De ukyndige/løgneriske myndigheder

Lagt på d. 31/12-21


Udskriv


Når et samfund, et land forlader Gud, så træder tåbeligheden til - landets ledere bliver umodne og rådvilde - ude af stand til at tænke klart og tage opbyggelige beslutninger, i ledelsen af landet. Det skete for Israel, som er eksemplet hvorigennem Gud viser sin fysiske håndtering af både personlig og national frafald.

Esajas profeterede ca. 40 år før Israel (Nordriget) blev taget af Assyrien, og ca. 154 år før Juda (Sydriget) blev ført til Babylon, at "Jeg giver dem Drenge til Øverster, Drengekådhed skal herske over dem. I Folket undertrykker den ene den anden, hver sin Næste; Dreng sætter sig op imod Olding, Usling mod Hædersmand... Mit Folk har en Dreng ved Styret, og over det hersker Kvinder. Dine Ledere, mit Folk, leder vild, gør Vejen, du vandrer, vildsom." (Es. 3:4-5, Es. 3:12). Læs gerne hele kapitlet, for det er tilstanden i både verden og Danmark i dag. Vi ser i dag hvordan befolkningen er splittet, hvordan den ene undertrykker den anden, om det er mundbind, vaccine, afstand eller test - alt sammen på grund af en umoden regering der med retorisk udskammelse fragmenterer befolkningen. Det er et symptom på særdeles umoden ledelse.

Uden selv at undersøge om tingene virkelig forholder sig som myndighederne over regeringen siger - WHO i særdeleshed, slår regeringen med knyttede næver om sig i vildskab, for at få Danmark til at gøre som alle andre lande, der lytter til dem. Udvalgte "eksperter" skubbes frem på scenen for at tale regerings-understøttende ord til befolkningen, og én af dem der oftest bruges, er Allan Randrup Thomsen, som er gruppeleder ved Immunologi og Mikrobiologi ved Københavns Universitet - der financieres af ingen anden end Bill & Melinda Gates Foundation1.

Og lad os lige høre et interview med denne ekspert og professor - som både er uvidende og løgnerisk:

Opnår flere immunitet gennem smitte end vaccination?
Jeg har ikke tal på det, men det vil jeg mene. Der en hel del af dem, der bliver smittet, som er blandt de allerede vaccinerede, og derfor er det meget svært at sige...

Er det godt eller skidt?
Det er et rigtig godt spørgsmål. Der er ikke 100 procent enighed inden for fagfolk.

Man begynder at se, at kommuner og virksomheder tager konsekvensen af smittetallene, og julefrokoster, fritidsaktiviteter og arrangementer aflyses – er supersprederbegivenheder stadig et begreb, man opererer med, og bør man i så fald det?
Jeg er ikke helt sikker på, om vi kan se lige så effektive supersprederbegivenheder hos en vaccineret befolkning. Det vil jeg ikke umiddelbart tro. 

Bør man begynde at aflyse fritidsaktiviteter for børn?
Det er igen et godt spørgsmål, for der er to modsatrettede interesser. Det er vigtigt for børnene at motionere. Omvendt kan man sige, at et af tiltagene, som kommunerne kan tage i brug, er at sørge for, at børnene kun er sammen med de samme i løbet af skoledagen.

Er det realistisk eller ønskværdigt, at vi alle skal vænne os til at blive vaccineret hvert halve år fremover?
Det kan jeg ikke sige, og det tror jeg ikke, at der er nogen, der kan, fordi vi ikke ved, hvordan effekten af tredje stik er på den lange bane.2

En række spørgsmål, der famlende forsøges forklaret med, jeg har ikke tal på det, der er ikke enighed imellem fagfolk, det kan jeg ikke sige, det er et godt spørgsmål. Mens de benyttede "eksperter" famler, kikker regeringen ud i verden og efterligner den sygelige håndtering med nedlunkning, coronapas, mundbind - alle ting der ødelægger både helbred og økonomi. Og var det bare en famlende ekspert og professor vi skulle slås med, kunne man måske finde en fornuftig vej i det hele. Men løgnen der lægger under hele fundamentet for coronasituationen, er tyk og furiøs.

