Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age

Lagt på d. 26/09-21Mens folk har mistet jobs og fortsat kæmper med økonomien, har Sundhedssyrelsen taget 7,7 millioner fra hver eneste borger i Danmark, for at reklamere for deres coronakampagner1

Men reklamer for covid-19 vaccinen er ikke nok - der skal mere vaccine til, for mens Sundhedsstyrelsen ingen begreb har om Corona, har styrelsen trods alt fået lært ordet vaccine indenad - og det skal Danmark vide! Det er nemlig blivet influenzavaccine tid. 

Af alle religiøse overbevisninger, vælger Sundhedsstyrelsen at deltage i New Ages okkulte spådomskunst, fortidens okkulte videnskab og heksekraft. Det skinner mere og mere igennem, at Satan har godt fat i den branche, hvorigennem han kan inficere Guds skaberværk med hvad som helst.


Du og jeg betaler for det, med en fællesøkonomi der i forvejen bløder efter den coronaskræmte regerings rasende overreaktion - og eksperterne i lægeverdenen er begejstrede. Anton Pottegård, som er professor i klinisk farmakologi og forsker i brug af lægemidler ved Syddansk Universitet udtrykker begejstringen:

Sundhedsstyrelsens ”mere proaktive stil” er prisværdig. – De er hele Danmarks Sundhedsstyrelse, og det stiller store krav til, at deres kommunikation kan noget i bredden. Derfor synes jeg kun, det er prisværdigt, at de eksperimenterer bredt fra denne stjernetegnsannonce til Brostrøm på slap line i de famøse videoklip omkring “bliv hjemme”2

Det er ikke med stolthed man betaler skat i den tid her. Så mange af dine og mine penge kunne være brugt til de ældre, børnehaver, skoler, hospitaler - ting som har værdi i samfundet. Men i stedet er det brugt på idiotisk vaccinekampagner, hold-afstand-kampagner, sprit-af-kampagner og hvad har vi. Jesus sagde, "Så giv kejseren, hvad kejserens er, og Gud, hvad Guds er" (Matt. 22:21), så med det kan man ikke unddrage sig skat, men hvor er kejseren dog tåbelig dum at pladre vores penge ud på idioti, frem for at styrke og forbedre vores fælles samfund.

Man kan ikke andet end at glæde sig til at Jesus bliver konge. Det var ikke længe!

1 "Afsløring: Sundhedsstyrelsens coronareklamer har kostet skatteyderne 45 millioner kroner", indblik, d. 24-03-2021
2 "Sundhedsstyrelsen anvender astrologi i ny vaccinekampagne – eksperter er begejstrede", indblik, d. 24-09-2021


Debat: Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Politik [98]; Vaccine [46];

Flere nyhedsblogs fra 2021