Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig

Lagt på d. 30/10-21Det kom frem at regeringen i England tillod at befolkningen blev manipuleret igennem psykologisk anvendelse af frygt1. Nu er det fremme at de (naturligvis) vil bruge deres erfaring til at gøre adfærdspsykologi til et våben imod befolkningen.

En rapport udarbejdet af et team for adfærdsmæssig indsigt:

Rapporten er udarbejdet af Behavioral Insights Team (BIT), et Quasi-statsligt organ, der var en del af bestræbelserne på at bruge 'totalitære' og 'uetiske' metoder til at indgyde frygt i befolkningen som et middel til at skræmme dem til at overholde nedlukningsrestriktioner.2

Rapporten blev ved en fejl publiseret og hurtigt taget ned igen, men ikke hurtigt nok, for adskillige journalister fik fat i rapporten. I den udforskes der hvordan man får offentligheden til at ændre sin adfærd for at acceptere den nye 'grønne økonomi' - dvs. social retfærdighed, global kommunisme, og rapporten afslører hvordan COVID-19-restriktioner har skabt en befolkning med en 'dyb ærefrygt' for autoriteter og en 'stærk tendens til at føje sig.' 

Det er ikke kun medicinsk vi er forsøgskaniner for nutidens usmagelige politikere, vi er også i kamp mod psykologisk konspiration - og vi går på arbejde hver dag for med vores økonomiske middelmådighed at bidrage til egen undergang...

Undersøgelsen viste, at de samme teknikker, som regeringen brugte til at tvinge folk til at acceptere nedlukninger, kunne bruges til at få dem til at ændre deres livsstil for at forhindre klimaændringer.

Under overskriften 'principper for vellykket adfærd' bemærkede rapporten;

'Regeringserklæringer, handlinger og love former magtfuldt opfattelser af normativ og acceptabel adfærd. For eksempel, selv med høj offentlig kritik, opfattede mange stadig regeringens godkendelse som målestokken for sikker adfærd under COVID-19 'vi har lov til at gøre dette nu [så skal være sikker]...'. Dette åbenbarer, for mange, en dyb ærefrygt for legitim regeringsautoritet, uanset ens personlige politiske synspunkter.'


Fundet viser med andre ord, at for menig borger, har kritik af regeringens anbefalinger ingen virkning. Det er uhyggeligt at uddannede fagfolk, uagtet kvalifikationer, kan fremlægge dokumentation og satse ry og renommé imod de retningslinjer regeringerne lægger - og det falder befolkningen for døve ører. Det vidner om at vi har med en stor mængde borgere at gøre, der hverken har vilje eller tillid til egen tankeaktivitet og logiske sans, til selv at tænke og bedømme situationen med tilvejebragte informationer. Det vidner om en mental dovenskab i denne befolkningsgruppe, der ærligt talt har fortjent at træde ind i en tid med totalitarisme, trængsel og knaphed. 

Jeg læste en opinion på Ekstra Bladet3, hvor Poul Madsen taler om hvordan Heunicke har lagt ansvaret for nye nedlukninger i hænderne på de resterede 13% der endnu ikke er vaccineret4, og mens den modige selvstændige tænker tydeligt ser at det er et himmelråbende dumt psykologisk spil, til med plattenslagermanerer at presse resten af Danmark på sprøjten, så læser jeg dels galskaben fra Pouls Madsens imbecile tankeaktivitet, "vis du bliver syg af corona Muhammed og vi ikke har plads på hospitalerne, så vil du komme bagerst i køen, fordi du ikke har villet lade dig vaccinere" (hvad med rygere, fartsyndere, sportsskader - de kunne jo bare havde ladet være...) men også kommentarerne fra Ekstra Bladets læsere, og jeg skræmmes. "Der er desværre alt for mange som forveksler egoisme med frihed.", "Hvis Muhammed ikke vil have et stik så skal han bare have en flybillet ud af Danmark.", "jeg synes man skal give 5000,- skattefrit til alle over 18, der lader sig vaccinere fra nu og frem" - og for at få penge til det forslår folk, "Sæt grundskylden op.", "Sænk boligstøtten". Disse menneskers tanker fordrer ulykke og trængsel!

Tilbage til rapporten fra den Engelske regering:

Rapporten konkluderede, at folk temmelig let kan blive 'puffet' til at ændre deres adfærd som svar på regeringens meddelelser og 'har en kraftig tendens til at føje sig.'

Undersøgelsen fandt også, at selvom tvungne ændringer af livsstil ikke er ønsket af offentligheden, har de fleste en tendens til at falde i tråd med den nye status quo ret hurtigt alligevel.

Eliten griner af os, og deres fader, Satan, griner endnu højere, for han ser sin storhedstid stunde til. En verden bestående primært af borgere der styres af følelse og ikke tanke, er som smør under en gloende kniv, og vil uundgåeligt blive ofre for den lille gruppe mennesker der med løgn, penge, mord og manipulation følger sin herre og mester, Dragen der snart giver deres despot Antikrist global magt.

Tag Salomons visdom til dig, "Den kloge ser Faren og søger i Skjul, tankeløse går videre og bøder" (Ordsp. 22:3).

Lige et afsluttende citat fra artiklen,

En relateret gruppe,  den videnskabelige pandemiindsigtsgruppe om adfærd, advarede i starten af den første nedlukning om, at et 'betydeligt antal mennesker stadig ikke føler sig tilstrækkeligt personligt truet [af Covid-19].'

'Det opfattede niveau af personlig trussel skal øges blandt dem, der er selvtilfredse, ved hjælp afhårdtslående følelsesmæssige beskeder,' tilføjede gruppen, hvilket førte til adskillige skumle propagandakampagner, der overdrev truslen om COVID for at mobbe offentligheden til total underkastelse.

Hvis du ikke føler dig instigeret til at gøre op med fedladen lade-stå-til mentalitet, så gå til begyndelsen af denne nyhed og læs den igen. Vi er forsøgskaniner, anset for at være umælende, ubegavede, enfoldige undermålere, der med et lille puf kan drejes hvorhen som helst eliten ønsker. Situationen er yderst alvorlig, og vi bør alle rejse os og sammen stille os imod myndighedernes manipulation - ganske enkelt ved at sige nej - stemme politiske partier ud, der presser på med den grønne terrorisme, og partier der promoverer medicinsk tvang, som lyver for at manipulere vores adfærd.

Jeg ved udmærket at vi ikke undgår at ulykken rammer, for det har Gud advaret os om for tusinder af år siden. For dig, der har ændret din holdning til Jesus, og taget imod troen og frelsen, er alle de (få ting) ting jeg får fremhævet på denne side, et bevis for at både verden, dens samfund og borgernes mentalitet er formet så trængslen Jesus advarede om naturligt er lige om hjørnet. Jesus kommer snart - og det er Guds skjul til den kloge der ser faren komme!

1 komité opfordrede til at bruge frygt for at få kontrol
2 "Deleted Government Report Celebrates How Public Loves to “Conform”", Summit News, d. 22-10-2021
3 "U-vaccinerede Muhammed må bagerst i køen", Ekstra Bladet, d. 27-10-2021
4 "Heunicke indkalder partier til corona-møde - vil ikke udelukke snarlige restriktioner", TV 2 News, d. 28-10-2021


Debat: Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Journalistik [19]; Konspiration [52]; Kontrol [91];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]