De (regeringen og eksperterne) gav et klart, entydigt løfte om at vaccinerne beskytter, så man ikke smittes eller smitter videre. Her er igen et interview med professor Allan Randrup Thomsen, hvor han forklarer at de som eksperter ikke fik kommunikeret ordentlig ud, at vaccinerne kun handlede om at forhindre alvorlig sygdom, og ikke smitte. En snedig lille løgn, der fik millioner til at tage vaccinen - selvom mange havde oplevet at sygdommen ikke på nogen måde var alvorlig for dem, og derfor fandt det unødvendigt at tage vaccinen. Men når nu "eksperterne" klart og tydeligt meldte ud at vaccinerne beskyttede ikke bare os selv, men også andre, og regeringen spillede med og kaldte det et socialt ansvar, en spilleregel, at det var den eneste måde at vise samfundssind - så voksede villigheden.

Hvorfor løj de? Fordi, forklarer Allan, at det er svært at kommunikere sandheden ud, på et tidspunkt hvor befolkningen er begejstrede over at nu kommer vaccinerne (som eksperterne havde oversolgt), for så kan eksperterne få forskellige prædikater på sig - hvilket ikke gjorde det attraktivt for eksperterne at forklare at vaccinerne ikke var det, de havde lovet. Faktisk, så SER det kun ud som om at de havde oversolgt vaccinerne, men det har de ikke, for vaccinerne opfyldte det, DE vidste de skulle - nemlig ikke det, de blildte befolkningen ind for at presse den til at tage vaccinen. Ligesom Randrup ville opretholde vaccinepasses, ikke for den smittedæmpende effekt, men for at presse folk til at tage vaccinen3. Med andre ord, så stod "eksperterne" og gemte sig bag løgnen, mens de pegede på de tøvende i samfundet, og lod dem må prædikaterne, udskamningerne og latterliggørelserne. De kunne have forhindret splittelserne i samfundet, men de var kujoner.

Se interview med Allan Randrup Thomsen


Men det er ikke kun i Danmark de løj om vaccinerne. Det er på verdensplan. Joe Biden, Anthony Fauci, Bill Gates og alskens tv-journalister, påstod i begyndelsen at vaccinerne var yderst effektive, at dem der tog vaccinerne ikke ville blive smittet og ville beskytte andre imod smitte - uden at bruge masker eller at holde afstand. Den historie ændrede sig da det ikke længere kunne skjules at de havde løjet, og uden at blinke modsagde de sig selv og fortalte en ny historie, som om det havde været fortællingen fra begyndelsen.

Se løgnene her

 
Hele verden er ført bag lyset, og de der ser og står imod, bliver udskammet, af både medborgere og regering, præcis som det var i Israels dage, da de havde ukyndige løgnere som ledere.

Hvorfor vil dette kun ændre sig, hvis landene kommer tilbage til Gud? Fordi, i gudsfrygten - som er erkendelsen af at vi er under Gud og står med alle vore handlinger til ansvar for Ham - ligger respekt for og kærlighed til sandheden, sammen med en grundlæggende forståelse for at sandhed sætter fri. Uden gudsfrygt, forsvinder det, og sandheden bekæmpes for at sætte folket i fangenskab. 

Post sandhed blev i 2016 årets ord4, og den tilstand har sidenhen infiltreret alle medier, fra elektroniske til materielle. Ind i mellem får medierne talt lidt over sig, men retter hurtigt ind, som eksemplet her med Berlingske Tidende, der d. 26-12-2021 skrev at: "I dag satte antallet af coronasmittede på ny rekord, og smitten er nu lige så udbredt blandt vaccinerede som uvaccinerede målt pr. 100.000 indbyggere. Coronapasset giver dog stadig god mening, mener professor", men kort efter - uden at informere at artiklen var redigeret, opblødte de sandheden og skrev, "I dag satte antallet af coronasmittede på ny rekord. En smitte der også rammer blandt vaccinerede. Coronapasset giver dog stadig god mening, mener professor."


"Professoren" er denne gang Hans Jørn Kolmos, der mener at det segregerende coronapas fortsat giver mening, fordi det ikke er den eneste strategi... Idiotisk og snot dum ræsonnement der tydeligvis forsøger at aflive sandheden. Post-sandhed viser, at Satan står bag det hele, han er "hele verdens forfører" (Åb. 12:9) og Johannes så at "hele jorderig fulgte undrende efter dyret" (Åb. 13:3).

