror, at laboratorieoprindelsen er mere sandsynlig end ikke. Lige nu er det ikke sikkert for folk, der kender til pandemiens oprindelse, at komme frem. Men vi lever i en æra, hvor der bliver lagret så meget information, at den til sidst vil komme ud. 

Vi har hørt fra mange topvirologer, at en gensplejset oprindelse er rimelig, og det inkluderer virologer, der lavede modifikationer til den første Sars-virus. 

Vi ved, at denne virus har en unik egenskab, kaldet furin-spaltningsstedet, og uden denne funktion er der ingen måde, det ville være årsag til denne pandemi.

Et forslag blev lækket, der viser, at EcoHealth og Wuhan Institute of Virology var ved at udvikle en pipeline til indsættelse af nye furin-spaltningssteder. Så du finder disse videnskabsmænd, der i begyndelsen af 2018 sagde 'Jeg vil sætte horn på heste', og i slutningen af 2019 dukker en enhjørning op i byen Wuhan.3

Matt Ridley, som sammen med Alina Chan er medforfatter til en bogen "Viral: The Search for the Origin of COVID-19", om virussens oprindelse, sagde, at han også mente, at en laboratorielækage nu var den sandsynlige oprindelse:

Jeg tror også, det er mere sandsynligt end ikke, fordi vi må se det faktum i øjnene, at efter to måneder kendte vi oprindelsen til Sars, og efter et par måneder vidste vi, at Mers var gennemtrængt gennem kameler, men efter to år har vi stadig ikke fundet et enkelt inficeret dyr, der kunne være stamfader, og det er utroligt overraskende.

3) Corona var sluppet løs før patient 0 blev offentliggjort i Kina
Læg til det, at Corona allerede var sluppet løs i USA, en måned før det blev offentliggjort at Kina var hvor det hele begyndte, og allerede da kunne millioner af amerikanere have været smittet. 7.389 Røde Kors-blodprøver blev testet fra ni stater, og 1,1% af dem var smittede. Blodprøverne er fra et meget lille udsnit af befolkningen, men 1,1% smittede betyder at i de ni stater, der tilsammen har 81.883.365 indbyggere, ville der potentielt allerede d. 13. december være 64.046 smittede, dvs. potentielt 3.649.961 smittede i hele USA, før Corona blev gjort til et redskab!4

4) Coronavirus vacciner var tilgængelige før de officielt skulle udvikles
Der ses i føromtalte NIH-Moderna dokumenter på side 105, også en "Materiale Overførsels Aftale" fra NIAID, til North Carolina Universitet, der omtaler "mRNA coronavirusvaccinekandidater udviklet og samejet af NIAID og Moderna" og men også at modtageren der skal undersøge disse vacciner, er Dr. Ralph Baric, der var med til førnævnte virusforskning i 2015, og Ralph skulle "Udføre udfordringsundersøgelser med mRna-vaccinen ____ modellen som beskrevet i Fremlæggelse A". 

Denne "Materiale Overførsels Aftale" blev underskrevet af Ralph d. 12-12-2019. Operation Warp Speed, der i hast, med et utal af midler og forskere skulle udvikle en coronavaccine, begyndte ført 15. maj 2020, altså fem måneder efter Ralph Baric blev sat til at undersøge Modernas vaccineprøver.

Dr. Lawrence Sellin, der har en ph.d. i fysiologi og en M.A. i biologi, tog modet til sig og lavede en tweet om det:

Den 12. DECEMBER 2019 blev der underskrevet en aftale (s. 105) om, at Dr. Ralph Baric fra University of North Carolina ville modtage "mRNA corona virus vaccinekandidater udviklet og ejet i fællesskab af NIAID og Moderna"6

Implikationer
Det her bør få folk op af sofaer og stole. Vi ved ikke i hvor mange år Moderna har arbejdet på disse vacciner. Men Covid-19 vaccinerne vi står med i dag, er med al sandsynlighed ikke udviklet i warp speed hast. De kan være nøje planlagt til at gøre præcist det, som censurerede forskere igen og igen har forsøgt at advare om: Vaccinerne er programmeret til at dræbe. Nogle dør inden for de 30 dage som er den tid, hvor myndighederne observerer. Andre vil dø i løbet af 2-3 år af hjertefejl, og andre efterfølgende af kræft og andre sygdomme forårsaget af vaccinerne.

