NASA rekrutterer præster og teologer i UFO-forberedelser

Lagt på d. 28/12-21


Udskriv


Når Jesus kalder os hjem, vil hele verden efterspørge et svar på hvor vi er blevet af. Det er almindelig overbevisning i New Age kredse, og er blevet delt i litteratur fra forfattere som Thelma Terrell, Barbara Marciniak, Johanna Michaelson, Kay Wheeler, Earlyne Chaney, Timothy Green Beckley m.fl., at de såkaldte rum-brødre vil assistere disse bibeltroende oprørere, hvis bevidsthed ikke kan løftes op til at acceptere kristussen (Antikrist), væk fra Jorden, i ét nu, langt ud i atmosfæren til omskoling, for de stopper Jordens harmoni1.

Som resultat af den generelle ateisme, har NASA oprettet et program kaldt CTI (Center for Teologisk Udredning) ved Princeton University, til at forberede sig på hvordan de skal håndtere reaktionerne verden over, når de forventeligt snart finder liv på andre planeter. CTI vil forsøge at bygge "forståelsesbroer ved at indkalde teologer, videnskabsmænd, forskere og politiske beslutningstagere til at tænke sammen - og informere offentlig tænkning - om globale bekymringer"2

Til det formål har de rekrutteret intet mindre end 24 præster og teologer - ligesom der var 24 præsteskifter i Israel og ligesom Johannes ser 24 ældste i himmelen, der er præster og konger for Gud, efter bortrykkelsen.

National Aeronautics and Space Administration rekrutterer præster og teologer til at vurdere, hvordan verdens store religioner ville reagere på nyheden om at opdage udenjordisk liv og rådgive agenturet om, hvordan man kan dæmpe civil uro efter afsløringen.

Agenturet har hyret 24 religiøse eksperter til at udvikle protokoller til opdagelse af fremmede liv i deres Center for Theological Inquiry-program ved Princeton University i New Jersey.

NASA gav CTI en bevilling på 1,1 millioner dollar til at skabe programmet, der var dedikeret til at forske i 'astrobiologiens samfundsmæssige konsekvenser' i 2015...

The Times, en britisk publikation, gjorde onsdag opmærksom på NASA-programmet i en rapport, med interviews med NASA-eksperter.

Agenturet investerer i 'seriøst stipendium, der bliver offentliggjort i bøger og tidsskrifter', der adresserer den 'dybe undren og mysteriet og implikationen af ??at finde mikrobielt liv på en anden planet,' fortalte Will Storrar, direktør for CTI, til publikationen.

Rev. Dr. Andrew Davison, en præst og teolog ved University of Cambridge med en doktorgrad i biokemi fra Oxford, er blandt de to dusin religiøse eksperter, der er rekrutteret til indsatsen for 'alien forberedelser'.

I et nyligt blogindlæg, der blev delt på University of Cambridges hjemmeside, opsummerer Davis sit hidtidige arbejde med NASA.

”Jeg forsker i og skriver en undersøgelse af hovedemnerne i kristen tro - det der nogle gange kaldes ’systematisk teologi’ - set fra livets perspektiv andre steder i universet. Jeg tænker på dets betydning for doktrinerne om skabelse, synd, Jesu person og værk, forløsning, åbenbaring, eskatologi og så videre,” skrev præsten.

"Indtil videre har min opmærksomhed primært været fokuseret på det, teologer kalder kristologi: diskussionen om, hvem Jesus var, og i særdeleshed om, hvad det ville betyde at mene, at han er både menneskelig og guddommelig. Det væsentligste spørgsmål der er nok, om man teologisk ville reagere på udsigten til liv andre steder, i forhold til om der har været mange inkarnationer, eller kun den, teologerne taler om i Jesus. Jeg har også tænkt på skabelseslæren, især i forhold til hvordan den håndterer temaer om mangfoldighed og mangfoldighed.”

Freedom From Religion Foundation krævede, at NASA tilbagekaldte sin finansiering til CTI, idet de hævdede, at bevillingen fra regeringen til religiøs forskning krænker adskillelsen af ??kirke og stat.

I 2017 indhentede FFRF 550 dokumenter fra NASA i en anmodning om Freedom of Information Act. Ifølge dokumenter leveret af FFRF omfatter forskning foreslået af NASA til bevillingen:

- Formulering af et 'kristent svar' på videnskabelige undersøgelser om moral,
- Udvikling af en ny model for bibelfortolkning.
- Relaterer temaer fra Første Korintherbrev, en bog i den kristne bibel, til astrobiologi.
- Forene en potentiel astrobiologisk opdagelse med kristen teologi.
- Ser på, hvordan astrobiologi ville påvirke den kristne doktrin om frelse.
- Undersøgelse af kristen etik og kristne doktriner om menneskelig forpligtelse.
- Ser på samfundsmæssige implikationer af astrobiologi med 'teologisk etik.'
- At skrive en monografi om kristen tilgivelse3

Satan har travlt med at omskrive sandhederne om tilgivelse og frelse, om Jesu guddommelighed m.m. Det er desuden altid det, der bliver gengivet når folk der har hørt fra rumbrødrene eller er blevet bortført af aliens for at komme tilbage med deres vigtige budskab. Aliens rejser fra universets fjerne hjørne, for at fortælle at det ikke er sandt at Jesus døde og opstod for at vi skulle leve. Det viser alle, der har åndelig forståelse, at disse rumbrødre er dæmoniske entiteter.

Når Satans tid kommer, vil han med alle kræfter forsøge at stadfæste den store løgn om evolution. Antikrist vil så frem og forsøge at føre selv de kristne vild, som Jesus har advaret, "Thi falske Messias'er og falske profeter skal fremstå og gøre store tegn og undere for, om det er muligt, at føre endog de udvalgte vild" (Matt. 24:24). Selvom NASA her taler om mikrobielt liv, så har flere af verdens regeringer frigivet rigeligt med UFO-materiale til at kunne bevise, at der er intelligent liv derude.

Når vi bortrykkes, er Satans plan at fylde himmelen med UFO'er, så han kan bedrage verden til at tro en alternativ forklaring, og NASA er hans redskab til at bygge bro mellem kristendommen og den nye erkendelse af at Jesus ikke er den eneste Kristus.

1 læs mere her Menighedens bortrykkelse og Herrens dag
2 "Center of Theological Inquiry", Center of Theological Inquiry, 28-12-2021
3 "NASA Enlists Priests To Assess How The World Would React To Alien Life", Fox News 27x7, d. 25-12-2021


Debat: NASA rekrutterer præster og teologer i UFO-forberedelser

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Endetidens frafald [29]; Evolution [58]; NASA [4]; Ufologi [5];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]