Corona eller Covid-19? Ord betyder noget!

Lagt på d. 15/01-21For år tilbage, i 70'erne, der mente forskere at en ødelæggende global nedkøling af Jorden ventede. Det gjorde det ikke, og videnskaben skiftede holdning som vejret blev varmere, og så blev det global opvarmning der kunne ødelægge Jorden. Men det blev heller ikke rigtig til det, de havde regnet med. Indlandsisen skulle ifølge alarmistpræsten Al Gore være smeltet for 7 år siden, det gjorde den ikke. Men der var brug for en god sag for at få kontrol over kloden, så man beslutte at kalde det klimaforandring, så uanset hvad der sker, om det er koldt eller varmt, så er det menneskets eksistens på Jorden der er skyld i det.

Kåre Mølbak sagde, som noget af det sidste inden han går på pension, at:

Det er realistisk at tro, at coronasituationen ser lysere ud i foråret. Men det er derimod urealistisk at forestille sig, at coronavirusset en dag ikke længere er iblandt os.1

Ord betyder noget. Og samme strategi som klimaalarmisterne har brugt, bruger Coronaalarmisterne nu.

Der findes syv forskellige coronavirusser der kan smitte mennesker2:
  1. 229E (alpha coronavirus)
  2. NL63 (alpha coronavirus)
  3. OC43 (beta coronavirus)
  4. HKU1 (beta coronavirus)
  5. MERS-CoV
  6. SARS-CoV
  7. SARS-CoV-2

Det, der bruges til at undertvinge sig Jorden i dag, sammen med klimaforandring selvfølgelig, er SARS-CoV-2. Når man smittes af den, kan man udvikle Covid-19. Det, der er snedigt i måden Kåre Mølbak, om end det kan være ubevidst er, at om SARS-CoV-2 udslettes, så er det ikke noget problem, for det er ikke det, vi taler om. Så længe der er Corona, hvilket der formentlig altid har været, så har vi en fælles fjende, som eliten sammen med klimaforandring kan bruge til at undertvinge verden deres planer og ideer. Forsvinder SARS-CoV-2, ja så er der andre coronavirusser der kan tages ned fra hylden, f.eks. MERS-CoV, der skabte præcis samme situation i Saudi-Arabien i 2014, som hele verden oplever i dag - hvilket jeg fortæller om i artiklen Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling - den store trængsel.

En artikel i Washington Post fortæller om den Spanske syge at:

influenzastrengen forsvandt ikke bare. Influenzavirussen muterede kontinuerligt og passerede gennem mennesker, svin og andre pattedyr. Virusen på pandemieniveau forvandlede sig til endnu en sæsonbetinget influenza. Efterkommere af H1N1-virus fra 1918 udgør de influenzavirus, vi kæmper i dag.
"Influenzaen 1918 er stadig med os i den forstand," sagde Ann Reid, administrerende direktør for National Center for Science Education, der med succes sekventerede den genetiske sammensætning af influenzavirus 1918 i 1990'erne. "Det gik aldrig væk."3
 

Coronavirusen forsvinder aldrig. Det er vigtigt at forstå de små nuancer - ligesom i minksagen, hvor Regeringen brugte ordet "skal" 31 gange i ordren om at ihjelslå alle Danske mink. "Heldigvis", fandt kronjuristerne frem til, var der ikke brugt ordet "ordre", og derfor var "ordren" om at "skulle" ihjelslå alle mink kun en retningslinje. 

Når man nu taler om at croronavirus aldrig bliver udryddet, så kan den brede betegnelse få store konsekvenser i fremtiden.

1 "Kåre Mølbak: Vi slipper aldrig af med coronavirusset", Kristeligt Dagblad, d. 13-01-2021
2 "Human Coronavirus Types", Centers for Disease Control and Prevention, d. 15-02-2020
3 "How the 1918 flu pandemic ended, according to historians and medical experts", The Washington Post, d. 03-09-2020


Debat: Corona eller Covid-19? Ord betyder noget!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [35]; Politik [98]; Sygdom [40];

Flere nyhedsblogs fra 2021