Israel har svær sygdom blandt vaccinerede

Lagt på d. 17/11-21Som i resten af verden1, har Israel store problemer med alvorlig sygdom blandt vaccinerede - noget politikerne vedholdende har påstået ikke var muligt. Vaccinerne forhindrer ikke smitte - men giver mildere forløb. Det er løgn!

Et klip fra Regeringens pressekontor i Israel informerer, at de også har store problemer med smitte blandt de vaccinerede:

I denne bølge ser vi infektion og sygdom i vaccinerede individer. Vi ser individer der er … syge… og ankommer til hospitalerne med alvorlige tilstande. Vi ser også dødsfald. Stigningen i antallet af alvorligt syge… som er blevet vaccineret, er en stigning som vi i særlig grad har set igennem de sidste par dage.2

Israels Kanal 12 kommenterer og siger,

Den største del af de døde er vaccinerede mennesker, der tilsyneladende har oplevet immunnedsætning. 83 er døde bare den sidste måned. Samtidigt, i tillæg til de tal vi ser på skærmen, er der også 15 syge som er i en alvorlig tilstand. 

Lad os indrømme sandheden, på nuværende tidspunkt ved vi ikke noget, fordi som Bennet selv sagde i hans åbningstale, så har vi ikke nogen at tage ved lære af. Vi er det eneste land som er vaccineret i så høj en grad i hele verden, og det er en helt ny udfordring. Derfor må vi samle en smule mere data og da beslutte.

En mand fortæller om sin og kone/kærestes oplevelse – der viser hvor dumt det politiske miljø er igennem alt det her:

De spurgte mig. Jeg blev smittet, men før hun tog testen. Jeg blev smittet, I har fortalt mig at jeg er syg med Covid. Hvad sker der med hende? Så de spurgte mig i telefonen: ”Er hun vaccineret?” og jeg fortalte hende ”Ja, vi er begge vaccinerede.” Intet problem, hun skal ikke i karantæne - hun kan bevæge sig frit rundt. Og nu få dage senere, lavede vi en test igen, og så er hun positiv. I mellemtiden gik hun rundt udenfor.

Der er ingen grund overhovedet til at forskelsbehandle vaccinerede og ikke-vaccinerede - for der er ingen forskel!

1 Se "Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen", "Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner"
2 "If any country understands the impact vaccination rates can have on the spread of COVID-19 surely it is Isreal.", Linked In, d. 17-11-2021


Debat: Israel har svær sygdom blandt vaccinerede

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [47]; Sygdom [47]; Vaccine [59];

Flere nyhedsblogs fra 2021