En sidste ting, som har rystet mig, er en ondskab så dyb at intet menneske har ord til at beskrive det. Først havde vi Alpha varianten fra Wuhan, med hvilken regeringerne lukkede hele verden ned. Så sprang de Beta og Gamma over, og på rette tidspunkt for det globale medicinforsøg på voksne, navngav man en variant Delta, som påståeligt bredte sig fra Indien. Da man var ved at nå målet for forsøget på voksne, og havde sprunget 10 varianter over, hvis vi skal tælle bogstaverne i det græske alfabet, så kom tiden hvor børn skulle presses, og den næste prævalente variant blev døbt Omikron, som nu kom fra det eksotiske Sydafrika. 

Ingen forstod hvorfor børn, der ikke bliver nævneværdigt syge af smitten, skulle vaccineres. Men myndighederne startede et rygte, et løgnerisk narrativ, at netop Omikron var ekstra farlig for børn. Forældre verden over, presset af trusler om at deres børn ikke kunne komme i skole m.v., uden at være deltagere i medicinforsøget, trak sine børn som kvæg til sprøjtehallerne, og lod dem som laboratorierotter deltage i det globale forsøg.

Svaret på hvorfor, giver Robert F. Kennedy Jr., som lever af at sagsøge farmaceutiske firmaer, og han forklarer:

De kommer aldrig til at markedsføre en vaccine, give folk adgang til en vaccine, en godkendt vaccine, uden at få ansvarsbeskyttelse. Nu har vacciner til nødbrugstilladelse ansvarsbeskyttelse i henhold til PREP-loven og under CARES-loven.

Så så længe du tager en nødvaccine, kan du ikke sagsøge dem. Når de først er blevet godkendt, kan du nu sagsøge dem, medmindre de kan få det anbefalet til børn. Fordi alle vacciner, der anbefales, officielt anbefales til børn, får ansvarsbeskyttelse, selv hvis en voksen får den vaccine.

Det er derfor, de går efter børnene. De ved, at dette vil dræbe og såre et stort antal børn, men de er nødt til at gøre det for ansvarsbeskyttelse.5

Den amerikanske PREP Act giver lægemiddelvirksomheder immunitet mod ansvar. Formålet med loven er at beskytte vaccineproducenterne, fordi vacciner, der anbefales til børn, generelt får ansvarsbeskyttelse. Danmark har ikke taget selvstændig stilling til "vaccinerne" men følger EU, der midlertidigt godkendte både Pfizer og Modernas "vacciner" med en "betinget markedsføringstilladelse sikrer, at COVID-19-vacciner lever op til de høje EU-standarder"6 - og selv med de "høje EU-standarder" måtte Moderna "vaccinen" trækkes tilbage. Påstanden om tilstrækkelige sikkerhedsdata til at kunne nødgodkende vaccinerne, er således påvist direkte løgn. Og hvorfor al den løgn?

Som fortalt i Elitens vaccine-forberedelser til coronakrisen, er den amerikanske regering medejer af mRNA patentet, og har stor interesse i at udbrede vaccinerne. Man er med andre ord villig til at berige sig på at slagte både gravide og børn. Der findes ikke menneskeord der er stærke nok til at beskrive den dybe sataniske ondskab der ligger bag det hele.

Enhver der trækker hovedet op af sandet kan se, at det her alt sammen er forberedelser til overtagelse af kloden - præcis som elitens gamle protokoller har beskrevet dem. Læs mere i Elitens vaccine-forberedelser til coronakrisen.

1 "TV eksperter", Tagryggen
2 "Smitten skyder i vejret, men hvor alvorligt er det? Allan Randrup: »Man kan slet ikke sammenligne det med sidste år«", Berlingske, d. 19-11-2021
3 Flere løgne fra højeste sted
4 Mediekrig mellem to verdensordener
5 "The Shocking Reason Why Fauci Is Going After Children", The Covid World, d. 29-12-2021
6 "EMA’s ekspertudvalg mødes den 21. december om BioNTech/Pfizer-vaccinen mod COVID-19", Lægemiddelstyrelsen d. 15-12-2020


Debat: De ukyndige/løgneriske myndigheder

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Medicinalfirmaer [14]; Politik [117]; Vaccine [86];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]