SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation

Lagt på d. 14/11-21Spikeproteinet, eller piggeproteinet som sidder på SARS-CoV-2 virussen, er som før fortalt biologisk aktivt. Der er lavet flere studier der viser at det skader cellerne, at det kan åbne blodhjernebarrieren, der beskytter centralnervesystemet fra virusser, giftstoffer og lignende, så alle urenheder i blodet kan påvirke centralnervesystemet, påvirke psyken, forårsage svimmelhed, uklarhed, følelsesløshed i lemmerne m.v

Nu viser et Svensk studie at der er endnu mere i det, og det er avanceret læsning, der viser hvor kompleks det biologiske legeme er, og endvidere at det er så ufatteligt et skaberværk fra Guds hånd at det dels er et direkte bevis imod uintelligente, tilfældige uheld som evolutionen prædiker er årsagen til at vi er her, men også dels at det er umuligt, hvor intelligent end et menneske kan være, at nogen kan kortlægge de biologiske konsekvenser ved deres medicinske produkter - hvorfor et årti med frivillige forsøgspersoner er nødvendig for ethvert præparat. 

Før jeg citerer vil jeg lige gengive hvad V(D)J er, som nævnes i artiklen. VDJ-rekombination er den proces, hvorved T-celler og B-celler tilfældigt samler forskellige gensegmenter - kendt som variable (V), diversitets- (D) og forbinder (J) gener - for at generere unikke receptorer (kendt som antigenreceptorer), der tilsammen genkender mange forskellige typer molekyler. Med andre ord er det en proces i det adaptive immunforsvar, som gør at immunforsvaret hele tiden kan tilpasse sig nye virusser og andre mikroorganismer der angriber kroppen, hvor T celler (dræberceller) og B celler (hukommelsesceller) er de vigtigste.

Adaptiv immunitet spiller en afgørende rolle i kampen mod SARS-CoV-2-infektion og har direkte indflydelse på patienternes kliniske resultater. Kliniske undersøgelser har vist, at patienter med svær COVID-19 udviser forsinkede og svage adaptive immunresponser; mekanismen, hvorved SARS-CoV-2 hæmmer adaptiv immunitet, er dog stadig uklar. Ved at bruge en in vitro-cellelinje rapporterer vi her, at SARS-CoV-2-spidsproteinet signifikant hæmmer DNA-skadereparation, som er påkrævet for effektiv V(D)J-rekombination i adaptiv immunitet. Mekanistisk fandt vi ud af, at spidsproteinet lokaliseres i kernen og hæmmer DNA-skadereparation ved at forhindre nøgle-DNA-reparationsprotein BRCA1 og 53BP1 rekruttering til skadestedet. Vores resultater afslører en potentiel molekylær mekanisme, hvorved spikeproteinet kan hæmme adaptiv immunitet og understrege de potentielle bivirkninger af spike-baserede vacciner i fuld længde.1

Det betyder at den mekanisme, hvorved det adaptive immunsystem omorganiserer kroppens allerede eksisterende gensegmenter, for at etablere det nødvendige niveau af diversitet, dannes B- og T-cellereceptorgener - så der er både dræberceller og hukommelsesceller der kan fungere ved f.eks. nye coronavarianter, ved at rekombinere allerede eksisterende gensegmenter. 

Denne process er af yderst vigtighed for at overleve. Når denne Covid-19 vaccine, hvad end navnet er, tvinger kroppens celler til at danne dette spikeprotein, som ødelægger denne proces, så har vi et kæmpe problem.

Så kan vores medicinske analfabeter af politikere forsøge at give uvaccinerede skylden for at pandemien holdes i live - men som så ofte fortalt på alle mulige måder efterhånden, er det ikke de uvaccinerede, men vaccinen der tvinger kroppen til at producere gift (spikeproteiner), som driver den ustoppelige pandemi. Mennesker mister evnen til at modstå nye varianter, fordi deres immunsystem undertrykkes og ødelægges af spikeproteinet.

Der er multiple eksperter over hele kloden der har råbt op om det, men eliten lader kun sine talerør (massemedierne) bruge de udvalgte, tåbelige virologer som f.eks. danmarks Allan Randrup Thomsen der er professor i Immunologi og Mikrobiologi ved Københavns Universitet - som financieres af bl.a. Bill & Melinda Gates fonden2 - desuden også manden der anerkender at Coronapas ikke er for smittens skyld, men for at presse ikke-vaccinerede til at lade sig vaccinere3.
1 "SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro", MDPI, d. 13-10-2021 
2 "TV Eksperter", Tagryggen
3 "Kommentar til 'Det fallerede, globale vaccineforsøg'", Tagryggen, d. 12-07-2021


Debat: SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Sygdom [60]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]