I nyhedsbloggen William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen fortæller jeg om Reiner Fuellmich der stiller spørgsmålet "hvordan det kan være, at mRNA, lipider osv. kunne være tilgængelige i mængder af millioner, kun få måneder efter at vaccinerne blev udviklet. Var der forudgående viden?" og ligeledes hvordan William Cooper informerer at der i årevis har være planer om at udvikle en dødelig mikrobe (virus), som "ville blive brugt mod den generelle befolkning og ville blive indført med vaccine".

Men flere år før ordet vaccine eksisterede, skrev eliten ved Adam Weishapts hånd (grundlæggeren af Illuminati), nogle protokoller der beskriver planerne for deres verdensovertagelse. Og protokol 10 har meget interessante og yderst tidssvarende informationer - eliten følger disse planer til punkt og prikke. Protokollen hedder "Forberedelse til Magten" og beskriver hvordan befolkningens forhold til regeringerne skal problematiseres i en grad, der får dem til at opgive alt og kalde på elitens despot - hvilket er Antikrist. For at nå dertil er deres plan bl.a. "Vi må derfor give alle stemmeret uden forskelsbehandling af klasser og kvalifikationer, med henblik på at etablere et absolut flertal, som ikke kan findes i uddannet besiddende klasser". 

Under over skriften "Vi Skal Ødelægge" informerer de:

Ved sådanne foranstaltninger vil vi opnå magten til at ødelægge lidt efter lidt, skridt for skridt - alt dette er vi i begyndelsen, når vi går ind på vores rettigheder, tvunget til at indføre i staternes forfatninger: at forberede overgangen til en umærkelig afskaffelse af enhver slags forfatning, og så er tiden inde til at vende enhver form for regering til vores despoti.

Anerkendelsen af vores despot kan også komme før ødelæggelsen af forfatningen; tidspunktet for denne anerkendelse vil komme når folk, fuldstændigt udmattede af uregelmæssigheder og inkompetence - en sag, som vi skal forordne - hos deres regenter, vil råbe: "Væk med dem og giv os én konge over hele jorden, som vil forene os og udslette årsagerne til uoverensstemmelser - grænser, nationaliteter, religioner, statsgæld - hvem vil give os fred og ro, som vi ikke kan finde under vores herskere og repræsentanter."

Men det ved I selv udmærket - for at producere muligheden for at udtrykke sådanne ønsker af alle de nationer, er det uundværlig i alle lande at problematisere folks forhold til deres regeringer, for fuldstændigt at udmatte menneskeheden med uenighed, had, kamp, misundelse og endda ved brug af tortur, ved sult, ved indpodning af sygdomme, ved knaphed, således at goyim ikke ser anden mulighed end at søge tilflugt i vores fuldstændige suverænitet, i penge og i alt muligt andet.

Men hvis vi giver verdens nationer et pusterum, vil øjeblikket vi længes efter, næppe nogensinde komme.

Der har vi det. Det er præcis verdenssituationen nu - i alle verdens lande. En situation skabt af eliten, muliggjort ved at skabe en virus, og med vacciner, eller indpodning af sygdomme, som protokollen siger, booste frygten for sygdom, så folk igen og igen kommer efter boosterskud, der ødelægger deres helbred mere og mere. Det er planlagt fra ende til anden, for hundredevis af år siden.

Politikere der fumler og lyver, og ingen ide har om hvad de skal gøre, andet end at efterabe de andre politikere der fumler og lyver, de udmatter befolkningen, danner splittelser i samfundene og fjerner al tillid - så verden snart råber på orden og redelghed, hvortil eliten vil give gensvar med deres despot Antikrist.

Jo. Jesus kommer snart. Det er tydeligt for alle der har taget hovedet op af sandet og ser verden for det, den er blevet.

1 Corona og klima - fantasi er ikke videnskab
2 Kina forberedte sig på en tredje verdenskrig med biologiske våben
3 "Wuhan lab leak 'now the most likely origin of Covid', MPs told", The Telegraph, d. 15-12-2021
4 SARS-CoV-2 - en Amerikansk og Kinesisk virus!
5 "NIH-Moderna Confidential Agreements", side 4, DocumentCloud
6 "Dr. Lawrence Sellin, Twitter", Twitter, d. 27-02-2021


Debat: Elitens vaccine-forberedelser til coronakrisen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Medicinalfirmaer [12]; USA [18]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]